Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 1 z 3 [ 32 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: 3 Wojna Światowa?
PostWysłany: Pon 29 Gru, 2008 
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Corrado
Nie wielu z was zapewne wierzy w takie rzeczy jak "jasnowidzenie" przewidywanie przyszłości itp Jest wiele sfer życia z których sobie nawet sprawy nie zdajemy. /wielu nie wierzy/
Obserwuje Krzysztofa Jackowskiego poczynania od kilku lat, naprawdę nie wiele razy ten człowiek się pomylił. Bądźmy wszyscy świadomi co nas czeka w najbliższym okresie, bo jest to bardzo prawdopodobne o czym wspomina w wywiadach.

http://pl.youtube.com/watch?v=WvXYi2Q4O5g
http://pl.youtube.com/watch?v=36Rue9Jl4qI

Image

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4722144
Auto: Felicita i B3 US
Ja traktuje takich ludzi, a raczej to co mówią z dystansem. Wszystko co mówią jest tak ubrane w słowa, że brzmi dość uniwersalnie i można to zawsze jakoś dopasować do różnych sytuacji. A na temat III wojny jak ma się polska i jej mieszkańcy/obywatele przygotować?? skoro następna wojna światowa może zamienić świat w radioaktywną pustynie? Ja się takimi rzeczami nie przejmuje jestem za małą jednostką.

Image
 Profil    4722144

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Nie lubie takich tematów bo mnie to przeraża. Osobiście uważam że jak nadejdzie koniec świata to człowiek sam siebie zniszczy a nie jakaś tam kometa czy coś. Co do wojny to napewno jakas będzie. Ale myśle że jeszcze nie teraz. Mam nadzieje ze to bedzie dopiero za kilkaset lat bo chce jeszcze troche pożyć - mam kilka rzeczy do zrobienia ;) Wielu jasnowidzów sie myliło i dobrze byłoby żeby ten też sie pomylił pozdro.

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Auto: Corrado
cocoloco napisał(a):
Ja traktuje takich ludzi, a raczej to co mówią z dystansem. Wszystko co mówią jest tak ubrane w słowa, że brzmi dość uniwersalnie i można to zawsze jakoś dopasować do różnych sytuacji. A na temat III wojny jak ma się polska i jej mieszkańcy/obywatele przygotować?? skoro następna wojna światowa może zamienić świat w radioaktywną pustynie? Ja się takimi rzeczami nie przejmuje jestem za małą jednostką.

Loco ja również mam dystans do takich tematów, bo bardzo często są to przekazy podprogowe, ale są na Ziemi ludzie obdarowani nadzwyczajnymi zdolnościami o czym chyba każdy wie. Krzysztof Jackowski współpracuje od kilku lat z Policją, dzięki jego "zdolnością" odnaleziono blisko 600 zaginionych ciał w tym jednego żywego człowieka. Zresztą jak mówię obserwuje to co robi od kilku lat.... mam nadzieje że tym razem się myli. P.s może i jesteś małą jednostką ale jak się znajdziesz w otoczeniu rodziny, bliskich itp to już wielka ARMIA :)

Image

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8326452
Auto: A3 Sportback
swoja droga nie tylko Jackowski przepowiada wojne, Nostradamus w swoich przepowidniach tez o tym mowil

Profil    8326452

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5
Auto: MK2 2.0 16V, BMW 5 E39 Touring
I wg. jakiegoś tam kalendarza majów w 2112 ma być koniec świata. Objawiająca sie matka Boska w fatimie też przepowiadała 3 dzieciom ze koniec jest już tuż tuż bo za dużo złego sie dzieje.
Ja o tym nie myśle bo po co się nadaremno stresować :P

Ostatnio edytowany przez sundecade, Pon 29 Gru, 2008, edytowano w sumie 1 raz

Profil    5

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4722144
Auto: Felicita i B3 US
Remik napisał(a):
swoja droga nie tylko Jackowski przepowiada wojne, Nostradamus w swoich przepowidniach tez o tym mowil
Przepowiednie Nostradamusa , są właśnie przykładem tych uniwersalnych przepowiedni, kiedyś coś powiedział i teraz ludzie podstawiają sytuacje pod jego słowa .. a kiedy to było....

Image
 Profil    4722144

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8326452
Auto: A3 Sportback
tak, tylko zauwaz ze jak narazie wszystko to co Nostradamus przepowiedzial sie sprawdza

Profil    8326452

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Wogóle poczytajcie sobie troche o fatimie i innych rzeczach dotyczących wiary i ogólnie koscioła - idzie sie grubo nad tym wszystkim zastanowić..
Polecam tę stronke tam są tematy w/w
http://www.paranormalium.pl/14,kategoria,alfab.html

Temat postu:
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8205732
Auto: mk1 GTI & passat b5 VR5
ja nie mowie, ze nie wierze, ani ze wierze w to wszystko...
cos w tym jest, ale myslenie i dumanie nad tym nic nam nie da, trzeba zyc dalej...
My jestesmy zbyt "mali", zeby cos na to poradzic...

Ostatnio edytowany przez squoka, Pon 29 Gru, 2008, edytowano w sumie 1 raz

Profil    8205732

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Patrzac na historie swiata trudno znalezc okres w ktorym przez np. 20-30 lat nigdzie na swiecie nie byloby jakiegos ogniska zapalnego, jakichs dzialan w ktorych gina cywile. Trzeba sobie zadac pytanie czy wojna juz nie trwa?Od ilu lat plonie bliski wschod, Palestyna, Izrael. Wiadomym jest, ze innego konca swiata niz wybicie sie wszystkich ludzi nawzajem nie mamy sie co spodziewac. Niestety swiat kreci sie wokol pieniadza a im wyzej jestes postawiony, im wiecej masz hajsu tym jeszcze wiecej go chcesz. I takim ludziom najczesciej odbija, jak ktos ma w glowie bajzel to zaczynaja mu sie wkrecac takie chore akcje, zeby kims zawladnac. My ludzie prosci chcemy tego hajsu na dom, dla naszej rodziny, na fure i na jakies dlubanie przy niej a jak komus od niego szajba odbija to dzieja sie wlasnie takie rzeczy jakie widzimy. Co do pytania w topicu... moim zdaniem to nieuniknione, boje sie, ze stanie sie to szybciej niz nam sie wydaje. Tylko co wtedy robic?Za bron lapac czy spier.?Tylko gdzie?UE czy NATO na niewiele sie zda, kolosy na glinianych nogach. Jak oni nie potrafia sie zorganizowac przeciwko Rosjanom, ktorzy robia co chca w Gruzji to co dopiero podczas swiatowego konfliktu.
Co do tego Pana. Kiedys ogladalem programy o nim w tv4 bodajze i wydawalo mi sie to wszystko 'podstawiane' ale jezeli te zapisy sa prawdziwe to cos musi w tym byc. Z drugiej jednak strony nie trzeba byc jasnowidzem, zeby zobaczyc w jakim kierunku zmierza ten swiat...

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

jak by nie patrzac przepowiednie zwiazane z koncem swiata sie spelnily czesciowo :ała:

to czemu by nie miala wybuchnac 3 wojna swiatowa :ała: jak by nie patrzac mamy sie czego bac chocby ruskow za to ze zgodzilismy sie na tarcze w naszym kraju ( a co jest najzabawniejsze to kazdy wie gdzie ona sie znajdzie jak dla mnie powinna byc to tajemnica) a wracajac do proroctwa Krzysztofa Jackowskiego przepowiedzial kryszys gospodarczy i to o rok wczesniej ałłłłł wiec nie mozna jego slow lekcewarzyc bo to sie moze zle skonczyc a nasza wladza (kaczory) lekcewarzą wszystko nie robia nic zebysmy byli bezpieczni.

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf GLS 77' Automatic
raczej tacy ludzie nie korzystają z mocy aniołów więc lepiej nie mieć z nimi kontaktu. A że się sprawdziło kilka rzeczy? zawsze musi być troche prawdy zeby ludzi było czym zwieść :D

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: golf mk3
Cytuj:

moja babcia tez mojemu tacie mowila ze tak bedzie
nie wiem czy to dlatego ze czytala o nastradamusie czy poprostu wiedziala
co bedzie to bedzie
jak to kiedys ktos powiedizal JESC, SRAC I DO PIACHU (nic sie nie przjmowac)

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7698529
Auto: Fabia NJ MC MY17
Jest jeszcze jedna kwestia Panowie. Świadomość. Ludzie nieświadomi nie zdają sobie z pewnych rzeczy sprawy, ba, nawet nie wpadną na tak genialny pomysł. Człowiek idzie do "wróżki" i dowiaduje się np że jutro pierdyknie go samochód. Automatycznie w podświadomości by do tego nie dopuścić robi w swoim mniemaniu wszystko by do tego nie dopuścić jednocześnie sprowadzając na siebie to nieszczęście bo swoim "ciaćkaniem" się w końcu przestaje racjonalnie myśleć i wlezie prosto pod koła i pseudo przepowiednia się spełni. Dlatego uważam, że wysłuchiwanie wszelkiego rodzaju przepowiedni jest bezsensowne, bo człowiek chcący uniknąć jakiegoś tam wydarzenia, tudzież chcący za wszelką cenę coś tam osiągnąć co mu przepowiedziano, automatycznie sprowadza na siebie szereg nieszczęść. O temacie końca świata i IIIWŚ mówi się już od dłuższego czasu. Czyżby każdy tego tak chciał że o tym za przeproszeniem biadoli? Szuka w tym nie wiem, rozwiązania światowych konfliktów? Może wreszcie trzeba by było spuścić z tonu, z tej zakichanej zachłanności i chytrości ?! Nie... lepiej być nieludzką mendą za przeproszeniem i doprowadzić do kataklizmu. Tak naprawdę to każdemu powinien się objawić Bóg czy ktokolwiek kto tam na górze istnieje, a istnieje na pewno i kazać puknąć się tym wszystkim ciołkom u władzy w czoło. Ludzie po objawieniach się zmieniają. Najwidoczniej paru takim wyrostkom też by się to przydało... Mówcie co chcecie. Ja nienawidzę na tego typu tematy rozmawiać, chcę żyć a nie mordować przeciwników, tracić bliskich, tudzież samemu zginąć za czyjąś chorą ambicję. Nie świat jest zły tylko ludzie są źli...

PozdróVWki ;)

2007: IST Jarocin-Kotlin, 4.Cult-Style Saisonauftakt, 12.Internationales VW Blasen - EuroSpeedway Lausitz
2008: 5.Cult-Style Saisonauftakt
2009: 2.Wolfsgruppe VAG Event
2010: 7.Cult-Style Saisonauftakt
 Profil    7698529

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 1 z 3 [ 32 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 32 gości