Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 1 z 1 [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: [Passat B5 3BG] by Marcin_e36
PostWysłany: Pią 23 Gru, 2011 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 37356347
Auto: Passat 3BG AVF
MODEL: VW Passat B5 3BG Variant 2001
SILNIK: 1.9 TDI-PD AVF
MOC: 133KM/4022 obr/min -- wynik z hamowni
ZAWIESZENIE: Seria
UKLAD HAMULCOWY: tarcze i klocki ATE
KOLA: alufelgi 16" Road America 205/55/16
NADWOZIE: grill czarny bez znaczka, kamera cofania, parktronik w ori listwie pod zderzakiem, halogeny, żarówki Osram Diadem w kierunkach
WNETRZE: moduły LED we wszystkich lampkach w aucie, zmienione wykończenie konsoli środkowej i rączek drzwi na carbonowe, domykanie szyb z pilota,
AUDIO: stacja multimedialna z DVD, SONY XAV W1 drzwi przód - wygłuszone (blacha zewnętrzna i wewnętrzna), głośniki Hertz HSK 165, drzwi tył - wygłuszone (blacha zewnętrzna), głośniki ori VW, wzmacniacz Ground Zero GZIA 4110HPX, subwoofer w lewym boczku bagażnika Sony XS-L106P5 i kondensator Hifonics HFC 1000 1F ale to nie koniec;)

Paska kupiłem w listopadzie 09 roku i pojechałem po niego aż 500km w jedna stronę. W ogłoszeniu był to ideał którego szukałem ale jedąc miałem wątpliwości. Na miejscu jak już zobaczyłem mojego paska to wątpliwości się rozwiały.

Tak wyglądał zaraz po zakupie
Image
Pierwsze alu 15" Wellington
Image
Montaż Car Audio: DVD 2DINowe Sony jako jednostka sterująca, wygłuszenie przednich drzwi a w nich montaż głośników Hertz HSK, wzmacniacz Ground Zaro 4-ro kanałowy, subwoofer zabudowany w skrzyni 15l w lewym boczku bagażnika a w niej głośnik Sony 10" i kondensator 1F. Narazie jest to podpięte tak że po jednym kanale ze wzmaka idzie na glośniki przednie, a dwa pozostałe są zmostkowane i idą do suba ale juz niedługo to wszystko sie zmieni bo jest nowa wizja:D
Image Image Image Image Image
I tak to działa -->> http://www.youtube.com/watch?v=ENK4cQh8Ie8

Później był montaż kamery cofaniai parktronika w ori listwie, bo skoro jest taka możliwość to czemu nie;)
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
A tak działa kamerka -->> http://www.youtube.com/watch?v=5m3GtHBsMEY

Auto obecnie wygląda tak:
08.10.11
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ostatnio edytowany przez Marcin_e36 Pon 26 Gru, 2011, edytowano w sumie 2 razy

Temat postu: Re: [Passat B5 3BG] by Marcin_e36
PostWysłany: Sob 24 Gru, 2011 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8234490
Auto: mk2 tdi++, quattro
passat jakich miliony w polsce przydalyby sie jakies meskie mody typu gleba i jakies dobre kolo ;)

Profil    8234490

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Passat 3BG
Wnętrze przednich lamp przemalowac na czarno, gleba, ładne koło 17-18 i będzie dobrze wyglądał :D

Ps. witam kolegę z passat-forum.

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6103835
Auto: GTI TDI ARL
turpik napisał(a):
passat jakich miliony w polsce przydalyby sie jakies meskie mody typu gleba i jakies dobre kolo ;)

tru :ok:

im wiecej seryjnych samochodow z planami typu zawias -20 i profil 50 tym forum bardziej traci na poziomie robi sie drugie vwgolf.pl

babel89 napisał(a):
Wnętrze przednich lamp przemalowac na czarno, gleba, ładne koło 17-18 i będzie dobrze wyglądał :D

17 czy 18tki zdecydowanie za male do b5fl minimum 19 jezeli wóz ma wygladac jak trzeba...

Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09'10'11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-IT 13'
Vag Day Żmigrod 13'
 Profil    6103835

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Polo 6n2/Jetta
No 18-19 cali ja tu widzę .Pasat jak wiele innych na drogach zdało by sie go wyróżnic :) .Jak to Ci cyka basik w tej zabudowie ??

Było 6N
Była Borówka
viewtopic.php?f=98&t=52443&view=unread#unread
Jest 6N2
viewtopic.php?f=98&t=86458&hilit=polo+by+rumak
Jest Jetta
viewtopic.php?f=98&t=100154

PostWysłany: Pon 26 Gru, 2011 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

turpik napisał(a):

babel89 napisał(a):

siVWy napisał(a):
17 czy 18tki zdecydowanie za male do b5fl minimum 19 jezeli wóz ma wygladac jak trzeba...

lukasz5oo napisał(a):
No 18-19 cali ja tu widzę .Pasat jak wiele innych na drogach zdało by sie go wyróżnic :)

Dzięki panowie za zainteresowanie moim tematem, a co do auta to na najbliższy sezon pozostanie w stanie takim jak teraz:( Narazie raczej nie będzie ani gleby ani większych niż 17 felg. Dziecko ważniejsze;) Jak już się zdecyduję na jakieś poważniejsze zmiany to mam kotnkretne sprecyzowane plany co do auta, wiem jak bym chciał żeby auto wyglądało ale napewno w najbliższym sezonie nie da rady. Jedyne co dokończe w najbliższym czasie to Car Audio bo nie wszystko jeszcze zrobiłem.

babel89 napisał(a):

witam również

siVWy napisał(a):
im wiecej seryjnych samochodow z planami typu zawias -20 i profil 50 tym forum bardziej traci na poziomie robi sie drugie vwgolf.pl

ale ja nie pisałem jakie mam plany co do auta, a już napewno nie pisałem nic o obniżaniu

lukasz5oo napisał(a):
Jak to Ci cyka basik w tej zabudowie ??

basik wali zaje....ście, tak jak normalna "kwadratowa" skrzynia stojąca w bagażniku. Mimo że głośnik jest 25cm to spokojnie daje sobie rade.

VW User
VW User

Auto: Volkswagen
widac ze dbasz o auto ale tak naprawde pierwszy post wyglada jak ogloszenie sprzedazy a nie opis auta, bo bez zlosliwosci ale kogo interesuje co wymieniales z rzeczy mechanicznych? to robi kazdy, no i jak nie planujesz grubszych modow to nie bedzie czego komentowac, poza tym pasek ok, pzdr

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

RafaelloW007 napisał(a):
widac ze dbasz o auto ale tak naprawde pierwszy post wyglada jak ogloszenie sprzedazy a nie opis auta, bo bez zlosliwosci ale kogo interesuje co wymieniales z rzeczy mechanicznych? to robi kazdy, no i jak nie planujesz grubszych modow to nie bedzie czego komentowac, poza tym pasek ok, pzdr

może rzeczywiście za bardzo się rozpędziłem i z opisem wymienianych rzeczy i z ilością zdjęć seryjnego auta bo to forum nie jest takie jak inne;) Tu są głównie sami VW maniacy, a ja tak jak już pisałem nie planuję narazie większych modów więc nie będzie co komentować.

PostWysłany: Śro 28 Gru, 2011 
VW User
VW User

Gadu-Gadu: 4022936
Auto: VW PASSAT B5 1.8t
B5 FL kiedyś miałem takiego kupić ;) ale c4 jest tez fajny :D
Bezawaryjności

Profil    4022936

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 1 z 1 [ 9 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 73 gości