Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 42 z 48 [ 717 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 48  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [ZLOT] Pleszew VWigwamy! po raz trzeci ;) 13-14.06
PostWysłany: Nie 14 Cze, 2009 
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3239572
Auto: Bora Sedan V6 oraz Bora Variant TDI ASZ+ Jetta mk II Coupe Bora Sedan TDi ATD
To trzeba to było powiedziec właścicielowi prosto w twarz a nie teraz żal na forum wypisywać, jakbyście mieli po 15 lat ... Zachowaj opinie i emocje dla siebie. Wygrała sałata i tyle, widocznie audi było za słabe, nie wiem nie byłem, ale irytuje mnie zachowanie co po niektórych.

Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2356976
Auto: Cupra 4x4 ????
Guteq napisał(a):
( piękno tkwi w prostocie i dobrym guście)

w krzyzach maltanskich i masce mat oraz lampach z allegro...

Image
Było A3, Mk2,Mk3 TDI+, Mk3 20VT...
 Profil    2356976

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1236083
Auto: MK4 R32@3.6 FSI
Allroad @ 1.9 TDI PD+
A gdzie się podziewa właściciel najpiękniejszego i najładniej brzmiącego Passata 35i szymoneck :D Dojechali cali i zdrowi ? ? Miło było poznać piwko

Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: VW Corrado G60, Lex IS-F, A5, BMW X1
ufff... i wkoncu ja dotarlem do domu... Droga powrotna tragiczna nie da sie tym autem jezdzic po naszych drogach (zwlaszcza tej od plesewa do czewy) nawet nie licze ile razy przypier..lilem podwoziem i miska, a kola to juz kwadraty chyba heh

Zaczynajac od poczatku to... mialem na zlot wyjechac ze szczecina z Cezarem o 12 i byc na 15-16, lecz niestety rano okazalo sie ze na wczoraj jest potrzeba jedna czesc do statku z poznania. Wpakowalismy sie z cezarem do fury i zrobilismy trase szczecin-poznan-szczecin-pleszew zabierajac podrodze Rolka i robiac 900km. Na sam zlot udalo nam sie dotrzec dopiero na 24, lecz 3/4 uczestniczacej w zlocie populacji "umarla" :-D Lecz znalazla sie grupka "zyjacych" ktora zrobila mi mile powitanie :)

Szybkie zakupy w postaci paru flaszek i zaczelismy drinkowac... i tak od 24 do 8 rano pilismy non stop z coraz to innymi ekipami (jedni padali, drudzy sie budzili i pili, pozniej nastepni itd) :) Finalnie po calym dniu, zrobionych 900km i piciem do 8 rano, juz mialem cieplutko hehe :] o Cezarze juz nie mowie bo on byl w stanie lewitacji ;)
W godzinach 24-8 rano dzialy sie roznosci... jak juz brakowalo ludzi do drinkowania to robilismy obchod po placu i pobudke w kazdym aucie pokolei szukajac chetnych, o 6 rano tez, lecz brakowalo juz kandydatow ;) . Norbi sie zalapal na pilota w namiocie, rano prawie zwodowalismy Rolka (za to ze wylewal drinki !! ) ale skubaniec tak wymanewrowal ze tylko naga wpadl do basenu hehe

Jak sie polozylem spac po 8 to po 10 mialem juz pierwsza pobudke i pozniej juz sie nie dalo spac bo kilometrowa kolejka do alkomatu :] Ok 13 mialem jeszcze 1 promil, o 14 jak juz zostalismy z Cezarem sami tylko w dwa auta postanowilem mu zrobic wkoncu pobudke i alkomacik heh. Mowiac szczerze pobil rekord :-D Godzina 14 w poludnie a ten wydmuchal 2,6 promila :oo
Motajac sie po placu pare godzin dochodzilismy do siebie, pozniej male opalanie na laweczkach bo sloneczko pieknie swiecilo... Wkoncu ojciec Frediego widzac 2 zmeczonych zyciem ludzi w czym jeden dmuchajacy co 5min w alkomat zaprosil nas na herbate i mala pogawedke... O 16 juz bylem czysciutki takze mozna bylo porobic rundy po miescie, zawinelismy jeszcze na komisariat :-D ok 18 na komisariacie czezar wydmuchal 0,7 promila :) Ja juz sie zaczalem zawijac nach Hause, a czarus byl w stanie jechac dopiero o 20:30 ]:->

sie rozpisalem sie...

POZDRO dla wszystkich ktorzy byli, fajnie bylo zobaczyc znow bande crejzoli piwko

And every year all good shit like: MIVW, Edition 38, VagEvent, Blasen, Bautzen, VW Mania, itd...

https://www.facebook.com/DrakeVW

Image
 Profil    drake_vw

VW User
VW User

Auto: Borat na lexach :)
BartoL napisał(a):
To trzeba to było powiedziec właścicielowi prosto w twarz a nie teraz żal na forum wypisywać, jakbyście mieli po 15 lat ... Zachowaj opinie i emocje dla siebie. Wygrała sałata i tyle, widocznie audi było za słabe, nie wiem nie byłem, ale irytuje mnie zachowanie co po niektórych.

powiedziałem mu to. to najechał na mnie hehe jakk bym sie przejął tym hahaha, wiec jak nie byłęm to nie pisz w temacie skoro irytuje cie moja wypowiedz to sobie daj na luz z odpowiedziami. I bez napinki

norbi napisał(a):
Guteq napisał(a):
( piękno tkwi w prostocie i dobrym guście)

w krzyzach maltanskich i masce mat oraz lampach z allegro...

ja nie o tym audi mówiłem tylko o 2 :)

Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2356976
Auto: Cupra 4x4 ????
DrAkE napisał(a):
Norbi sie zalapal na pilota w namiocie,

No i Toledo zalapalo sie tez... :smutny:

Image
Było A3, Mk2,Mk3 TDI+, Mk3 20VT...
 Profil    2356976

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5994881
Auto: Passeration B5 FL
Guteq napisał(a):

powiedziałem mu to. to najechał na mnie hehe jakk bym sie przejął tym hahaha, wiec jak nie byłęm to nie pisz w temacie skoro irytuje cie moja wypowiedz to sobie daj na luz z odpowiedziami. I bez napinki

nikt się nie napina spokojnie było minęło już po zlocie a Ciebie dalej emocje noszą że Toledo wygrało? Jak sam napisałeś Każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii, więc i kolega Bartol ma prawo do komentowania i wyrażania swojego słowa. Uważam że tym akcentem powinien się skończyć ten OT. ;)

Profil    5994881

VW User
VW User

PS Eric jak przyjedziesz na vwmanie znowu na Cibie będzie czekać teścia trunek :) dasz rade tylko tym razem przygotuj się żebyś tak wykrzywiony nie był po kielichu :)

ShiVWiutQa napisał(a):
Guteq napisał(a):

nikt się nie napina spokojnie było minęło już po zlocie a Ciebie dalej emocje noszą że Toledo wygrało? Jak sam napisałeś Każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii, więc i kolega Bartol ma prawo do komentowania i wyrażania swojego słowa. Uważam że tym akcentem powinien się skończyć ten OT. ;)

zero ciśnienia zero emocji :) o_t i git

Ostatnio edytowany przez Guteq, Nie 14 Cze, 2009, edytowano w sumie 1 raz

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8648650
Auto: e39 530d
Guteq napisał(a):
BartoL napisał(a):

Nie chciałem się udzielać więcej w tym temacie ale widze że cały czas ciągniesz to i coś tam sapiesz ;/ kolejna rzecz nie najechałem tylko Ci wytłumaczyłem coś i zadałem pytania na co Ty tylko się dławiłeś bo Cię zatkało ;) jak Ci zależało tak na tym pucharze to Ty... mogłeś mówić kurde byśmy coś wystrugali ;) pozatym skończ temat, nie robiłem auta żeby podobało się Tobie, tylko dla siebie i kto mi zabroni :D mi się podoba to badziewne Toledo które nic nie ma i już, robiłem je pod siebie i dalej coś tam robie :D

VW User
VW User

Grze$iuuu napisał(a):
Guteq napisał(a):
BartoL napisał(a):

Nie chciałem się udzielać więcej w tym temacie ale widze że cały czas ciągniesz to i coś tam sapiesz ;/ kolejna rzecz nie najechałem tylko Ci wytłumaczyłem coś i zadałem pytania na co Ty tylko się dławiłeś bo Cię zatkało ;) jak Ci zależało tak na tym pucharze to Ty... mogłeś mówić kurde byśmy coś wystrugali ;) pozatym skończ temat, nie robiłem auta żeby podobało się Tobie, tylko dla siebie i kto mi zabroni :D mi się podoba to badziewne Toledo które nic nie ma i już, robiłem je pod siebie i dalej coś tam robie :D

hahaha coś ci sie pomyliło z tym dławieniem hahaha, bo było odwrotnie jak powiedziałeś ze passat co wygrał miał znajomości hahah, jak napisałem OT, robimy auta dla siebie i nie wnikajmy już

o_t :ok: oby do następnego zlou. Zapewne będzie to vwmania :), choć wątpie ze bedzie w takim dobrym klimacie

PostWysłany: Pon 15 Cze, 2009 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Czytając wszystkie posty nie spodziewałem się, że jednak na zlocie będą przejawy trzody...a teraz takie sapanie bann

No, ale najważniejsze, że sporo aut przyjechało ;)

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: Mk3 AAA
było godnie tylko DRAKA mnie rano spił na maxa i kaput pozdro dla wszystkuch

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Otwieracz do studzienek
DrAkE napisał(a):
ufff... i wkoncu ja dotarlem do domu... Droga powrotna tragiczna nie da sie tym autem jezdzic po naszych drogach (zwlaszcza tej od plesewa do czewy) nawet nie licze ile razy przypier..lilem podwoziem i miska, a kola to juz kwadraty chyba heh

Zaczynajac od poczatku to... mialem na zlot wyjechac ze szczecina z Cezarem o 12 i byc na 15-16, lecz niestety rano okazalo sie ze na wczoraj jest potrzeba jedna czesc do statku z poznania. Wpakowalismy sie z cezarem do fury i zrobilismy trase szczecin-poznan-szczecin-pleszew zabierajac podrodze Rolka i robiac 900km. Na sam zlot udalo nam sie dotrzec dopiero na 24, lecz 3/4 uczestniczacej w zlocie populacji "umarla" :-D Lecz znalazla sie grupka "zyjacych" ktora zrobila mi mile powitanie :)

Szybkie zakupy w postaci paru flaszek i zaczelismy drinkowac... i tak od 24 do 8 rano pilismy non stop z coraz to innymi ekipami (jedni padali, drudzy sie budzili i pili, pozniej nastepni itd) :) Finalnie po calym dniu, zrobionych 900km i piciem do 8 rano, juz mialem cieplutko hehe :] o Cezarze juz nie mowie bo on byl w stanie lewitacji ;)
W godzinach 24-8 rano dzialy sie roznosci... jak juz brakowalo ludzi do drinkowania to robilismy obchod po placu i pobudke w kazdym aucie pokolei szukajac chetnych, o 6 rano tez, lecz brakowalo juz kandydatow ;) . Norbi sie zalapal na pilota w namiocie, rano prawie zwodowalismy Rolka (za to ze wylewal drinki !! ) ale skubaniec tak wymanewrowal ze tylko naga wpadl do basenu hehe

Jak sie polozylem spac po 8 to po 10 mialem juz pierwsza pobudke i pozniej juz sie nie dalo spac bo kilometrowa kolejka do alkomatu :] Ok 13 mialem jeszcze 1 promil, o 14 jak juz zostalismy z Cezarem sami tylko w dwa auta postanowilem mu zrobic wkoncu pobudke i alkomacik heh. Mowiac szczerze pobil rekord :-D Godzina 14 w poludnie a ten wydmuchal 2,6 promila :oo
Motajac sie po placu pare godzin dochodzilismy do siebie, pozniej male opalanie na laweczkach bo sloneczko pieknie swiecilo... Wkoncu ojciec Frediego widzac 2 zmeczonych zyciem ludzi w czym jeden dmuchajacy co 5min w alkomat zaprosil nas na herbate i mala pogawedke... O 16 juz bylem czysciutki takze mozna bylo porobic rundy po miescie, zawinelismy jeszcze na komisariat :-D ok 18 na komisariacie czezar wydmuchal 0,7 promila :) Ja juz sie zaczalem zawijac nach Hause, a czarus byl w stanie jechac dopiero o 20:30 ]:->

sie rozpisalem sie...

POZDRO dla wszystkich ktorzy byli, fajnie bylo zobaczyc znow bande crejzoli piwko

Drako ...ednak was zawineli? :oo :smutny: ......ja jakos prawo lewo i lece i se lece głowna na Poznan i w oddali już widze jak czekaja :< .....a tu nagle z lewej strony wyrasta mi jakas uliczka i drogowskaz na jakas wioske :P ...i dosłownie 20 m przed nimi skrecilem i petarda z tamtad niee ....chyba sie zagotowali bo mnie zauwazyli :<
ale przybucilem dosc i zaginelem w gestwinie wioski yupii ...pozniej juz oki na pelnym luzie z oczywistymi szlifami dokulalem sie.

ps tak wlasnie sie podruzuje corrado po naszych pieknych drogach :< :smutny: ,a wdodatku corado ma swieczki zamiast lamp z przodu :lipa: ...wiec sie nie dziwie ze tak odbyles trase.

eh wazne ze juz podocierane do domow i mozna juz wspominac
:)

-Vw Wittenberge 02,03
-Vw Ingolstadt treffen 01,02,03
-Woertherse 05,06,07,08,09
-Bauzen 06,07,08
-Blasen 05,06
-Luckau 05,06
-Jarocin 06,07
-Vw treffen Regensburg 02,03,04
-Vw mania 06
-Cultstyle.de Rothenburg 06,07,08
-Strefa GTI 06
-Wigvwamy Pleszew 06,07,08,09

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Guteq napisał(a):
passat co wygrał miał znajomości hahah,

Nie mam żadnych znajomości. Byłem w Pleszewie 1 raz.

Wielkie podziękowania dla całej ekipy było naprawdę super. Jestem pod wielkim wrażeniem. Za rok na pewno się zjawię ponownie. Jeszcze raz wielkie dzięki piwko

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4722144
Auto: Felicita i B3 US
Panowie jak nie skończycie tej bez sensownej dyskusji to ktoś tu poleci.... jak ktoś ma coś do kogoś prosze przez tel, pw , gg albo spotkac sie i wypłacić sobie po liściu.

Image
 Profil    4722144

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 42 z 48 [ 717 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 48  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości