Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 2 z 8 [ 108 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna

Czy jesteś za tym by ludzie z forum decydowali o przyjęciu na strone nowego użytkownika?
Tak  59%  59%  [ 45 ]
Nie  41%  41%  [ 31 ]
Razem głosów : 76

Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Czw 23 Lut, 2006 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4912787
Auto: boratus i mk1 cabrio (koszyk)
Jestem na NIE !!!

Volkswagen Klub Polska #822#
 Profil    4912787

Temat postu:
VW User
VW User

Jestem całkowicie na NIE.

Jak ktoś jest naprawde fanem marki, udziela się na forum, nie stwarza żadnych problemów, kłótni, sprzeczek. Pomaga innym w wielu rzeczach. A ma np. seryjnego golfa II to co ma nie mieć profilu na stronie tylko dlatego, że np. może nie stać go na tuning.

A ktoś kto ani razu nawet nie odpalił strony forum, i nawet się nie zarejestrował, ma mieć profil, bo ma Identycznego golfa II tylko, że z gwintem, alu z rantem, dokładkami itp. A osobowo jest burakiem.

Dla mnie lipa, nie auto powinno decydować o możliwości utworzenia profilu na stronie.

Nie auta coś tworzą tylko ludzie.

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1707774
Auto: Passat B5FL
ale juz byly akcje typu ze ktos nie mial germana i zostal usuniety ze strony lub tez nie zostal przyjety.. wiec caly czas jest "sito" przez ktore jedni przechodza a niekturzy nie.. kwestia jak pisalem o czym i o kim ma byc ta strona?? tu trzeab podjac decyzje... i albo przyjmowac wszystkich albo wybrancow i wybrac najmneisjze zlo - sposob wyboru tych wybrancow... tylko to juz nie bedzie VWzone... nie bede sie powtarzal...

pierwszy w PL sklep z AIR-ride !!
http://www.zawieszenia-SPORTOWE.pl
wszystko o zawieszeniach !!
 Profil    1707774

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Ja całkowicie sie zgadzam z Mapetem. Są ludzie, którzy interesują sie VW, wiedze mają większą nić większość ludzi na tym forum, nie tylko o tuningu, ale tez o mechanice. Ogólnie wszechstronnie. Jeżdża sobie np. Golfem czy tez vento, lecz nie tuningują swoich samochodów, albo z braku $$$ bo wiadomo ze to sie nigdy nie zwróci. Wiem ze kazdy z nas chce mieć niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju auto. Lecz jedni np. kupują gwint, inni ucinają sprężyny. Ja np. kupiłem auto, spłukałem się, studiuję, pracuje dorywczo. Coś tam próbuje grzebac, lecz wiekszych inwestycji nie robie, bo nie ma $$$. Z moją zamożnością, mógłbym jezdzic superstuningowanym german tyle maluchem, albo obwieszoną pf'ą. Sam staram sie o profil na VW zone, ale jestem odsyłany z kwitkiem. Moją propozycją jest coś takiego. Zeby zrobic to na podstawie sms'a. Każdy z nas ma telefon komórkowy. Roczne utrzymanie servera to 500 euro tak ? nie wiem ile jest użytkowników, ale mozna by cos za pomocą sms'ow zrobic. tylko nie mam pojęcia jak to zorganizować. Troche sie rozpisałem, ale takie jest moje zdanie, nie dyskryminujmy ludzi, co mają swoje ukochane vw i chca zainstniec w świecie ! PozdraVWiam

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
ja tez jestem na nie. po pierwsze co z tego ze ktos ma w profilu fajne i to wystarczy? pozatym my, przynajmniej wiekszosc z nas nie przechodzila zadnej weryfikacji i jakos sie to wszystko buja. jak chcemy ograniczyc zurzycie serwera to moze zrobmy to innymi metodami. pozbadzmy sie dzialu download albo do profili pozwolmy wstawiac max 2 foto 1024x768. nie zamykajmy dzwi ludzia ktorzy nie maja $$$ lub nie czuja potrzeby przerabiania aut. ja przynajmniej nie czuje sie sedzia zeby komus zamknac dzwi do vwzone.pl szkoda by bylo.

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3239572
Auto: Bora Sedan V6 oraz Bora Variant TDI ASZ+ Jetta mk II Coupe Bora Sedan TDi ATD
Ja też jestem zdecydowanie na nie, nie wszystkich ludzi stać na to aby zrobić piękne auto, jednemo może się podobac spojler,drugiemu gładka klapa innemy ringi w lapmach, nie ma zasady, ilu ludzi tyle jest opinii i głosownie jest wogole nie na miejscu, bo raz ze beda glosowali bezsensu, a dwa ze beda zbedne komentarze. Zrobicie jak zechcecie, ale jest to nie praktyczne, wychodze z takiego zaloezenia ze VW Zone ma byc dla wszystkich ogolnodostepne,a my to blokujemy, wiec radze sie zastanowic nad taka slekcja,czy jest to potrzebne,praktyczne i rozwazne? Pozdrawiam i raz jeszcze pisze ze jestem na NIE

Temat postu:
VW User
VW User

A ja chciałęm dodać, że zamiast blokować dostęp do profili posiadaczą VW, lepiej wywalić profile np. Renault Megane ;)

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3239572
Auto: Bora Sedan V6 oraz Bora Variant TDI ASZ+ Jetta mk II Coupe Bora Sedan TDi ATD
i puste profile ktore nie byly logowane jeszcze ani razu...trzeba kontynuowac usuwanie profili ktore sa juz dlugi czas puste i takie ktore nie byly nigdy aktywowane bo jest takich wiele..

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

BartoL napisał(a):
i puste profile ktore nie byly logowane jeszcze ani razu...trzeba kontynuowac usuwanie profili ktore sa juz dlugi czas puste i takie ktore nie byly nigdy aktywowane bo jest takich wiele..

Moim zdaniem pół roku nieobecności i profil powinien zostać usunięty bann

Corrado VR6 SLC
Passat B5 2.8 V6 4Moion

Image

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak

Gadu-Gadu: 952211
Auto: VW Golf VI GTD
Moim zdaniem stanowczo zły pomysł. Każdy jak kupuje VW to zazwyczaj jest to seria i już serią chce się pochwalic. A to co pożniej zmieni to można dopiero dodać na zonie. A tak to serii nikt nie będzie chciał przyjać na forum, chociaż w niedalekiej przyszłości ktoś będzie mógł z niego zrobić fajny bolid.
:lipa: :lipa:

Profil    952211

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: A6 C5 V6 & MK2 @ VR6 & MK4 TDI+, Corrado @ 1.8T, MK4 V5, B5FL V6
maxymalnie pół roku. Ja już kiedyś Yamsche zanim zrobiłem sobie profil wysłałem chyba z 30 urzytkowników vwzone którzy nie chcieli mieć profilu albo sie nie logowali pół roku a dzisiaj na nie wchodze i dalej są :/

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Moim zdaniem selekcja jest potrzebana. Tyle tylko że nie powinniśmy odrzucać seryjnych, zadbanych autek, bo weźmy np mk2 GTI w zupełnej serii... - tego prawie nie ma w Polsce. Sam się o tym przekonałem gdy rok temu szukałem sobie GTI...

A selekcja potrzebna aby nie zaczęły się pojawiać na VWzone takie autka jak te:

Image

Image

Image

Image

Image

PozdróVWka ;)

Corrado VR6 SLC
Passat B5 2.8 V6 4Moion

Image

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1707774
Auto: Passat B5FL
B_O_N_K napisał(a):
Moim zdaniem selekcja jest potrzebana. Tyle tylko że nie powinniśmy odrzucać seryjnych, zadbanych autek, bo weźmy np mk2 GTI w zupełnej serii... - tego prawie nie ma w Polsce. Sam się o tym przekonałem gdy rok temu szukałem sobie GTI...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

PozdróVWka ;)

a moze ten ktos jak by byl na VWzone i by dostal pare madrych komentazry przyjrzal by sie jak to robia inni moze zmienilby to? to tak jakby nie wpuszczac zle uczacych sie dzieci do szkoly!!! to ma byc strona ktora przedstawia tylko auta wlascicieli czy ma tez czegos nauczyc?

pierwszy w PL sklep z AIR-ride !!
http://www.zawieszenia-SPORTOWE.pl
wszystko o zawieszeniach !!
 Profil    1707774

Temat postu:
MaJsteR AdmiN
MaJsteR AdmiN
Awatar użytkownika

bardzo dobra forma rejestracji - popieram

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

jeszcze miałem opisać ostatnio. Słuchajcie, mieć duzo pieniędzy, np. na golfa IV, ale kupic sobie golfa III i na maxa go odpicować... przy gotówce to nie jest problem. Zaraz kupic, lampy,gwint,felga,malowanie itp. itd. Według mnie to nie daje satysfakcji. Gdy np. na moim przykładzie, mam sobie tam swoje autko, interesuje sie nim, i co jakis czas cos włoże, auto z czasem staje się wyjątkowe, i to naprawde cieszy. Lecz jeśli ja sobie bede autko tak robił np. przez 1,5 roku, to co ? Wiadome - nie bede miał profilu przez 1,5 roku.

B_O_N_K napisał(a):

nie możesz tak mówić. Zobacz wyzej, był poruszany temat ze kazdy ma swój styl. Mi też najbardziej sie podoba German Style. Lecz nie mozesz podważać wyglądu tych samochodów. z tych zdjec co zamieściłes, to właśnie właściciele sami sobie spojlery (dwie jedynki na koncu) niektóre są nieskonczone, ale one sa w innym stylu - szerokie, dragstery... Raz złyszałem rozmowę dwóch ludzi. Sprzeczali sie kto ma lepsze auto, no i właściciel obwieszonej jedynki powiedział :
" I co ze mam wszystkie spojlery by allegro, sam zrobiłem co niektóre, lub zmodyfikowałem, włożyłem w samochód sporo serca, to mój jest inny, niepowtarzalny. A wy w tych waszych wypicowanych germanach macie co ? Wszystkie sa takie same! Gleba, Felga, Klary, nowy lakier.... niczego prawie sami nie robicie, i wy sie nazywacie tuningowcami ? pfe"
nie było to moze słowo w słowo, ale poruszyło mnie to. Acha, no i sorry za OT, ale denerwują mnie takie wypowiedzi jak u kolegi powyżej.... Nie obraź sie stary. Pozdrawiam wszystkich co tolerują, nie bluźnia na Vw'ejki :)

:ok: :ok:

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 2 z 8 [ 108 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości