Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Garaż » Projekty zakończone
[mk1] LOW FAST BROWN ... the end....
Moderator: ProjektMOD
| Strona 2 z 18 [ 262 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 Następna |
| ku_bi | Temat postu: |
||||
|
|
|
||||
| Piter vw | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Pią 10 Lis, 2006 Posty: 554 Skąd: Wrocław Gadu-Gadu: 0 Auto: MK V GTI DSG o.r.i.g.i.n.a.l |
|
||||||
|
|
|||||||
| D1 RMK81 | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 31 Paź, 2006 Posty: 1016 Skąd: dolny śląsk (LUBAŃ) Gadu-Gadu: 3644946 Auto: Passat B5 FL, TDI 130 Ps (highline) |
|
||||||
|
|
|||||||
| cymburap | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 22 Lis, 2006 Posty: 8 Skąd: RKR/KR Gadu-Gadu: 0 Auto: MKIV TDI |
|
||||||
|
|
|||||||
| igor | Temat postu: |
|||||
Rejestracja: Czw 15 Kwi, 2004 Posty: 1353 Skąd: Smętowo Graniczne Gadu-Gadu: 6607071 Auto: na co dzień... |
|
|||||
|
|
||||||
| Rekin | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Czw 13 Sty, 2005 Posty: 682 Skąd: Bolesławiec Gadu-Gadu: 3532775 Auto: Audi A4 b7 3.2 FSi Quattro (wcześniej Polo 86C G40 i Seat Leon 1M Cupra) |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
Rejestracja: Pią 10 Lis, 2006 Posty: 554 Skąd: Wrocław Gadu-Gadu: 0 Auto: MK V GTI DSG o.r.i.g.i.n.a.l |
|
||||||
|
|
|||||||
| jendruch | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 05 Lis, 2006 Posty: 49 Skąd: Wrocław Gadu-Gadu: 703121 Skype: ajendruch |
|
||||||
|
|
|||||||
| JoLeRo | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| rafal_gti | Temat postu: |
||||
|
|
|
||||
||||
|
|
|
||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||
|
|
|
||||
| Walus | Temat postu: Re: [mk3 GTI] GTI edition by Piter |
||||||
Rejestracja: Sob 01 Maj, 2004 Posty: 415 Skąd: Piaseczno / W-wa |
|
||||||
|
|
|||||||
| Strona 2 z 18 [ 262 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 Następna |
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Garaż » Projekty zakończone
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

to bylem ja 

GOFINA JAK NAJBARDZIEJ PRZYJEMNA POWODZENIA W MODACH 

jestem nowym "forumowiczem" i nie wiem jak sie tworzy nowy temat jak np masz ty teraz zeby pochwalic sie swoją zabaweczką wiec mam nadzieje ze sie nie obrazisz jak pod twoimi zdjeciami wkleje pare swoich zeby uslyszec jakies opinie? pozdro