Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 40 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Wto 12 Sie, 2008 
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
Jacek. napisał(a):
Kevin, do twarzy Ci w tym hełmie

murzynowi idealnie w hełmie niemieckieej piechoty :P

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Jak już mowa o nakryciu głowy to tutaj jest: "Portret w hełmie" mojego autorstwa hahah
Image
Tutaj już przymiarka przez kolejnego śmiałka
Image
A tu dalej klimat militarny - taką kolumnę mijaliśmy w drodze powrotnej
Image
Na evencie były poważne dyskusje
Image
Jak i oczywiście rodzinna atmosfera ;)
Image
Było również Porsche
Image
No i "komisja S&S" haha
Image
Miło się jechało kawałkiem autostrady hah
Image
Większość ich oczekiwała ;)
Image
Każdy miał własny patent na pielęgnację felg
Image
Image
Image
Czyja to gleba? hah
Image
Image
Spojler też się znalazł :D
Image
Duchy też były
Image

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Golf GLS 77' Automatic
krupi napisał(a):
No i "komisja S&S" haha

hehehe z tego leje:) Fani opla-widac przecież po kombinezonach:):)

[ Dodano: Wto 12 Sie, 2008 ]
najlepszy tekst jednej babci która pewnie przypadkiem napatoczyła się zeby zwiedzić event ,przy miom cabrio:
"wszystko fajnie,ale jak już koła wystają to już jest festyn":):) hehe

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: golf mk2
krupi napisał(a):
Jak już mowa o nakryciu głowy to tutaj jest: "Portret w hełmie" mojego autorstwa hahah

Jaki brzydal tej niee
Skrzywiłem się prawie jak ta postać na obrazie "Krzyk" Munka niee

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

A gdzie zlotowicz nr.1 ??

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7170045
Auto: 6n ?
No co ja moge napisać ? Zlot moim zdaniem bardzo udany, naprawde organizatorzy sie postarali, nie wiedzialem ze mozna cos tak dobrze zorganizować. Dla mnie pomimo tego ze musialem zrobic okolo 600km w jedna strone i pomimo znanej wiekszosci mojej... nazwe to wpadki chociaz to za male słowo, zlot byl bardzo udany i nie zaluje ze sie na niego wybralem. W sobote nie mialem pojecia jak pozostali zlotowice zareaguja na moją osobe po wczesniejszej nocy wiec do wieczora staralem sie trzymac sam siebie, ale wiem ze to byl blad bo 99% ludzi ze zlotu to wielka rodzina i teraz juz wiem ze mozna na was polegać zawsze. Na koniec pozostaja mi podziekowania dla wszystkich ktorzymi pomagali dla kevina za transport, dla drakea i endrju za uzyczenie kawalka podlogi, dla kyfego za miejsce na tylnej kanapie przez ostatnie kilometry oraz dla wielu wielu innych...

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Zlotowicz nr jeden to innymi slowy ziombel z bliznami na twarzy hahahah niee niee :<

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: OEM+
krupi napisał(a):
Jak to czyja? Ewidentnie widać, że to Passek Vincea :cfaniak:

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3861995
Auto: C63-> AMGfahrer
ja juz chyba wiecej nie dodam! impreza naprawde udana. auta naprawde ciekawe, selekcja sie udala!! a obecni tam ludzie zrobili klimat!! i to sie liczy!

wielkie slowa uznania dla organizatorow. miejsce, sposob organizacji, nagrody, wszystko naprawde wyjatkowe. niech inni sie od was ucza!pozdro i mam nadzieje ze zobaczymy sie wszyscy na evencie nr 2!!

2008: Nowy Staw, Pleszew, VAGTreffen, VWMania, VAG Event
2009: SpeedMania, Mrowki, VWigwamy Pleszew, VAG Event, VW Mania, Mrówki vol. II, ESSEN Motor Show
2010: Nowy Staw, Worthersee Tour, Mrówki, VAG Event, VW Mania, Cultstyle.pl
2011: Nowy Staw, Majowka Cultstyle.pl, Mrówki, VAG Event, Pasłęk,VW Mania, M.I.V.W, Cultstyle.pl, STS Bydgoszcz,
2012: Worthersee Tour, OldschoolSuicideParty, VAG Event, Cultstyle, c.d.n.
 Profil    3861995

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1826453
http://picasaweb.google.com/flowerbydaro/VAGEvent

ale od razu ddoam że za słowa krytyki przyjmuje z pokorą. Zupełnei nei jestem zadowolony z zdjęć... Niestety brak dobrego lustra mnie pozbawił dobrych ujęć no i wyszła kiszka

[ Dodano: Wto 12 Sie, 2008 ]
wrzuccie foty lońka na jakiegoś rapida bo chłopakom z popularności stronka padła

Image
 Profil    1826453 dbbest

Temat postu:
PostWysłany: Śro 13 Sie, 2008 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Budżak napisał(a):

Brawo, ale tylko w jednym przypadku ;)

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8633883
Auto: Golf mk4
krupi napisał(a):
Każdy miał własny patent na pielęgnację felg
loniek, co tam miałeś za smalec w słoiku do polerowania felguf, niee
krupi napisał(a):
No i "komisja S&S" haha
Ta komisja no normalnie jakaś gangsterka :D Fajnie się teraz ogląda te zdjęcia i wspomina, było zajefajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: vw/audi
w drugim przypadku chyba paszczur b3 mariusza

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: OEM+
krupi napisał(a):
Budżak napisał(a):

Brawo, ale tylko w jednym przypadku ;)
No druga fotka to jest Vinceowóz :cfaniak:

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

VR6 napisał(a):
kyfy napisał/a:
P.S. Zlotowicz NR1 przekazany tacie za bramkami na A4

Ogolnie to byl zmasakrowany ]:->

oj i to jak :) btw slyszalem, ze to nieslubne dziecko Drake'a :D
czlowiek z bliznami na twarzy hehehehe :D
dal czadu, ale jak w sobote wieczorem usiadlem obok niego i pil cos z kubka jak herbate, po chwili zorientowalem sie, ze to wóda, to odpadlem :D

mnie sie podobalo bardzo i nawet zajalem 3 miejsce wraz z innymi 3 osobnikami, ktorych nie zdazylem zarejestrowac (juz bylem dobrze zrobiony) w zmienianiu kol na czas... generalnie wynik dobry, biorac pod uwage to, ze bylismy najbardziej pijana ekipa, ktora brala udzial w konkursie :D ]:->

sram na to, czy ktores auto ma niedorobki, bo tego sie nie da uniknac, byly same dobre auta, mnie sie bardzo podobalo, kosa fury, wszyscy nastawieni bez napinki

co do mk4 s&s absolutnie nie chodzi mi o to, ze budzak to moj kumpel, ale wg mnie nie bylo lepiej wygladajacego mk4

co do polo hmm mi tez najbardziej podobalo sie biale polo rysia, ale mialo tylko glebe i kolo, a polowka princess byla o wiele bardziej kompleksowo przerobiona ;) mimo, ze mi sie nie podobala (btw wcale nie jestem zdania, ze im wiecej rzeczy zrobionych w aucie tym lepiej, jestem raczej zwolennikiem bardzo ladnej serii z dobrym wyposazeniem, dobrej gleby, dobrego kola i dopracowania projektu - rzeczy, na ktorzy inni by nawet nie wpadli zeby zrobic)

ja tam sie nie czepialem kazdego i nie chodzilem z lupa, a ten to to, a ten to tamto, ja sam kupilem bezowa skore w bardzo dobrym, ale nie idealnym stanie, ale i tak jestem z niej zadowolony, bo na obszycie calego wnetrza nowa skora mnie nie byloby stac...

byly to bez watpienia najlepsze auta w pl, tylko szkoda, ze nie wszystkie (nie najezdzam na organizatorow, tylko szkoda, ze niektorzy nie dojechali z roznych powodow, takich jak wakacje, problemy z silnikiem, czy tez inne wzgledy)
organizacja kosa :)
za rok postarajcie sie dotrzec do furakow, ktorych wlasciciele nie lansuja sie na forach ;)

i za rok ja swoim przyjade i bedzie kosa :D heh bo wygram klase mk3/4 cabrio (szkoda tylko, ze nie ma takiej klasy :D )hehehehehe bo nie bylo ani jednego cabrio , w ktorym moglbym podpatrzec jakis patencik wiec jak narazie jestem pionierem w tej dziedzinie :D

nie wiem jak bylo dokladnie z tym glosowaniem przez sedziow na auta, ale panowie znali sie na rzeczy i ja nie podwazam zadnej z decyzji podjetej przez nich, bo na pewno brali pod uwage rozne sprawy, a nie tylko np. lakier, czy tylko felgi, moge miec swoje zdanie, ale zajete miejsca przez rozne auta, to kompromis, np. za felgi ma 4/5 za lakier 1/5 za glebe 5/5 i wychodzi, ze ten i ten powinien wygrac i koniec ;) powinna byc liczona srednia wazona, bo np. lakier, kola i gleba to to co robi z auta to cos i to powinno byc najwazniejsze, reszta na pozniejszych miejscach, ale powinno byc tez brane pod uwage jakies inne rzeczy, ktorymi auto sie moze wyroznic (np. pochromowane rzeczy, ktorych nie widac, czyli szczegolna dbalosc o szczegoly i kompleksowe podejscie do sprawy)

w konkursie show&shine to auto ma przede wszystkim wygladac, a nie jezdzic, jesli ktos chce sprawdzic jak jezdzi jego auto, to ma rozne wyscigi organizowane przez sss i tam przeciez nie liczy sie jak ktore auto wyglada, tylko jak ktore auto jezdzi, wiec wg. mnie w ogole nie powinny byc brane pod uwage osiagi, ale np. wyglad silnika owszem ;) czy tez estetyka pod maska ;)

wg. mnie bylo przekoza, za rok wpadne rowniez i wpadne cabrio i tez juz pewnie nie bedzie ideal, bo pojezdza nim prawie rok....

p.s. ciezko mi bylo uwierzyc, ale jak wracalismy z cezem (mk1 rat) jechalismy 30 letnim gtd 180 km/h po autobahnie :D osiagniecie niebylejakie :D

no to na koniec kilka fajnych fotek :P
ImageImageImageImage
ImageImageImageImage
ImageImageImageImage
ImageImageImageImage
ImageImageImageImage
ImageImageImageImage
ImageImageImageImageImageImageImageImage
ImageImageImageImage
ImageImageImageImageImageImageImageImage

reszte fajnych rzeczy juz widzieliscie (sorki za zamieszczenie zdjec dziewczyn chlopakow z forum tego i innych, ale to chyba lepiej, bo zostalo docenione to, ze nie tylko robia dobre auta, ale i maja dobre gusty w stosunku do plci przeciwnej, jakos lepiej nie umialem sie wywinac :D :P)
w ogole to uwazam, ze powinna byc nagroda dla najlepszego imprezowicza i miss zlotu :D jakis striptiz w nocy tez by sie przydal, bo dzieci nie bylo, hostess malo, a pijane meskie oko chetnie by na cos popatrzylo, poza tymi wszystkimi autami :P na przynajmniej moje :D :D :twisted:
ekipa prze, spotkaly sie grupy w pl, ktore robia najlepsze auta i wioda prym, to nie bylo mozliwosci, zeby bylo zle :)
za ta w pomaranczowym to chodzilismy ze 20 minut :twisted:

a tak w ogole to DEJ MU SYLWUS!!!! :D wtajemniczeni wiedza o co kaman :)

Ostatnio edytowany przez djbros, Śro 13 Sie, 2008, edytowano w sumie 1 raz

Audi A3 8P OEM+ projekt viewtopic.php?f=98&t=96254&view=unread

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 40 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 45  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości