Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 31 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Nie 10 Sie, 2008 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: A8, V8, S6, T4
cocoloco napisał(a):
noooo nigdy bym nie przyjechał takim słabym mkI ;p

a co sie najbardziej liczy LOCO na takim zlocie ?? :D

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

hej Pszendza, kiedy sie pochwalisz nowym wykresem z hamownii swojego passka :-D

prawdziwe caddy skonczyło sie na mk1

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9216430
Auto: AUDI A4 2,5 TDI 220KM Quattro
-mackoostry- napisał(a):
organizatorzy chcieli ominac POKEMONY .....

co tu masz na myśli????

Temat postu: Gratuluje udanej imprezki ...
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Witam, byłem tylko godzine jako odwiedzający i uważam że naprawde udana impreza, super autka, atmosfera i okolice - gratulacje dla organizatorów !
PS. - Jak bozia da to za rok postaram się o zaproszenie :)

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: A8, V8, S6, T4
kolarz napisał(a):
hej Pszendza, kiedy sie pochwalisz nowym wykresem z hamownii swojego passka :-D

HEHE chipować 2,5 TDI (150 PS czyli wersja ze słabą pompą) w automacie to troche bezsens, Jestem ustawiony na wrzesień na Turbo BUSA pfu

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
Ja wróciłem własnie... odstawiłem zlotowicza NR1 czyli Denviego niee i mioo trasa od nas tragedia.... przezylem sporo zawałów serca na pieknych koleinach.. :) ale dalem rady... nic nie urwalem...

co do imprezy....
moge smialo napisać ze najlepsza impreza w POLSCE... jak do tej pory i wierze ze bedzie jeszcze lepiej za rok
oznakowanie dojazdu tez super....nie bylo problemu trafić na teren...
sama miejscowka naprawde idealna do tego typu imprez, na przyszly rok przydalo by sie juz czesniej rezerwowac pokoje...bo te raz ze sa tam naprawde fajne a dwa ze w nocy bylo cholernie zimno....
organizacja naprawde super....

pogoda... kurde... na to wplywu nie mamy i nie ma nikt ale uwazam najgorsza nie byla... napewno nie bylo mega zimno (oprocz nocy) oraz nie bylo takiej lampy jak w tyym roku na blassen :D

same auta.... super.... co do niedociagnięć...hmmm kazdy sam wie co nie gra w jego aucie.. co trzeba poprawić co trzeba zrobić....
NIE MA I NIE SPOTKALEM JESZCZE OSOBY KTORA POWIEDZIALA... JA SKONCZYLEM SWOJ SAMOCHÓD I JEST IDEALNY - BO TAKICH NIE MA!!!!
sam mam wiele niedociagniec jeszcze ale pracuje nad tym i staram sie je usunać czy tez zniwelować bo mankamenty beda zawsze....
i rozwalaja mnie texty i dopatrywanie sie ryski na zderzaku czy odprysku na masce od piasku a nie patrzenie na caloksztalt....
niktorych zal w dupieee sciskal ze nie dostali zaproszenia... pojawili sie na zlocie i szukali w kazdym aucie czeegos co moglo by zdyskwalifikowac auto i podbudowanie walsnego ego ze ma lepsze auto od wlasnie tego ocenianego...

dalej co do organizacji.. to fakt.. naglosnienie siadalo... przy prezentacjach nie bylo czasem czegos slychac no ale to zlosliwosc rzeczy martwych...

pomysl na prezentaccje super..choc sam nie przedstawilem swojego....

chcialbym podziekować organizatorom za impreze na najwyzszym jak dotychczas w polsce poziomiee.....
bylo jak pisal squoka 98 aut ale byly to najlepsze auta...nie byla to zadna masowa ale wedlug mnie esencja.... bo masowe zrobic by wiesniaki przyechaly i zrobily wioche to nie sztuka!!!

w tej impreziee jak ktos napisal najlepsze bylo to... ze znalezli sie na niej ludzie w "temacie" i z kazdym spokojnie bez stresu czy napinki mozna bylo podejsc porozmawiac... dowiedziec sie czegos wymienic spostrzezenia... czy tez wytknąć sobie niedorobki w zartobliwy sposob bo tych kazde auto mialo... kazde....

dla mnie ZLOT NR1 w POLSCE

ps:do teraz bola mnie plecy po przerzucaniu opony i trzymaniu felgi na czas (myslalem ze psszendza jako wprawiony wytrzymie najdluzej :) )

ps2. zlot uplynąl pod kolejnymi nowymi haslami... oczywiscie populerne bylo ponownie... "nap....wóde pało" oraz haslo zlotu "lubisz to suko" no i Denviego ktory pokazał jak pić wódke :P i gdzie sie pozniej polozyc by zostac zauwazonym i zaliczyc podwózke do namiotu niee niee niee

dawid018,

dorosnij chlopie... bo zachowujesz sie jak male dziecko ktorego nie zaproszono do piaskownicy i teraz placzesz i dzieci bawiace sie obrzucasz ziemią... pfff
wiedzialem ze takie texty będą..... proponuje choc raz w zyciu pojechac na jakis naprawde zlot nie spota pod realem czy innym lidlem czy biedronką

Speed napisał(a):
najwięcej mówią ci co wogóle po zlotach nie jeżdzą, za granicą pewnie jeszcze nie byli a jak zaproszenia nie dostali na event 'koło domu' to teraz będą sikać do fontanny

dokładnie
dawid018 napisał(a):
chodzi mi o samokrytykę niektórych właścicieli aut

stary przestan... niestety nie dostales zaproszenia i na sile chcesz popsuc jakies wrazenie po zlocie... wiele osob nie bylo i pomysli ze naprawde ze byl to kolejny slaby polski zlot. a ty starasz sie tylko pokazac jak bardzo jestes nie zadowolony z braku zaporszenia....
jeszcze raz... jedz chlopie na jakis zagraniczny zlot i skoncz podniecac sie vwscene

Fuego napisał(a):
niema samochod bez skazy nawet jak nam sie wydaje ze jest idealny to podejdziesz do wlasciciela i powie ci co jeszcze chcialby poprawic

dokładnie.. o to w tym chodzilo.... i to bylo najfajniejsze... i 100% prawda.. kazdy wlascicieel zna minusy swojego auta i co trzeba poprawić.... a poprawic własciciel chce coś zawsze...

Ostatnio edytowany przez Kevin Nie 10 Sie, 2008, edytowano w sumie 2 razy

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

przede wszystkim wielkie wielkie dziekuje dla organizatorów za WOLFSGRUPPE VAG EVENT 2008 !!!

całosc dla mnie REWELACJA !!!
organizacja 10/10
miejsce 10/10
hotel, noclegi itd 10/10
auta 9/10
towarzystwo 9/10
pogoda 9/10

i jak to sie ładnie podsumowuje : czas na dojazd w obie strony ponad 10 godzin, paliwo ponad 300pln, wrazenia BEZCENNE :-)
calosc przerosła moja oczekiwania, jestem tam za rok bankowo !

a krytyka wydaje sie byc efektem zazdrosci, i jesli ktos znalazl niedorobkę w mk2 Besti to chyba jest juz mega desperatem aby robic afere;)

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

chciałem milczeć ale nie wytrzymałem dawid018, serio weź się uspokój bo zal odwalasz.bylem jako zwiedzający i impreza była zacna a ,ze masz kompleksy bo cie nie zaprosili to trudno..gratuluje i dziękuje organizatorom było świetnie!!!!!!!może za rok dołączę już zrobionym vw :-D

Ostatnio edytowany przez masochrist, Nie 10 Sie, 2008, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Lukbro napisał(a):
jesli ktos znalazl niedorobkę w mk2 Besti to chyba jest juz mega desperatem aby robic afere;)

noo dokladnie... a mial najwiekszą... np brak turbo :) lub zbyt swiecacy lc5M :)

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Witam zlot zorganizowany pozytywnie czysto i kulturalnie za to dziekuje ale co do wyników w niektórych klasach to dla mnie bardzo dziwna sprawa ale przemilcze...

Jeszcze raz dziekuje za opinie chłopakom ze STYLE POZNAN pozdrawiam

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8165264
Biniu napisał(a):
wyników w niektórych klasach to dla mnie bardzo dziwna sprawa ale przemilcze...

ktos moze podac wyniki, bo jak na razie to chyba tylko podano mk4 ?

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

podam do 24:00

2007:Kotlin,Cultstyle.de,Bautzen,Blasen,Brzezie
2008:Cultstyle.de,VWMania,VAG Event
2009:Cultstyle.de,VAG Event,MIVW
2010:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,OSS,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,Cultoberfest
2011:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,VW Fanatics,E38,WolfsgruppeBBQ
2012:VAG Event
2013:Cultstyle.de,OSS,VAG Event,DubIt
2014:Ult.Dubs,BBQ,WSee,XS Berlin,Rcsm,VAG Event,DubIt,BugShow Spa,MIVW,Airlift BBQ

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: VW Golf mk1 1.6 EG 2xWeber
Młody_Gdynia napisał(a):
Biniu napisał(a):
wyników w niektórych klasach to dla mnie bardzo dziwna sprawa ale przemilcze...

ktos moze podac wyniki, bo jak na razie to chyba tylko podano mk4 ?

lepiej nie bo zaraz bede jakies dziwne akcje ;)

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

jakies fajne fotki by sie jeszcze tu przydały :-D

prawdziwe caddy skonczyło sie na mk1

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Classic napisał(a):
lepiej nie bo zaraz bede jakies dziwne akcje

dokladnie i wyjdzie ze slawek nieslusznie dostales nagrode :P

a ja mam pytanie gdzie uciekl ludvik?? :P

Image
 Profil    1197028

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 31 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 45  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości