Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 12 z 15 [ 221 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pon 15 Maj, 2006 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1302792
Auto: Golf mk3 GTi 20Jahre "Jubi"
AssassiN napisał(a):
deSpool, zapomniałeś o jeszcze jednej rzeczy:
Unikatowy klimat limitowanej wersji ;)

AssassiN ...mysle, ze tego dodawac nie trzeba bylo ;]

bardzo ladny!! ...na priv posle Ci wiecej mojego ;))
i czekam na foto naklejeczki ...

[ Dodano: Czw 18 Maj, 2006 ]
...a i aktywuj swoje konto na vwzone ...bo cos chyba nie aktywne, lub znalezc nie moge ;))

VW Klub Polska #121
 Profil    1302792

Temat postu:
PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: mk1 Cabrio 1.820VT, mk5 .:R32, T4 Multivan 2.5TDI++ do lawety :)
nie wiem czy pisałes, ale masz jakis numer golfa ? Podobno iles tam sztuk wyszlo, wiesz cos wiecej ? http://cgi.ebay.at/VW-Golf-GTI-TDI-20-J ... dZViewItem

Temat postu:
PostWysłany: Wto 04 Lip, 2006 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Podobno 2000 sztuk... ale nie sprawdzalem, nie zastanawialem sie nad tym :) napewno nie 400szt jak ten na ebaju ...no chyba, ze byly jescze bardziej wybrane z 2000szt na 20lecie hehhe ;] Zreszta malo realne patrzac po liczbie 20jahre u nas w kraju...

...a znaczek/tabliczke ma ciekawy, pierwszy raz taki widze.

Moj ma numer seryjny: #454975 jednak mysle, ze nie jest to kolejnosc sztuk tej wersji tylko Golfow schodzacych w danym roku z tasmy? Moze ktos podpowie?

Nie znam niemieckiego, co ten gosc z ebaja kupil 10 listopada 1995roku w salonie Reno? :) Chyba nie te swoje 148/400? :)

VW Klub Polska #121
 Profil    1302792

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: mk1 Cabrio 1.820VT, mk5 .:R32, T4 Multivan 2.5TDI++ do lawety :)
10 Listopada 2005 roku chyba kupil od kogos kto ma jakis handel z Reniami,chyba bo niemieckiego tez nie znam , jedynie tyle co tam sportowy wydech, zawieszenie i tak dalej, takie slowa znam ;p

Ten znaczek koło lewarka zmiany biegow tez mnie zaciekawił :P A moze bylo 400sztuk 20 jahre TDi, a moze 400 sztuk ze skórami hehe, kto to wie ;p

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Mam orginalny, niemiecki prospekt 20 Jahre i nic tam takiego niema, natomiast temu tez ociupinke brakuje do ogryginału - blendy, kierunki i halogeny dymione, ale fura miodzio

Temat postu:
PostWysłany: Sob 08 Lip, 2006 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

witam witam też jestem szczęśliwym posiadaczem mk3 20 jahre jubi..z tym że mam dwu litrowe 16 v..brakuje mi tylko tempomatu zagłówków w tyle i skóry...za którą osobiście nie przepadam.. http://www.vwzone.pl/forum/viewtopic.ph ... 940#155940 topic z moim mk3...co do pasków w zderzakach miałem ..potem zerwałem teraz znów mam ...w prospektach nie ma ich na bocznych listwach co mnie zastanawia ....bo aż sie prosi

[ Dodano: Sob 08 Lip, 2006 ]
mam też kilka zdjęć telefonem...mialem ostatnio czerrrwony week...pranie tapicerki pasów ..malowanie zacisków..nakleiłem czerwone paski w zderzaki...etc...czerwony wyszedł jak różowy..niestety cierpie na brak cyfrówki...wole kupić lampy do tyłu...jak chcecie wrzuce te fotki jadna na zachęte.. http://img484.imageshack.us/my.php?imag ... e837jx.jpg

Temat postu:
PostWysłany: Wto 11 Lip, 2006 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

mnie własnie te paski nie podchodza :/ i rzeczywiscie w orginale ich nie było na boku co bylo głupie Ale mam koncepcje orginału wiec chyba wrocą ale na wszystkie listwy

Temat postu:
PostWysłany: Pon 17 Lip, 2006 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

hehhe... odklejamy, przyklejamy ;) ja nie ruszam swoich ;p

[ Dodano: Wto 25 Lip, 2006 ]
AssassiN, jak dobrze kojarze trafila Ci sie wersja ze zmieniarka CD w bagarku...
"moj pierwszy wlasciciel" nie dokupil sobie tego gadgetu, a ja to zrobilem bo radyjko fabryczne mi sie podoba i zostaje przy oryginalnosci auta... stad moja prosba jesli nie bylo by to problemem bys obfotografowal gdzie dokladnie stoi zmieniarka, jak jest mocowana... zdjecia uchwytow, przykrecenia...

bede wdzieczny... i browara winny :))

ps. na VWManii bedziesz?

VW Klub Polska #121
 Profil    1302792

Temat postu:
PostWysłany: Śro 26 Lip, 2006 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

sorki ze tak pozno odpowidam ale netu nie maiłąem, zaraz pojde i walne kilka fot o ile baterie beda w stanie A co do manii to jeszcze nie wiem
Swoją drogą niemcuchy jak zwykle nie pomyśleli: wala do 20Jahre wypasiony zestaw audio, DSP, tuby wzmacnicze a w standarcie daja radio na kasety :/ ehh dobrze ze niemiec kupił zmieniare

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

AssassiN napisał(a):
Swoją drogą niemcuchy jak zwykle nie pomyśleli: wala do 20Jahre wypasiony zestaw audio, DSP, tuby wzmacnicze a w standarcie daja radio na kasety :/ ehh dobrze ze niemiec kupił zmieniare

ano racja... ale teraz mozna napisac tak "niemiec nie kupil bo sknera przy tak wypasioen furze, lub kupil zmieniarke i przeplacil 935 DM ...a polak teraz kupil za 300 PLN"

bede dzwieczny za fotki!

VW Klub Polska #121
 Profil    1302792

Temat postu:
VW User
VW User

Heh no furka jak marzenie... Ogladalem 20 JAHRE EDITIONS IMP`a no i chcac nie chcac spodobala mi sie ta wersja. jadnak ja zawsze wolalem Diesle.. No i prosze znalazlem 2 in 1.. Cos mi sie wydaje ze wejde w posiadanie podobnego 20 JAHRE EDITIONS TDi :) Pozdroofka Strasznie mi sie podoba :-D

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Zacznij juz szukac ;] ciezko bedzie znalezc... coraz ciezej... zwlaszcza TDI. Takze pozdravwiam!

VW Klub Polska #121
 Profil    1302792

Temat postu:
VW User
VW User

Mysle ze za granica znajde :) Ale popatrz sobie na moj wiek :D

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

...a jasne, ze znajdziesz ;) za cene ponad 20tys pln ;)) ...a wiek, no coz, im wczesniej tym lepiej ...ja pierwszego golfa mialem w wieku 17lat :) Powodzenia w kazdym razie.

VW Klub Polska #121
 Profil    1302792

Temat postu:
VW User
VW User

Wiesz nom musze czekac jeszcze 1.5 roku na prawko ;D Nie no ale spoko :P Pierwsze auto planuje na wiek 19 20 :D Chyba ze wygram jakas gotowke :PP

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 12 z 15 [ 221 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 68 gości