Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
WOLFSGRUPPE VAG EVENT 2008 - 9-10 sierpnia
Moderator: saVWas
| Strona 30 z 45 [ 665 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 45 Następna |
| Autor | Wiadomość | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| mattigg | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| cela | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| jaqb | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Czw 16 Mar, 2006 Posty: 385 Skąd: mazowsze - bryff Gadu-Gadu: 1828627 Tlen: jaqbchoppers Auto: vw golf Mk3 GTI 20 jahre, integra DB7, rower |
|
||||||
|
|
|||||||
| skrypol | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 02 Lis, 2005 Posty: 2833 Skąd: wolfsgruppe.com Gadu-Gadu: 0 Auto: Golf I GTI 1.8 8V,Golf I Cabrio ,Bora V5 |
|
||||||
|
|
|||||||
| squoka | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Pon 01 Lis, 2004 Posty: 2617 Skąd: Połajewo/Poznań Gadu-Gadu: 8205732 Auto: mk1 GTI & passat b5 VR5 |
|
||||||
|
|
|||||||
| cocoloco | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 05 Lip, 2006 Posty: 4247 Skąd: Suchy Las / Poznań Gadu-Gadu: 4722144 Auto: Felicita i B3 US |
|
||||||
|
|
|||||||
| kolarz | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| Jacek. | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Czw 03 Lip, 2008 Posty: 309 Skąd: Szamotuły Gadu-Gadu: 8633883 Auto: Golf mk4 |
|
||||||
|
|
|||||||
| lucek | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 23 Lis, 2005 Posty: 3269 Gadu-Gadu: 0 Auto: golf mk2 |
|
||||||
|
|
|||||||
| dawid | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 24 Wrz, 2006 Posty: 2711 Skąd: Gostyń Gadu-Gadu: 0 Auto: vw/audi |
|
||||||
|
|
|||||||
| Pszendza | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Pią 09 Kwi, 2004 Posty: 520 Skąd: Lubuskie Gadu-Gadu: 0 Auto: A8, V8, S6, T4 |
|
||||||
|
|
|||||||
| Jacek. | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Czw 03 Lip, 2008 Posty: 309 Skąd: Szamotuły Gadu-Gadu: 8633883 Auto: Golf mk4 |
|
||||||
|
|
|||||||
| Classic | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 31 Gru, 2006 Posty: 1444 Skąd: Józefów Gadu-Gadu: 0 Auto: VW Golf mk1 1.6 EG 2xWeber |
|
||||||
|
|
|||||||
| cocoloco | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 05 Lip, 2006 Posty: 4247 Skąd: Suchy Las / Poznań Gadu-Gadu: 4722144 Auto: Felicita i B3 US |
|
||||||
|
|
|||||||
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

hehe Co do samego zlotu widzę wiele zdań każde inne ja osobiście uważam że to jeden z najlepszych zlotów na jakich byłem w polsce i mam nadzieje że utrwali się na stałe w kalendarzu bo już teraz moge powiedzieć że warto będzie tam się znów pojawić. Różne też są opinie na temat poziomu pokazywanych aut co napewno daje po oczach to słabe wyeksponowanie co niektórych dla mnie podstawą jest ładnie wymyty i wyczyszczony samochód bo w końcu o to tu chodzi czystość! O ile lepiej wyglądają auta czyste i lśniące?! napewno zaglądając i widząc brudne dywany albo mega zacieki na szybach można nabrać lekkiego niesmaku.. Wykonanie aut na dobrym poziomie dużo było dobrze zrobionych aut jak wiadomo i takim zdarzają się niedociągnięcia w końcu dużo z nich jeździ na codzień po drogach i nie zawsze jest czas i pieniądze na to...mądrze ktoś napisał że w zagranicznych Vw-ejach też można znaleźć wady w końcu to tylko auta. Wg mnie warte zobaczenia na żywo są napewno Mk2 Bestii ( za to że wkłada serce w ta dwójkę) golf Speeda(skórka od Rysia wymiata hehe), czerwone GTi squoki(nowy nabytek!) fajne czarne corrado(ale środek lepszy w czerwonym sąsiada:P) dwa czarne passaty w tym jeden na bbs GT!(bliźniaki?:)) dużo fajnych jedynek, orginalnych VR6 jak i vento.. paru aut wg mnie zabrakło np.Corrado JOJO bo on napewno jest godny uwagi:)

, to dobry prognostyk na przyszlosc, sporo dobrych samochodow, z fot widzialem ze tylko lacznie DWA caddy byly na ewencie, w tym jedno uwalone jak sw. ziemia i to chyba dlatego nikt nie chcial robic wiecej fot brudasa 
!!!!!! LANS BY WHITE COLOR....sprzedane :l

Ja nie miałem problemów z kupnem czegokolwiek.