MODEL: Seat Cordoba Coupe 99r
SILNIK: 2.0 16v ABF 150km--> 2.0 16v ABF KOMPRESSOR --> 2.0 16v ABF N/A 185km --> 2.0 8v 115km -->

MOC: 115km
MODY POD MASKA: silnik seria , kompletny układ wydechowy MG MOTORSPORT 2,5''
ZAWIESZENIE: gwint
UKLAD HAMULCOWY: seria
KOLA: Alutec 17 cali , opony 205/40/17 , dystanse na tylnej osi 15mm na strone
NADWOZIE: Kolor z palety Porsche Speed Yellow z dodahym brokatem , usunięty zamek tylnej klapy, usunięte kierunkowskazy w błotnikach, wspawany wlot w błotniku
WNETRZE: seria Cupra
AUDIO: seria
PLANY: VR6 seria i skrzynia VR5
ZMIANY PRZEPROWADZONE: Auto już było tu kiedyś opisane przez poprzedniego właściciela zostało kupione z silnikiem 2.0 16v ABF kompressor. Auto uległo awari podczas drogi powrotnej w dzień zakupu. Stopiło kute tłoki. Pózniej zostało spowrotem odbudowane na nowych kutych tłokach i pojezdziło tak kilka miesięcy i znowu upaliło tłoki. Silnik został rozebrany na częśći i sprzedany. Potem wsadziłem silnik 2.0 16v ABF N/A z mojego poprzedniego auta podłubany na 185km i dawał frajde z jazdy i co najważniejsze cały czas bez awaryjnie. Następnie silnik sprzedałem bo chciałem pakować R32 pod maske ale w między czasie plany mi sie trochę pozmieniały i sprzedałem bude bez silnika koledze. Zamontowałem mu silnik 2.0 8v 115km i tak śmigał 3 miesiące i auto spowrotem trafiło w moje ręce

odkupiłem je od kolegi

na początek zabrałem się za jej wygląd zewnętrzny czyli kupiłem org maske i grilla i zostały polakierowane pod kolor (nie było to łatwe po kolor pochodzi z palety Porsche i ma dodany brokat) oraz przy okazji polakierowałem dokładke przednią i jedno lusterką bo ktoś poprzedniemu właścicielowi urwał pod blokiem... Następnie musiałem doprowadzić do porządku zawieszenie, hamulce zmienić opony bo były łyse i odświeżyć środek. Plany narazie żadne bo chce tak przejezdzić do wiosny a pózniej montuje nowy gwnit, nowe tarcze nawiercane i pod maske chce VR6 ze skrzynią z VR5 taki setup jak miałem w poprzednim moim aucie fajnie to chodziło a cordoba dodatkowo bedzie lżejsza o ok 120kg i ma wydech 2,5 cala wiec może bedzie jeszcze fajniej chodzić . Nie planuje mocniejszego silnika bo uważam że to nie opłacala sprawa

Auto kiedyś wyglądało tak:

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usa tak wygląda aktualnie:

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with