Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 2 z 2 [ 21 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Corrado VR6 na co dzień - Utopia czy realne?
PostWysłany: Pon 07 Wrz, 2009 
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2356976
Auto: Cupra 4x4 ????
Mi to nie sprawialo problemu :P

Image
Było A3, Mk2,Mk3 TDI+, Mk3 20VT...
 Profil    2356976

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: A6 C5 V6 & MK2 @ VR6 & MK4 TDI+, Corrado @ 1.8T, MK4 V5, B5FL V6
Komar_Boston napisał(a):
2 strony tematu z czego ponad połowa jest o du.pie maryni...

na 18 postów, aż pięć naliczyłem które mogły by się nadawać do dupy maryny, no z tym to może aż 6 (z 19 :) ). Jakby nie patrzeć nie jest to połowa.

Komar_Boston napisał(a):
Szczerze mówiąc Mioo mało powinno Ciebie w tym momencie interesować jakie ja mam możliwości finansowe czy kłopoty zdrowotne - zadaje konkretne pytanie oczekuje konkretnej odpowiedzi, a nie rozważania czy coś jest dla mnie odpowiednie bądź nie.

Komar, nie unoś się bo nie ma po co. Kolega starszy radzi Tobie, że to może nie być odpowiedni samochód dla Ciebie, zważywszy że nie dawno zdałeś prawo jazdy ( za 6 razem :ała: ), może to być śmiercionośna maszyna. Jeżeli masz problemy ze wzrokiem, a lubisz szybko jeździć ( bo chyba po to się kupuje VR6 ) to może się skończyć tragedią. Po za tym, moim zdaniem trzeba liczyć siły na zamiary, bo nie od dziś wiadomo, że Corrado to b. popularne auto wśród złodziejaszków, a nie mając garażu czy chociaż AC to mija się z celem moim zdaniem.

Komar_Boston napisał(a):
mnie trafia jak muszę przedzierać się przez topic szukając w gąszczu spamu sensownych odpowiedzi... :< :<

Może czas zmienić forum ? Mnie np. trafia jak muszę czytać Twoje referaty, zresztą podejrzewam, że nie tylko mnie...

no offence..

PS: Na forum jest tyle osób z VR, że z powodzeniem mógłbyś ich podpytać o to jakie są koszta utrzymania itp. i nie trafiało by Cię, czytanie `spamu` we własnym temacie, równie dobrze mógłbyś potem napisać artykuł o kosztach eksploatacji, który przydałby się

Komar_Boston napisał(a):
też innym użytkownikom

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Karmann Giha'70 & Passat B7 Variant 2.0 TDI
rolek napisał(a):
Komar_Boston napisał(a):

na 18 postów, aż pięć naliczyłem które mogły by się nadawać do dupy maryny, no z tym to może aż 6 (z 19 :) ). Jakby nie patrzeć nie jest to połowa.

Komar_Boston napisał(a):
Szczerze mówiąc Mioo mało powinno Ciebie w tym momencie interesować jakie ja mam możliwości finansowe czy kłopoty zdrowotne - zadaje konkretne pytanie oczekuje konkretnej odpowiedzi, a nie rozważania czy coś jest dla mnie odpowiednie bądź nie.

Komar, nie unoś się bo nie ma po co. Kolega starszy radzi Tobie, że to może nie być odpowiedni samochód dla Ciebie, zważywszy że nie dawno zdałeś prawo jazdy ( za 6 razem :ała: ), może to być śmiercionośna maszyna. Jeżeli masz problemy ze wzrokiem, a lubisz szybko jeździć ( bo chyba po to się kupuje VR6 ) to może się skończyć tragedią. Po za tym, moim zdaniem trzeba liczyć siły na zamiary, bo nie od dziś wiadomo, że Corrado to b. popularne auto wśród złodziejaszków, a nie mając garażu czy chociaż AC to mija się z celem moim zdaniem.

Komar_Boston napisał(a):
mnie trafia jak muszę przedzierać się przez topic szukając w gąszczu spamu sensownych odpowiedzi... :< :<

Może czas zmienić forum ? Mnie np. trafia jak muszę czytać Twoje referaty, zresztą podejrzewam, że nie tylko mnie...

no offence..

PS: Na forum jest tyle osób z VR, że z powodzeniem mógłbyś ich podpytać o to jakie są koszta utrzymania itp. i nie trafiało by Cię, czytanie `spamu` we własnym temacie, równie dobrze mógłbyś potem napisać artykuł o kosztach eksploatacji, który przydałby się

Komar_Boston napisał(a):
też innym użytkownikom

Pięknie napisane, jestem pod wrażeniem twojej ciętej riposty rolek, naprawdę... :ok: :ok: :ok: (może kiedyś nawet zostaniesz jej mistrzem niee )

Tymczasem...Myślę, że nikt nic bardziej sensownego nie napisze...
Komar zadzwoń do szymonecka i Praksa i będziesz po paru minutach wszystko wiedział...

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
Komar_Boston nie unoś się bo coś ci pęknie z wrażenia. Tematy pod tytułem "ile pali VR" były wałkowane chyba 100 razy.
jak mowi stare radzieckie przysłowie... skoro o to pytasz to znaczy, że ci nie stać....

chcesz to kupuje, powodzenia, tylko nie zrób krzywdy komuś ani sobie. moj kuzyn na odzień lata VR i LPG to jedyne wyjście w przypadku robienia nawet 1-2tys kilometrów miesięcznie, chyba ze cię stać... ale skoro pytasz to wnioskuje ze to moze byc problem.

Komar napisał(a):

zawsze możesz nie czytać... albo zapytać chłopaków z cultstyle.pl chętnie ci odpowiedzą... :hmm:

ps. rolek, trudno sie z toba nie zgodzic

Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2356976
Auto: Cupra 4x4 ????
ja sie pytam gdzie byli wtedy rodzice?!?!

Image
Było A3, Mk2,Mk3 TDI+, Mk3 20VT...
 Profil    2356976

VW Zone Admin
VW Zone Admin
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1722539
Auto: T5 TDI ;) CLS CDI by H&R,
norbi napisał(a):
ja sie pytam gdzie byli wtedy rodzice?!?!

a ja gdzie moj post!

jestem fanem VRa, mimo, że go nie mam! ja bym brał!

może jak mi się sytuacja wyklaruje to tez będę szukał czegoś, ale jak na razie mam dom skończenia i marzenia w sferze VR zostają dalej marzeniami :((

Profil    1722539

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 2 z 2 [ 21 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości