Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 1 z 3 [ 32 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: [Zlot] 6-7 czerwca III edycja VAG NYSA
PostWysłany: Śro 03 Cze, 2009 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: BoraT
Jak w temacie organizatorem jest oddział opolski forum vwgolf.pl byłem w tamtym roku imprezka przednia polecam :ok:
relacja nasza w temacie oraz fotki z tamtego roku: http://www.bcc.forumbrzeg.pl/viewtopic. ... 8&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
plakat oficjalny:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3998a221ab9a4f0f.html
wjazd: 20 zł
więcej na vwgolf.pl w oddziale grupy opolskiej :ok:

EDIT, wiecej info:
Cytuj:
ak w temacie Grupa Opolska wzorem poprzednich edycji,pragnie zaprosić wszystkich posiadaczy aut z grupy VAG na kolejne spotkanie które odbędzie się w ośrodku nad przepięknie położonym w okolicy gór jeziorem nyskim(mapka z dojazdem zostanie dołączona),najprawdopodobniej na początku czerwca tego roku ok. 6/7 ,co do konkretnych informacji odnośnie jeszcze terminu,godziny i programu,info dostarczymy niebawem,tak,że na bieżąco proszę śledzić temat(1 post),oczywiście jak to bywało wcześniej rezerwacja noclegów-domki (dla chętnych podany zostanie nr telefonu do ośrodka)oraz dla tych co planują nocleg w namiotach,na pewno będzie dostęp do zadaszonego i oświetlonego dużego grila,jeśli chodzi o program całej imprezy to tak jak pisałem i zależy to do funduszy jakimi będziemy dysponowali,ale myślę,że będzie podobnie jak w zeszłym roku+ planuję zrobić ukłon w stronę starych aut spod znaku VW,ale info niebawem,także z miłą chęcią zapraszamy :bigok:
text by jaszczur
i coby nie robić zbędnego zamieszania - wpisywać się kto jest chętny i bez zbędnego spamu
godz 14 wjazd na teren ośrodka
rezerwacja noclegow pod nr (tel. +48 77 431 00 78 - w sezonie letnim; +48 77 433 20 26)
info o ośrodku
http://www.nor.nysa.pl/?id=p0604

Tutaj dokładna mapka do miejsca zlotu

wjazd teren ośrodka w w tym roku 20zł (z tego mamy opłacony ośrodek na 2 dni, zadaszonym oświetlonym dużym grillem,teren ogrodzony itp)
ludzie z kartą vw klub polska wjazd free
domki(noclegi) rezerwujemy pod podanym nr telefonu,ci co chcą rozbić namiot(zgłaszamy to przy wjeździe i dokonujemy opłaty)

w tym roku udało się załatwić hamownie najazdową http://agma-tuning.pl/index.php?id=4
chętni do sprawdzenia swojego autka zgłaszają się do właściciela (ustawiony będzie w widocznym miejscu)koszt 50 zł płatny właścicielowi
program imprezy początek sobota ok godz14
w programie,rzut tarczą hamulcową,najniższe auto zlotu,zmiana koła na czas(swój pojazd),najładniejsze auto zlotu,opcjonalnie pomiar najgłośniejszego audio(będę wiedział w przyszłym tyg czy firma która się tym zajmuje ma wolny termin)zapewniamy muzykę i fajna zabawę jak co roku,generalnie wspólna integracja :pub: :pub:
i tak ok godz -
16/16;30 -rzut tarcza hamulcową
godz 17;30- zmiana koła na czas
godz 18:00/18:30- najniższe auto zlotu
godz 19-najgłośniejsze audio
po tym ok 20:00/20:30 najładniejsze auto zlotu
oczywiście na zwycięzców konkursów nagrody
po konkursach wspólny grill i :kufel: niedziele zostawiam na odpoczynek :bajer:
zapraszam w imieniu grupy opolskiej

i co najważniejsze jak co roku apel do was moi drodzy o spokojne zachowanie i nie"palenie gumy"-prośba właściciela ośrodka(użyczą nam go w tym roku ponieważ poprzednie edycje były bardzo spokojne)by była możliwość spotkania sie w przyszłym roku
Firma Agma tuning będzie w stanie zrobić czipowanie auta na miejscu, istnieje też możliwość rozłożenia zapłaty na raty ale po wcześniejszym kontakcie telefonicznym, tel do firmy 0 660 420 741

kupony do głosowania na najładniejsze auto zlotu(1 kupon na jedno auto) wydawane będą przy wjeździe,a jak by ktoś dziwnym trafem nie dostał to będzie można pobrać u organizatora

sponsorzy
mapet-tuning www.mapet-tuning.com
carshop http://www.carshop.webd.pl/
agma tuning http://agma-tuning.pl/index.php?id=4
tomix Opole http://www.tomix.com.pl/

cocaine-Marek Starzyński
"SENSO" ul.Opolska 25 Malnia
47-316 Górażdże
tel; +48 694-014-807
NIP: 754-264-90-48
www.senso.opole.pl
m.starzynski@senso.opole.pl
info@senso.opole.pl

Regulamin III zlotu aut z grupy vag organizowanego prze opolska grupę vw golf Nysa 2009

1. Zlot jest imprezą nie komercyjną organizowaną przez opolską grupę forum vwgolf.pl.
2. Niniejszy regulamin obowiązuje wszystkich uczestników, którzy będą uczestniczyć w zlocie zarówno w części sprawnościowej jak i integracyjnej.
3. Wjazd na teren imprezy osoby niepełnoletniej jest możliwy tylko z pełnoletnim opiekunem, z zastrzeżeniem że opiekun bierze za osobę niepełnoletnią pełną odpowiedzialność.
4. Niedostosowanie się do Regulaminu skutkować będzie upomnieniem, a w przypadku powtórzenia się sytuacji, wydaleniem z terenu zlotu bez prawa zwrotu poniesionych kosztów. W przypadku zdarzeń zagrażających zdrowiu i życiu uczestników, i osób postronnych, organizatorzy zastrzegają sobie prawo do wezwania Policji lub innych służb porządkowych.
5. Organizator imprezy nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek przedmioty pozostawione na terenie imprezy.
6. Organizator zastrzega sobie prawo do dokonania zmian w przebiegu imprezy z powodów nie przewidzianych.
7. Uczestnicy winni zachować szczególną ostrożność w związku z obecnością na zlocie pojazdów mechanicznych. Organizatorzy nie ponoszą odpowiedzialności za wszelkie urazy, których uczestnicy mogli doznać podczas trwania zlotu. W miejscach wyznaczonych do prób sprawnościowych jest kategoryczny zakaz poruszania się pieszo osób nie biorących udziału w konkurencji i/lub w jaki inny sposób nie związany ze startującym.
8. Wszyscy uczestnicy zlotu zobowiązani są do bezwzględnego przestrzegania poleceń wydawanych przez Organizatorów zlotu
9. W związku z klauzulą w Ogólnych Warunkach Ubezpieczenia Komunikacyjnego wyłączającą odpowiedzialność Ubezpieczyciela z tytułu Odpowiedzialności Cywilnej oraz AutoCasco w przypadku wykorzystywania pojazdu mechanicznego do prób sportowych za wszelkie szkody w mieniu wyrządzone przez pojazdy Organizator nie ponosi odpowiedzialności. W takiej sytuacji poszkodowany winien dochodzić swoich praw bezpośrednio u sprawcy szkody.
10. Uczestnicy, którzy uiścili wszelkie opłaty związane z pobytem na terenie zlotu, mają prawo do przebywania na jego terenie, także po zapadnięciu zmroku, a także do korzystania z przewidzianych atrakcji.
11. Uczestnicy mają prawo do wszelkiej pomocy ze strony Organizatorów związanej z formalnym pobytem na terenie zlotu.
12. Każdy uczestnik zobowiązany jest do zachowania czystości w miejscu pobytu.
13. Uczestnicy przebywający na Zlocie w towarzystwie zwierząt zobowiązani są do przestrzegania wszelkich wymaganych prawem środków bezpieczeństwa. Jednocześnie odpowiadają oni za wszelkie szkody wyrządzone przez podopiecznych
14. Zabrania się pod konsekwencjami zawartymi w pkt 4. niniejszego Regulaminu, naruszać nietykalności fizycznej innych uczestników zlotu, jak i osób postronnych, a także dewastacji mienia ruchomego i nieruchomego, jak również środowiska naturalnego w miejscu trwania zlotu. Za jakiekolwiek dewastacje mienia do odpowiedzialności zostaną pociągnięci przez Organizatora uczestnicy wobec których zachodzi uzasadnione podejrzenie udziału w dewastacji.
15. Zabrania się pod konsekwencjami zawartymi w pkt. 4 wnoszenia na teraz zlotu narkotyków i innych środków odurzających.
16. Na terenie zlotu obowiązuje ograniczenie prędkości do 20 km/h. Nakazuje się zachowanie szczególnej ostrożności oraz bezwzględny zakaz niebezpiecznych manewrów, "palenia gumy",
17. Jakakolwiek próba uruchomienia pojazdu mechanicznego przez osobę będącą pod wpływem alkoholu skutkować będzie natychmiastowym odebraniem kluczyków do czasu wytrzeźwienia, lub w przypadku odmowy wręczenia kluczyków, wezwaniem Policji. Dotyczy to sytuacji, kiedy osoba nietrzeźwa uruchamiając samochód spowodowałaby realne zagrożenie dla zdrowia i życia lub mienia pozostałych uczestników zlotu. W tym momencie za kryterium trzeźwości uznaje się wynik przenośnego komercyjnego i nie homologowanego testera trzeźwości powyżej 0,2 promila.
18. Na terenie zlotu i terenie przyległym obowiązują przepisy kodeksu ruchu drogowego.
19. Wszelkie sprawy nie objęte niniejszym regulaminem pozostają w gestii interpretacji przez Organizatora zlotu.
20. Decyzja organizatora zlotu jest decyzja ostateczną.
21. Każdy uczestnik sprawnościowych zobowiązany jest do bezwzględnego podporządkowania się osobom prowadzącym konkurencje pod rygorem pkt 4. niniejszego Regulaminu.
22. Każdy uczestnik zobowiązany jest do zachowania szczególnej ostrożności podczas konkurencji.
23. Organizator zastrzega sobie prawo do wykluczenia z zawodów uczestnika, co do którego istnieje realne uzasadnienie, że naruszył zasady niniejszego Regulaminu, a ustalenie ww. naruszenia nie jest możliwe w trybie natychmiastowym.
24. Uczestnictwo w zawodach jest dobrowolne i odbywa się na wyłączną odpowiedzialność uczestników.
25. W miejscu przeznaczonym do zawodów, uczestników zawodów obowiązuje całkowity zakaz spożywania alkoholu oraz zażywania środków odurzających, pod rygorem wezwania Policji.

Temat postu: Re: 6-7 czerwca III edycja VAG NYSA
PostWysłany: Śro 03 Cze, 2009 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3491196
Auto: Golf Mk2 GTI16V
Pewnie sporo osób się wybierze :)
Teraz w weekend byłem w nysie i na dwóch głównych drogach dojazdowych jest zerwany asfalt i sam wjazd nad jezioro to góry i doliny, robią nowy parking, trzeba mieć nadzieje że coś w tym tygodniu podziałają bo inaczej ciężko widzę wjazd:)

Profil    3491196

Temat postu: Re: [Zlot] 6-7 czerwca III edycja VAG NYSA
PostWysłany: Pią 05 Cze, 2009 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 12672309
Auto: VW Passat 3B 5b TDi
wjezdzalem tam,fakt lekko przeszlifowalem wachaczami ale przejchalem wiec jest luzik , pozdro

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8233804
Auto: Audi TT 8n quattro
Śląsk oczywiście się wybiera..... :ok:

Profil    8233804

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7794324
Auto: Jetta Coupe
Już % kupiony, dzisiaj szykowanie autka i jutro zaczynamy impreze yupii

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6418430
Auto: mk3 GTI / Corrado/ Mazda RX8
i prudnik sie pojawi :P

AiRRight- okucia, zestawy zawieszeń i części- zawory, węże itp. Najlepsze ceny w PL- Kliknij!
 Profil    6418430

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5
Auto: MK2 2.0 16V, BMW 5 E39 Touring
Kto z SG jedzie jutro ?? Bo jedna ekipa dzisiaj juz pojechała.

Profil    5

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8254935
3 autka(3xpolo) OKR + OPO jutro tez leca prawdopodobnie około 10-11 godzinki.
Moze dołaczymy do kogoś na 1 zjezdzie na opole w kierunku nysy?

Profil    8254935

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

My jedziemy ze zjazdu na autostradę w Zabrzu ok 11.30.......

Profil    8233804

PostWysłany: Sob 06 Cze, 2009 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

wlasnie sie zastanawiam czy tam dzis nie dojechac

viewtopic.php?f=98&t=36192&start=0
http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=7372
http://www.youtube.com/watch?v=BJnUS_Gq1mw

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: Golf Mk3 GTi
Bylem dzisiaj na godzinke, musze powiedziec ze zlocik bardzo udany, z roku na rok coraz wyższy poziom. Wpadam do Nysy od 3 lat regularnie i nastepnym razem tez napewno wpadne, niestety padly mi baterie w aparacie takze nie mam fotek, ale mam nadzieje ze niebawem ktos cos wrzuci :). Pozdrawiam

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: BoraT
ja też wróciłem jestem mile zaskoczony poziom furmanek polepszył się o 100% :ok: organizatorzy też stanęli na wysokości zadania yupii mam fotki z czasem zapodam :oo

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

potwierdzam, było super!! jak kolega odda mi aparat to wrzucę pare fotek :-D

Profil    8233804

PostWysłany: Nie 07 Cze, 2009 
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2711816
Auto: audi 80 1.8T
a ja sie nie zgodze :P
wróciłem pare minut temu z nysy i jestem zniesmaczony całą panującą tam atmosferą.
- DEBILI tam nie brakowało, gazowali jak je-nięci, palili gume, jeździli po całym ośrodku nie zważając na ludzi spacerujących po chodniku i podziwających auta - nawet osoby które były z grupy opolskiej która cały ten bajzel organizowała takie szopki odwalali!
aaaaaa i zapomniałbym o najważjeszym, kretyni co skakali po jettcie mk1 (po dachu, masce itp. niszczyli trawnik próbując rolować, strzelali z tłumika...)

moge nawet dostać ostrzeżenie za publiczne obrażanie ale większość przyzna mi racje!

pare naprawde ciekawych fur było ale tylko kilka... - nawet czechy dojechały na zlot.

najciekawsza moim zdaniem była podróż na zlot pozdrowienia dla kolegów z którymi toczyliśmy się (dosłownie) na miejsce, a i sorki dla tych którzy mieli nerwy za mojego niskopodłogowca

uczestniczyłem w konkurencji na najniższe auto i wypluło mi wynik 20mm od wahacza zdobyłem drugie miejsce ale, że organizatorzy dali dupy, to nawet nie dostałem dyplomu :P przegrałem tylko z samochodem bez zawieszenia - kto był wie oco chodzi...

konkurencje były jak najbardziej ok! - podobały mi się, hamownia też ok, pomiar audio całkiem, całkiem ale nie podobało mi się, że każde auto miało wstęp na "najładniejsze auto zlotu", bo zrobił sie tłok, później wyżej wymieniona sytuacja z jettą mk1 itp.

zdjęć nie mam, bo zapomniałem aparatu, a powodem tego była mała awaria przed wyjazdem (wyrwało mi nakładke i troche zderzak ale w ostatniej chwili się wyrobiłem.

pozdro i wklejcie ktoś zdjęcia, bo widziałem, że cykaliście
joł!

m.i.v.w. '09
Wolfsgruppe Vag Event '10,'11,'12
cult-style.de '12, OldSchoolSuicide'12
DubIT '12
cdn.
 Profil    2711816

PostWysłany: Nie 07 Cze, 2009 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6103835
Auto: GTI TDI ARL
to fakt trzody było mase duzo wiecej jak rok temu pozostaje sie tylko wstydzic za takich osłów.... no_coment
pozatym panowie z mk1 byli pod wpływem miały byc zabierane kluczyki i policja, a było.... no wsumie nic nie było rzadko kiedy upomnienie organizatora. wielka szkoda bo frekwencja z roku na rok coraz wieksza. ałłłłł

Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09'10'11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-IT 13'
Vag Day Żmigrod 13'
 Profil    6103835

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 1 z 3 [ 32 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości