Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 5 z 15 [ 221 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Wto 17 Sty, 2006 
Mioo napisał(a):
ku_bi napisał(a):
boombel napisał(a):
ku_bi napisał(a):
boombel napisał(a):
No z wyposażenie golfa to faktycznie sa jaja... Ja mam w swoim wszystko co jest tylko mozliwe... Klima, itp. itd. etc. a nie mam elektrycznych szyb ;/ heh...

A masz webasto, tempomat, boczne airbagi, podgrzewane fotele ??

Mam webasto, tempomat, podgrzewane fotele... bocznych airbagow nie mam...

i masz klime, a to podstawa :-D ;)

czy ja wiem czy w naszym klimacie to podstawa. napewno mily dodatek ale czy odrazu podstawa...

każdy ma swoje zdanie, moje jest takie, ze w pełnej opcji wyposażenia klima powinna byc.

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

krzysiekp napisał(a):
20Jahre i GTI Edition to według mnie najlepsze wersje golfów jakie były produkowane.
:ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: yupii yupii yupii

Temat postu: Re: Nowy nabytek ASSASSIN`a - GTI TDI !!!!!!!
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Sliczny golfiarz.... :-D :-D :-D Ogladalem go na allegro - dobry zawodinik coooo Tez mam GTi 20 Jahre Edit i wiem, jak ciezko wyrwac ta wersje. Moj dokladnie tak jak Twoj jest ideal, procz jakis tam [-----], bo jakby nie bylo auto nie jest z salony tylko ma 10lat... Ale jestem z niego bardzo zadowolony. Chociaz to benzcyna wczoraj w trasie bardzo mile mnie zaskoczylo spalanie, przy deptaniu ciagle pod 180km\h spalil 9,5l :-D Ja poki co zostawiam serie, ew zaloze grill bez znaczka no i poleruje bbsy i troche je odsadze na dystansach, bo sa schowane przez duze ET...

pozdrawiam posiadacza GTi Jubi Edition yupii Dbaj o niego - jest ich co raz mniej ;(

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
niestety dobre wersje zawsze sa unikalna i z dnia na dzien jest ich coraz mniej. mk1 pirelli mk2 rally i mk3 20jahre to klasyki. niestety wiele z nich juz nie istnieje ale nadzieja w ludziach ktorzy dobeniaja to co maja :D

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2726778
Auto: Audi S3 8L
krzysiekp napisał(a):
20Jahre i GTI Edition to według mnie najlepsze wersje golfów jakie były produkowane.

No i wszystko na ten temat musimy sie napic kiedys piwa razem :)

Profil    2726778

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
gratuluje ci stary dorwania tego tdi gti.... sam ogladałem wiel razy te ogłoszenie na oto moto... nie wazne czy był bity srany jaki tam... wazne by był dobrze zrobiony nie słuchaj tych co tu zawiszcza ci tego auta... to tobie ma ono prawiac radosc... i itak ty bedziesz woził swoje dupsko w srodku :ok:

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9198140
Auto: Vento
[center]Piękny furak! I cieszy mnie to , że będzie miał na tablicy rejestracyjnej EL ...... :ok: [/center]
[center]Czekam AssassiN na lepsze foty. Umyj furke załóż tablice EL ..... i rób sesje, chętnie zamieszcze Twoje TDI GTI w Galerii. Będziesz pierwszym mk3 :)[/center]
[center]Stronka www.gtkl.prv.pl zmienia się i oczywiście poszeża z mk2 na all vw yupii [/center]
[center]Teraz będzie widnieć pod adresem www.vwkl.prv.pl[/center]
[center]A więc zapraszam na Forum , do Galerii i przede wszystkim do zakładania kont.[/center]
[center]Admin -Marsen[/center]

Profil    9198140

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

bardzo ładny golfik, super wersja, wypas fajny, to że nie ma klimy to dla mnie nie ma znaczenia, ważne żeby był zdrowy i to się najbardziej liczy ;)

szyb bym nie przyciemniał, też dopiero co w swoim zdjąłem folię :D

proponuje pościągać znaczki z tyłu, albo zrobić z nimi porządek bo są jakoś nieoryginalnie naklejone ;)

no i jeszcze te nakładki na pedały nie wyglądają najlepiej ;) alr to tylko szczegóły.......ogólnie autko pierwsza klasa ;)

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

mniam TEDEI GIETEI - Super autko, rarytas, gratuluje zakupu yupii i zycze wielu nawinietych na kólka kilometrów Pozdro

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

fajnie fajnie chłopaki dzięki
Pierwsze co zrobie (modyfikacja :) ) to oczywiście wlepa wvzone.pl

Apropo mam 2 pytania:
1 jakie potrzebne sa dokładnie stalówki 15 do gti? (wersja winter)?
2 skora jest zawiech KONI z reg twrdości to czy reg wysokości tez jest? no i jak to sprwadzić?

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Cytuj:
2 skora jest zawiech KONI z reg twrdości to czy reg wysokości tez jest? no i jak to sprwadzić?

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=81785147 tak wygląda przedni zawaias z regulacja wysokości, jak skęręcisz koła to bedziesz mógł ocenić czy masz regulacje wys.( na 99,99% masz ją)

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=81582976 a ty aukcja z zawiasem z regulowanym tyłem, szukaj gwintowanego odcinka na dolnej części amorka

MOJA JETTA II COUPE VR6 viewtopic.php?f=98&t=21957

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Jak bedziesz kupował stalówki to przymierz je bo w 20Jahre są wieksze zaciski i przy niektórych 15 mogą haczyć. Jeżeli kupisz oryginales od GTI to nie bedzie problemu (mieszczą sie zaciski ale ledwo ledwo :) ).

Temat postu:
Piekne to GTI TDI i nic tylko zyczyc szerokich nie dziurawych dróg i kauczukowych drzew... ;)
Gratuluje zakupu piękna sztuka :ok:

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Poolger napisał(a):
boombel, tez zauwazyłem ze sie napinasz zabardzo...na tym forum sa własciecie VW od golfa MK I 1,1 do MK IV R32 (albo i jakiegos V tego nie wiem)
i jakos nikt sie chwali ze ja mam to a ty niemasz tego...
Kazdy jak jest świerzakiem sie napina... :lipa:

Dobra skończmy temat wypasu, bo sie jeszcze pokłócimy... Nikt tutaj sie nie chwali ani nic... Każdy ma to na co go stać i koniec... pozdrawiam...

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

w moim edition mam stalaki od mk4 i są okej

co do zawiasu to na jakiej podstawie arturro, oceniasz że raczej będzie regulacja ?? zestawy gwintowane z amotami koni są bardzo drogie przez co rzadko spotykane....

żeby to sprawdzić zaglądnij przez szpary w felgach na kolumne i jak będzie miała gwint to wszystko wiadomo ;)

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 5 z 15 [ 221 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 91 gości