Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 2 z 2 [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Nie 03 Sie, 2008 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Gadu-Gadu: 0
Auto: Fiat
czyli można jeszcze niżej obniżyć tak ? Ja zdecydowałem się i chyba wezmę te :

FK Highsport

Kurcze ale coś nie mogę podpiąć pod link :/

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4393273
Auto: Leon 5F ST FR
LCQ napisał(a):
ma może ktoś liczmy z pół roku TA-Technixa, jak się sprawdza?? z twardością do którego można porównać? słyszałem że GT Cupline to to samo.... hmm

ja w przeciagu tygodnia - dwoch to zaloze... wiec moge ci powiedziec mniej wiecej jak sie na tym jezdzi. Obecnie troche km przejezdzil na tym moj kumpel. Jego nick to magic_cookie, wiec mozesz podpytac co i jak. Narzekan nie slyszalem :) cena dobra... gwarancja na 2 lata wiec czemu nie sprobowac ;)?

Profil    4393273

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Lucius Snow, mam gwint skrecony na maksa i nie opadł więcej niż 65mm ;) więc nie da się go nizej opuscic- tyl owszem, wyjmujac elementy od regulacji, ale przodu niestety juz nie moge obnizyc.

dlatego tez pisalem, ze takie są wymogi TUV- gwint moze miec regulacje jedynie do 65mm w doł i tak jest w moim modelu zawieszenia. starymi supersportami mozna bylo glebic bardzo nisko, z tego co mi wiadomo. z nowymi niestety juz tak nie jest.

pozdr.

Temat postu:
PostWysłany: Śro 06 Sie, 2008 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Ja do VR'a założyłem TA-Technix (podobno to to samo co GT Cupline, tylko metka inna) - narazie za wiele km nie przejechałem, ale póki co zawieszenie daje radę i jest dość twarde. Samochód pewnie trzyma się drogi i bardzo przyjemnie wchodzi i wychodzi z zakrętów (mimo, że to VR6).

P.S. Kupiłem od jednego z forumowiczów (namiary mogę podać na PW) w bardzo ładnej cenie - oczywiście nowy.
P.S. 2. Duży zakres regulacji - przy obniżeniu o ok. 60/60 jestem w okolicach środka gwintu

Temat postu:
PostWysłany: Śro 06 Sie, 2008 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

fredi88 napisał(a):
ja w przeciagu tygodnia - dwoch to zaloze... wiec moge ci powiedziec mniej wiecej jak sie na tym jezdzi. Obecnie troche km przejezdzil na tym moj kumpel. Jego nick to magic_cookie, wiec mozesz podpytac co i jak. Narzekan nie slyszalem :) cena dobra... gwarancja na 2 lata wiec czemu nie sprobowac ;) ?

ja też będe je montował, jednak nówki kupie, chyba że jakieś lepsze sie trafią :D

Szpandel napisał(a):
starymi supersportami mozna bylo glebic bardzo nisko, z tego co mi wiadomo. z nowymi niestety juz tak nie jest.

dokładnie, ja szukałem długo tych starych i nie znalazłem, różnica w glebie z tego co pamiętam do ok 20-30 mm dodatkowo , dzięki tloczysku i niższemu punktowi kielicha, nowe są kiepskie, a stare wytrzymywały konkretną jazde :)

Narazie na testy Audi S4 B5 po paru modach :> Oceniajcie :)

viewtopic.php?f=98&t=42843

Temat postu:
PostWysłany: Wto 26 Sie, 2008 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: mk3 USA
krzychGTD napisał(a):
Ja do VR'a założyłem TA-Technix (podobno to to samo co GT Cupline, tylko metka inna) - narazie za wiele km nie przejechałem, ale póki co zawieszenie daje radę i jest dość twarde. Samochód pewnie trzyma się drogi i bardzo przyjemnie wchodzi i wychodzi z zakrętów (mimo, że to VR6).
a czy nie za twardy ?

paski czerwone al'a 20 Jahre GTI

Temat postu:
PostWysłany: Wto 26 Sie, 2008 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1517437
Auto: Corrida
ja mam rok gt cupline samo zalozenie go obnizylo samochod o 40mm gwintem mozna obnizyc samochod do 120mm twarde nic sie niedzieje i jeszcze mi zostaly 2 lata gwarancji jak za ta cene uwazam ze bomba :)

http://vwzone.pl/forum/viewtopic.php?t= ... ight=fuego
http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=6927
Image
 Profil    1517437

Temat postu:
PostWysłany: Czw 28 Sie, 2008 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 10575336
Auto: CORDOBA SX
ja jezdze ponad poł roku Na GTCup line i nie moge złego słowa powiedziec...w tej chwili jest max gleba i nie zadnych problemow...ewentaulnie z garbami jest ciezko ałłłłł
nie jestem w stanie okreslic ile poszło w doł(moze -90 ) ale mysle ze mogłby miec troche wieksza regulacje gdyz zostalo jeszce troche meijsca do opuszczenia

Fuego napisał(a):
mozna obnizyc samochod do 120mm

u mnie raczej nie az tyle ale moze do innych aut w tym gwincie jest wieksza regulacja.... :(
uwazam ze za te pieniadze jest to idealny gwint jak na poczatek przygody z gleba

Profil    10575336

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 2 z 2 [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości