Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 22 z 28 [ 419 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [ZLOT] DUB IT! 13-15 lipiec 2012 Kielce
PostWysłany: Pon 16 Lip, 2012 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9308111
Auto: JETTA V GLI TFSI
Jeśli chodzi o imprezę to brak pytań, Najwyższy poziom organizacyjny, kolejny zlot który na stałe zostaje wpisany w kalendarz moich imprez!!

Wielkie gratulacje dla organizatorów !! Dziku, Qbejs i cała reszta ode mnie jamajama jamajama

Super pomysł z tym żeby w takim miejscu zebrać najlepsze polskie projekty z każdej marki !!

Hala robi niesamowite wrażenie, a przede wszystkim wariaci którzy tam przyjechali, miło było znowu poimprezować ze znajomymi mordami piwko piwko piwko pozdro dla wszystkich z którymi miałem okazje pogadać, potańczyć i napić się %. Było mnóstwo akcji w ten weekend które będzie można długo wspominać.

pozdro!!

Profil    9308111

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: black audi, red corrado
Faktycznie, impreza świetna. Pokłony dla organizatorów za zorganizowanie takiej miejscówki. Fajny klimat tam panował. :ok:

Szkoda tylko że w tą sobotę nie można było dłużej posiedzieć. Ale jestem pewny że za rok wszystko będzie jeszcze lepiej dograne.

Rzecz która zasługuje na porządne podkreślenie, to dziewczyny.. chyba nie jednego faceta bolał kark od obracania się to raz w lewo, to raz w prawo :-D :-D

Te wszystkie teksty i akcje, jak zwykle niezapomniane. Relacja zdjęciowa powinna być na prawdę udana. Dzięki dla wszystkich z którymi się naśmiałem do bólu. :-D :-D

Dzięki też za wyróżnienie :ok:

P.S
Sonik... pooooka kure !

http://www.gros-mark.pl - konstrukcje spawane, obróbka skrawaniem

Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
Rdzewek_RdK napisał(a):
Rzecz która zasługuje na porządne podkreślenie, to dziewczyny.. chyba nie jednego faceta bolał kark od obracania się to raz w lewo, to raz w prawo :-D :-D

mmmmhhhhh chyba ty ;P

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1707774
Auto: Passat B5FL
impreza na dobrym poziomi takie imprezy lubimy fajne zaangazowanie chlopakow i podziekowania dla Dzika Qbejsa itd.. niestety nie moge powiedziedz tego samego o organizatorach z targów ktorzy do mnie wydzwaniali 2 tyg o wystawienie sie ... mialo byc wiele od nich dane a od momentu jak zaplacilem FV za miejsce to juz 0 kontaktu i nie wiedzialem nawet gdzie stanac na hali nie mowiac juz o tym co mielismy miec zapewniona za ta uzgodniona sume... gdyby nie pomoc dzika wiec ogolnie to co bylo na hali to zawdzieczamy chlopakom a nie jakiemus kolesiowi z biura obslugi targów kielce...

grube projekty fajne towarzystwo ciekawe auta brak buractwa nawet po alkoholu to to co doceniam w takich imprezach

;)

pierwszy w PL sklep z AIR-ride !!
http://www.zawieszenia-SPORTOWE.pl
wszystko o zawieszeniach !!
 Profil    1707774

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: audi a6 avant
zlocik naprawde swietny gratulacje dla organizatorow yupii

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: MK II GTI
Znalezione w sieci ;)

http://regiomoto.pl/portal/aktualnosci/ ... -foto-film

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Mapet w przyszłym roku, wszystko będzie dogadane z nami co do wystawców tak by nie było takich głuchych telefonów. Dzięki za patronat nad bitwą powietrzną i super nagrody !

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: VW Golf MKIII v6
Wielkie dzięki za takie opinie. naprawdę nie spodziewaliśmy się, że impreza przypadła Wam do gustu w takim stopniu. Qbejs stanął na głowie przy organizacji tego zlotu jamajama Uwierzcie nam, że w wielu kwestiach porozumienie z przedstawicielami Targów nie należało do najłatwiejszych ale myślę, że wspólnie z Wami daliśmy radę. W moim odczuciu wśród ludzi, którzy się zjawili panował świetny klimat. Jakby nie było to właśnie ludzie tworzą wspaniałą atmosferę, a auta są tylko tłem.

podsumowując
WSPANIALI LUDZIE - WSPANIAŁY KLIMAT i za to dzięki piwko

Pzdr

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Dziku jaki skromny :) Gdyby nie Ty chłopie oraz chłopaki z VolXzone a także kilka innych życzliwych osób to w sobotę rano jak i zresztą przez całą imprezę musiałbym się sklonować tak z 10 razy by ogarnąć cały ten wesoły autobus ;)

Bardzo miło Was wszystkich wreszcie osobiście poznać :) Jak tylko skończę auto to mam nadzieję, że spotkamy się przy piwku na jakimś zlocie w tym roku jeszcze.

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: ZZZC
Panowie co ja mam napisac :P
jak dla mnie impreza z mega mega potencjałem, gadalismy na sam koniec z organizatorami i jesli pare spraw na przyszly rok bedzie poprawionych, to bedzie mistrz :ok:
sama miejscowka tworzy juz wyjatkowy klimat, noclegi, jak i sam hotel klasa, mysle ze nawet mivw moze pozazdroscic takiego hotelu, obslugi, jedzenia itd itp :cfaniak:
Co do ekipy to nie mam pytan, bo chyba najlepsza z mozliwych piwko
kino, impreza w mc, densflor na lawecie, wyscicgi wozkami na zakupy, fikołki w centrum miasta i inne chore akcje, a na sam koniec wycieczka zglebiona taksówka i zielona noc w hotelu niee po prostu nie mam pytan, zabawa byla wysmienita :ok: piwko

takze sprawa jest nastepujaca, kiedy wybieramy sie znow ekipa do kielc? yupii :-D

dzieki wszystkim za wspolna zabawe :ok:

pozdro, asmo, masło, maseł, popkorn

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: Porsche 951
W końcu znalazłem chwilkę wiec coś od siebie napisze ;)

bardzo duży plus za to że był to zlot wszystkich marek nie tylko vag!
Miejscówka super dojazd oświetlenie ustawienie aut bez uścisku git :ok: poziom aut także wysoki, organizacyjnie super choć czasami brakowało wam już rąk co było widoczne,
Powtórzę się że lipą było to że w sobotę o 17 już wyganiali z hali i ludzie nie wiedzieli co mają iśc robić bo impreza integracyjna była za 2h, w piątek było super bo do 22 kazdy pogadał przy autkach posiedział ze znajomymi a sobota już lipa także następnym razem trzeba będzie dograć to z targami i wiem że tak będzie ;)
Na imprezie integracyjnej też mała stypa wiec całą ekipa pojechaliśmy do kina Helios tu podziękowania dla wszystkich za mega ubaw na sali i za tańce na lawecie ;) PS. Asmo wisisz mi kubełek popcornu hahaha niee

Fajnie było poznać nowych ludzi, pośmiać sie i pogadać, klimat był mega gdzie auta spadły na drugi plan ;)

Podziękowania także dla Rdzewka i Stefana że mnie przygarnęli dla sonica i macia za materac ;)

Panie z hotelu miały chyba nas dość w piątek integracja pierwsza liga :ok:

dobra nie będę już wam smęcił za to dodam kilka fot na zachętę reszta za pewne niebawem

Image

Image

Image

Image

Image

VW User
VW User

Auto: .:R32
Byłem z młodym od piątku do 17 w sobotę i ...dobra impreza :ok:
towarzystwo doborowe,miejscówka aut super,miejscówka kierowników super :ok:

Tak na przyszłość po mojemu ; stoiska moto powinny mieć swoje osobne miejsce/ nie wśród aut/ ,przed przyjazdem/w momencie przyjazdu/ kierowca powinien wiedzieć gdzie ma swoje miejsce,hala powinna być dłużej otwarta dla wystawiających auta/piątek,sobota/. Integracja /z DJ/muzyką live/ może by znalazła swoje miejsce na którejś mniejszej hali obok hali wystawowej.Trzeba też coś zrobić z nagłośnieniem w czasie imprezy bo hala ma swoje specyficzne wymagania.
Młodzieniec też był mega zadowolony yupii i szkoda mu było wracać wcześniej :smutny:

VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

wolfsgruppe nie dotarlo :) ale gratulujemy nowego imprezowego rodzynka na polskiej scenie, miejmy nadzieje ze za rok wpadniemy :D

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7849221
Auto: Superb Air-Ride
podziekowol rowniez za impreze, klimat na hali jak najbardziej ok, z reszta w hotelu tez :-D Batman szukal przez pol nocy peleryny a potym kadetym, podziekowania dla osob, ktore sie przewinely przez pokoj 325, na wspolna wodeczke/piwko :D piwko :-D

http://www.mechaniczni.pl

2012: Integracja VAG PL/SK/CZ, V Majówka z STK, VI VAG Nysa, II Integracja VAG Wodzisław Śląski, DUB IT! Tuning Festiwal Kielce
 Profil    7849221

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6884140
Auto: VW Polo 9N
Impreza MEGA... klimat, auta, dziewczyny, no i miejscówa pierwsza klasa... MIVW Edition Poland :)

hala 100 razy fajniejsza :) Gratulacje na organizatorów za wyczajenie tego miejsca i za organizację na

eXtra poziomie... co będę się rozpisywać BYŁO GIT :)

Image

Image

Małą galerie wrzucę niebawem :)

Profil    6884140

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 22 z 28 [ 419 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 28  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości