Temat postu: [golf mk4] 2.3 V5 GTI / .:R23 / 19" by R4513K
Wysłany: Śro 15 Cze, 2016
vw PITUŚ
Gadu-Gadu: 0
Auto: Golf V GTI ED30
MODEL: GOLF IV GTI SILNIK: 2.3 V5 AGZ 10V MOC: 150 KM MODY POD MASKA: Wydech 2,5" na 2 tłumikach TurboWorks + custom rury pod zderzak R32 ZAWIESZENIE: Gwintowane MTS Technik, Stabilizator 4Motion UKLAD HAMULCOWY: Seria + wypiaskowane i pomalowane na zółto KOLA: 19" / 9J / ET 60 / Adaptery 35mm # Opony Sunny 215/35 NADWOZIE: Zderzak przód ABS R32, Zderzak tył ori R32 / znaczki na czarno / wyrzucona wycieraczka / duże prawe lusterko WNETRZE: CLIMAtronic, 4xEl. szyby, lusterko fotochrom, podgrzewane fotele RECARO, el. + grzane lusterka (nowe niebieskie szkła) / ringi na zegary i wskazówki z passata b5 fl , drewniane dekory oklejone folia 3M'a szczotkowane alu AUDIO: SERIA 8 głośników / Radio - Pioneer DEH-P80MP / Do założenia: Skrzynka MAGNAT Transforce 1200, Wzmacniacz Weconic VX-4350, Kondensator DLS
Zmiany przeprowadzone: Samochód był powiedzmy w serii (brewki i sportowy brzydki wydech założył jakiś niemiec)
Plany: Progi R32, Lotka R32, Nakładki na pedały z Audi TT, Rozpórka, Kratki z Bory/R32, Polerka lakieru
Samochód sprowadziłem z niemiec w Kwietniu 2015 (zdjęcia z komisu)
Z uszkodzonym silnikiem (stukał i kopcił)
Będąc z wizytom u mechanika stwierdziłem że nie będę naprawiał tego i zakupiłem inny
Zdjecia z wymiany :
Mam ich więcej ale tutaj raczej niema co pokazywać A całą operację wymiany silnika zajął się Klari pewnie co niektórzy z forum go znają Oczywiscie polecam jego fachowe ręce bo wszystko jest zrobione naprawde profi !
Moje hamulce miały dość od samego początku z racji braku funduszu musiałem nim trochę pojezdzić a gdy postanowiłem się tym zająć znowu udałem się z tym do Klariego i tu kilka fotek
Tak było...
Po piaskowaniu
Po regeneracji ! - Jak NOWE
Jeszcze kilka zdjęć Po myciu wygląda o dużo lepiej a polerka i detailing będzie na wiosnę + malowanie znaczka na czarno
Obszyta kierownica + czerwona nitka i oklejone dekory Dostał duże lusterko - widać dużo lepiej i wygląd też lepszy Czarny znaczek z tyłu
Końcówki 2x100mm pod zderzak R32
Ringi na zegary + wskazówki z Passata B5 FL Gwincik Opony na felgach
Zaczało się coś dziać ! Z czego jestem niezmiernie ucieszony.. Gofer wygląda troche lepiej, jeździ też się inaczej ale zobaczcie
Golf osiadł na gwincie
Później odebrałem zderzak z eRki od lakiernika i jakoś to spasowałem na auto.. Kratki muszę poprawić bo troche nie leżą te boczne ;p
No i w końcu doczekałem się kuriera z adapterami, więc nie czekając zaraz na drugi dzień założyłem koła
Umyłem wozidło i przód skrecilem 1cm w dół... Przydało by się jeszcze ale trochę blisko jest już błotnik opony i mogło by trzeć Będę cos kombinował i ciachne jeszcze tego centymetra w dół nie ma też zdjęć tyłu bo jest okropny wiec pochwale się jak bedzie .:R i wydech wraz z wideo
Ostatnio edytowany przez R4513K, Wto 05 Lip, 2016, edytowano w sumie 1 raz
Shouphas
Temat postu: Re: [golf mk4] 2.3 V5 GTI / .:R23 / 19" by R4513K
Wysłany: Czw 16 Cze, 2016
VW User
Rejestracja: Pią 19 Paź, 2007 Posty: 186 Skąd: Witten/Radzionków
Gadu-Gadu: 1495415
Auto: Golf drugi oak grün jeden osiem turbo, Golf siódmy dwa zero tedei deesgie
Jeździłbym
_________________ Do wszystkiego trzeba dorosnąć ...
radzio_hzr
Temat postu: Re: [golf mk4] 2.3 V5 GTI / .:R23 / 19" by R4513K
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 72 gości