Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 2 z 38 [ 567 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 38  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Śro 23 Sty, 2008 
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Corrado
przestańcie krytykować VwManie, jeśli komuś ten zlot i klimat nie odpowiada niech nie bierze udziału w dyskusji...proste.... bo zaraz zacznę dawać ostrzeżenia/ lub sam zabierze się za organizacje zlotu, doceńcie cholera że w Polsce coś się dzieje ! /

VwMania była jest i będzie dla tych którzy chcą proste.

Image

Temat postu:
PostWysłany: Śro 23 Sty, 2008 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Auto: VW Corrado US R32 Kompressor
YaMsChA, - dziekuję piwko .(a już pisałem opasłego posta) ]:)

VW Klub POLSKA #217
Moje CORRADO US V5

Temat postu:
PostWysłany: Czw 24 Sty, 2008 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Kiedy wyjaśni się ten 1% i będzie już wiadomo, że Vwmania na bank odbędzie się 1-3 sierpnia 2008?

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3861995
Auto: C63-> AMGfahrer
YaMsChA napisał(a):
przestańcie krytykować VwManie, jeśli komuś ten zlot i klimat nie odpowiada niech nie bierze udziału w dyskusji..

jak na moje to byla bardziej budujaca krytyka, ktora miala na zasadzie w wiekszosci pokazac organizatorom co jeszcze przydalo by sie zmienic. przeciez nie padly jakies ciezkie slowa. a jesli chodzi o organizatorow to naleza im sie wyrazy szacunku za organizacje najwiekszego w PL zlotu VW Mania-kow. i jedynie chcialem dodac od siebie ze jestem pewien ze baaardzo duze grono osob baaardzo by sie ucieszylo gdyby zlot odbyl sie w pierwszy weekend sierpnia, co wrecz gwarantuje super frekwencje i baaardzo wysoki poziom uczestnikow :)

2008: Nowy Staw, Pleszew, VAGTreffen, VWMania, VAG Event
2009: SpeedMania, Mrowki, VWigwamy Pleszew, VAG Event, VW Mania, Mrówki vol. II, ESSEN Motor Show
2010: Nowy Staw, Worthersee Tour, Mrówki, VAG Event, VW Mania, Cultstyle.pl
2011: Nowy Staw, Majowka Cultstyle.pl, Mrówki, VAG Event, Pasłęk,VW Mania, M.I.V.W, Cultstyle.pl, STS Bydgoszcz,
2012: Worthersee Tour, OldschoolSuicideParty, VAG Event, Cultstyle, c.d.n.
 Profil    3861995

Temat postu:
VW Moher
VW Moher
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4208008
Auto: 2miejsce Show`n`Shine mk4/bora: VWMANIA 2009, Wyróżnienie za Najładniejsze Auto: Mrówki 04-06.09.2009
YaMsChA co to za cenzura ??

pytalem grzecznie organizatora:
czy w tym roku ma zamiar zorganizowac wiecej TOJ TOJÓW
niz ta smierdząca 11stka ktora byla w zeszlym roku ... i na dodatak nie widzialem ani razu zeby cos podjechalo je oproznic !!

jakbym nikdy nie organizowal zlotu to bym sie nie wypowiadal w temacie ...
ale przegięcie pały płacic taką kase i
- za przeproszeniem srac po krzaczorach
- przykladem ze zlotow niemieckich dostać worek na śmieci do poprzatania
[fajnie ladnie ale gdzie gadzet ?? smyczke wymienic na worek - nie fajnie]
to glownie razace i niby pierdola ale ludzie o tym glosno mowili

zauwazyc trzeba ze nie tylko ja zabieram swoją pania na zloty
i ze procz browarkujacych facetow sa tam tez kobitki
ktore lataly w poszukiwaniu prysznicow itp ;)

taka krytyka jak pisze Grzeniu powinna mu sie przydac

ja nie wymagam warunkow hotelowych
ja chcialbym zeby byly chociaz kempingowe

Ostatnio edytowany przez LukasTDI, Czw 24 Sty, 2008, edytowano w sumie 1 raz

MK IV 1.9 TDI GTI USA Moher Edyszyn - by LukasTDI
Image
 Profil    4208008 SerwerLukasa

Temat postu:
PostWysłany: Pią 25 Sty, 2008 
VW Master
VW Master

Gadu-Gadu: 556701
Auto: Audi TT quattro
bez cisnien Panowie :< .Prawda jest taka,ze chwala organizatorom za zorganizowanie imprezy,oraz zlotego buta za totalne olanie kwestii bezpieczenstwa ałaa .Podpisuje sie rekoma i nogami pod postem Lukasa,i nie tylko.Warunki sanitarne na rewelacyjnie niskim poziomie,chociaz w niemcowni tez sie zdarza i to moge przezyc.Ale,a Boga,jezdza z nami Panie,i to wcale nie malo,wiec moze wydzielic ,,strefe zrzutu,, dla kobiet?Sam nie wiem,koncepcji jest wiele,oby tylko po kosztach nie jechac.Ale nie o tym chcialem pisac-dla mnie najwazniejsza kwestia jest zdrowie i zycie mojej partnerki,mojego zaprzegu,moich znajomych a na koncu rowniez i moje,przy okazji. pfu .Wiec apeluje do oraganizatorow-zapewnijcie lepsza ochrone,bo ci co byli ostatnio,pokazali sie 2 razy-na bramce,jak wjezdzalem i wyjezdzalem :lipa: .A jak widze gowniaza,ktory nie moze stac na nogach,a wpelza za kolko,to robie sie nerwowy i w ryja dac moge dac :ok: Wiec ja pytam,gdzie ochrona?....zanim staniesie jakas tragedia coooo ?Od wielu lat planowalem bycie na Manii,niestety zycie jak zwykle weryfikuje nasze plany ałaa .W zeszlym roku bylem,i chcialbym to powtorzyc/w zwiazku z tym planuje urlop/,ale jezeli bedzie tak jak ostatno,to pojade na Blasen :/ .Bo wole zaplacic 5 razy wiecej i obudzic sie rano w namiocie,nie na OIOM-ie :ok:

p.s.

a czy jest opcja wynajecia wlasnego toitoi-a? yupii ...nie to zebym marudzil,to dla Lukasa niee

viewtopic.php?t=20974
 Profil    556701 Route6610

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

PROŚBA

Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale na stronie www.vwmania.pl została ogłoszona sonda odnośnie terminu trwania zlotu (koniec lipca lub początek sierpnia).

Proszę o oddanie głosu na sierpień (01-03.08.2008 r.). jamajama

P.S.
Mam nadzieję, że większość będzie za tym terminem :)

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7066340
Auto: Golf Mk1
krupi napisał(a):
PROŚBA

Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale na stronie www.vwmania.pl została ogłoszona sonda odnośnie terminu trwania zlotu (koniec lipca lub początek sierpnia).

Proszę o oddanie głosu na sierpień (01-03.08.2008 r.). jamajama

P.S.
Mam nadzieję, że większość będzie za tym terminem :)

brałem udział w sondzie i widze że jednak są osoby które oddaja głosy na koniec lipca :<

Profil    7066340

Temat postu:
VW User
VW User

Witam mam pytanie? Jeśli będzie zlot w Sierpniu i przyjedzie wiele ekip co co roku jeżdżą do Niemców to myśle że potrzeba będzie jeszcze więcej miejsca i toi toi. Drugie pytanie czy VW Mania odbędzie sie w Rusocinie jak co roku czy może w jakimś innym większym miejscu np. lotnisko w Pruszczu Gd. a co do terminu to jestem za Sierpniem bo sam bym pojechał do Niemców. Pozdrawiam wszystkich VWmaniaków.

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8165264
Ja się pojawie na 90%...Tylko równiez zastanawia mnie to co napisał Junior 85...Plac w Rusocinie chyba staje się za mały, a jeżeli Mania odbędzie się w sierpniu to może stać się dużym problemem zamiast dużym zlotem... :/

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: wszystkie żony, ale czasem da pojeździć
na majóVWce też po pijaku śmigali i jakoś nie było wielkiego halo... wszędzie są idioci i trzeba by było pewnie ochrone w proporcji 1 na 2. Co innego, że jak ktoś jest głupi to i tak dopnie swego. A kible - no to fakt... oby było lepiej.

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Junior 85, Młody_Gdynia, Czytałem, ze miejsce będzie inne. Jakiś pas, czy lotnisko, nie wiem coś takiego :)

Temat postu:
PostWysłany: Sob 26 Sty, 2008 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

LukasTDI, jeśli to było grzeczne pytanie to wole niemyślec jak zadajesz pytania jak jesteś niegrzeczny - chciaz doświadczyłem tego na własnej skórze rok temu jak przyjechałes na Manię - chociaż dla Ciebie byłem tylko kolejnym organizatorem na którym wyładowałeś swoją frustrację.

Route666, totalne olanie kwestii bezpieczenstwa - w zeszłym roku było 50 osób ochrony (wynajęta agencja ochrony- wcale nie najtańsza) oraz 30 osób organizatorów - policz sobie koszty : 80 x 100 zł = 8000 zł podziel to przez 40 zł (cena wjazdówki) i wychodzi ze musi przyjechac 200 aut zeby zwróciły się koszty samej ochrony.
Co do pjanych za kółkiem - osobiście ściągnełem z samochodu i zabrałem kluczki 2 pijanym kierowcom, i co ? I mało mnie tłum zlotowiczów nie obił - bo organizator cham - kluczyki zabrał oni przeciez wyglądają na prawie trzeźwych.

Junior 85, w tej chwili trawają negocjacje co do miejsca zlotu. O tym ze Rusocin jest zbyt mały wiedzieliśmy juz rok temu - niestety zawiść ludzka spowodowała że nie dostaliśmy zgody na organizację zlotu na terenie lotniska w Pruszczu. To nie jest tak że my chcemy robić zlot na terenie autodromu w Rusocinie - my po prostu nie mamy innego miejsca w trójmieście na organizacje zlotu, jesli nie dostaniemy zgody na lotnisko. Podobne problemy przeżywają też chłopaki z Wawy przy organizacji MajóVWki - Służewiec nie jest wymażoną miejscówką na taką imprezę.

Reasumując - czytając wypowiedzi niektórych z Was widać że nie do końca rozumiecie skali problemu organizacji zlotu na 1000 samochodów. Od strony organizacyjnej jest przy niej niewiele mniej pracy niż przy zlocie na 5000 aut. Natomiast skala finansowa jest diametralnie różna.
Chcielibyście zloty organizowany na identyczny poziomie jak na zachodzie, ale wtedy wjazdówki będa kosztowały co najmnie 2 razy tyle niz obecnie - ciekawe ile wtedy byłoby lamentów.

Pozdrawiam i Zapraszam wszystkich na VWManię 2008 która jak co roku będzie pewnie dla wielu okazją do wspólnego spotkania i zabawy.
Pamiętajcie że to WY budujecie atmosferę zlotu i również Wy jako uczestnicy macie wpływ na bezpieczeństwo Wasze, Waszych aut i Waszych kolegów.

VW Klub POLSKA #217
Moje CORRADO US V5

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Szkoda, myślałem, że Pruszcz Gdański to już pewna miejscówka :( Taki zlot to bardzo dobra promocja gminy, więc aż szkoda gadać, że wchodzi tu w grę również zawiść :kwasny:
Myślę, że prawdziwi miłośnicy VW (nie ludzie, którzy traktują zlot jako kolejną możliwość nachlania się i zgrywania pejczy) zapłaciliby wyższą sumę, właśnie za możliwość przebywania na zlocie o zachodnim poziomie. Przecież jak jeżdżę to Niemiec na zloty i płacę nawet 35 euro to nie płaczę z tego powodu, a mam pewność bezpiecznego spędzenia czasu. Z drugiej strony zlot musi być ogólnodostępny, co kłóci się z tymi kosztami...takie życie.
No cóż, z niecierpliwością czekam na ostateczne rozstrzygnięcie i podanie miejsca, w którym odbędzie się Vwmania.

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

krupi napisał(a):
Szkoda, myślałem, że Pruszcz Gdański to już pewna miejscówka :( Taki zlot to bardzo dobra promocja gminy, więc aż szkoda gadać, że wchodzi tu w grę również zawiść :kwasny:

Jesli chodzi o władze gminy - to nie ma najmniejszego problemu - mamy wszystkie zgody za wyjątkiem jednego podpisu - z Warszawy. ałaa

krupi ja równiez uważam że cześć by zapłaciła ,ale neistety mysle że duża część tych mniej zaangażowanych by nie przyjechała.

VW Klub POLSKA #217
Moje CORRADO US V5

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 2 z 38 [ 567 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 38  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości