Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 41 z 58 [ 868 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 58  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [Zlot] Wolfsgruppe VAG EVENT III - 2-4 lipca 2010
PostWysłany: Wto 06 Lip, 2010 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

loniek napisał(a):
....kilka pyt.
...
B. Co sadzicie o badz co badz kilku ulepionych autach z niemiec i moze 1 szt. z czech, czy warto ciut nagiac zasady obecnosci na placu aby propagowac impreze na swiatowej scenie?
C. Czy zrobic dodatkowa selekcje na bramie z wszelkimi jej konsekwencjami pt. jedziesz 500km i auto nie wjezdza, ale wlasciciel moze wejsc na impreze
...

A więc tak:
1. Wysyła się zdjęcia: lewy i prawy bok, przód i tył.
2. Na koniec zgłoszenia jest klauzula: "...potwierdzam stan faktyczny samochodu na zdjęciach i zobowiązuję się do przyjazdu samochodem w konfiguracji jak na foto..."
3. Osoba na bramce ma laptopa, a w nim nadesłane zdjęcia i to oświadczenie.
4. Coś się nie zgadza - niestety: papa.

Co do ulepów, to niestety. Impreza ma swój poziom i co by nie było, niech on pozostanie taki jaki jest albo będzie jeszcze wyższy, więc zasady muszą pozostać - stąd ta elitarność.
P.S.
Promocja i tak jest ;)

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Karmann Giha'70 & Passat B7 Variant 2.0 TDI
Dobra... Pozbierałem się psychicznie po tym jakże kozackim weekendzie...

No i cóż można dodać po tych wszystkich komentarzach które się tu pojawiły...
Myślę, że ta impreza to już jest zjawisko, którego mogą nam pozazdrościć miłośnicy innych marek, bo chyba nie ma równie kozackiej imprezy w Polsce jeśli chodzi o tematykę motoryzacyjną nie mówiąc o scenie VAG.

Poziom jamajama :ok:

Organizacja jamajama :ok:

Klimat jamajama :ok:

Żarełko :ok:

Co do zagranicy...To tak jak loniek pisał ...Pomimo ,że jestem wyznawcą raczej starszych VW to czerwone mkIV Davora jak i CC poprostu zerwało i przepaliło mi styki, zresztą w ogóle NISKA RODZINA dawała radę... jamajama jamajama
Ale myślę, że musicie w następnych edycjach "dozować" ilości aut z zagranicy na placu ,żeby po prostu było dużo miejsca na rodzime projekty...
Nic, pozostaje mi budować jedynkę z nadzieją, że kiedyś tam zawitam furą...

Gratuluję organizatorom!! Szacun chłopaki i Kasiu!!!

P.S. No i osobne pozdrowienia dla chłopaków od piątkowej porannej łopaty...( Speedziu ;) )

vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Auto: jetta
Witam, nietypowa sprawa jest :) zna ktos lub ma jakis kontakt do takiej fajnej pani z kateringu w dżokejce :) ?? Może ktoś ustrzelił ja na jakimś foto?

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5088887
Auto: Bora, Golf mk2 CL
Kilka fot z mojego aparatu ... :)

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

2012 : Nowy Staw, Majówka Cultstyle.pl, Vag Event, III Zlot Cultstyle.pl Wilcze Laski, Slammer's Days, STS Tuning Show...

DOBREKOLOIGLEBASTYLE.PL
 Profil    5088887

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6587671
Auto: Zaawansowane zbieranie $$$
Nadszedł czas na kilka słów ode mnie. W sumie muszę powtórzyc poprzednie wypowiedzi, bo impreza stała na naprawdę najwyższym poziomie i auta zrobiły na mnie ogromne wrażenie, nie spodziewałem się czegoś takiego :o Jedyne co nie przypadło mi do gustu to ze dwa uta z Czech i średnie auta z Niemiec, wyglądały na placu dośc komicznie, jakby się znalazły na siłę, ale rozumiem, że jak przyjeżdża zza granicy cała ekipa to głupio nie wpuścic jednego czy dwóch aut, więc akurat to najmniejszy problem. Nie podobało się to nie patrzyłem ;) Co do reszty, jak zwykle bardzo mi się podobało prowadzenie imprezy przez Przema, moim zdaniem należą mu się brawa za wiedzę na temat aut i zdolności do ciekawego opowiadania. Poza tym całej ekipie Wolfsgruppe bez wyjątków należą się gromkie brawa i podziękowania za to co przygotowali, zrobiliście coś niesamowitego jamajama Chylę czoła, bo zdaję sobie sprawę, ile rzeczy i spraw trzeba ogarnąc żeby jakąkolwiek imprezę zorganizowac, a co dopiero stworzyc taki klimat i najwyższy poziom. Łyżką dziegciu w tej beczce miodu były jedynie wspomniane auta (ale to jak wspomniałem naciągany nieco problem), oraz brak smietników w niedzielę i bodajże w sobotę już też o ile dobrze pamiętam, w piątek było ich całe mnóstwo a potem nagle ich zabrakło i pamiętam jak chodziłem pół godziny ze skórką od banana w ręce w poszukiwaniu kosza. To wszystko jeśli chodzi o minusy. Z budki z jedzeniem korzystałem raz, zapiekanka była całkiem dobra, reszty nie mogę ocenic. Co jeszcze... uważam że faktycznie czapki mogły by byc doskonałym gadżetem, reszta ok, zaskoczyły mnie torby z logo Wilków, naprawdę zaskakująca dbałośc o szczegóły!!! Wszystko przemyślane i dopracowane od podszewki. Co do selekcji dodatkowej na bramie. Kontrowersyjna sprawa, ale faktycznie jakaś klauzula byłaby całkiem rozsądnym rozwiązaniem, dałaby jakiś margines dla organizatorów i najprawdopodobniej sami właściciele zadbali by o to żeby nie robic wstydu sobie i całej reszcie ludzi, którzy wkładają mnóstwo wysiłku w organizację Eventu. Bardzo się cieszę, że mogliśmy wraz z ekipą volXzone (której z tego miejsca serdecznie dziękuję za wkład pracy w wiele spraw!!!) przygotowac i wręczyc nagrodę, dziękujemy za to Wolfsgruppe i mamy nadzieję że i kolejnym razem takie przedsięwzięcie się uda. Przy okazji: jak wspomniałem podczas wręczenia, wybór może byc kontrowersyjny dla wielu, jednak doceniliśmy świeżośc pomysłu, wykonanie w pełni profesjonalne, spójnośc projektu, dbałośc o detale jak tapicerka, pięknby kolor itd. Generalnie chodziło też o to by nagorda trafiła do Polski, bo głównie u nas pismo funkcjonuje, no i żeby nie było to auto, którego właściciel ma już spory dorobek nagród, szczególnie na tej imprezie. Chyba to by było na tyle, jak coś mi się przypomni to dopiszę :) Przy okazji pozdrawiam wszystkich których poznałem, Norus, Kuman, Bartol, Cieluś, Żuroo i wszyscy inni których teraz nie wymieniłem, ale pamiętam piwko I raz jeszcze podziękowania za wszystko dla całego Wolfsgruppe yupii Jesteście wielcy!

P.S. Zdjęcia mam, ale najpierw musimy skończyc kolejny numer magazynu, to jest ważniejsze a czas goni, więc trochę trzeba poczekac na foty.

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5392380
impreza mega jednym slowem bedac tam czuje sie klimat calkowicie inny niz polski...
co do tych 10 aut to uwazam ze moj sie nienadawał , :-D
ale i tak nawet jako widz jest sens tam jechac i podziwiac auta

Ostatnio edytowany przez emilson, Śro 07 Lip, 2010, edytowano w sumie 1 raz

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Golf Mk1 / A4B6
Było Polo 6N R23
Podejrzewam że może i o moje auto chodzić, chociaż nie zrobiłem żadnych muków z setupami. Co do kateringu macie racje było dobrze! pieczone ziemniaczki i bigos to było to! lody dla osłody i dalej auta oglądać

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8297440
Auto: Superb 3 Sportline 2.0tsi 4x4
Myślę ,że finalna ocena na bramkach ma sens ,każdy dobrze wie jeśli ma coś nie halo z autem ,więc niech się liczy z tym ,że gdy "oszuka" zdjęciami faktyczny stan auta to po prostu nie wjedzie na plac i niech ma pretensje do samego siebie jak dymał 600km i chce wjechać na "krzywy ryj" , dowodem mogą być fotki nadesłane przez samego siebie i pokazanie/porównanie ze stanem faktycznym !!!

Poza tym dla całego grona organizatorów raz jeszcze
jamajama jamajama jamajama jamajama jamajama jamajama jamajama jamajama

Jesteście najlepsi!!!! :ok:

2007: Worthersee Tour, King of Europe,
2009: Tuningowisko, Vag Event, VW Blasen,
2010: Worthersee Tour, Vag Event, Cultoberfest ,
2011: Vag Event The Movie, Vag Event, Allstars Tuning Weekend, Tuning Deluxe Gorlitz
2012: Worthersee Tour, Vag Event, DubIt
2013: Worthersee Tour,
2014: Worthersee Tour, Vag Event,
2015: Worthersee Tour, Vag Event,
 Profil    8297440

vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Jak dla mnie to troche przesadzacie.. Rozumiem całą idee zlotu i dobrze ze jest cos takiego, ale jak na 150 idealnych aut trafi sie 10 poprostu dobrych to chyba nie powod do jakiegos wstydu, itd.. Tak samo jesli chodzi o auta zagraniczne.. Czerwona R32, mkIV, CC, białe S4, fajnie, ale to A3 czy 80 nie pasowaly absolutnie do klimatu aut tam sie znajdujacych, a jednak wjechały.. Nie da sie uniknac tego chyba, ale jak na taka ilosc aut trafi sie kilka nazwijmy to "niedociagnietych" to nie ma tragedii jak na moje, i tak extra to ogarneliscie pfu Jak dla mnie to ten Event miażdży i tyle yupii Dziekuje organizatorom za profesjonalne ogarniecie najlepszego zlotu w PL jamajama

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Karmann Giha'70 & Passat B7 Variant 2.0 TDI
drejas napisał(a):
ale to A3 czy 80 nie pasowaly absolutnie

Nie kumam... :lipa: ja też jestem wyznawcą trochę "innego" stylu ale A3 kameleon jak i 80 z kurołapami były nie możliwe - inne, trochę rysunku i praktycznie MEGA performance ( np manetki obszytę skórą coooo ) jak i jakość wykonania mnie powaliły, tak samo w A3 - nie lubię złotego ale tam było praktycznie wszystko dopięte na ostatni guzik... Na seryjne RECARO już też się napatrzyłem - nie mówię ,że mi się nie podoba ale ta odrobina CUSTOM'u myślę była zajebistym akcentem... Jedynie co to nie wchodziła mi ta trójka z Czech ale też mi to jakoś nie przeszkadzało bo był tam też pełen performance...

tak więc chłopaki , jeśli były jakieś auta które wpadły a myślę nie miały za dużo do pokazania to osobiście znalazłem JEDNO!!

A ta audi 80 jak by była bez malowideł i na RS to nie jeden by walił konia na to auto, więc te teksty, że było ch**owe to są deczko przesadzone, tak myślę...

szurVWagen
szurVWagen
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5849155
Auto: Passat B3 Variant
Ja napisze cos od siebie :) Serdecznie dziekuje za to ze mogłem tam być z ekipą yupii (jako A pacze se)
Jeszcze długo długo nie zawitam tam swoim autem,ale mam nadzieje ze bede mógł dalej uczestniczyc jako 3-dniowy obserwator ;)
Organizacja 20/10
Auta 10/10
Ludzie 15/10
Jedzenia nie konsumowałem wiec sie nie wypowiem...
Co do A-B-C Lońka... róbcie tak zeby było dobrze :-D
Jeszcze raz szacun dla ORGA ;) jamajama jamajama

PS:
norus napisał(a):
A ta audi 80 jak by była bez malowideł

wystarczyłoby bez tych bazgrołów :-D

Profil    5849155 ericmk2

vw PITUŚ
vw  PITUŚ

norus napisał(a):

A ta audi 80 jak by była bez malowideł

Jakby była.. Ale nie była.. Nie mowie ze tych aut nie powinno tam byc.. Dobrze bo cos nowego, cos innego, jakis kontrast.. Mowie tylko ze od aut z PL sie czepiamy 10 niedociagnietych a nad tamtymi sie spuszczamy mimo ze zupelnie nie nasz styl..

VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8205732
Auto: mk1 GTI & passat b5 VR5
zagranica w tym roku nie miala selekcji, jak bedzie za rok to postanowimy
co do dodatkowej selekcji na bramie to sie zobaczy, ale napewno w formularzu zgloszeniowym bedzie wymagane wiecej zdjec

Profil    8205732

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3175678
Auto: MK II
drejas napisał(a):
Jakby była.. Ale nie była.. Nie mowie ze tych aut nie powinno tam byc.. Dobrze bo cos nowego, cos innego, jakis kontrast.. Mowie tylko ze od aut z PL sie czepiamy 10 niedociagnietych a nad tamtymi sie spuszczamy mimo ze zupelnie nie nasz styl..

A czy ty rozumiesz co znaczy niedociągnięcie a konkretnie wykonany i obrany styl? tak jak loniek pisał chodzi głównie o jakieś tam pęknięcia przetarcia i ukrywanie wad na siłę a to audi raczej ich nie miało, jest totalnie nie w moim stylu ale nie można się ograniczać do jednego czy dwóch kierunków modyfikacji, liczy się ich jakość wykonania i całokształt auta myślę ze poziom modyfikacji w tym audi był na wysoki chociaż zaznaczam ze nie w moim stylu ale nie napisał bym że ono jest niedociągnięte czy nie powinno tam stać,

OldschoolSUICIDE party 2010
OldschoolSUICIDE party 2011

BrownSugar by MarasRetro
 Profil    3175678

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4169431
Auto: mk1 16v
czepiacie się pękniętej lampy w cabrio, a jedno z audi w TOP3 miało bardziej strzeloną lampę z tyłu - widoczne z daleka i problemu nie było, żeby dostało jeszcze nagrodę :o

Profil    4169431

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 41 z 58 [ 868 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 58  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości