Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 12 z 16 [ 236 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [zlot] Cultstyle.pl 2010 - 22.08.2010
PostWysłany: Pon 23 Sie, 2010 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Porsche 951
pelton1985 napisał(a):
My gnaliśmy 360 km w jedną strone na tym setupie i naciag mieliśmy spory i również na nim wróciliśmy
Metan wystartował dla funu, tylko było to troche niesmaczne na sam koniec jak właściciel Paska robił przekładkę na stalaki na sam koniec. Niestety stalaki nie miały już naciągu :D Mi osobiście by nie sprawiła taka konkurencja satysfakcji jeśli na codzień nie toczę sie na takim setupie a jadę na zlot, przed konkursem zakładam a później wracam do starego no i zgarniam nagrodę, to troche nie fer ale nic nie poradzę :(
widzisz nie było nawet ogólnie sprcyzowanego kryterium do samego końca, bo nie wiedzieliśmy czy ma być najbardziej hardcorowy naciąg wizualny czy jaka opona na jaką felgę, padło na to że najbardziej hardcorowy wizualnie.. wiec wyszło na paska a to że założył felgi przed zlotem a wrócił na stalkach to niestety jurorzy nie wiedzieli

zlocik pozytywnie bede wspominał :ok:

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: golf mk2
Znam goscia od paska i wiem że fizycznie nie jest mozliwe dojechac na tym kole tyle km w całości, tam jest z tego co pamietam z tylu 10.5 lub 11' cali - kto mial B5 to wie ze to hardcore. Zreszta lakier na blotnikach ma spalony juz dawno... Widac zamiast podnosic gwint łatwiej mu bylo zmienic koła po prostu.

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4108862
Tlen: -
Auto: golf3
CICHY G60 napisał(a):
Znam goscia od paska i wiem że fizycznie nie jest mozliwe dojechac na tym kole tyle km w całości, tam jest z tego co pamietam z tylu 10.5 lub 11' cali - kto mial B5 to wie ze to hardcore. Zreszta lakier na blotnikach ma spalony juz dawno... Widac zamiast podnosic gwint łatwiej mu bylo zmienic koła po prostu.

To ja powiem tak jak sie robi coś takiego to sie nie startuje w konkurencji. Pozdrawiam.

Zlot ? Średni , napewno nie było to miejsce imprezy na zlot zamkniety . Znajduje sie tam bardzo dużo obszar gdzie , może wjechac naprawde duża ilosć samochodów. Poziom aut ktore dostały zaproszenie dobry. Dla organizatorów Pionteczka praktycznie nie brakowało tam niczego typu ( WC , Miejsca do zjedzenia i wypicia piwa , fakt mogło być troszke wiecej i umycia fury gdzie to jest podstawa na zlocie , gdyż ktos przyjezdza z daleka ) Takie jest moje zdanie . Pozdrawiam serdecznie .

Profil    4108862 - -

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7714201
Auto: VW GOLF MK II
Po co startować w konkurencji z rozwiązaniem które jest nierealne w codziennym użytkowaniu ? Jeśli jest nie realne na codzien to nie ma racji bytu :) tym bardziej udziału w konkursie

P.S. Nie kieruje tych uwag w stronę organizatorów, sprawa nie do dopilnowania, bardziej chodzi o uczciwość w stosunku do innych i samego siebie

Profil    7714201

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
pelton1985 napisał(a):
My gnaliśmy 360 km w jedną strone na tym setupie i naciag mieliśmy spory i również na nim wróciliśmy
Metan wystartował dla funu, tylko było to troche niesmaczne na sam koniec jak właściciel Paska robił przekładkę na stalaki na sam koniec. Niestety stalaki nie miały już naciągu :D Mi osobiście by nie sprawiła taka konkurencja satysfakcji jeśli na codzień nie toczę sie na takim setupie a jadę na zlot, przed konkursem zakładam a później wracam do starego no i zgarniam nagrodę, to troche nie fer ale nic nie poradzę :(

widzę że ktoś tu gra nie fer , nie było mnie na zlocie więc wisi mi to , nawet nie wnikam kto i co i nie robię afery ale swoje zdanie na temat przekładek czy kręcenia wypowiem

jeśli chce się auto postawić dla WOW to jak najbardziej OK ale po cholere się startuje w konkursie !! albo tak się smiga na codzień albo niech zostawi sie wygraną dla tych którzy na to zasługują - jak dla mnie taki występ to porażka

dla organizacji : jeśli dopuszczacie takie sztuczki to dajcie ogóle info na forach że tak mozna i wtedy każdy się przygotuje

pozdr.

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2356976
Auto: Cupra 4x4 ????
http://picturepush.com/public/4047878

Więcej fotek tego busa zza pleców Fiata?

Image
Było A3, Mk2,Mk3 TDI+, Mk3 20VT...
 Profil    2356976

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Chwila,ale dostal nagrode za najbardziej hardcorowy naciag ,a nie za najbardziej hardcorowy naciag na ktorym dojechal i smiga na codzien!!!

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Image

A co Panie/panowie powiedzie na to?? 1/4 polo przegrywa z takimś czymś Co trudno nazwać Cultem...

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4722144
Auto: Felicita i B3 US
ale się gotujecie....... zloty mają być przyjemne. Jest to pierwsza edycje tej imprezy, więc zamist się pienić czy coś lepiej normalnie podzielić się swoimi uwagami. Przyjedzie się za rok i zobaczymy jak to wygląda. ja mam tylko jedno ale do imprezy ( bo ogólnie bardzo mi się podbała) niestety wg. mnie ta miejscówka nie ma przyszłości przed sobą.
A dlaczego:

- ciężki dojazd ( chodzi mi o ludzi którzy śmigają na gwintach i kitach)
- w sumie to daleko do czegokolwiek
- straszne pustkowie wokół lotniska ( brak jakichkolwiek budynków itd.)
- no życzę troszkę lepszej selekcji na wjeździe w przyszłym roku.
- myjka

Jak dla mnie takiej imprezy własnie u nas w kraju brakowało, aby mogły się skonfrontować dobre auta różnych marek :)

pozdro i piona dla organizatorów

Image
 Profil    4722144

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Karmann Giha'70 & Passat B7 Variant 2.0 TDI
Dawać mi tu zdjęcia tego Żuka i Fiata 125 p błękitnego... Linki do tematów i takie tam..

Poproszę... ]:)

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7919185
Auto: Golf mk1 1.8T
Żuk był wielkim zaskoczeniem nawet dla samych organizatorów ;)
a co do fiata błekitnego RIC z cultstyle.pl jest tam obszerny temat co do fiaciora.

z mojej strony zdjęć nie będzie. Były inne fajne rzeczy do robienia.

:-D

Kuba, wrzuć zdjęcie tego WIELORYBA :D coś go upolował na pasie lotniska.

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: coupe
tych dwóch seji nie powinno być na zlocie ktoś ich wpuścił na 1/4 :smutny:

cocoloco napisał(a):
niestety wg. mnie ta miejscówka nie ma przyszłości przed sobą

może i tak ale jak to będzie inne miejsce to musi znaleźć się osoba która pociągnie organizację takiego zlotu. W okolicy Peva, organizatora zlotu to jedyne sensowne rozwiązanie i obawiam się że jeśli nie to miejsce to żadne organizowane przez pewa a jak wiadomo tylko on miał tyle chęci by zorganizować 1 zlot cultstyle.pl moim zdaniem miejsce ma duży plus ze względu na możliwość zorganizowania całkiem dobrej ćwiartki ;) myślę że mycie aut, prysznice, światło itp. jest ciężkie od zorganizowania w tym miejscu ale myślę że jest i może się uda ;) zobaczymy co będzie drogi na pewno nie jest w stanie nikt poprawić :smutny:

GuzikTcz ty masz moje foty z soboty te robione w jeździe :$ podrzuć na idgray@o2.pl jamajama

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: vw/audi
Deska napisał(a):
A co Panie/panowie powiedzie na to?? 1/4 polo przegrywa z takimś czymś Co trudno nazwać Cultem...

a byłes kiedyś na cult style w niemczech?? tam zlot jest całkowicie otwarty dla wszystkich i zjezdzają różnie dziwnie wynalazki,to ze organizacją zlotu zajęło sie cult style nie znaczy ze będą tam tylko i wyłącznie culty bo jesli tak by miało tyć to na placu stało by 15 aut.

jak widac fiacik był szybszy i komuś żal du%e ściska.
ja przegrałem z toledo i seicento i jakoś nie mam tego za złe organizatorom ze te auta wpuścili

co do samego zlotu to bardzo pozytywnie.w/g mnie niektórzy troche za bardzo się rozczulają nad tym ze dojazd kiepski i takie tam.fakt szału nie robil ale dało się jechać. przy 5km/h nie było opcji zeby coś urwać.szkoda ze dojazd na zlot nie był oznakowany bo gdyby nie ekipa z GBY pewnie błądził bym po okolicy. co do selekcji to faktycznie teren jest tak duzy ze w/g mnie powinny być odrzucane tylko ulepy a reszta powinna mieć mozliwość wjazdy-ale to tylko moje zdanie.
no i szkoda ze nie było jak auta ogarnąć ale nic dziwnego skoro w promienu 2km nie było nic poza trawą i krowami niee
ogólnie niedziela bardzo udana i napewno za rok też przyjade.

VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

dawid - lakier zyje po gradobiciu? bo podobno was dopadlo

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
jak wspominałem nie byłem na zlocie ale po fotach sądzę że miejscówka jest godna :ok:

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 12 z 16 [ 236 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości