Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Projekty » Projekty zakończone
[Bora] by -=RAFAL=-
Moderator: ProjektMOD
| Strona 17 z 20 [ 296 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 Następna |
| Rumak | Temat postu: Re: [Bora] by -=RAFAL=- |
||||||
Rejestracja: Śro 18 Cze, 2008 Posty: 1951 Skąd: Kwidzyn Gadu-Gadu: 0 Auto: Polo 6n2/Jetta |
|
||||||
|
|
|||||||
| norus | Temat postu: Re: [Bora] by -=RAFAL=- |
||||||
Rejestracja: Sob 30 Gru, 2006 Posty: 1717 Skąd: oldschoolSUICIDE Gadu-Gadu: 0 Auto: Karmann Giha'70 & Passat B7 Variant 2.0 TDI |
|
||||||
|
|
|||||||
| -=RAFAL=- | Temat postu: Re: [Bora] by -=RAFAL=- |
||||||
Rejestracja: Wto 22 Kwi, 2008 Posty: 301 Skąd: Piastów Gadu-Gadu: 0 Auto: VW Scirocco |
|
||||||
|
|
|||||||
| Damian92 | Temat postu: Re: [Bora] by -=RAFAL=- |
||||||
Rejestracja: Pon 17 Sie, 2009 Posty: 301 Skąd: Gli(vw)ice Gadu-Gadu: 0 Auto: Polo 6N |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
Rejestracja: Wto 22 Kwi, 2008 Posty: 301 Skąd: Piastów Gadu-Gadu: 0 Auto: VW Scirocco |
|
||||||
|
|
|||||||
| Luq@sz | Temat postu: Re: [Bora] by -=RAFAL=- |
||||||
Rejestracja: Wto 28 Lis, 2006 Posty: 3369 Skąd: "Z"dolnyŚląsk Gadu-Gadu: 0 Auto: variat_vagen |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| Wydym1 | Temat postu: Re: [Bora] by -=RAFAL=- |
||||||
Rejestracja: Sob 23 Sty, 2010 Posty: 399 Skąd: Z Mazowsza Gadu-Gadu: 0 Auto: Vw Vento |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| Wydym1 | Temat postu: Re: [Bora] by -=RAFAL=- |
||||||
Rejestracja: Sob 23 Sty, 2010 Posty: 399 Skąd: Z Mazowsza Gadu-Gadu: 0 Auto: Vw Vento |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| DarekS | Temat postu: Re: [Bora] by -=RAFAL=- |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| sebastian213x | Temat postu: Re: [Bora] by -=RAFAL=- |
|||||
Rejestracja: Sob 20 Sie, 2011 Posty: 228 Gadu-Gadu: 20816436 Auto: golf 4 |
|
|||||
|
|
||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| Strona 17 z 20 [ 296 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 Następna |
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Projekty » Projekty zakończone
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

ja mam mniejsze chyba te manometry dlatego 3 mi sie zmieściły spokojnie, chociaż upchnać je pod spodem też było cięzko 
Bora ładnie teraz siedzi 

nie wiem czemu ale po prostu sobie pękła. ok miesiąc po zamontowaniu airrida. nie wydaje mi się, żeby to miało jakieś wielkie znaczenie ale jednak 500złoty jestem w plecy 
Dopiero z Nioniem się przyglądamy a to twoje cacko