Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 40 z 58 [ 868 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 58  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [Zlot] Wolfsgruppe VAG EVENT III - 2-4 lipca 2010
PostWysłany: Pon 05 Lip, 2010 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7794324
Auto: Jetta Coupe
loniek napisał(a):
A.

Wasze gadżety sa zawsze klimatyczne i na topie więc jak najbardziej jestem na tak bo mysle, ze sie przyjmie jak cała reszta. Miałem pisac do was ze tez chce koszulkę z tej edycji więc jak jest możliwość to jestem chętny

loniek napisał(a):
B.

ciężko się wypowiedzieć w tej kwesti, ale faktycznie jak dla mnie dwa auta z zagranicy budziły mieszane uczucia i jednak wg mnie trochię różniły się od reszty i ogólnego klimatu event-u

loniek napisał(a):
C.

tak, jesli ktos przegina. Rozumiem jak cos minimalnego które nie rzuca sie jakos mocno w oczy, ale każdy wie co to Vag event i jakie auta tam goszczą, wiec można by zrobic dodatkowy punk w reg imprezy/zgłoszeniowym, ze jesli ukryje coś co już jest przeginką to wraca

loniek napisał(a):
D.

Tu mysle, ze podsumowanie imprezy w swoim gronie jest dobrym pomysłem i nic bym nie zmienił.

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: in progress
rowniez jestem za roznymi gadzetami na kolejnej edycji tej imprezy ;)

2012: ...

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 20298535
Auto: jetta a1 w limitowanej,specjalnej wersji "CEEL"
A. Jak sie podobaly koszulki i inne rzeczy w "sklepiku", czy jestescie chetni na wiecej gadzetow w przyszlym roku jak np. zawieszki zapachowe z logo i czy wyprodukowac jeszcze partie koszulek 2010 ?
B. Co sadzicie o badz co badz kilku ulepionych autach z niemiec i moze 1 szt. z czech, czy warto ciut nagiac zasady obecnosci na placu aby propagowac impreze na swiatowej scenie?
C. Czy zrobic dodatkowa selekcje na bramie z wszelkimi jej konsekwencjami pt. jedziesz 500km i auto nie wjezdza, ale wlasciciel moze wejsc na impreze
D. Nie bedzie zadnych dodatkowych wejsciowek na 3 dni dla ludzi nie bedacych pasazerami, nieraz minimalnie to naginamy i tak zostanie, ale impreza zeby zachowala swoj klimat, musi pozostac w tej formie.[/quote]

A. fakt faktem nie kupiłem nic bo pojechałem "na biedaka" ale byłbym chętny na jakieś gadżety
B. i tu sam się biję z myślami,ale chyba poziom imprezy jest najważniejszy
C. jeżeli auto rzeczywiście odbiega i to sporo od zdjęcia nadesłanego to wg. mnie powinno być poddane "kontroli" i każdy użytkownik powinien być tego świadomy
D.też jestem za tym żeby nie robić z tej imprezy masówki tylko pozostawić ją elitarną

P.S Loniek i vice wersa z tym szacunkiem :ok:

R13 5
╚╬╬╝
..24
 Profil    20298535

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7170045
Auto: 6n ?
dzienciol napisał(a):
Ja delikatnie przy świrowałem z soboty na niedzielę , więc jak kogoś tym zdenerwowałem to wielkie PRZEPRASZAM !

Nie martw sie, mysle ze nie masz za co przepraszać, w porownaniu z moimi akcjami z wczesniejszych eventów to byłes jak trzezwy.
loniek napisał(a):
Dawid - nie chodzi o Twoje auto , chodzi o pewne Audi

Lampa,która swoją droga jest niezłym rarytasem moze była peknieta ale auto robilo naprawde duze wrazenie, mimo lampy za wszystkich 80 podobało mi sie najbardziej a z odległosci ok 2 metrow pekniecia nie było prawie widać tak wiec mysle ze to auto jednak słusznie wjechało na plac ale to tylko moje zdanie.

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: vw/audi
DenvI napisał(a):
W sumie to dobrze, chociaz jak zainteresowanie impreza nadal bedzie tak rosło to nie zdziwie sie jak za 2-3 lata zobacze pasazerów wjezdzających na plac w bagażniku niee

właśnie miałem zapytać czy jest jakaś ograniczona liczba pasażerów w aucie??bo ode mnie kilku chętnych jest i nie wiem czy autobusu kupić nie będę musiał niee

loniek napisał(a):
Dawid - nie chodzi o Twoje auto :)

to dobrze bo w kompleksy już popadłem ;)

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3366290
Auto: Audi A3 8l
DenvI napisał(a):
dzienciol napisał(a):
Ja delikatnie przy świrowałem z soboty na niedzielę , więc jak kogoś tym zdenerwowałem to wielkie PRZEPRASZAM !

Nie martw sie, mysle ze nie masz za co przepraszać, w porownaniu z moimi akcjami z wczesniejszych eventów to byłes jak trzezwy.
loniek napisał(a):
Dawid - nie chodzi o Twoje auto , chodzi o pewne Audi

Lampa,która swoją droga jest niezłym rarytasem moze była peknieta ale auto robilo naprawde duze wrazenie, mimo lampy za wszystkich 80 podobało mi sie najbardziej a z odległosci ok 2 metrow pekniecia nie było prawie widać tak wiec mysle ze to auto jednak słusznie wjechało na plac ale to tylko moje zdanie.

Po prostu chce żeby wszystko było wyjaśnione ;)

Pzdr!

Profil    3366290

VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

Lampa o ile dobrze pamietam jest z niebieskiego audi cabrio zeby bylo juz jasne :) a nie z S2 czy tam RS2

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Niebieskie audi cabrio oprocz lampy popekanej i poklejonej mialo przetarty zderzak ,oraz wgnioty i pekniecia,generalnie sadze ze znajdziemy na to rozwiazanie gdyz bardzo nie ladnie to wyglada ze strony wlasciciela pojazdu.

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 28690329
Auto: Vw Polo 6n2
a więc i ja dodam coś od siebie, pierwszy raz byłem na Evencie, dostałem zaproszenie, ale jak zobaczyłem poziom tej imprezy a szczególnie poziom wykonania przeróbek oraz same auta i dbałość o szczegóły to stwierdziłem że moje auto odstaje od tej innych aut o lata swietlne, tak jak Loniek napisał, może nie miałem zbitej lampy ale nie ukrywam było kilka rys wiekszych czy mniejszych na lakierze, obtarć lub peknięć ale niestety korzystam z auta na codzień i nie dysponuję taką ilością gotówki żeby np polakierować całe auto, załapałem przez to nieco doła i dlatego podejrzewam że za rok zjawię ale jako pasażer albo zostawię auto przed bramą...
a co do ogolnych wrażeń to zlot odbieram pozytywnie, ilość i jakość aut zza granicy mnie zaskoczyła, moje marzenia się spełniły żeby ujrzeć na własne oczy kilka aut, zachowanie oraz organizacja zlotu na najwyzszym poziomie, podziw dla człowieka instytucji - Lońka który uwijał się między autami z tymi wszystkimi fotogadżetami, statywy, kamera, szyny, wozidełko aparaty, pełen szacun, kultura zlotowiczów, widziałem otwarte auta, leżące tu i uwdzie aparaty fotograficzne, otwarte namioty i nie widać było żeby coś zginęło czy ktoś coś komuś ukradł, basen - super sprawa szczególnie przy takiej pogodzie, jedzenie - bez uwag, smakowało, lody także, dyscyplina trzymana krótko, komunikat o zakazie jazdy w sobote wieczorem i po 30 sekundach wszystkie auta stoją bez ruchu - to mi się podoba. ogólnie było mega dobrze, podziękowania dla organizatorów i tych z którymi mogłem spędzić troche czasu na tym zlocie.

Profil    28690329

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4127710
Auto: golf mk4
W tym roku po raz pierwszy postanowiłem wpaść na Event... no i nie żałuję :D Wspaniałe przedsięwzięcie... Dobra okazja do spotkania się ze starymi znajomymi, jak i do poznania całkiem nowych osób ;)
Dzięki dla Carlssona, za to że mnie tam do Was przytargał :D
Oczywiście troche zdjęć narobiłem... jednak musicie się uzbroić w cierpliwość oczekując na relację, bo po powrocie do domu PC zrobił mi niespodzianke w postaci padniętego systemu... a tu na laptopie nie mam całego software'u do zajmowania sie fotofoto...
Dużo aut mi 'porobiło'... bardzo fajnie się oglądało autka zza granicy na naszej imprezie, szacun że chciało im się do nas przyjechać :D
Droga tam i z powrotem nie obyła się bez przygód... no ale.. było - minęło... :P
także ogółem mówiąc... było GIT ;) Gratuluję organizatorom ;)

Ala nie waaaali mu paaaaaały...!

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: vw/audi
motyw przewodni imprezy:
LukaTcz napisał(a):
Ala nie waaaali mu paaaaaały...!

niee niee niee niee

Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
KASKA napisał(a):
P.S. Kevin jak Twoja noga?Mam nadzieje ze ok

P.S. 2 W tym roku ja bylam odpowiedzialna za pogode gdyz Przemo byl pochloniety organizacja wlasnego "rodzinnego zlotu" i chyba troche przesadzilam niee

Dozobaczenia na Evencie 2011

noga nadal spuchnieta... jutro ide do lekarza bo poziom pogotowia w Jarocinie był żenująco niski...

no to jesli za rok bedzie odpowiedzialna za pogode, troche odpuść...tylko z temperaturą :ok:

loniek napisał(a):
Podsumowujac - mega giga git ze ja pierdole z kilkoma minusami, ale do ogarniecia. Na koniec kilka pyt.

A. Jak sie podobaly koszulki i inne rzeczy w "sklepiku", czy jestescie chetni na wiecej gadzetow w przyszlym roku jak np. zawieszki zapachowe z logo i czy wyprodukowac jeszcze partie koszulek 2010 ?
B. Co sadzicie o badz co badz kilku ulepionych autach z niemiec i moze 1 szt. z czech, czy warto ciut nagiac zasady obecnosci na placu aby propagowac impreze na swiatowej scenie?
C. Czy zrobic dodatkowa selekcje na bramie z wszelkimi jej konsekwencjami pt. jedziesz 500km i auto nie wjezdza, ale wlasciciel moze wejsc na impreze
D. Nie bedzie zadnych dodatkowych wejsciowek na 3 dni dla ludzi nie bedacych pasazerami, nieraz minimalnie to naginamy i tak zostanie, ale impreza zeby zachowala swoj klimat, musi pozostac w tej formie.

A.koszulki super... ale moglby bycjeszcze jeden rozmiar wiecej do wyboru... :) tzn XXXL
B.dla reklamy mozna nagiąć delikatnie przepisy... ale tez bez przesady...
C.zgadzam sie!!!
D.j.w.

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

PostWysłany: Wto 06 Lip, 2010 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: OOOO S4 2.7 BiTurbo
Punkt ''C" troszke to ponizajace dla wlasciciela zwlaszcza jak leci set kilometrow z biletem w reku a tu taki zoonk (chyba ze mu za paliwo oddacie moze sie nie wkur...). Kto robi taka selekcje,kto jest uprawniony do obiektywnej oceny??? Troche przesada.Nie jestescie w stanie zidealizowac takiej imprezy bo dla takiej liczby odwiedzajacych zawsze znajdzie sie auto ktore dla jednostki nie powinno sie znalezc na placu.Jak chcecie sprawdzic wszystkie auta? Bedzie lista podejrzanych samochodow?Bedziecie mieli opisy kazdego z zaproszonych aut i bedziecie na miejscu sprawdzali z autentycznym stanem??? :o .Tylko dla orlow???Rozumiem idee zlotu jestem jak najbardziej zaaa ale to powiem uczciwie troche mnie zniesmaczylo.

Ostatnio edytowany przez papol, Wto 06 Lip, 2010, edytowano w sumie 1 raz

http://w518.wrzuta.pl/film/6FtwlUTheYE/s4_soft_by_gto

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Jak dla mnie event mega ! Chociaż nie swoim autem to nie to :) Ale tak jak pisze asmo, było kilka sytuacji pozytywnych, które na długo pozostaną i będą przypominać i mobilizować do pracy, aby dostać się w przyszłym roku :)

No i loniek te wieczorne foty ze statywem nr.1 i nr.2 urwały mi jaja :) Jak możesz to podeślij mi jedną jakaś taką fotkę co by mi ślinka poleciała :)

A. Koszulki i inne gadżety super. Sam zanabyłem :P
B. Auta z innych krajów to owszem coś ciekawego, ale zawsze można zobaczyć zdjęcia i podjąć jakąś słuszną decyzje z lekkim naginaniem zasad.
C. Jak najbardziej na tak. Trudno jak kogoś cofniecie to będzie miał tripa ze swoim samochodzikiem :)
D. Jak dla mnie to ma sens. Mają tam być ludzie, którzy znają temat i wiedzą jaki to rodzaj imprezy. Wiadomo, że są wyjątki, ale bez przesadyzmu :)

I jakieś tam ode mnie foty :

Image
Image
Image
Image

EX MK1 CABRIO

VW Maniak
VW Maniak

Gadu-Gadu: 952211
Auto: VW Golf VI GTD
No to jeszcze kilka zdań ode mnie:
A. Brakowało mi czapek. Szczególnie w taką pogodę kiedy mi mózg parował. Tu by czapki zrobiły furore i poszły by ich miliony ;)
B. No jak dla mnie 2 czy tam 3 auta trochę "przetuningowane"
C. Uważam, że cofanie byłoby nietaktowne. Proponowałbym "żółtą kartkę na zasadzie popraw to i tamto, bo za rok nie wjedziesz i "sektor karny" czyli gdzieś w róg takie auta za karę.
D. Jak dla mnie na noc powinny zostawać osoby aktywne na forach + ich drugie połówki.

Co do moich zdjęć to nie ma ich za dużo i są to głównie zdjęcia z TOP3, ponieważ mnie przewiało na prysznicu basenowym i całą sobotę miałem zmarnowaną, bo nie mogłem ruszać głową (zresztą do tej pory nie mogę). I zdjęcia wymagały ode mnie trochę bólu i wysiłku.

ps. stwierdziłem, że moje auto się nie nadaje na tą imprezę na razie i za rok pojawię się jako pasażer, ewentualnie autem jak zrobię lakier i wnętrze. :ok:
ps 2. nie wiem czy mnie coś ominęło, ale był to mój pierwszy Event, a na filmach z poprzednich widziałem kilka ciekawych konkrecji, takich jak: wkręcanie śrubek, czy trzymanie felgi na czas. Niby nic ale pewnie to urozmaicało i wypełniało czas. Trochę mi takich zabaw rywalizacyjnych zabrakło.

A teraz to najprzyjemniejsze czyli:

FOTY:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

MORE: http://rafit.picturepush.com/album/107728/

Profil    952211

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 40 z 58 [ 868 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 58  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości