Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 3 z 4 [ 52 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Nie 22 Cze, 2008 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Mk1 Cabrio
krzyh napisał(a):
podczas drogi na zlot zjechalem na stacje po tym jak zobaczylem dwa bardzo dobnre rozbite samochody z forum :(

Koledzy kto miał wypadek :( ??

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

krzyh napisał(a):
jak dla mnie to impreza nie udana :(

i po ostatnie konkurencja gleba - nie wiem kto ustalal reguły ale były chore,podczas samych oglaszaniu wynikow bylo slychac sprzeciwy wsrod publicznosci ze auta drące doslowie podlogami o beton nie wygraly - ktos tak ustalil wiec tak musi byc :(

jak dla mnie to ....... po nie przespaniu 3 dni i 3 nocy (w dzien dzialanie przy aucie i w nocy praca) wlozneniu sporo kasy w wyjazd impreza nie udana - kupilem sobie kartke papieru za okolo 500 zl i zoralem podloge w aucie

Zasady sa proste i regulami imprezy jeden pomiar byl w 3 ponktach.Przedni ,tylni zderzak po srodku i zalamanie progu na wysokosci slupak.

Ale nic sie nie przejmuj Puchar za pierwsze yupii trafil w dobre rece tez sie troche napracowalem widziales rece umeczone .A jak sam wiesz w Hondzie osiagnac cos takiego nie jest taki proste jak w VW.Pozdrawiam i dzieki za mila pogaduch wpozo Ziom z Ciebie.

A i male sprostowanie Ziomy Mam 3 auta 2xH i 1xVW jestem tylko na 2 forach www.civic4g.pl i Waszym
Wiec mam nadzieje ze mnie nie zjecie za te 2 hondy

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6854187
Auto: VW GOLF II GTD & VW PASSAT B5 FL VARIANT
Też byłem na zlocie :D pogoda była :super: bardzo dużo aut i bardzo dużo znajomych :-D

Profil    6854187

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5653066
Auto: golf mkI
black-cabrio, czerwona mk2 jak dobrze widziałem i Marcin Genesis

Profil    5653066

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
Marcel ED7 napisał(a):
Zasady sa proste i regulami imprezy jeden pomiar byl w 3 ponktach.Przedni ,tylni zderzak po srodku i zalamanie progu na wysokosci slupak.

na forum vwslask napisalem ze zdobyles honorowo zgodnie z zasadami ale zasady nie były fer dla wszystich bo spisaly na niepowodzenie z samego poczatku wiele samochodow :( ,wszyscy chlopaki z VW sie wycofali po uslyszeniu ich i jedynie ja zostalem

Marcel ED7 napisał(a):
Ale nic sie nie przejmuj Puchar za pierwsze trafil w dobre rece tez sie troche napracowalem widziales rece umeczone

widzialem ale moje tez nie byly ładne ]:-> ,byly zasady jakie były ale za to 3 miejsce tez mogl byc puchar :( :( :( :( :( - nic tak nie cieszy jak na zlocie wystawi sie wazonik na aucie - w sumie to zawsze jakas dodatkowa reklama dla zlotu na przyszlosc a puchary smigaja ze mna wszedzie po zlotach

Marcel ED7 napisał(a):

nic sie nie martw - jestes z ekipy SG a oni sa bardzo lubiani wiec jestes jak ,,swoj,,

oldi napisał(a):
jak dobrze widziałem i Marcin Genesis

predzej wiadomo bedzie jak napiszesz jakie auto ]:-> - to ładne fioletowe polo na chromowanych stefanach

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Z ekipom SG juz wczesniej pomykalem wiec niekturych z Was juz wczesniej znalem .
Naprawde wielkia szkoda ze za wszystkie trzy miejsca nie bylo pucharkow zawsze to jakas pamiatka .Wielm jak to jest tez juz wiele razy dostalem 2 i 3 miejce i byly tylko Dyplomy lub Medal . Nie ma to jak Puchar coooo

Temat postu:
PostWysłany: Pon 23 Cze, 2008 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7614466
Auto: VW Polo 86c2f '90
Marcel ED7 napisał(a):
krzyh napisał(a):
jak dla mnie to impreza nie udana :(

i po ostatnie konkurencja gleba - nie wiem kto ustalal reguły ale były chore,podczas samych oglaszaniu wynikow bylo slychac sprzeciwy wsrod publicznosci ze auta drące doslowie podlogami o beton nie wygraly - ktos tak ustalil wiec tak musi byc :(

jak dla mnie to ....... po nie przespaniu 3 dni i 3 nocy (w dzien dzialanie przy aucie i w nocy praca) wlozneniu sporo kasy w wyjazd impreza nie udana - kupilem sobie kartke papieru za okolo 500 zl i zoralem podloge w aucie

Ale nic sie nie przejmuj Puchar za pierwsze yupii trafil w dobre rece tez sie troche napracowalem widziales rece umeczone .A jak sam wiesz w Hondzie osiagnac cos takiego nie jest taki proste jak w VW.Pozdrawiam i dzieki za mila pogaduch wpozo Ziom z Ciebie.

A i male sprostowanie Ziomy Mam 3 auta 2xH i 1xVW jestem tylko na 2 forach www.civic4g.pl i Waszym

Zwycięzka honda miała w ogóle obnizone zawieszenie? Nad kołami widać takie szpary, że szłoby wsadzić do nich głowe ]:-> Plastik to nie wszystko :]

Profil    7614466

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Marcel ED7 napisał(a):
...Zasady sa proste i regulami imprezy jeden pomiar byl w 3 ponktach.Przedni ,tylni zderzak po srodku i zalamanie progu na wysokosci slupak...

Niezłe zasady. Zamontuję sobie mega dokładki, z przodu i pod wydechem z tyłu, no i oczywiście progi m3-look i jazda niee

Gdyby nie Vw na zlocie, to nie byłoby na co patrzeć hah.

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
chlopaki Marcel ED7 nie mial tu akurat nic do powiedzenia , byl konkurs , wystartowal i wygral wdlug zasad - nie ma go za co winic

to organizacja zlotu dala popisu ustalajac dziwne zasady :< :< :< :< :< :< :< :< :<

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

organizacja troche lipna, jak przyjechalem to nie bylo gdzie stanąć ale to nic ze nasz klub mial niby 25 miejsc zarezerwowanych...za pierwsze miejsca nie było praktycznie zadnej pamiątki, pucharu a nawet medalu czy dyplomu, seryjne auta stały gdzie chciały, wielka lipa pod tym względem jak widziałem tarpana, poloneza trucka czy inne seryjne padaczki miedzy fajnymi furkami, na takim zlocie powinna byc selekcja.szkoda ze marcin genesis nie dojechał na zlot :/ tyle ode mnie a ponizej fotki ;)
Image Image Image Image Image

i wcześniej wspomniany hummer na obręczach 28J
Image Image Image Image

mercedes ??
Image
a może audi ?? :ała:
Image Image

Ostatnio edytowany przez Daniel polo, Pon 23 Cze, 2008, edytowano w sumie 1 raz

moje polo :) viewtopic.php?p=369965#369965

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9296079
Auto: MkIII GTI 8v 96'
Daniel polo napisał(a):

hehe jest i linkoln :-D niee niee

fajnie zrobil sobie lampy ;)

prosze wiecej jego fot niee niee

hummer na 28 robil robote :cfaniak:

Profil    9296079

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Dzieki krzyh za sprostowanie. jamajama

baymann9 - jesli chodzi o szczegoly to najnizszy punkt w aucie a jest ich kilka 2 centy nad ziemia.
Probowals kiedys Honde obnizac to nie jest takie proste.Nadkola sa niestety wielki juz w seri i nic z nimi nie zrobisz to nie VW wiesz o co mi chodzi wsadzisz male kola i ginta i wszystko cacy miodzio.

Ta niby kupa plastiki jak to nazywacie to nie jest dokladka Hokej pod przedni zderzak za 60 zeta.
Zanim cos kos palnie niech sie naprawde zastanowi co to jest w tej Hondzie lub poszuka ile pln trzeba za to zaplacic i jak rysniesz ,przychaczysz to sa kolosalne inne koszkta niz wymiana jakiegos tam hokeja :ok:

Jeszcze raz pozdro bez urazy zwykle male sprostowanie :ok:

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

krzyh uwazaj jak jezdzisz bos mi w piszczel w*** jechal

marcel troche zle forum do pogawedek o H, wygrales i juz nikt nie ma do ciebie o to pretensji tylko o to ze skoro jak mowisz trudno obnizyc honde to honda jako organizator zrobila zasady "pod siebie". Mow co chcesz i tak ICH nie polubie ale wiesz nie klucmy sie o byle co bo nie warto

zlot taki sobie jesli o mnie chodzi to duzo wsi i za duzo rzeczy naraz, nie wiadomo bylo co robic, zeby chociaz nawierzchnia byla rowna to bym poogladal SG w akcji a tak lipa

viewtopic.php?f=98&t=36192&start=0
http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=7372
http://www.youtube.com/watch?v=BJnUS_Gq1mw

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Masz racje Ziom jamajama

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: VW Golf mk1 1.6 EG 2xWeber
Marcel ED7 napisał(a):
Probowals kiedys Honde obnizac to nie jest takie proste.Nadkola sa niestety wielki juz w seri i nic z nimi nie zrobisz to nie VW wiesz o co mi chodzi wsadzisz male kola i ginta i wszystko cacy miodzio.

ja probowalem i tak ja zglebilem ze byla nizsza niz moje mk1 na 13,wiec prosze cie nie pisz mi tu ze sie nie da zglebic hondy bo albo nie masz pojecia o tym albo nie wiem co

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 3 z 4 [ 52 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość