Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 19 z 29 [ 426 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 29  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Nie 29 Lip, 2007 
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: VW Corrado G60, Lex IS-F, A5, BMW X1
Cezar Mk1 napisał(a):
Zapodajcie jakiegos kompromitujacego pikczersa :)

heh lepiej nie ;) ja nie chce nic mowic ale jakis "cichociemny kamerzysta" sie krecil wsrod nas, wiec strach sie bac co na tym filmie jest :D

No wiec chlopaki bylo SUUUUPERRRR !! Fajnie ze udalo mi sie poznac kolejna czesc ludzi z vwzone i spotkac sie oczywiscie z to juz wczesniej poznana :ok:

Integracja na Fulla i to mi sie podobalo yupii Jednak niektorzy nie wytrzymali tempa ;) jak Kevin ktory mial "nagły atak spawacza" :) a Norbi mial dwa "zjazdy" jednego wieczora... Lecz BLING BLING zbliza ludzi hehe

Kolarz... a kto rano podobniez wychlal na raz litr wody?? :-D

Jeszcze te teksty Norusa heheh.... z Falowaniem i Kamienna twarza yupii i pamietajcie wszyscy ci ktorzy byli w towarzystwie Norusa.... TO NIE BYLA RĘKA !! ]:->

Wszystkie auta z polski reprezentowaly 1 klase a wy chlopaki byliscie super. Nie moge sie doczekac spotkania na nastepnym jakims zlocie w takim samym towarzystwie jamajama

Szkoda tylko ze pogoda popsula w sobote cala impreze i pojechalem do domciu, ale zarowno droga do jak i z Blasen byla na "wysokich obrotach" heheh

DO NASTEPNEGO !! ook

And every year all good shit like: MIVW, Edition 38, VagEvent, Blasen, Bautzen, VW Mania, itd...

https://www.facebook.com/DrakeVW

Image
 Profil    drake_vw

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Wiec teraz w ramach integracji POFALUJMY :ok:

Temat postu:
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

kompromitujacych pikczersow nie bedzie za duzo :D za to film bedzie pelna kompromitacja :D

a wiec mini opowiesc o blasen...

Fota z trasy, musielismy przystopowac na chwile bo od super polskich drog Squoce otworzyla sie maska :)... ja jechalem u squoki bo skrecalismy filmik. ASA Derby Friend
Image

Zajebiste oznakowanie zlotu pozwolilo nam znalezc brame wjazdowa po 15 min latania po 5 zamknietych wjazdach. Szwaby i tak troche nas trzymaly pod bramą, mimo chcielismy zrobic dla nich koszyczek wielkanocny z caddy :D bo poodbno otwieraja brame jak msze co godzine :-D :-D
Image

Na miejscu spoko ustawka, na poczatek bez kurzu, bo gowna jeszcze nie lataly miedzy autami
Image

Mistrzowie calej ekipy :) jak zobaczylem jedynki to szczena opadla, o lakierze nie bede sie wypowiadal. RESPEKT!
Image

Rodzeństow Dżedaj :D i na szczescie bezglosny pocketbike, na ktorym Kolarz napizgal chyba z 20 kilometrow :D
Image

Zwerbowany przez Squoke miszcz! galy mi wyyyyszlyy na widok garba
Image

Mysle ze niekwestionowanym MISTEREM BLASEN zostaje NR 4!!! czyli klata Camela :D. Drugie miejsce dla poblkowanego Przema ktory zgubił mame, Kevin zaraz mi napizga :P, a niestety Mister of WLKP cos opadl z formy ;)
Image

1/4 mili byla mega interesujaca
Image

W obozie VWZONE tez nie wszyscy na silach byli :P
Image

Niestety pomimo super stanu i gratisowego szpojlera Squoka nie dobił interesu ze szwabami
Image

Chwilowy spokoj zapewnił nam miły napis skonstruowany z Komarem i Zbigiem
Image

Green cos mial rejestracje z malym psikusem :) Norus pewnie by tez taka chciał :P
Image

Oldskul ekipa
Image

Cos z furek zlotowych... chyba jedna z najlepszych ekip
Image

PSSSSSSSSSSSSSSSST
Image

$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Image

Image

Niezly killer specjalnie dla Camela :)
Image

Jeden z rarytasow zlotu - ladna chyba niemka
Image

i na stacji w czasie powrotu. Dla mnie caddy zbiga w porownaniu do Rothenburga to niezla przepasc, rost daje na maxa rade, gleba miod, oby tak dalej :).
Image

Niestety Grzeniu Orzech i reszta ekipy co pozniej dojechala nie zalapala sie u mnie na foty, ale na filmku beda raczej wszyscy wiec chyba ok ;).

Derby mialo POLIZEI KONTROLLE :) w czasie powrotu ale wszystko poszlo ok, najebane szwaby nie chcialy nam oddac 5 ojro za smieci, mimo ze Zbig dzielnie walczył o to. Gdyby nie wynalazki typu fiat panda z basenem na pace i gowniane kosiarki na kolach byloby zupelnie GIT.

Material na filmik jest ok, teoria o FALOWANIU i KAMIENNEJ TWARZY Norusa ujrzy swiatlo dzienne :-D :-D , Bling bling tez sie zalapal, szkoda ze nie udalo sie skrecic ze srodka 1/4 mili w wykonaniu Lookaza albo Drejka no ale nie wszystko sie da. Mi osobiscie brakowalo mozliwosci wjazdu na teren okolic toru, wiadomo ze jak te wszystki zgibusy by tam wjechaly to bylby niezly mlyn, ale moze warto zaplacic za rok za wjazd na okolice sceny itd.

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

powinienem złozyc podobna prosbe jak Kevin w swoim poście.
Nie było ze mna tak żle, Loniek znowu sie bawił w photo schopie :-D

Tak czy siak fotki ogień jamajama Loniek dobra robota :ok:
Prosze o ciag dalszy fotorelacji.

prawdziwe caddy skonczyło sie na mk1

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

no i po... bylo naprawde super! tego sie nie da opisac... wyjsc sie nie dalo z tego placu bo tyle bylo autek porobionych!

ale wracajac sie zesralem ostro bo obok mnie nagle przejechala policaj i wlaczyla koguty... juz widzialem drapanko szybek i 75 eurasow wylatujacych z kieszeni hehe zwolnilem pokombinowalem pochowalem sie i ucieklem :D mam z 1000 zdjec...

helmuty chyba sie w czasie cofaja z tymi siateksami i laminataxsami o gejlukach nie wspominam...

w gdansku bylo buractwa duzo ale niemcy pobili wszystko... swinie i tyle...

nie dizlaa mi imageshack wiec nie dam teraz zdjec... pozniej to zrobie... :) dzieki tym ktorzy chlodzili mi kielbasy zrobili miejsce na namiot itp itd :D zreszta wszyskim dzieki za wspaniala zabawe... polska wodka szkodzi niemcom hehe

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3532775
Auto: Audi A4 b7 3.2 FSi Quattro (wcześniej Polo 86C G40 i Seat Leon 1M Cupra)
no to troche ode mnie ;)
cz.1

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Profil    3532775

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
loniek napisał(a):
Mysle ze niekwestionowanym MISTEREM BLASEN zostaje NR 4!!! czyli klata Camela :D. Drugie miejsce dla poblkowanego Przema ktory zgubił mame, Kevin zaraz mi napizga :P, a niestety Mister of WLKP cos opadl z formy ;)
Obrazek

juz nie zyjesz :)

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

cz.2

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Profil    3532775

Temat postu:
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8205732
Auto: mk1 GTI & passat b5 VR5
no i ja si wkoncu dopisze...
jak dla mnie nietety gdyby nie ekipa to total porazka tym terenem i powiem ze na super zlocie ATS chyba bylo bezpiecznije, no moze oprocz tego ze nikomu nic nie zginelo, a wszystko stalo non stop na dworze, jakies lodowy i i8nne rzeczy...
popizgane szwaby jezdzace wkolko bez wydechow i z ich rozj... muza, przy okazji ich zrywy na super piaszczystych alejkach ( niestety Mati ze Strzelna sie przekonal o ich debilizmie - wspolczuje)
nie mowie, ze tam juz nigdy nie pojade - pojade, ale jak juz tylko na tzw druga czesc zlotu, wewnatrz toru, wole odzalowac wiecej euro, ale spedzic zlot w spokoju i takim otoczeniu jakie mialem wyobrazenie o Niemieckich zlotach, bo po tym co przezylem przez te dwa dni, to sie strasznie zniesmaczylem niesttety
ale coz, trzba bylo sie przekonac na wlasnej skorze i teraz jest juz wszystko jasne...
pozdrawiam cala ekipa, nowo poznanych vwzonowcow, tych ktorych juz znalem, dziewczyny, ktore byly z nasza ekipa i to by bylo chyba na tyle ode mnie
bez odbioru !! :)

Profil    8205732

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8165264
Plastix i Siatex coooo Utrzymaliście poziom :ok: W tej niemcowani coraz gorzej :ała: To co napisał squoka negatywnie mnie nastawiło do szwabów :lipa: Pozdr. ;)

Temat postu:
VW Master
VW Master

Dajcie tu pare fotek Polskiego Mk2 Vr6 :)

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

cz.3, reszta później, bo fotosik już sie zapełnił chyba

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Profil    3532775

Temat postu:
FAKIR
FAKIR
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7752780
Auto: Golf mk2/audi diesel wagon
No to i ja coś dopisze.
nareszcie dotarłem do domciu i jutro znów powrót do reali czyli pracy,a tak to było luks.
Pogoda w piątek jak najbardziej super się gadało no i erunią latało między niemcami z tymi ich otwartymi japami :D Drake narobiłeś mi gnój w głowie,teraz zamiast tdi to musze r32 kupić :P
W sobote zaczeło się piepszyć pogoda,ale i tak fajnie się gadało.
A dzisiaj to było tak przesrana pogoda,że miałem wycieraczki nonstop na najwyższych obrotach i to przez 5 godzin drogi powrotnej :/
to jak mi się coś przypomni do dopowiem

Profil    7752780 Lookazv6

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
Cezar Mk1 napisał(a):
Dajcie tu pare fotek Polskiego Mk2 Vr6 :)

napisz do Cultstajla... :P

a tu fotki o innej tematyce ze zlotu :)
Image Image Image

zaraz dodam wiecej :)

Ostatnio edytowany przez Kevin Nie 29 Lip, 2007, edytowano w sumie 2 razy

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: A6 C5 V6 & MK2 @ VR6 & MK4 TDI+, Corrado @ 1.8T, MK4 V5, B5FL V6
Kev popsules forum :D

[ Dodano: Nie 29 Lip, 2007 ]
cfaniak usunal zdjecia :P

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 19 z 29 [ 426 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 29  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości