Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 2 z 3 [ 32 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pon 29 Gru, 2008 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Cytuj:
Nie świat jest zły tylko ludzie są źli...

Racja.
"W waszych wielkich wojnach giną małe dzieci."

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Passat b5 variant
Ale macie problemy no_coment kupcie sobie Corrado niee (YaMsChA tobie się dziwie czyżbyś nie miał problemów z parchem że zajmujesz się takimi sprawami :D )

Wojna będzie na pewno ale nie wiemy czy za sto, dwieście lat czy może za kilka miesięcy jak w przepowiedni Jackowskiego. Nic tak nie rozwija wszystkich dziedzin nauki jak właśnie wojna poza tym świat idzie bardzo szybko do przodu i co chwilę wynajdowane są nowe różne rzeczy (broń , leki itp.) których nie można w sposób nie kolidujący z prawami przez nas ustanowionymi przetestować więc wojna jest doskonałym pretekstem do zrobienia tego . Na to że tak się działo jest wiele chociażby patrząc na II Wojnę Swiatową. Jedno jest pewne że nie będzie to konflikt zbrojny (jak to się zwykło nazywać ) ale wojna światowa więc nie wiele będziemy mieli do gadania w tej sprawie , i na pewno na ''strzelaniu z karabinów'' się nie skończy. Jeżeli była by to wojna w jakiś sposób kontrolowana to były by naloty, bombardowania i ostrzał ale podejrzewam że szybko wymknęła by się spod kontroli i w użyciu znalazły by się różnego rodzaju bomby atomowe , biologiczne , wodorowe czy tlenowe (próżniowe) i wtedy nic nam by nie pomogło.
Jedno jest pewne że nie pomoże teraz nam zastanawianie się czy wojna będzie czy nie .Polak to takie dziwne stworzenie które wręcz uwielbia samo siebie katować takimi i innymi problemami a jak już się coś złego stanie to wmawia sobie że chociaż próbował zastanowić się co by było jakby...

A co się tyczy ludzi zwanych ''jasnowidzami'' to są ludzie którzy bardzo często współpracują z policją lub innymi instytucjami i na podstawie dokumentacji jaką otrzymują od owej instytucji wiążą ze sobą rzeczy i fakty które na pozór nie mają ze sobą nic wspólnego (to tacy ludzie jak Sherlock Holmes hehe) i w ten sposób rozwiązują zagadki których np. policja nie może rozwiązać .

To tyle ale się rozpisałem idę pogrzebać przy parchu niee

Temat postu:
VW Master
VW Master

Auto: Golf III gt
swap na 1,8 turbo ...
a czy to nie jest kolejny temat na robienie kasy przez te duże szychy

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3196452
Auto: Garbus, T3, Passat B3
A co by było gdyby ... :ała:

To takie Gdybanie, jeśli ma być wojna to będzie . . .

:: http://shownd.com/mateo006 ::
 Profil    3196452

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak

Ja podchodze do tego z umiarem wiadomo ze na tym swiecie zawsze dzieje sie przez za duzy dostep do wladzy porytych osob zaslepionych kasa ktora przyniesie im stanowisko tak bylo i byc bedzie dlatego co do tej wojny to wiadomo ze cos bedzie tylko nie tak predko bo moj gofer nie zwiedzi zadnego zlotu niee A co do tych przewidzen to jest cos w tym ale co nam o tym myslec co bedzie to bedzie zeby kazdy przwidywal ze upadnie to by usiadl i wiele konczyn nie bylo by polamane :ała: teraz zostaje tylko patrzec na bezmyslnosc kaczorow co zrobia i jak pokieruja linia obrony w razie"W"

viewtopic.php?f=112&t=32803

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak

Auto: w garażu
Dajcie mu więcej mongolskiego zioła no_coment

pierdoły <<:

Temat postu:
VW Master
VW Master

Gadu-Gadu: 411826
Auto: Honda
dla mnie to jest jakis koszmar. po co komu wojna w XXI w.? nie moge sobie tego wyobrazic.
swiat dostal juz nauczke po II wojnie swiatowej i wszyscy rzadzacy powinni czerpac z tego jakies wnioski. jestem optymista mysle ze bedzie dobrze, ale jak to wszystko bedzie dalej wie tylko Bóg

Profil    411826

Temat postu:
PostWysłany: Wto 30 Gru, 2008 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: golf mk2
Srali muchy będzie wiosna, nie wierzę, dla mnie bujda, ale ja w nic nie wierzę, w Boga chrześcijańskiego również, cynik jestem.

A wojna będzie, prędzej czy później, pamiętajcie, wojna to integralna część polityki międzynarodowej. Jak zawiodą negocjacje pomiędzy dyplomatami, jak nie da się ugrać więcej łapówkami, jak nie będzie można załatwić tematu przez ekonomię (patrzcie jak Rosja pogrywa z gazem) to wtedy będzie wojna.
Jak myślicie, dlaczego wuj sam wkroczył do Iraku? Broń biologiczna czy chemiczna? Akurat... Saddam zagroził, że będzie rozliczał się za ropę w euro, to byłby precedens...

Stawiam na to, że Arabowie w końcu zrobią atomówkę i w Izrael przylutują. Będzie grubo i mam nadzieję, że nie dożyję tych dni.

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: Passat B4 2.8 VR6
Przyjdzie T1000* i Nas uratuje ;)

*-(T1000- tzw. terminator, szwarceneger itp., jak zwał tak zwał)

Temat postu:
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
a idzcie wy sie lepiej pomodlic albo napic ( zalezy kto jaka religie wyznaje ;) ) albo wezcie saperke i sie idzcie okopac za stodola albo pod lasem niee niee niee

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: A6 C5 V6 & MK2 @ VR6 & MK4 TDI+, Corrado @ 1.8T, MK4 V5, B5FL V6
Lucius Snow napisał(a):
w Boga chrześcijańskiego również, cynik jestem.

Ja też nie wierze w Boga :D

A tak na poważnie, to sram na to co będzie, chce tylko zdać prawko :-D

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

rolek napisał(a):
Lucius Snow napisał(a):
w Boga chrześcijańskiego również, cynik jestem.

Ja też nie wierze w Boga :D

A tak na poważnie, to sram na to co będzie, chce tylko zdać prawko :-D

Mam to samo, a takie straszenie wojną, końcem świata to tylko pożywka dla szarlatanów i sekt, katolickiej też. Najgorsze co może zagrozić ludzkości to właśnie wiara i fanatyzm, bo to nie kieruje się żadną logiką tylko zaślepieniem. Kryzys finansowy jest, jutro go nie będzie. Bogaty świat nie jest zainteresowany wojną, ani Rosja ani USA tym bardziej Chiny a to są kraje które coś znaczą. A takie konflikty jak w Izraelu czy Indie Pakistan pozostaną tylko lokalnymi konfliktami.

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Cytuj:
Bogaty świat nie jest zainteresowany wojną, ani Rosja ani USA tym bardziej Chiny a to są kraje które coś znaczą.

No nie zgodze sie. To wlasnie takie kraje najbardziej chca wojny bo najlatwiej na niej zarobic i byc jeszcze bogtszym, proste. ;)

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9144729
Auto: seat ibiza
ktoś mądry powiedział ".....wojna jest jedynie kontynuacją polityki innymi środkami!"

Profil    9144729

Temat postu:
PostWysłany: Śro 31 Gru, 2008 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

WHT napisał(a):
Cytuj:
Bogaty świat nie jest zainteresowany wojną, ani Rosja ani USA tym bardziej Chiny a to są kraje które coś znaczą.

No nie zgodze sie. To wlasnie takie kraje najbardziej chca wojny bo najlatwiej na niej zarobic i byc jeszcze bogtszym, proste. ;)

Ale oni i tak swoje zarobią, sprzedadzą broń biednym i bogatym. Po jednej i po drugiej stronie. :cfaniak: Teraz żydzi wietrzą magazyny, będzie co sprzedawać ;)
Mówie lokalne konflikty daleko od domu tak, ale wojna globalna to się można przejechać i oni o tym dobrze wiedzą.

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 2 z 3 [ 32 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości