Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 7 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Śro 02 Lip, 2008 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: MK V GTI DSG o.r.i.g.i.n.a.l
cool pomysł :ok: przeczuwam, że zbierze się smietanka PL, nowe znajomości, a to zaowocuje w przyszłości przy wyjazdach za granice i na krajowych spotkaniach.
Zyczę wolfsgruppe by wylansowała ciekawy styl spotkań VAG

bravo Panowie i powodzenia
jako gość chętnie bym przyjechał, ale od 8-go wybywam na urlop :((

https://driiive.com/piter/Volkswagen-Golf--V-GTI-DSG/#!/gallery

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7794324
Auto: Jetta Coupe
Piter vw napisał(a):
ale od 8-go wybywam na urlop

A tam gadasz. Piter vw, ja skracam urlop i prosto z wybrzeża cisnę na imprezę hehe :) Pierwsza taka to trzeba za wszelką cenę się na niej znaleźć i oglądnąć najlepsze furki w PL. Tym bardziej że mamy blisko :D

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7698529
Auto: Fabia NJ MC MY17
Prawie każdemu ku... żal du.pe ściska kto nie dostał zaproszenia, taka jest prawda. Inicjatywa jak najbardziej ok, wreszcie będzie można pokazać coś ze znaczkiem PL z jak najlepszej strony, a tak co? Zjadą się wszyscy autami w różnym stadium modów, poleje się co nieco, będzie hałas, burda i znowu PL wyjdzie na bidoków, ekipę AA i wszystko inne co z naszą opinią związane. Zawsze przy selekcji jest płacz, bo dlaczego nie ja, nie ten, nie tamten. Tak wybierze się Nasze najlepsze rodzynki i udowodni wreszcie że Polska potrafi, a nie jak nasza wspaniała reprezentacja piłki nożnej, grająca kiedy chce i jak chce. Jeżeli kogoś uraziłem to bardzo przepraszam, ale tj forum i można wyrażać na nim swoje własne prywatne poglądy, a z tego co widać, niektórzy ludzie by chcieli żeby przytakiwać każdemu, kto ma jakiś staż, respekt czy cokolwiek innego

Impreza jak najbardziej na tak, tymbardziej że za 3 zł każdy może w sobotę wejść i pooglądać wszystko ook

PozdróVWki ;)

2007: IST Jarocin-Kotlin, 4.Cult-Style Saisonauftakt, 12.Internationales VW Blasen - EuroSpeedway Lausitz
2008: 5.Cult-Style Saisonauftakt
2009: 2.Wolfsgruppe VAG Event
2010: 7.Cult-Style Saisonauftakt
 Profil    7698529

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

no wreszcie ktos kto jarzy pozytywnie nasza idee,moze i zal [-----] sciska jak to Komar napisał tak zacytuje,ale chodzi oto zeby ludzie na przyszła impreze sie postarali zeby poprzysyłali swoje autka bo mysle ze impreza bedzie rozwojowa.A tak jeszcze dodam ze kazdy kto wleci na imprezke zapłaci 3 zyble bedzie miał szanse w losowaniu nagród o was tez nie zapomnielismy drodzy zwiedzajacy :)

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: Hello Vento
Cytuj:
Prawie każdemu ku... żal du.pe ściska kto nie dostał zaproszenia

Mi zwisa to zaproszenie gdybym miała zrobione och ach auto to bym sie podtarła tym zaproszeniem :ała: imprezy nie powinny byc organizowane dla samochodów tylko dla LUDZI . to ludzie je robią oni rozmawiaja, oni nimi jeżdżą a nie samochód jeździ człowiekiem ale to taki eot - bo ktos stwierdził, że osoby bez zaproszenia nie powinny sie odzywac, - sory forum ogólne wiec mam prawo do wypowiedzi. Dlatego nie wiedziec czemu mam dziwne przeczucie, że to bedzie pierwszy event i ostatni =]

Skończyłam swój wywód no_coment

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Impreza jest dla ludzi nie widze problemow zeby przyjechac i przyjsc poogladac,wiem ze nie kazdemu sie to bedzie podobało ale proponuje koleżance zeby sama tez cos zorganizowała nie widze problemu przeciez to nic takiego :) powodzenia

P.S. na słowa krytyki równiez jestemy przygotowani bo Polakowi w 100% sie nie dogodzi,ale nie przeszkodza i nie zniecheca one nas.Moze to bedzie jeden event moze bedzie kilka ewentualnie mozna zadzwonic do wrózki ale mi takie info potrzebne nie sa :D

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf GLS 77' Automatic
[quote="Młoda"]byc organizowane dla samochodów tylko dla LUDZI [/quote]
imprezy są dla ludzi,a to jest ewent. Taki foch z tym podcieraniem w niczym nie pomoże.
Po za tym przybywa sponsorów, jeszcze wiecej konkursów, z zagranicy zgłasza się już sporo aut. To ma być impreza jakiej jeszcze nie było. Możecie się oczywiście sprzeciwiać, ale możecie też pomóc. To nie jest zlot- kto wcześniej to zrozumie, tym lepiej. Takiej imprezy jeszcze w Polsce nie było. Jezeli VWZone śpi to my robimy coś takiego. Nadal zapraszamy do udziału i odiwedzin w sobote. Szczególnie myśle tu o nowicjuszach, własnie o takich którzy jeszcze długo nie wybiorą się za granice. Tutaj będziecie mogli zobaczyć myśle że nawet ciekawsze auta niż na niejednym zagranicznym zlocie.

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: Hello Vento
KASKA napisał(a):
ale proponuje koleżance zeby sama tez cos zorganizowała nie widze problemu przeciez to nic takiego :) powodzenia

Organizacja organizacją wiec wiesz ...
Speed napisał(a):
Taki foch z tym podcieraniem w niczym nie pomoże.

to nie jest foch tylko wyrażenie swojej opinii w formie protestu - czytaj tamto zdanie ze zrozumieniem jak mozesz :)

Temat postu:
VW Master
VW Master

Dla jednych auto to styl życia pakują w swoje auta grubą kasę żeby sie jakoś pokazać za granicą .

a dla niektórych auto to porostu pojazd który przewiezie nas z punktu A do punktu B

ja osobiście ciesze sie że ktoś w PL właśnie wpadł na pomysł takiego spotkania :D
bo ten kto taktuje auto jako styl życia właśnie został doceniony

pozdrawiam

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Młoda napisał(a):
KASKA napisał(a):
ale proponuje koleżance zeby sama tez cos zorganizowała nie widze problemu przeciez to nic takiego :) powodzenia

Organizacja organizacją wiec wiesz ...

no własnie wiec to nic trudnego zachecam jeszcze raz zebys cos zorganizowała skoro nasza idea sie Tobie nie podoba przeciez organizacja organizacja...

I tak Cie serdecznie zapraszam :) :ok:

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2893000
Auto: Corrado VR6
Powiem krótko : nikt nikogo nie zmusza do udziału w jakiejkolwiek imprezie. Koledzy podjęli decyzję o takiej, a nie innej formie udziału w niej . Trzeba to uszanować. Jeśli komuś to nie odpowiada to po prostu się na nią nie wybierze lub może się postarać o zorganizowanie czegoś lepszego, jeszcze bardziej kontrowersyjnego ?

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Komar_Boston napisał(a):
Tak wybierze się Nasze najlepsze rodzynki

O "rodzynkach" bedziemy dyskutowac po 10 sierpnia :D

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: coupe
Młoda napisał(a):
Dlatego nie wiedziec czemu mam dziwne przeczucie, że to bedzie pierwszy event i ostatni

a ja nie wiedzieć czemu czuje że to będzie najlepsza impreza w tym roku w PL :-D

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: vw/audi
idgray napisał(a):
Młoda napisał/a:
Dlatego nie wiedziec czemu mam dziwne przeczucie, że to bedzie pierwszy event i ostatni

a ja nie wiedzieć czemu czuje że to będzie najlepsza impreza w tym roku w PL :-D

pożyjemy zobaczymy.narazie nie ma co prorokować.

ja jeśli czas na to pozwoli i nie pojadę w tym czasie na wakacje powinienem się pojawić.choćby z czystej ciekawości.może w końcu zobaczę na live jak air działa.

PS.ile ma tam zjechać aut??

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
Młoda napisał(a):
mprezy nie powinny byc organizowane dla samochodów tylko dla LUDZI . to ludzie je robią oni rozmawiaja, oni nimi jeżdżą a nie samochód jeździ człowiekiem ale to taki eot

wiec nie powinno ci to przeszkadzac ze auto zostawi za brama i przyjedziesz pogadac z LUDZMI !!

ja tam sie ciesze ze odbedzie sie cos takwiego. juz jak uslyszalem o takiej idei to pomyslalem ze to moze sie udac. co bedzie to pogadamy 10 sierpnia... mysle ze mimo psioczenia ze organizatorzy sa feee.... to warto przyjechac i popatrzyc co LUDZIE ze sobą przywiaza.

z mojej strony moge powiedziec, że VW Trends bedzie mial fajne niespodzianki wiec warto sie pokazac. nie kapuje tych ktorzy sie napinaja. mysle ze to uciwie ze strony organizatorow kotrzy nie zawroca nikogo z bramy po przejachaniu 100-200 km tylko uczciwie mowia ze oczekuja za bramkami zlotu aut na poziomie!

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 7 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 45  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości