Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 4 z 23 [ 342 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Pią 01 Cze, 2007 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 15866246
Auto: golf 3
Najważniejsza jest wspólna pasja a kazdy niech jedzie gdzie chce i na co mu kasa pozwoli

Profil    15866246 makarone4

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Karmann Giha'70 & Passat B7 Variant 2.0 TDI
Powiem tak Panowie przeczytałem ten cały temat z zapartym tchem-niczym kolejny dramatyczny odcinek Rozmów w toku,i powiem Wam ,że tak sobie myśle,że jeszcze nie byłem na VW-mani a jadę do Blasen ale nie dlatego ,że na podstawie czyjś komentarzy uznałem że tam jest kiepsko i wogóle-bo to zwyczajnie nie możliwe-i nikt mi tego nie wmówi pomimo ,że jeszcze nie byłem!!!!Bo nawet jak będzie błoto w następnych latach to i tak w najbliższej przyszłości( rok,dwa) się tam wybiorę.A do Blasen jadę tylko dlatego,że zaplanowałem iż będzie to mój jedyny wyjazd za granicę na zlot VAG w tym roku-a termin mi odpowiada bo mogę tylko wtedy wziąść urlop w pracy...Tak więc w jednym roku to, w następnym to...PANOWIE_PEACE!!!!!!!

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Squoka, dzięki za Twoje sugestie, tak jak pisałem sprawa dojazdu i przyczułku z napojami zostanie poprawiona, zostanie również poruszony temat show&shine czyli zmian w wyborze auta zlotu- tu male ale, ponieważ zawsze są różne sygnały że nie zrobiono tego albo tamtego a musicie pamiętać że czesto jest tak że były poruszane tematy nowych konkursów, innych konkurencji... ale umierały bo brakowało chętnych.
Ktoś napisał, że fajna sprawa to prywatne TOITOIe lub prysznice- jeżeli są chetni żeby takie coś zrobić zawsze możemy się dowiedzieć jak wyglada temat ale musiałbym mieć osoby które się zadeklarują na taką usługę- wbrew pozorom my też możemy załatwić wodotryski ale wszystko rozbija sie o kasę- jeżeli znajdzie się odpowiednia liczba chetnych żeby płacic 25Euro za taki przywilej....nasz klient nasz Pan:).
p3emob, z tego co pamietam to ja nie pisałem nic takiego że jesteśmy jedynymi organizatorami zlotów VW -mogę się mylić bo 10 czerwca organizujemy już VI Zlot Samochodów Tuningowych w Gdyni i jest sporo spraw na głowie- jeżeli tak jest to proszę napisz które to zdanie a od razu poprawię swoją pomyłkę . Jest kilka takich imprez w Polsce i chwała wszystkim organizatorom!! Jak najwięcej takich imprez! tak jak wielki brat napisał w trójmieście i nie tylko jest wiele spotów, klub organizuje otwarcia i zamknięcia sezonu na terenie Pomorza czy okolic W-wy ( i to można przyrównać do spotów 2 dniowych, ponieważ taki mają charakter i też przyjeżdza spora grupa) ale to są właśnie spoty. Jak połazi się trochę po stronach to widać ile tego jest: polo klub polska , corrado, vento....każdy robi własne spoty i to jest fajne!!! Grupa VW ma najwiecej imprez w PL i o to wszystkim chodzi, żeby się świetnie bawić ale wg nas warto jest również robić zloty, gdzie mogą się spotkać wszyscy- i jak wiadomo już jest kilka takich imprez w PL a VW MANIA jest JEDNĄ nie JEDYNĄ! z nich.

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

przede wszystkim chodzilo mi o to, ze pojawiło sie kilka słów krytyki a od razu pierwszy kontrargument jaki sie pojawił to "co wy mozecie wiedziec o organizacji"
jakbyś ty czy wy zapomnial/-li, ze moze i są tez jeszcze jacys ludzie, którzy piszą cos bo mają jakies minimalne pojecie, moze nie takie doswiadczenie jak wasze w organizowaniu takich Zlotów od kilkunastu lat. napisalem czy ja czy moze i tez inni szczerze co mi sie nie podoba w tym jak wygląda vw mania.

swojego zdania nie zmieniam co do tego jak wygląda vw mania, bo twierdze, ze jest kilka rzeczy które nie przystoją tak duzej imprezie. jesli to sie zmieni (pole ziemniaczane, wybór aut zlotu bez jakiejkolwiek ingerencji publicznosci, segregacja aut na lepsze i reszte, logiczny podział aut w wyscigach, poprawa toru do wyścigów bo jest troche nie fair, ...) to myślę, ze na pewno bedzie to bardzo dobry zlot. i tego wam zyczę.

zycze wam powodzenia w realizacji zamierzeń na ten rok.
zostały jeszcze 2 miesiące i wszystko sie okaze

serdecznie pozdrawiam (szczerze)

2007:Kotlin,Cultstyle.de,Bautzen,Blasen,Brzezie
2008:Cultstyle.de,VWMania,VAG Event
2009:Cultstyle.de,VAG Event,MIVW
2010:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,OSS,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,Cultoberfest
2011:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,VW Fanatics,E38,WolfsgruppeBBQ
2012:VAG Event
2013:Cultstyle.de,OSS,VAG Event,DubIt
2014:Ult.Dubs,BBQ,WSee,XS Berlin,Rcsm,VAG Event,DubIt,BugShow Spa,MIVW,Airlift BBQ

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf GLS 77' Automatic
LukasTDI napisał(a):
Speed napisał(a):
Zobaczmy jak sie bawiła ekipa w Bautzen-spokojnie w swoim gronie,nikt nikomu w droge nie wchodził

ty nie wiesz jak tam bylo ... bo cie nie bylo :D

szła sobie tranzwestyta .... dluuugie nogi .... fajny tyleczek .. extra kiecka i na gorze glowa faceta ... hmmm [opisuje jak sie patrzylo od tylu]
no i sobie szedla i szla szla i szedl .. i przeszedl 5ha po lotnisq i nic ....
ale tylko go/ją zbystrzyla EKYPA Z POLSKAAAAAAAAa .... uuuuuuu ;)
przyjaciel jego kozy i jego stary spier...niczal w posdkokach :D

poza tym ... no .. to bylo ... extra ;) ericka zarywal niemieckojezyczny kolega :]
[na sutki go zarywal .. jego wlasne ;) .. do zadnych rekoczynow nie doszlo ... bo
jak to erick swoim nowopoznanym qmplom tlumaszyllll
"dys ys his pusi ... end szis klosed" :D

speeedzik .. ja nie wiem kto ci tak cooolturalna wersje zlotu opowiadal;)
pozdraVWiam

ale po samochodach nikt nie skakał
na Worthersee tez byłą zabawa i nikogo nie aresztowali

koniec napinki!
pisać kto jedzie a kto nie!

Temat postu:
PostWysłany: Nie 03 Cze, 2007 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: BORAt
MAR_K2004 napisał(a):
Ktoś napisał, że fajna sprawa to prywatne TOITOIe lub prysznice- jeżeli są chetni żeby takie coś zrobić zawsze możemy się dowiedzieć jak wyglada temat ale musiałbym mieć osoby które się zadeklarują na taką usługę- wbrew pozorom my też możemy załatwić wodotryski ale wszystko rozbija sie o kasę- jeżeli znajdzie się odpowiednia liczba chetnych żeby płacic 25Euro za taki przywilej....nasz klient nasz Pan:).
ja już nie mówie o toj tojach prywatnych bo one muszą być rezerwowane wcześniej a prysznice ze względów sanitarno epidemiologicznych a nawet dbaniem o higienę co nie których powinny być udostępnione bez problemu i za free końcu wjazd nie jest za free moze sie myle i tak jest wiem ze porównywanie was do Zlotu w Pile to nie grzeczne ale tam organizator nawet nie zapewnił dostępu do zimnej wody już zapomnij o ciepłej wiec jeśli u was jest to przewidziane to przepraszam za nie doczytanie na stronie jamajama jamajama jamajama jamajama A jeśli niema to zadbajcie prposze o to....

Narodziny syna rzecz bezcenna ;)

Temat postu:
PostWysłany: Pon 04 Cze, 2007 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Ja bylem na Manii ostatnie 2 lata i rowniez uwazam ze jedyny mankament to teren na jakim odbywa się zlot. W obu przypadkach stalismy w piachu i auta byly upierdzielone po sam dach od pyłu i kurzu (podpisuje sie pod tym co pisal Chęcik gdyż staliśmy razem) - a w zeszlym roku sytuacje dodatkowo pogorszyla pogoda.
Jednak trzeba przyznac ze Mania to najwiekszy rodzimy zlot co sprawia ze atmosfera panujaca tam jest wyjatkowa. Za kazdym razem wracam zadowolony ze pojechalem a mam ponad 600 w jedna strone. Za kazdym razem poznaje wiele super osob i spedzam milo czas. A kompiel mam po zlocie w Bałtyku jak w zeszlym roku z Chęcikiem, Squoka, Kolarzem i Marianem :)

Pozdro

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

popieram wypowiedz Lysego

Temat postu:
VW Master
VW Master

Gadu-Gadu: 556701
Auto: Audi TT quattro
Podpisuje sie rekoma i nogami pod postem MAR_K 2004.Nazywanie VW Manii chamskim festynem jest bardzo niegrzeczne i okazuje brak szacunku dla ludzi,ktorzy oraja jak woly aby zorganizowac dla NAS zabawe :lipa: ałaa bann .Jak sie komus nie podoba impreza w PL,to niech nie przyjezdza,a tym bardziej niech nie pisze bzdur na forum,bo to jest ostatnia rzecz jakiej nam potrzeba bann bann bann .Co do kultury osobistej-coz,to sie wynosi z domu.Jestem swiezo po Audi Treffen w Kronach,i wszyscy niemcy byli pod wrazeniem polskiej ekipy oraz wyrazili nadzieje,ze w przyszlym roku przyjedzie nas wiecej :ok: .Uwazam,ze czlowiek kulturalny zawsze sie dostosuje do sytacji,a gowniarz narobi obory.Ja wybieram sie po raz pierwszy na VW Manie,mimo ze musze przejechac 1700 km mam zamiar sie dobrze bawic :ok: yupii :-D .Co do kurzu i pylu-ten mankament wystepuje na wiekszosci zlotow,niezaleznie od kraju.I na koniec jeszcze powiem tak-wszystkim krytykantom zycze szerokiej drogi na sped w Parzydupsku czy gdzie tam sobie chcecie,a wszystkich fanow VDub i VW Manii serdecznie i goraco pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu.Organizatorow oczywiscie tez pozdrawiam i dziekuje im za caly trud i wysilek wlozony w organizacje tej imprezy :ok: :ok: :ok:
p.s.
prosze o info od ludzi ktorzy sie wybieraja na VW Manie,kiedy dokladnie zaczyna sie impreza,o lokalizacje,oraz o ewentualne spotkanie sie gdzies na trasie,aby zajechac wieksza ekipa i rozbic namioty w jednym miejscu.pozdro

viewtopic.php?t=20974
 Profil    556701 Route6610

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Route666 napisał(a):
...prosze o info od ludzi ktorzy sie wybieraja na VW Manie,kiedy dokladnie zaczyna sie impreza,o lokalizacje,oraz o ewentualne spotkanie sie gdzies na trasie...

No wiesz co? żeby nie wiedzieć, że Vwmania zawsze odbywa się w ostatni weekend lipca, nie wspominając już o słynnej miejscówce :<

W tym roku jest to 27-29.07.07

Miejsce: teren Zespołu Szkół Rolniczych w Rusocinie (koło Pruszcza Gd.)

(Ustawki poszczególnych rejonów Polski będą opisywane na forum na przełomie czerwca i lipca)

Temat postu:
VW Master
VW Master

dzieki Krupi,wiedzialem ze jest to ostatni weekend lipca,ale gdzie dokladnie to nie.Ja bede lecial Pomorzem,ale nie wiem kiedy sie zjezdzamy,tzn o ktorej godzinie,czy sie gdzies spotykamy przed Pruszczem itp.W kazdym razie wielkie dzieki,bede sledzil watek ;)

viewtopic.php?t=20974

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: wszystkie żony, ale czasem da pojeździć
nie można nie trafić na manie - szukaj największych korków na obwodnicy w tych dniach :D

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

krupi widze juz zwarty i gotowy :D a moze jednak Blazen? ;) jade tam gdzie Ty :P

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9153142
Auto: MK3 Cabrio Cllasic Edition
mi tam się zawsze na mani podobało jest super fajny klimat nic dodać nic ująć każdy woli to co lubi i w tym roku też będę na Vw Mani 2007 :) :ok:

Profil    9153142

Temat postu:
PostWysłany: Wto 05 Cze, 2007 
VW Master
VW Master

Vw_Seba napisał(a):
mi tam się zawsze na mani podobało jest super fajny klimat nic dodać nic ująć każdy woli to co lubi i w tym roku też będę na Vw Mani 2007 :) :ok:

:ok: :ok: :ok: ,no to gites majonez,widze,ze mimo wszystko na Manie wybiera sie sporo fantastycznych ludzi,wiec zapowiada sie niezly ubaw ;) :-D pfu :ok: .Ja i Skorpion jestesmy ustawieni,a reszte sie dopiesci soon.Pozdro all yupii

viewtopic.php?t=20974

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 4 z 23 [ 342 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości