Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 2 z 2 [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Sob 19 Kwi, 2008 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Nie mówie nie niee bo każdy ma inny pogląd ale co do wyobraźni to ciężko w takim stanie jednoznacznie okreslic jak to bedzie sie prezentować nie widząc koloru i felg.... nie jestem laikiem (od zawsze w warsztacie lakierniczym) i wiem że aż takiej tragedii jak ukazujecie w komentarzach nie będzie... czas pokaże jak narazie nie rezygnuje z tych zmian mi sie podoba i to jest najważniejsze.... opinia innych miała mnie nakierować i wiem że następne autko będzie miało klamki :-D i inne progi :hmm: Narazie dzięki za komenty jamajama

Ps. Grzeniu po co te nerwy :-D :/

Temat postu:
PostWysłany: Sob 19 Kwi, 2008 
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
plus za wklad pracy.. ale prog jak u malysza na wielkiej krokwii
piuszesz ze robisz auto w niemieckim stylu.... hmmm powiem wedlug mnie malo tu zwiazane z niemieckoscia poza marką auta...
www.cleaned.be
www.vw-style.net
www.vw-page.at
www.vwvortex.com
www.phatdubs.co.uk
mowisz ze zacznasz.... trzeba bylo zaczac od internetu...
piszesz ze wszedzie sie jaraja brakiem klamek hmmm trafiles niestety kolego na zle forum. piszesz o tym jakby ci zalezalo na wzdechach do twojego auta wiec jak.. robisz auto pod siebie czy dla publiki.
te klamki mozna przebolec w aucie 3 drzwiowym ale 4 to juz wedlug mnie nie pasuje
mysle tak jak rolek.. do pierwszego rozładowania akumulatora lub pierwszego dowodziku zatrzymanego bedziesz to lubic. a potem bedziesz szukac nowych drzwi....

nie mozna ujac i zapalu do pracy no i floty ktora pakujesz, moim zdaniem mozna by posc ciut inaczej, ale to malo wazne.. pamietaj..auto robisz dla siebie....no chyba ze jest inaczej
pozdrawiam

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
PostWysłany: Nie 20 Kwi, 2008 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Nie załamie się ale postaram sie coś z tym zrobić ... widzę że i tak z wami nie wygram hehe ... muszę sie jeszcze dużo nauczyć :-D zrobię autko to wyśle foty zaczynam mieć wizje przejścia na "jasną stronę mocy" zobaczymy co z tego wyjdzie ;) bardzo mi sie zaczyna podobać cult style ale niestety poszedłem w inną strone może uda mi się co nieco zmienić mile widziane porady :hmm: jamajama .... tak jak mówisz kevin jarały mnie do tej pory takie bajery jak brak klamek itp. ale zaczynam widzieć że jednak to nie jest fajne tylko roboty było strasznie dużo ;( ałaa

Temat postu:
PostWysłany: Wto 22 Kwi, 2008 
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
Ja jak zwykle czekam na efekt koncowy . Nie musi mi sie podobac , bo to nie moje auto i zjade cie dopiero jak skonczysz :P
Narazie duuzy plus za wklad pracy a pozniej zobaczymy

powodzenia

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2229119
Auto: golf Mk2
czekam na efekt końcowy,
ale nie bedzie monstera z przodu i tyłu?

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: audi a4 b5
A może póki nie jest pomalowany zmienić drzwi? klamki zawsze można pomalować pod kolor.Co do cult style proponuje Ci zostań przy germanie bo możesz się łatwo zamotać-wiem po sobie ;) Szacunek za wkład pracy.Pozdro ;)

Temat postu: Re: [vento] By LEON :]
PostWysłany: Sob 01 Sie, 2009 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Witam
Jak dobrze pójdzie to dzisiaj wrzucę fotki z projektu... Wszystko trwa jak dla mnie wieki ale nic na to nie poradzę muszę jakoś łączyć szkole, kumpli i prace a to ciężka sprawa.... Sorki Archie nie usuwaj tematu

Temat postu: Re: [vento] By LEON :]
PostWysłany: Sob 01 Sie, 2009 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7712923
Auto: brak.
..::Leon::.. napisał(a):
18-latka

eh wlasnie i to jest to..
co z kims gadam w tym wieku (sam mam tyle) to tez uwazaja szpojlery i inne przerobki 2f2f ale nie tedy droga :)
i ejscze najczesciej takie osoby krytykuja te osoby (ktore sie troche bardziej na tym wszystkim znaja i nie zrobili by wiochy z auta) twierdzac ze sie nie znaja i gadaja glupoty :) wiem po sobie jak rozmawiam z kims np z klasy i gdy mowie mu o glebie dobrym kole i patroma detalami a nie o szpojlerze lexach na tyle i innymi to mowia ze sie nie znam

poszperasz troche po necie poprzegladasz fotki poczytasz fora i sam wyjdziesz na prosta :)

Profil    7712923

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 2 z 2 [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 76 gości