Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 29 z 49 [ 724 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 49  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [Zlot] Wolfsgruppe.com VAG EVENT 2009 - II edycja
PostWysłany: Pon 06 Lip, 2009 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: BMW E93
Mega udana impreza, wszystko na najwyzszym poziomie - tego w PL brakowalo do momentu powstania Eventu !!

Szacun i gratki dla organizatorow !! jamajama

Było MK2 G60....
viewtopic.php?f=98&t=33360

Było A3 1.9TDI ASV+...
viewtopic.php?f=98&t=47087

Było A4 Cabrio...

Będzie....

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 20298535
Auto: jetta a1 w limitowanej,specjalnej wersji "CEEL"
Eric napisał(a):
DrAkE napisał(a):
tylko nie wiem czemu niektorzy uciekali jak mnie widzieli

Co Ty gadasz...szukałem Cie popierwszych kilku łykach Absolutnej :-D

a ja szukałem drogi sam nie wiem dokąd po czarnym absolucie bodajze niee
Zuska co do tych obiektów latających to ja byłem bombowcem niee

R13 5
╚╬╬╝
..24
 Profil    20298535

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7698529
Auto: Fabia NJ MC MY17
Powoli dochodzę do siebie, także wypadałoby napisać od strony obiektywnej o VAG Evencie.

- Jak już wspomniałem wcześniej, VAG Event to Polskie Wörthersee: po prostu tam TRZEBA być, to jest Polska mekka VW
- Niestety nie mam porównania z zeszłoroczną edycją (dane mi było zobaczyć wszystko to, co na fotach) ale poziom imprezy był very advanced. Moim zdaniem najlepszym pomysłem i punktem imprezy są indywidualne prezentacje aut. Po nocach śni mi się moment, w którym będę podjeżdżał swoim autem pod taką scenę i na taką prezentację. Ktoś wspominał też o sporej wiedzy w temacie Mistrza Ceremonii - temu nie mogę absolutnie zaprzeczyć
- Catering: jak zwykle tryb oszczędnościowy byle by tylko dotrzeć na imprezę. Jedyne z czego udało mi się skorzystać to napoje, które były w przystępnych cenach. Na pochwałę zasługuje obsługa dbająca na miarę swoich możliwości o klienta ook
- Umiejscowienie: coś genialnego. Stary, choć odświeżony ośrodek, przez co zachęca do zajrzenia choćby na chwilę. Ceny pokoików bardzo przystępne, więc jeśli następna edycja VAG Eventu odbędzie się w MCT Żerków, na pewno rezerwuje sobie miejsce w pokoiku. Pobliski basen (wejście 5 zł) stanowi dodatkowy atut ośrodka jak i samego VAG Eventu, kiedy pogoda dopisuje, tak jak w tym roku. Martwić może tylko tzw. powierzchnia użytkowa - w tym roku było plus minus 130 aut, ale mam już wątpliwości, co do pomieszczenia 200 egzemplarzy ;)
- Jeśli czegoś brakowało VAG Eventowi to konkretnych modeli aut. Na przykład brakowało Polo 86c2f, a mamy kilka bardzo dobrych projektów w Polsce. Tak samo brakowało też Caddy mk1. Jeden egzemplarz na cały Event to trochę mało. Wiem, jak zwykle się czepiam, nie znam się i w ogóle, ale chyba trochę krytyki wśród och i achów musi być ;)

Prócz zaproszeń kilku aut z klas, o których wspomniałem żadnych innych sugestii jak narazie nie mam. Podsumowując, VAG Event to prestiżowa impreza. Osobiście będę robić wszystko, co w mojej mocy, aby otrzymać zaproszenie na choć jedną edycję tej wspaniałej imprezy. Wolfsgruppe znów spisało się na medal- tak trzymać chłopaki, teraz tylko czekać na Wasze fotki i film ook

PozdróVWki ;)

2007: IST Jarocin-Kotlin, 4.Cult-Style Saisonauftakt, 12.Internationales VW Blasen - EuroSpeedway Lausitz
2008: 5.Cult-Style Saisonauftakt
2009: 2.Wolfsgruppe VAG Event
2010: 7.Cult-Style Saisonauftakt
 Profil    7698529

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4985237
Auto: 3BG AVF+
Pewnie nie napisze nic nowego ale bylo naprawde zawodowo. Kogo nie bylo niech załuje.

Profil    4985237

VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

Komar_Boston napisał(a):
Prócz zaproszeń kilku aut z klas, o których wspomniałem żadnych innych sugestii jak narazie nie mam.

Nie wiem czemu wielu ludzi rozumuje w ten sposob ze jak nie bylo jakiegos auta tzn ze nie zostalo zaproszone. Nie ma przymusu wjazdu na impreze, wiec to ze prawie nikt z Gliwic sie nie pojawil to nie nasza sprawa, podobnie z 2f i innymi. Bardzo entuzjastycznie podchodzily do zaproszen osoby z poza for internetowych, a nie raz znane i uznane siedzialy cicho - nie chodzi mi o konkretne osoby, tylko o typ osobnika :D.

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8188919
Auto: Mk I :)
Image
Mazur bombowiec.... ;P

Profil    8188919

szurVWagen
szurVWagen
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5849155
Auto: Passat B3 Variant
loniek
Fotki plisssss wiesz które ;)

Profil    5849155 ericmk2

VW Master
VW Master

Auto: Golf III gt
swap na 1,8 turbo ...
widzę że impreza znowu się udałą

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3532775
Auto: Audi A4 b7 3.2 FSi Quattro (wcześniej Polo 86C G40 i Seat Leon 1M Cupra)
loniek napisał(a):
Komar_Boston napisał(a):
Prócz zaproszeń kilku aut z klas, o których wspomniałem żadnych innych sugestii jak narazie nie mam.

Nie wiem czemu wielu ludzi rozumuje w ten sposob ze jak nie bylo jakiegos auta tzn ze nie zostalo zaproszone.
Nie ma przymusu wjazdu na impreze,
wiec to ze prawie nikt z Gliwic sie nie pojawil to nie nasza sprawa,
podobnie z 2f i innymi.

dokładnie. Ja sam miałem zaproszenie z granatową polówką.
wyszło jak wyszło, i niestety już jej nie ma, a powoli powstaje nowy projekt.
Loniek pisał abym wpadł nowym wozidłem, ale jednak stwierdziłem, że jeszcze nie jest godna pokazania, i przybyłem czym innym

pozdro!

Profil    3532775

ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
Pewnie jeszcze potrwa jakis czas ( dluzszy ;) ) zanim dojde do siebie i opadna emocje .

Ciezko cokolwiek dodac po tym co juz do tej pory napisalicie i nawet nie ma sie co silic , bo i tak nie ma slow ktorymi da sie to wyrazic . MEGA EVENT pod kazdym wzgledem . Poczawszy od wprost fenomenalnej miejscowki , przez wypasione fury az po konkret ludzi . Wreszcie mialem cien szansy zeby dopasowac nicka czy tez auto do konkretnej twarzy . "Poznalem" cala mase ludzi . Celowo pisze to w cudzyslowie , bo czasami tych kilka slow to jest nic . Szkoda ze nie udalo poznac sie wiecej . Milo bylo widziec zaskoczenie na twarzach ludzi gdy przeczytali nicka na plakietce/koszulce lub gdy sie przedstawilem :-D

Gratulacje dla organizatorow . Kawal dobrej roboty ( tym bardziej ze w tym roku bylo bardzo pod GORE ) Mimo wszytko dzieki waszemu zaangazowaniu , wszystko bylo zapiete na ostatni guzik , albo nawet lepiej .
Szczytem waszych wspanalych mozliwosci byla akacja z rozwalona miska olejowa . Na ktorym zlocie auto zostanie zabrane na lawecie na koszt organizatora , przez noc naprawione i gotowe do drogi o swicie ? TYLKO VAG EVENT !!

Osobiscie z mojej strony chcialem podziekowac calej ekipie Wolfsgruppe oraz kazdemu z osobna za zaproszenie i wspaniale przyjecie ( nie wymienie po nicku bo sie boje ze kogos przeocze ;) )
Dzieki wam czulem sie jak w domu
W podziekowaniach tych nie pomijam oczywiscie waszych dziewczyn i znajomych , bez ktorych ten zlot nie poszedlby tak gladko , bo oni rowniez ciezko tyrali na "zapleczu"

Sorki ze sie tak wkrecilem mojej tesciowej " mk2 na pakiecie RS " niee niee

KASKA napisał(a):
Podziekowania dla archiego ktory wiele nam pomogl poprostu był wszedzie dzieki było miło Cie poznac.

loniek napisał(a):
A najwieksze dla Archiego

To nic ze ze zwyklego zlotowicza stalem sie ososba wspomagajaca organizacje . Cala przyjemnosc po mojej stronie . Troche dalismy ciala z grodzeniem placu :/ . Niesamowita frajde sprawila mi "wspolpraca" z chlopakami z VWPERFORMANCE ( mam nadzieje ze Dave poczyta notatki ktore mu zrobilem , bo inaczej bedzie lipa :) ) . Mam nadzieje ze chociaz troche przyczynilem sie do poromocji zarowno zlotu jak i polskich samochodow za granica . Teraz tylko z niecierpliwoscia trzeba czekac na kolejne wydania gazety .

Kaska i tak ten zlot dzieki tobie doszedl do skutku , bo to ponoc ty nagielas sponsorow do wspolpracy :ok:

Loniek licze na to ze moja kilkugodzinna nieobecnosc na zlocie zaowocuje wspanialym materialem filmowym

Moze jeszcze przed wyjazdem uda mi sie zapodac jakies foty ( szczegolnie te z sesji do gazety )

Jeszcze raz dziekuje wszystkim uczestnikom . Pamietajcie ze to wy tworzycie klimat imprezy ( a na tej byl meega grooby :) )

jamajama jamajama jamajama jamajama jamajama

Temat postu: Re: [Zlot] Wolfsgruppe.com VAG EVENT 2009 - II edy
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3851169
Auto: kilka VW
Komar_Boston napisał(a):
- Umiejscowienie: coś genialnego.

Gdyby nie te drogi dojazdowe ;) aż szkoda było patrzeć na te pogięte ranty, nawet w 'średnio-niskim' samochodzie którym byłem wieziony na zlot podłodze się oberwało :P ale nie można mieć wszystkiego...

Zlot udany. Klimatu do końca nie poczułem, bo byłem dosłownie na chwilkę późnym popołudniem... powiem tak: grube auta i mnóstwo krążących zwłok. :P
W zeszłym roku miałem zaproszenie, jednak nie dałem rady podjechać i po VAG vol. 2 jeszcze bardziej żałuję :$
Do następnego Event'a trzeba będzie już skleić jakiś dobry projekt. niee

Profil    3851169

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf GLS 77' Automatic
Mi tam brakowało Yamschy. Szkoda że nawet nie wpadłeś gościu :)
Ja miałem tródny wybór w tym roku ale dwa niepełne dni znalazłem.
Najbardziej niesamowitą rzeczą dla mnie było to że jacyś goście ze swoimi dziewczynami podchodzili do mnie i mowili GRATULUJE:) ...widzieliśmy zdjęcia.. widzieliśmy film TATO itd:) Poprostu zostałem zmiażdżony miłymi słowami i szok poprostu bo to jest jak jakaś wielka rodzina:)
Archie ciesze się że cie widziałem bo już tęskniłem za twoją osoba po tylu latach :)
Po evencie jestem chory na borę V5 :) Może być na RSie i koniecznie z wydechem sebring bo niesamowicie to banglało. :)
Co tu jeszcze..
Pozdrawiam dwóch panów z sobotniego poranka przy namiocie wjazdowym.. Nie pamiętam nicku ale byli super uhahani,niesamowicie pozytywnie nakręceni i zdawało mi się że trzeźwieją po nocce:)
Erica szukałem pożniej bo obiecałem ze wieczorem się spotkamy ale gdzieś mi odleciał:)
Loco ,Ty to zawsze pozytywny ziomek. Lubie cię:)
Miło było tez zrobić miśka z Kevinem(czułem się w twoich ramionach bezpiecznie:) ) i wspolczuć mu po pewnym incydencie
...dobra dokończe pozniej bo mnie dziewczyny wołają:)

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Ja rowniez zaliczam sie do grona osob, ktorym vag event bardzo przypadl do gustu, mam nadzieje ,ze za rok rowniez bedzie dane mi tam byc :ok:
Nie pozostaje mi nic innego jak tylko pozdrowic i zlozyc gratulacje dla organizatorow :ok:

kilka fotek:

http://garyy.fotosik.pl/albumy/657947.html" onclick="window.open(this.href);return false;

PostWysłany: Wto 07 Lip, 2009 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

za brama zlotu tez sie działo :oo

taka fotke złapałem:
Image

jak bym miał jeszcze mojego flamastra to napisał bym jej na czole;
MOTOCYLKE SĄ WSZĘDZIE

prawdziwe caddy skonczyło sie na mk1

PostWysłany: Wto 07 Lip, 2009 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7066340
Auto: Golf Mk1
od parkowania są parkingi
kolarz mogłeś do niej krzyknąć "daj mu !! " ]:->

Profil    7066340

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 29 z 49 [ 724 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 49  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości