Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
| Strona 1 z 3 [ 33 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
| Autor | Wiadomość | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| puszekk | Temat postu: [Golf mk2] cultbaby dailydriven by puszek |
||||||
Rejestracja: Wto 20 Sty, 2015 Posty: 21 Skąd: Gdynia Gadu-Gadu: 0 Auto: VW Golf mk2 |
|
||||||
|
|
|||||||
| puszekk | Temat postu: Re: [LCC] Golf mk2 dailydriven cultbaby |
||||||
Rejestracja: Wto 20 Sty, 2015 Posty: 21 Skąd: Gdynia Gadu-Gadu: 0 Auto: VW Golf mk2 |
|
||||||
|
|
|||||||
| Davka470 | Temat postu: Re: [LCC] Golf mk2 dailydriven cultbaby |
||||||
Rejestracja: Sob 07 Wrz, 2013 Posty: 108 Skąd: Wągrowiec Gadu-Gadu: 0 Auto: Golf mk2 1.9 TD AAZ |
|
||||||
|
|
|||||||
| maciej-maciej | Temat postu: Re: [LCC] Golf mk2 dailydriven cultbaby |
|||||
Rejestracja: Czw 17 Wrz, 2009 Posty: 325 Skąd: Gdynia Gadu-Gadu: 4376364 Auto: Golf II 2.0 16v ABF oraz Golf III VR6 Golf II WOB GTI GOLF I CABRIO ABF Passat 2.8 VR6 b4 us Corrado 2.9 Golf IV 2.3v5 Passat b5fl Golf 3 TDi + mk2 f&i passat b4 sedan aktualnie passat b3 variant vr6 |
|
|||||
|
|
||||||
| puszekk | Temat postu: Re: [Golf mk2] cultbaby dailydriven by puszek |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| cycu-01 | Temat postu: Re: [Golf mk2] cultbaby dailydriven by puszek |
||||||
Rejestracja: Nie 31 Paź, 2010 Posty: 27 Skąd: Szczecin Gadu-Gadu: 48086780 Auto: MK2 1.8 |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| damianov90 | Temat postu: Re: [Golf mk2] cultbaby dailydriven by puszek |
|||||
Rejestracja: Śro 20 Lut, 2013 Posty: 23 Skąd: Bydgoszcz Gadu-Gadu: 2771753 Auto: Volkswagen Golf MK3 |
|
|||||
|
|
||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| Mihau83 | Temat postu: Re: [Golf mk2] cultbaby dailydriven by puszek |
||||||
Rejestracja: Czw 01 Mar, 2012 Posty: 343 Skąd: Gniezno Gadu-Gadu: 0 Auto: VW Phaeton INDIVIDUAL |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| szczurek04 | Temat postu: Re: [Golf mk2] cultbaby dailydriven by puszek |
||||||
Rejestracja: Śro 16 Gru, 2009 Posty: 632 Skąd: GBY Gadu-Gadu: 0 Auto: MK2 Edition One + ABF |
|
||||||
|
|
|||||||
| Strona 1 z 3 [ 33 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 5 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

Jestem szczęśliwym posiadaczem VW Golfa drugiej generacji z 1991 roku. Samochód, zapewne jak każdy, ma swoją historię, ale szczerze i nieskromnie mówiąc, historia mojego samochodu jest dość szczególna. Sprowadził go z Niemiec mój dziadek, jako nowy salonowy w 1991 roku. Po pół roku oddał go mojemu tacie. Ten przejeździł nim kolejne 11 lat i w 2002 roku sprzedał go swojemu koledze. Niestety, dwa tygodnie po sprzedaży, mój Tata zmarł. Przez całe dzieciństwo powtarzałem sobie, że będę miał kiedyś Golfa. I spełniło się! kolejne 11 lat później, w 2013 roku, mój ojciec chrzestny odkupił Golfa od właściciela, który jeździł nim przez te 11 lat, zawiózł do zaprzyjaźnionego warsztatu, zrobił mechanikę i sprezentował mi go jako niespodziankę na 18-te urodziny. To był jeden z lepszych momentów mojego życia, nogi się pode mną uginały. Można powiedzieć, że Golf wrócił do domu. Od tamtej pory jest "pod moimi skrzydłami". Poniżej prezentuję Wam całą historię samochodu od momentu, kiedy jest "mój" aż do zakończenia sezonu. Teraz Golf zimuje, plany na nowy sezon są, i chyba mogę rzec, że są konkretne