Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 2 z 2 [ 17 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [ felicia ] by Gawczan
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2011 
VW Master
VW Master

Gadu-Gadu: 4376364
Auto: Golf II 2.0 16v ABF oraz Golf III VR6 Golf II WOB GTI GOLF I CABRIO ABF Passat 2.8 VR6 b4 us Corrado 2.9 Golf IV 2.3v5 Passat b5fl Golf 3 TDi + mk2 f&i passat b4 sedan aktualnie passat b3 variant vr6
a ja wypowiem sie na temat felicji moim zdaniem.. Mialem taka biala sztuke 1998 rok :) dostalem to auto od starych jako pierwsze auto po zdaniu prawka... wpadl mi genialny pomysl :) aby zrobic pare rzeczy w niej :) i powiem tak :) najciezszy samochod do modyfikacji :) nie ma co ukrywac zawieszenie jakie do niej dostalem :) to amortyzatory bilesteina plus jakies cale -40 sprezyny jamexa o ile dobrze pamietam firme :) upchnelem w nadkolach Felgi borbet t 7.5 cala w 16 :) z opona 195.45.16. zrobilem smoked front :) i jeszcze jakies tam takie drobne szczegóły... mialem w glowie zeby upchnac tam vr'a... temat bardzo latwo do ogarniecia... tylko trzeba sobie zadac pytanie: czy jest sens pchac pieniadze w ten samochod ? Ja doszedlem do faktu ze nie....

Profil    4376364

Temat postu: Re: [ felicia ] by Gawczan
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2011 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Pomysł Krzycha na to auto jak najbardziej fajny.. ale no właśnie to chyba właściciel powinien mieć pomysł na swoje auto i robić go dla siebie a nie pod gusta forumowiczów..

Baza jest wiec działaj..!!

Byłe 6n viewtopic.php?p=299306#299306
Obecne 86c2f viewtopic.php?f=98&t=54240&view=unread#unread

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 2 z 2 [ 17 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 84 gości