Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 3 z 23 [ 342 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Czw 31 Maj, 2007 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: wszystkie żony, ale czasem da pojeździć
na sam teren autodromu nawieziono kilkaset ton ziemi (jeszcze w tamtym roku-woził to mój klient zresztą, z wykopów z powstającej niedaleko A1), więc teraz na którym będzie można parkować powiększy sie, o ile zostanie to zwalcowane (a może już zostało - nie znam postępów prac), a pod słowami MAR_K2004 pozostaje sie tylko podpisać...

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Pierwsza faza wzrostu trawy wynosi 3 tygodnie, więc ja trzymam kciuki za to żeby było ok :D

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf GLS 77' Automatic
będzie ok. tylko sami zachowujmy sie kulturalnie i pokażmy ze jak wypijemy troche alkocholu to spokojnie siedzimy ze swoją ekipą ,a nie latamy z pomysłami i sie przed dziewczynami popisujemy. Zobaczmy jak sie bawiła ekipa w Bautzen-spokojnie w swoim gronie,nikt nikomu w droge nie wchodził.
No i jak będe siedział ;pod szyldem" VW Zone" to zeby mi ws tyd nie było!

Temat postu:
VW Moher
VW Moher
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4208008
Auto: 2miejsce Show`n`Shine mk4/bora: VWMANIA 2009, Wyróżnienie za Najładniejsze Auto: Mrówki 04-06.09.2009
Speed napisał(a):
Zobaczmy jak sie bawiła ekipa w Bautzen-spokojnie w swoim gronie,nikt nikomu w droge nie wchodził

ty nie wiesz jak tam bylo ... bo cie nie bylo :D

szła sobie tranzwestyta .... dluuugie nogi .... fajny tyleczek .. extra kiecka i na gorze glowa faceta ... hmmm [opisuje jak sie patrzylo od tylu]
no i sobie szedla i szla szla i szedl .. i przeszedl 5ha po lotnisq i nic ....
ale tylko go/ją zbystrzyla EKYPA Z POLSKAAAAAAAAa .... uuuuuuu ;)
przyjaciel jego kozy i jego stary spier...niczal w posdkokach :D

poza tym ... no .. to bylo ... extra ;) ericka zarywal niemieckojezyczny kolega :]
[na sutki go zarywal .. jego wlasne ;) .. do zadnych rekoczynow nie doszlo ... bo
jak to erick swoim nowopoznanym qmplom tlumaszyllll
"dys ys his pusi ... end szis klosed" :D

speeedzik .. ja nie wiem kto ci tak cooolturalna wersje zlotu opowiadal;)
pozdraVWiam

MK IV 1.9 TDI GTI USA Moher Edyszyn - by LukasTDI
Image
 Profil    4208008 SerwerLukasa

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: wszystkie żony, ale czasem da pojeździć
a wcześniej piszesz "POLSKI CHAMSKI FESTYN"... jacy ludzie taki zlot...

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

MAR_K2004 napisał(a):
-Zarzuty pod adresem organizatorów:
"poprzez to jak wygląda z roku na rok mania (czyli coraz gorzej), widać jakie jest podejscie ogranizatorów do uczestników. takie jest moje odczucie. mysle osobiscie, ze organizatorzy idą na pewniaka bo wiedzą, ze ludzie i tak przyjadą wiec nie ma sie co spinac z organizacją. a jesli wiadomo, ze bedzie full ludzi to i beda zyski, wiec po co sie starac. nikt, kto podchodzi z szacunkiem do innych a szczególnie do ludzi od których jest w jakis sposób zajezny, mam tu na mysli uczestników zlotów vw, nie pozwolilby im stać w szczerym świezo zaoranym pługiem polu, biorąc za to jeszcze nie małe pieniążki"

Osoby które piszą takie komentarze, nie mają pojęcia na temat organizacji czegoś więcej niż własnych imienin na 15 osób. Za wszystko trzeba płacic, plac, barierki, ochrona, obsługa, ubezpieczenie, scena, nagłośnienie, wszelkie atrakcje, TOITOI, sprzatanie placu, pozwolenia- jeżeli ktoś napisał że z tego są takie super zyski to dlaczego sam tego nie zrobi????

Może najpierw warto pomyśleć zanim zacznie się pisać takie komentarze, bo w internecie każdy jest anonimowy i może się wymadrzać ale jak zaproszony do pomocy przy organizowaniu i zaryzykowaniu własnymi pieniędzmi żeby zrobić taki zlot to nagle okazuje sie że już nie jest taki wyrywny.
Może najbardziej aktywni i niezadowoleni zbiorą swoją ekipe i zrobią zlot jak u sąsiadów???? czekamy na termin- przyjedziemy napewno!!!
życzę miłego dnia.

masz racje człowieku. co ja moge sie znac. na moje imieniny nikt nie przyjezdza nawet

juz dzis zapraszam na III Wielki Spot VW Zone - Jarocin Wlkp(11/12 sierpnia)

pisz PW albo na forum ile osób przyjeżdza, bo widze, ze na pewno bedziecie a i chyba w nie małym gronie

ps.2

troche racji masz ale jestes w błedzie, ze tylko wy jesteście jedynymi co robią zloty w PL

Miłego dnia :)

Ostatnio edytowany przez przemo., Czw 31 Maj, 2007, edytowano w sumie 1 raz

2007:Kotlin,Cultstyle.de,Bautzen,Blasen,Brzezie
2008:Cultstyle.de,VWMania,VAG Event
2009:Cultstyle.de,VAG Event,MIVW
2010:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,OSS,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,Cultoberfest
2011:Ult.Dubs,Cultstyle.de,Wsee,VAG Event,MIVW,Cultstyle.pl,VW Fanatics,E38,WolfsgruppeBBQ
2012:VAG Event
2013:Cultstyle.de,OSS,VAG Event,DubIt
2014:Ult.Dubs,BBQ,WSee,XS Berlin,Rcsm,VAG Event,DubIt,BugShow Spa,MIVW,Airlift BBQ

Temat postu:
VW Moher
VW Moher
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4208008
Auto: 2miejsce Show`n`Shine mk4/bora: VWMANIA 2009, Wyróżnienie za Najładniejsze Auto: Mrówki 04-06.09.2009
z tego ci sie widuje na PL imprezach to moge napisac chamski festyn
my tam bydła nie robilismy ... a ze bylo wesolo i nam i niemcom [pozdraVWiam]
to juz inna historia :)

MK IV 1.9 TDI GTI USA Moher Edyszyn - by LukasTDI
Image
 Profil    4208008 SerwerLukasa

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Squoka, ja nie zamierzam wdawać się w polemikę z niezadowolonymi osobami bo to nie ma sensu, jeżeli ktoś ma konstruktywne uwagi i sugestie to bylibyśmy nieprofesjonalni gdybyśmy nie brali ich pod uwagę takie sugestie są mile widziane i nikt z nas nie będzie się obrażał ani stroszył, jeżeli ktoś będzie sugerował wprowadzenie zmian w konkurencjach, czy będzie miał uwagi odnośnie spraw technicznych.
atak ludzi którym wydaje się że widzieli już wszystkie imprezy i są znawcami tematu chcieliby gwiazdki z nieba najlepiej za darmo mimo wszystko polecam jeżdżenie na zloty gdzie będą czuli się lepiej płacąc za wstęp 10E- jak tam się czuja lepiej…
Poza tym co innego jest robić duże spotkania maniaków a co innego 100% legalny zlot, gdzie trzeba spełnić wiele wymogów jako organizator o czym nie każdy zdaje sobie sprawę.
tematy np dodatkowych pkt gastronomii które były w takim miejscu że przeszkadzały zostaną tak przesunięte żeby nie sprawiały kłopotu,przy planowaniu zmian na dany rok staramy się ułatwiać życie uczestnikom a nie im utrudniać po to były zrobione dodatkowe pkt z napojami ;) żeby nie robić setek km po placu w tą i z powrotem. Takie sygnały są dla nas ważne i w tym roku ten przyczółek zostanie przesunięty.
Temat terenu był wałkowany wiele razy, dla nas to też kłopot, jak wcześniej zostało napisane trafiło tam wiele ton ziemi, teren został wyrównany, trawa posiana….jak myślicie kto partycypował w kosztach????? podpowiem tylko że NIKT tam nie robi zlotów oprócz nas.
Oczywiście zagęszczarka czy walec to byłoby marzenie ale to są dodatkowe koszty a my nie będziemy dokładać w nieskończoność.
Temat klas w konkurencjach to sprawa której nie rozwiążemy- zbyt mało jest osób startujących w zawodach żeby to dzielić- są chętni do jeżdżenia jak najbardziej ale tylko „tak sobie” ponieważ pytają czy można sobie pojeździć na torze to jak odp.oczywiście, koło sceny są zapisy do konkurencji to Pan się odwraca i krzywi „eeeee tak to nie…chciałem tylko sobie pojeździć” 

Temat postu:
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8205732
Auto: mk1 GTI & passat b5 VR5
MAR_K2004 pomyslcie o takim podejsciu do wyboru auta zlotu jak pisalem powyzej, mysle ze mozna by takie cos po konkurencjach sprawnosciowych zrobic, moim zdaniem np konkurs palenia gumy tez mozna by sobie darowac, bo to wkoncu nie zlot BMW, a to zaoszczedzilo by troche czasu i zamian za to mozna by zrobic mini show&shine polaczony z przejazdem powolnym przejazdem najlepszych autek dla publiki i mozliwosc porobienia dobrych fot...

Profil    8205732

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: BORAt
ja jednak wole włożyć troszkę kasy i polecieć na VW Blasen Lausitz bo odległości te same a klimat fakt ze tylko ekipę rozumiem bo przyjaciele kozy nie śpiewają po Angielsku w ogóle a szkoda ale zostawiając otwarte auto nie boje sie ze ktoś mi zakosi coś... To fakt ze sie wyizolowałem w pewnym momencie by sobie obszyć skórą kierownice ale dałem rade do północy i było super :D i te tojtoje nawet prywatne za 25ojro na własnym placyku nie trzeba daleko biegać. Już nie mówię o workach na śmieci dla każdego auta z kaucją bynajmniej zawsze mniej syfu na placu, a i prysznice dobra rzecz człowiek ma gdzie sie ochłodzic i jedna cenna uwaga zakaz jazdy autem po 22-6 !!! Niema nic lepszego człowiek sie nie boi ze po ciemku zostanie trafiony przez fana czerwonej Kalibry w Vweju...
squoka napisał(a):
konkurs palenia gumy tez mozna by sobie darowac, bo to wkoncu nie zlot BMW
popieram śmierdząca konkurencja i ciężko gumę usunąć z twarzy....
squoka napisał(a):
mini show&shine
piekna sprawa w jednym miejscu porównanie aut fotki odbębnione i wygrał.... A jak chcecie uniknąć problemów to dajcie ankietę na stronie albo przy wjeździe i na przyszły rok podstawy do zmian na leprze będzie oki musi być.
Gorące powodzenia dla organizatowrów bo to cieszka sprawa ale co z jednym sie nie zgodze
Cytuj:
-Na początek dlaczego ten termin???? jeżeli ktoś jest stałym bywalcem tej imprezy to wie, że ostatni weekend lipca to VW MANIA i to się nie zmienia od lat...
bo jeśli macie konkurencje tak silną jak D to lepiej przesunąć o tydzień wte lub wte na zdrowy rozsądek to nie jest święto państwowe (mogło by być ale) a nie było by tego dylematu kto gdzie jedzie wiadomo auta które mają co pokazać np Camel II miejsce na show&shine VW Pfingsttreffen Bautzen na pewno poleci tam powtórzyć wynik...
no ale cóż nie dogodzisz każdemu ..
Miłego i jeszcze raz powodzenia

Narodziny syna rzecz bezcenna ;)

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

szczerze to jestem troche załamany tymi słowami krytyki na temat VW-MANI
Ludzie zejdzcie na ziemie, nie jestesmy w Niemczech tylko w naszym cudownym kraju.
Zorganizowanie dużego spota w znajomym gronie to napewno nie to samo co organizacja duzej imprezy masowej. Niech sie nie wypowiada czesem ten co na VW-MANI wogule nie był bo dostanie :<
Ja byłem na manii 3 ostatnie lata z rzędu i zawsze mi sie podobało.
To jest Polska to minusy sie zawsze znajdą. Troche szkoda ,że sie akurat z VW Blazen pokrywa data ale cała Polska napewno na Blazen nie pojedzie. LukasTDI z tym textem to troche przesadziłes.Tez sie podpisuje pod słowami MAR_K2004 a gdzie pojade to zobaczymy. Do morza latem jakos mnie ciągnie.

prawdziwe caddy skonczyło sie na mk1

Temat postu:
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

Kolarz jak rok temu wypad w Niedziele nad morze, super sprawa nie?? :)
ja tez nie wiem gdzie pojade jeszcze...

Profil    8205732

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

squoka napisał(a):
Kolarz jak rok temu wypad w Niedziele nad morze, super sprawa nie?? :)
ja tez nie wiem gdzie pojade jeszcze...

za kazdym razem będąc na VW-MANI zaliczałem kompiel w morzu i zwiedzanie trójmiasta

prawdziwe caddy skonczyło sie na mk1

Temat postu:
PostWysłany: Pią 01 Cze, 2007 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

p3emob, Mam wielki szacunek do ludzi z WLKP.a w szczegulnosci dla Yamszy (człowieka ktory załozył strone Vw Zone ktora nie jest zadnym stowazyszeniem ani Klubem.) ale ty troche przesadzasz skoro porównujesz Spot Ludzi z Vw Zone ze Zlotem Vw Maniakow.!!!!!!!!!!!!!

U nas na Pomorzu tez robimy cotygodniowe Spoty Na Matrani i na SQwerze i przyjezdza tam kilkadziesiat Aut,ale nie ma to zadnego porownania ze zlotem.

To tak jak Bys porównywał Vw Mnie z Worthersee Bo Vw mani trwa 2 dni a Worthersee trwa 5 dni.

Pamietaj ze Spot to nigdy nie bedzie to samo co Zlot.

I nie cisnieniujmy sie bo ten kto bedzie chciał to przyjedzie nad Morze a inni pojada do Niemiec. i napewno wszyscy beda zadowoleni.

Pozdrawiam wszystkich Za i Przeciw.A W szczegulnosci załozycili Vw Zone

Temat postu:
PostWysłany: Pią 01 Cze, 2007 
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

nikt nie porownuje spotu do vwmanii, ale nie porownujmy tez spotow cotygodniowych do duzego-dwudniowego spotu w Jarocinie, ktory tez jest zorganizowany, wynajety teren, zorganizowany przejazd z eskorta policji i tym podobne...
ja mysle, ze nikt tu nie chcial nikogo urazic i nie ma sensu sie oburzac, jedni na drugich...
kazdy powiedzial co myśli i koniec...

Profil    8205732

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 3 z 23 [ 342 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości