Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 13 z 16 [ 236 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [zlot] Cultstyle.pl 2010 - 22.08.2010
PostWysłany: Pon 23 Sie, 2010 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: mk3 cabrio
miejsce spoko(jak dla mnie idealne) dojazd slaby ale warto bylo sie pomeczyc. kwestia umycia auta (dla chcacego nic trudnego ja dalem rade). no i komentator pierwsza liga( nie raz mnie rozbawil) i tu piona dla niego

PostWysłany: Pon 23 Sie, 2010 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: vw/audi
loniek napisał(a):
dawid - lakier zyje po gradobiciu? bo podobno was dopadlo

dokładnie przed Koszalinem na wysokości zawodów na 1/4 i driftu zdążyliśmy się wrócić na cpn i staliśmy pod dachem ale mimo to pupa z gradu dostała.lakier chyba cały- nie wiem bo w drodze powrotnej w Stęszewie dopadła nas mega burza i auto upapranie po dach w piachu i liściach.

czy ma ktoś jeszcze szczegółowe czasy na 1,4?? nie chodzi mi o finalistów tylko o same zawody.bo nie wiem jakie miałem czasy,tzn wiem ze słabe ale chce wiedzieć jak słabe

PostWysłany: Wto 24 Sie, 2010 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

dawid018

Chodzi o to że, nie powinno być kiczy na tak prestiżowej imprezie? co nie Seicento z chu... wie czym... Skoro zlot culta na zaproszenia to bez syfu... i bez seryjnych aut bo tez takie były a wydaje mi się, że bmw 3 z początku lat 90 nie jest na tyle starym i kultowym autem aby być? Tylko o to chodzi a nikomu żal dupy nie ściska bo to nie było moje Auto! więc pomyśl zanim się wypowiesz...

Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2356976
Auto: Cupra 4x4 ????
Koniec pitolenia, poczekajmy na wypowiedź organizatorów!

Image
Było A3, Mk2,Mk3 TDI+, Mk3 20VT...
 Profil    2356976

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
norbi napisał(a):
Koniec pitolenia, poczekajmy na wypowiedź organizatorów!

Jeśli organizatorem był Pevo to może być ciężko - raczej nie ma go tutaj na forum , przynajmniej ja nie widziałem

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

vw P.I.M.P.uś
vw P.I.M.P.uś
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 364477
Tlen: praks@tlen.pl
Auto: Corrsche vr6T
tez chetnie zobaczylbym dokladne czasy...

wg mnie... sprawa z konkursem naciagu troche lipa...kolega z paska nei powinien w ogole startowac jesli kola byly zalozone tylko na zlot...nie jedni z nas meczyli sie mase km na tych setup'ach...tu pozdro dla malinowego i jego jadwigi ktora walila iskrami w drodze powrotnej jak nei jeden hodrod!!

co do cwiartki...szkoda ze wszystkei te wypasy innych marek nei startowaly...a przynajmniej nei w mojej klasie...

do do seja panowie obejrzeliscie te auto dokaldnie?? nie jeden z was oglby sie powstydzic...jak na seja byl mega zrobiony...

slabo tez troche wyszlzo tym gtr'em...wg mnei auto nei powinno byc wogole brane pod uwage jesli chodzi o zawody...for fun jak najbardziej ale nie w zawodach bo jaki to prestiz wygrac autem gotowym z salonu za grube siano...sam sobie dziasza go nei zbudowal...mk2 r36 powinno miec pucharek w pelni zasluzenie...

a no i za 2 i 3 miejsce chociaz dyplom jakis z czasem an pamiatke...a nie wywolujecie auto sie przyjezdza pod scene a tam puchar dla 1 meijsca tylko i z usmiechem uscisk dloni dla reszty ;)

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7688332
Auto: Fiat 126p x2, Opel Kadett 3d, VW Golf Mk1 3d, VW Golf Mk3 3d, Audi A3 3d, VW Bora kombi, VW Passat B4 x2 kombi, VW Passat B5 kombi, VW Sharan Mk2, VW Passat B6 sedan
co Wy tak marudzicie z tym dojazdem? ja na glebie ogarnąłem, a gdyby mi gwint na to jeszcze pozwolił, to bym dał niżej i też na pewno bym dojechał. najbardziej rozjebali mnie ci, co kręcili gwint w dół po przyjechaniu na miejsce. wg mnie cała frajda polega na tym, aby dojechać na zlot na takim setupie, na jakim chce się auto pokazać. na trasie miałem kilka mocnych przytarć, ale do domu nie zawróciłem. a pokonałem trasę tylko 130km w jedną stronę. auta nie było gdzie umyć? a co stało na parkingu przed bramą wjazdową? - tak, auto z pojemnikami, z wodą. kilka autek się tam kąpało..

Profil    7688332

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4081848
Auto: mk2 GTI Specjal
A2 Coupe
mk1 GTI Pirelli
Dojazd do sforsowania, ktoś narzekał na to że lotnisko jest daleko od czegokolwiek, co akurat jest zaletą (mniej problemów z organizacją i mieszkańcami co potem robią problemy, poza tym jedyny zlot z krasulą w tle :-D ). Myjka była w Sobotę na równoległym pasie startowym, fakt info o niej było troche ubogie, poza tym znaczna część wody z przeznaczeniem na mycie aut poszła na gaszenie beli siana ale podziekujcie temu co podpalił siano a nie macie pretensję do organizatorów :lipa: Co do selekcji aut to chłopaki zrobili naprawdę dobrą robotę, zdecydwana większosć aut pasowała klimatem do zlotu, tylko nie rozumiem tego wpuszczania aut "na ćwiartkę" czy z inną motywcją, GTR jako egzotyczne auto itd. żeby robiło za tło do porównania mk.II jakie jest szybkie ale ten Fiat, białe Audi ulep, Passat kombi na kołpakach, MB W210 kombi ooops

PS. Jako jeden z tych kręcących gwintem, na swoją obronę powiem tylko tyle że koło dostałem dzień wcześniej, po skręceniu gwintu okazało się że mam mega rozbieżność której to nie zdążyłem skorygować przed zlotem. Brakiem czasu też motywuję obecność helperów z przodu w zawieszeniu ale to się jeszcze zmieni i będzie niżej ;) Co do sprawy Passata to wogóle po co zakładać felgi na auto, może postawić obok i też będą oceniane, ile to mniej roboty? Zawsze sprawa przywożenia felg w bagązniku na zlot budzi mieszanę uczucia i jak widać tym razem nie jest inaczej.

https://www.facebook.com/GolfPirelli
 Profil    4081848

vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Auto: VW GOLF MK3
Praks napisał(a):

Czasy będą, ale dopiero za tydzień. Właściciel laptopa na którym są wyniki wyjechał na urlop

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7714201
Auto: VW GOLF MK II
Praks napisał(a):

wg mnie... sprawa z konkursem naciagu troche lipa...kolega z paska nei powinien w ogole startowac jesli kola byly zalozone tylko na zlot...nie jedni z nas meczyli sie mase km na tych setup'ach...

:lipa: :lipa: :lipa:
Image

Profil    7714201

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4208827
Auto: bora......
Deska napisał(a):
dawid018

Chodzi o to że, nie powinno być kiczy na tak prestiżowej imprezie? co nie Seicento z chu... wie czym... Skoro zlot culta na zaproszenia to bez syfu... i bez seryjnych aut bo tez takie były a wydaje mi się, że bmw 3 z początku lat 90 nie jest na tyle starym i kultowym autem aby być? Tylko o to chodzi a nikomu żal dupy nie ściska bo to nie było moje Auto! więc pomyśl zanim się wypowiesz...

Przegladam sobie ten temat od poczatku i widze ze najwieszy dym robisz o wszystko, nie zostales wpuszczony swoim autem i teraz sie czepiasz organizatorow o wszystko, troche dystansu do siebie i wlasnego auta.
Tak jak wieszosc pisze to byla pierwsza edycja byly bledy ale jak na pierwszy raz uwazam ze naprawde wyszlo swietnie.

Profil    4208827

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: Golf MK3
Ja też się wypowiem :)

Ogromne dzięki dla organizatorów za zapro i dobrą organizację. Jak na pierwszą edycję było dobrze. Co do dojazdu to nie byłem z niego zadowolony, na przejeździe kolejowym zostawiłem próg, ale pewnie nie umiem jeździć i to dlatego ( ;) ) Prawda jest taka, że problemy zaczynały się już od zjazdu na wilcze laski. Ja tam z domu przyjechałem na 14 i gwincie skręconym na maksa i stąd może wyniknął problem tego feralnego przejazdu przez tory. Poza tym luks. Fajne pomysły na tabliczki, hasła, bardzo dobra organizacja, dobór autek fajny, cieszę się, że można było popatrzeć na bmw, fajnego seja, ŻUKA, czy fiata125.

Na minus to, że faktycznie po terenie jeździły jakieś kombi na kołpakach (nie był to catering, tylko uczestnicy 1/4). No i na minus także może nie tyle dojazd (poza przejazdem kolejowym :D) co fakt, że gdyby było bliżej większej miejscowości, to może mielibyśmy więcej widzów.

Co do konkursów, osobiście uważam, że czepianie się organizatorów nie ma sensu, nikt sprawdzać nie będzie, czy ktoś robił przekładki, czy kręcił gwintem. Wynik, czy przekładki na stalówki, pozostawmy samej osobie która zgarnęła puchar.

Jeszcze raz dzięki wielkie za możliwość przebywania w tym doborowym gronie!

2008 - VW Mania
2009 - VAG Treffen Usedom
2010 - Oldchool Suicide Mrówki, VW Mania, I Zlot Cultstyle.pl Wilcze Laski, Wojna PP Bydgoszcz
2011 - Nowy Staw, VW Mania, II Zlot Cultstyle.pl
2012 - Majówka Cultstyle.pl, III Zlot Cultstyle.pl, Slammer's Days, STS Tuning Show

Dobrekołoiglebastyle.pl

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: golf mk3
Lulek dzięki za info o spalonej żarówce :ok: piwko

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: Golf MK3
vwosiu, no trochę razem przeszliśmy podczas próby dojazdu i wyjazdu ze zlotu :D Tak się trafiło, następnym razem zapraszam na wspólne bro!

2008 - VW Mania
2009 - VAG Treffen Usedom
2010 - Oldchool Suicide Mrówki, VW Mania, I Zlot Cultstyle.pl Wilcze Laski, Wojna PP Bydgoszcz
2011 - Nowy Staw, VW Mania, II Zlot Cultstyle.pl
2012 - Majówka Cultstyle.pl, III Zlot Cultstyle.pl, Slammer's Days, STS Tuning Show

Dobrekołoiglebastyle.pl

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4612031
Auto: MKI,MK III,MK IV,Octavia II,MB124, VWT2
vwosiu pifa nie pije "oni" racza się brzoskwiniówką , niby 20% ale zabójcza w połączeniu z innymi płynami :ała:

Profil    4612031

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 13 z 16 [ 236 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości