Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 43 z 48 [ 717 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 48  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [ZLOT] Pleszew VWigwamy! po raz trzeci ;) 13-14.06
PostWysłany: Pon 15 Cze, 2009 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: GOLF VR6
WRZUCAM SWOJEJ WLASNEJ ROBOTY AMATORSKIE FOTKI PLIK DO POBRANIA

http://odsiebie.com/pokaz/3553716---47fd.html

Pozdrawiac :)

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: MK3 / Passat B5
śląsk dziękuje za imprezę :) Było dobrze, choć nie powiem troszku mnie irytowało jak próbowaliście o 5:20 obudzić Hopka heheh ale to nic, impreza mega :)

PISTON
PISTON

Auto: Auto
Siema :]

Dopiero dzisiaj ogarnąłem temat na forum :] Droga powrotna przebiegła w miarę spokojnie nie licząc kilku "fajnych" spawów... :ała:

Na zlocie bardzo mi się podobało, ekipa przypasowała na maxa, szkoda że ze wszystkimi nie przybiłem "piony" :D

Masa przeżyć dużo do wspominania i opowiadania. Dzięki za dyplomik - byłem mocno zaskoczony piwko

Fredi - "fajne" macie "spiące policjanty" w Pleszewie... chciałbym poznać i pogadać z tym który je wymyślił...

Pozdro dla wszystkich, z którymi się bawiłem, Cisek ta szmatka jest tylko do golfa... pamietaj!! ;)

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: Golf V GTI
Witam! Tak na dobrą sprawę to sie dopiero pozbierałem bo wczoraj jak wróciłem to było jedno wielkie odsypianie. Impreza należała jak najbardziej do udanych. Troche mnie przerazila ilosc ludzi bo było mnóstwo nowych twarzy ale jakos sie odnalazłem wśród "starej" ekipy. Chylę czoła dla organizatorów za to że trzymali pieczę nad taka iloscią ludzi i że wszystko mialo ręce i nogi. Posiłki super sprawa. Auta które miały zrobic wrażenie zrobiły, oczywiscie wzorem dla tych które nie zrobiły :) Szkoda, że doszło do kilku niemiłych incydentów opisanych powyżej ale życie. Pewnie organizatorzy już wyciagneli wnioski. Co było po północy niepamiętam i nie chce ałłłłł na drugi dzien ciężko sie zbierało. Pozdrawiam wszystkich jamajama

Temat postu: Re: [ZLOT] Pleszew VWigwamy! po raz trzeci ;) 13-1
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4393273
Auto: Leon 5F ST FR
ok znalazlem chwile zeby usciasc wiec skomentuje co nie co...
po 1 widze ze jest "wojna" o to kto puchar dostal... :o komisja skladala sie z 4 osob, 2 z pleszewa i 2 znajace sie na rzeczy osoby z leszna, dlatego mowienie ze ktos tam mial wtyki bo wygral jest dla mnie co najmniej niesprawiedliwe. Nie bylo zadnych znajomosci BO NIE O TO W TEJ ZABAWIE CHODZI! wygraly auta, ktore wybrala komisja. Wsio na temat. no_coment
kolejne niemile sprawy... niestety przyjechalo sporo katów ;] i tu znow nasuwa sie audi ktore mialo zgarnac puchar... ja nie wybieralem najladniejszych aut w danych kategoriach ale wg koles ktory jezdzi po placu, wpycha prawie ławke do basenu swoim autem, opiera sie o drzewo i upala papcia ma dostac 1 miejsce w kategorii najladniejszy vag? zartujecie sobie chyba... duzo nie braklo to dzwonilbym po policje i kolo by prawko stracil! Oczywiscie o tym ze na nastepny spot przyjezdzac nie musi bo go najzwyczajniej nie wpuszcze nie musze mowic. To samo tyczy sie niebieskiego mk2 po nalepkowym tuningu na pleszewskich blachach... nie ma to jak baczki na trawie na wstecznym... no_coment ałaa
ogolnie staralismy sie jak tylko sie dalo. Nie idzie ogarnac wszystkich wiejskich wybryków...

Guteq napisał(a):
wielki pełen szcun za organizacje rewelacja i pierwsza klasa, za tak niski koszt zrobić taki wypasiony zlot

staralismy sie zeby wszystko wypalilo, ogolnie ciezko za ta kase cokolwiek kupic, ale chyba zarełka nie brakło, bo zostalo dosc sporo kielbasy i jedzenia ze sniadania. Z reszta mowilem przez mikrofon ze mozna odbierac jedzonko bez kartek, bo widzialem ze nie wszyscy je zrealizowali.

Guteq napisał(a):
oi który to taki madry szybe wybił w toalecie

tego sie niestety nie dowiemy nigdy...
Piotrek Asafala (ten co tak swietnie tanczyl) przyznal sie ze to on, ale wiadomo ze jego głowka zatrzymala sie na poziomie szkoly podstawowej i rozne rzeczy mowi...

BLACK VSV napisał(a):
osobiście bardzo podobał się MK3 VR z intercoolerem i kompresorem nie zam nicka kolegi ale pozdrawiam go z tego miejsca bardzo miło było poznać i pogadać

kolega ma nick Fuldi ;)

vw.motor.sport rzeczywiscie powrot nieciekawy :/ szkoda ze sie zawinales tak szybko bo zdobyles 1 miejsce w kategorii mk3/vento. podaj mi adres na PW to paczka poleci do ciebie :)

DrAkE napisał(a):
Wkoncu ojciec Frediego widzac 2 zmeczonych zyciem ludzi w czym jeden dmuchajacy co 5min w alkomat zaprosil nas na herbate i mala pogawedke...

a potem chwalil ze fajne ulozone chlopaki niee
sorry ze zwinalem sie przed wami do chaty... ale przez ostatnie 48h mialem jakies 5-6 godzin snu wiec musialem jechac bo jak trup wygladalem. Fajnie ze cali i trzezwi do chaty wrociliscie... ale pobudki na kielicha o 6 rano nic nie przebije... drejku jestes mistrz negocjacji niee

AutistA napisał(a):
śląsk dziękuje za imprezę

to my dziekujemy, pokazaliscie klase, dobre fury, fajnie ustawione, banerek na srodku, do tego bez wioski, zadnego palowania aut, no i co mnie zaskoczylo na 2 dzien to porzadeczek przy autach, bo niektorzy chlew po sobie zostawili. Naprawde dzieki za przybycie piwko

szymoneck napisał(a):
Fredi - "fajne" macie "spiące policjanty" w Pleszewie... chciałbym poznać i pogadać z tym który je wymyślił...

jakies przygody o ktorych nie wiem ? niee

podsumowujac ilosc znajomych mord dopisala... tych nieznajomych tez, choc niestety trafily sie okazy nadajace sie na wyrzucenie z imprezy. W przyszlym roku impre postaramy sie powtorzyc, ale z wiekszym naciskiem na brak osob mylacych zlot vw ze zlotem pod dyskoteka w remizie na wsi kiijem

ps. grzeniu, do wesela sie zagoi niee

Profil    4393273

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: BMW E93
Ja tez sie dopiero ogarnałęm :D :-D :-D :-D
Fajnie bylo znowu zobaczyc znajome twarze ;)
Było godnie jak zwykle, pozdro dla calej ekipy i do nastepnego :)

Było MK2 G60....
viewtopic.php?f=98&t=33360

Było A3 1.9TDI ASV+...
viewtopic.php?f=98&t=47087

Było A4 Cabrio...

Będzie....

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
fredi88 napisał(a):
AutistA napisał(a):
śląsk dziękuje za imprezę

to my dziekujemy, pokazaliscie klase, dobre fury, fajnie ustawione, banerek na srodku, do tego bez wioski, zadnego palowania aut, no i co mnie zaskoczylo na 2 dzien to porzadeczek przy autach, bo niektorzy chlew po sobie zostawili. Naprawde dzieki za przybycie

mam nadzieje ze sie zachowywali bo inaczej ...... wyciągniete by zostały konsekwencja ale to juz u nas ;)

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Auto: .....
Ja również dopiero doszłam do siebie :)
Impreza była świetna :)
Szymciu duzo nie brakło a byś miał pierwsze miejsce w tańcu :) kolega Piotrek Cię przebił ale nie martw sie następnym razem sie uda :D
Grzeniu buzia już nie szczypie ? :D
Pozdro dla wszystkich i do następnego razu :)

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Otwieracz do studzienek
...robie duze oczy co Tu sie dzieje? :oo :<

panowie to byl zlot a nie czerwony dywan w Canes!

o co sie tak spinac??

bo jak sie ta rozmowa nie skonczy to sie nasle na Was '' Piotrka'' :-D niee

-Vw Wittenberge 02,03
-Vw Ingolstadt treffen 01,02,03
-Woertherse 05,06,07,08,09
-Bauzen 06,07,08
-Blasen 05,06
-Luckau 05,06
-Jarocin 06,07
-Vw treffen Regensburg 02,03,04
-Vw mania 06
-Cultstyle.de Rothenburg 06,07,08
-Strefa GTI 06
-Wigvwamy Pleszew 06,07,08,09

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 16118901
Auto: Volkswagen Golf III Cabrio USA
szymoneck napisał(a):

Widizłam tych policjantow, ładnie je potraktowaliscie.Jeszke kila zlotow i juz ich nie bedzie, bede wytarte przez VW.

Ja dopisze kilka słow.Do pana z audi juz nie miałem sił, tak samo pana z Caddy i mk2 ( na odcince), JA + Eric + Galuś (ten od Calibry) robilismy czeste interwencje.Ale nie dawało sie tego wszystkiego ogarnac!!.Za rok to albo 2 szybkie i stanie do pionu, albo won za brame.Miałem podziekowac ludzim ze tak czesto chcieli smigac sobie autam za brame ( to po kiełbaske, soczki %, ciesteczka).Na 2 dzien nie wiedziłm czy mam nogi.

A co do wyboru aut, była komisja do tego wybrana.Ale zawsze sie cos komus nie spodoba, bo trudno kazdego zadowolic.

Było tez incydentow: typu wybita szyba w wc ( Pietrk sie przyznał - i tez niby ktos go widział ze to on ).Ale wiecie robił sporo zeby sie popisac.

Ale na samym koncu Pietrka mi było szkoda.Przychodzi i mowi zostancie ( i minka :( ).A my pytam dlaczego mamy zostac, a Pietrk na to - bo bedzie tak nudno, smutno :).

Pietrek nie martw sie za rok znowu sie widzimy !!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Galus, Pon 15 Cze, 2009, edytowano w sumie 1 raz

Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Auto: VW Corrado G60, Lex IS-F, A5, BMW X1
OSWIADCZAM ZE JESLI BEDZIE JESZCZE JEDEN POST KTORY MI SIE NIE SPODOBA TZN> KTORY OBRAZA INNYCH USEROW LUB NIE BEZPOSREDNIO ALE MA TO NA CELU TO AUTOR DOSTAJE OSTRZEZENIE !!

Fredi, widac slabo negocjowalem skoro cie nie namowilem :P podziekuj tacie za herbatke jeszcze raz hehe. No czekalismy do pozna aby jechac tak jak nalezy, bo z %% VWZONE nie jezdzi autami !!

Co do szyby w kiblu to Piotrus... bo stal przy nas jak pilismy, pozniej cos mu odwalilo i poszedl w strone kibla i sam slyszalem jak szyba poleciala i wrocil za chwile, takze to na 100% nikt od nas..

And every year all good shit like: MIVW, Edition 38, VagEvent, Blasen, Bautzen, VW Mania, itd...

https://www.facebook.com/DrakeVW

Image
 Profil    drake_vw

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 20298535
Auto: jetta a1 w limitowanej,specjalnej wersji "CEEL"
szymas
i po co takie dziwne rzeczy wypisujesz??
jak już cocoloco napisał,jak masz coś do ziomka to na pw mu napisz a nie robisz OT.

R13 5
╚╬╬╝
..24
 Profil    20298535

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: golf II
imprezka zajefajna :) ludzie byli spoko :D organizacja super jak dlamnie :) no i trafił się mi nawet dyplomik :) pozdrowionka dla wszystkich pijaków ja nieogranołem i o 24 już spałem jak zabity :P

http://www.vwzone.pl/forum/viewtopic.ph ... 768#300768

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 20298535
Auto: jetta a1 w limitowanej,specjalnej wersji "CEEL"
Cytuj:
przeciez mamy wolność słowa

co nie znaczy ze możesz obrażać innych

R13 5
╚╬╬╝
..24
 Profil    20298535

szurVWagen
szurVWagen
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5849155
Auto: Passat B3 Variant
Dobra koniec tego OT !! Galus miło było z Tobą przeprowadzac interwencje :cfaniak: Jezeli w trakcie nastepnych spotkań bedzie taka potrzeba,służe pomocą :]

Profil    5849155 ericmk2

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 43 z 48 [ 717 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 48  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość