Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 2 z 23 [ 342 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Wto 29 Maj, 2007 
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Nawet jak poprawią plac to i tak jest to za mała miejscówka na tyle aut. Będzie jeszcze większy ścisk i zapewne najedzie jeszcze więcej hamstwa. Ja po ostatniej VWmanii zwątpiłem. Pojawię się tam tylko i wyłącznie wtedy gdy mój wakacyjny wyjazd nad morze zgra się z terminem zlotu, co jest bardzo wątpliwe...

Corrado VR6 SLC
Passat B5 2.8 V6 4Moion

Image

Temat postu:
PostWysłany: Śro 30 Maj, 2007 
VW Moher
VW Moher
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4208008
Auto: 2miejsce Show`n`Shine mk4/bora: VWMANIA 2009, Wyróżnienie za Najładniejsze Auto: Mrówki 04-06.09.2009
BLAZEN ... a nie jakis "POLSKI CHAMSKI FESTYN"

[ Dodano: Sro 30 Maj, 2007 ]
a kto mohera nie slucha tego zycie ...... ;) haha

MK IV 1.9 TDI GTI USA Moher Edyszyn - by LukasTDI
Image
 Profil    4208008 SerwerLukasa

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Nieźle, jak tak dalej pójdzie to Vwmania stanie się zlotem zapaleńców hah

Swoją drogą ciekawe jakie byłyby komentarze, gdyby termin nie pokrywał się z Blasen niee

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: golf mk2
krupi napisał(a):
Swoją drogą ciekawe jakie byłyby komentarze, gdyby termin nie pokrywał się z Blasen niee

mysle ze takie same , bo nikt juz niema ochoty jak niektorzy niecałe 3dni łazic po zaoranym polu gdzie ponad połowa aut jest taka ze rece opadają

A ze blasen sie terminowo pokrywa to tylko ułatwia sprawę bo wybor jasny. A tych ktorzy beda jechali na manie z odleglych rejonow to podziwiam za zapał

Temat postu:
VW Moher
VW Moher
Awatar użytkownika

Auto: 2miejsce Show`n`Shine mk4/bora: VWMANIA 2009, Wyróżnienie za Najładniejsze Auto: Mrówki 04-06.09.2009
do 3miasta mam no policzmy z górką 600km w obie strony
do blazen bedzie no policzmy oszczednie 1000km w obie strony

tylko ze tu juz nie chodzi o odleglosc ale o to zeby pojechac zobaczyc wieczorem sie pobawic i nie bac sie ze jak wroocisz na swoje miejsce to namiotu albo fury nie bedzie albo ze jakis debil zacznie na niej tanczyc :]

jade odpoczac a nie zamartwiac sie i siedziec przez 3dni przy samochodzi

a po 2gie :)
mam alergie na rolniczo-agro-tunningowe zloty wole popatrzec na konkrety
.... i moj stary tez ;)
pozdraVWiam

Image

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: golf mk2
no i o to chodzi , tego co tam nie zobaczysz przez 10 lat na manii :D

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: wszystkie żony, ale czasem da pojeździć
LukasTDI napisał(a):
tylko ze tu juz nie chodzi o odleglosc ale o to zeby pojechac zobaczyc wieczorem sie pobawic i nie bac sie ze jak wroocisz na swoje miejsce to namiotu albo fury nie bedzie albo ze jakis debil zacznie na niej tanczyc :]

.... i moj stary tez ;)
pozdraVWiam

mocne słowa, nawet bardzo mocne, tym bardziej, że nie wiadomo w którym miejscu sie odbędzie zlot... ciężkie słowa potrafi rzucić każdy...

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: mk1 Cabrio 1.820VT, mk5 .:R32, T4 Multivan 2.5TDI++ do lawety :)
Jak bede na miejscu to pojade napewno na Manie, trzeba jezdzic na Polskie zloty.

A tak poza tym jakie to ma znaczenie ze VW Blasen pokrywa sie z Manią ? Jest takze wiele innych zagranicznych zlotow na ktore mozna jechac nie tracac mozliwosci bycia na zlocie w PL.

Ale dla niektorych to tylko zeby bylo w D, ale najlepiej przy samej granicy z PL.

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: wszystkie żony, ale czasem da pojeździć
Zapowiedź VWMANIA 2007

Temat postu:
VW Moher
VW Moher
Awatar użytkownika

Luki napisał(a):
LukasTDI napisał(a):

.... i moj stary tez ;)
pozdraVWiam

mocne słowa, nawet bardzo mocne, tym bardziej, że nie wiadomo w którym miejscu sie odbędzie zlot... ciężkie słowa potrafi rzucić każdy...

lotnisko - laka - duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzy plac
nie tylko dla aut ale tez namiocikow
cattering na wysooooooookim poziomie
pelno TOJ TOJ-ow [wszedzie a nie 2rzedy po 20szt jak na jakimś spędzie]
zajebista ochrona
i wysoka kultura uczestnikow zlotu

i bede z przyjemnoscia jezdzil na PL zloty
no i oczywiscie dobra ekipa :D :ok:

Image

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

LukasTDI napisał(a):
lotnisko - laka - duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzy plac
nie tylko dla aut ale tez namiocikow
cattering na wysooooooookim poziomie
pelno TOJ TOJ-ow [wszedzie a nie 2rzedy po 20szt jak na jakimś spędzie]
zajebista ochrona
i wysoka kultura uczestnikow zlotu

a na majoVWce to miales?? nie wydaje mi sie a mimo to mnostwo osob uwaza ja za tu cytat "zajebista impreze" :|

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4393273
Auto: Leon 5F ST FR
Luki napisał(a):
Zapowiedź VWMANIA 2007

nawet poprawnie daty nie umieja zapisac ;) 27-29 LIPCA... a nie lipiec :]

Profil    4393273

Temat postu:
PostWysłany: Czw 31 Maj, 2007 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Luki napisał(a):
...mocne słowa, nawet bardzo mocne, tym bardziej, że nie wiadomo w którym miejscu sie odbędzie zlot... ciężkie słowa potrafi rzucić każdy...

Na tę chwilę wiadomo, że zlot odbędzie się, podobnie jak w poprzednich latach, na terenie Autodromu Rusocin i nie zanosi się na zmiany (teren został znacznie powiększony).

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

widze Panowie sporo słów krytyki pod adresem organizatorów VW MANII oraz samej imprezy.
-Na początek dlaczego ten termin???? jeżeli ktoś jest stałym bywalcem tej imprezy to wie, że ostatni weekend lipca to VW MANIA i to się nie zmienia od lat...
-Dlaczego ten teren???? chcielibyśmy to robić w miejscu do tego przystosowanym, które pozwoliłoby na przeprowadzenie konkursów jak dotychczas, byłoby idealnie równe i zielone jak pole golfowe...a dlaczego tego nie zrobiliśmy??? tereny lotnisk wojskowych (jak ktoś podał za przykład 1/4 mili w Pruszczu) są miejscami najbardziej zbliżonymi do naszych potrzeb. Warunek jest jeden- impreza jednodniowa. KTO PRZYJEDZIE 600km NA ca 12 GODZIN??? Jeżeli taka jest wola wiekszości to "nasz klient nasz Pan" ale z doświadczenia wiem, że to nie przejdzie i VW MANIA umarłaby szybko.
Może ktoś ma inne propozycje co do terenu w najbliższych okolicach Trójmiasta???
-Zarzuty pod adresem organizatorów:
"poprzez to jak wygląda z roku na rok mania (czyli coraz gorzej), widać jakie jest podejscie ogranizatorów do uczestników. takie jest moje odczucie. mysle osobiscie, ze organizatorzy idą na pewniaka bo wiedzą, ze ludzie i tak przyjadą wiec nie ma sie co spinac z organizacją. a jesli wiadomo, ze bedzie full ludzi to i beda zyski, wiec po co sie starac. nikt, kto podchodzi z szacunkiem do innych a szczególnie do ludzi od których jest w jakis sposób zajezny, mam tu na mysli uczestników zlotów vw, nie pozwolilby im stać w szczerym świezo zaoranym pługiem polu, biorąc za to jeszcze nie małe pieniążki"
"BLAZEN ... a nie jakis "POLSKI CHAMSKI FESTYN" "
"mysle ze takie same , bo nikt juz niema ochoty jak niektorzy niecałe 3dni łazic po zaoranym polu gdzie ponad połowa aut jest taka ze rece opadają "
Osoby które piszą takie komentarze, nie mają pojęcia na temat organizacji czegoś więcej niż własnych imienin na 15 osób. Za wszystko trzeba płacic, plac, barierki, ochrona, obsługa, ubezpieczenie, scena, nagłośnienie, wszelkie atrakcje, TOITOI, sprzatanie placu, pozwolenia- jeżeli ktoś napisał że z tego są takie super zyski to dlaczego sam tego nie zrobi???? Jeżeli na bramie ktoś za wejście płaci 6 zł i rzuca tekstem " ale drogo! a co ja mam w tej cenie??" to chyba nie wymaga komentarza.
co do kultury- a kto robi jazde jak nie uczestnicy???? ja tez bywalem na zagranicznych zlotach i wiem jak to wyglada, a takie porównania typu "POLSKI CHAMSKI FESTYN" to tylko swiadczą o niskiej kulturze. fajnie by bylo zamiast setek metrow barier ochronnych rozwinąć tasmę, zamiast kilkunastu osób ochrony postawić kilka osób które pomogą, udzielą informacji a nie będą się popisywały na ulicy a jak mają możliwość pokazania swoich umiejętności to oglądają sznurówki.
Każdy uwielbia komentować, porównywać bo gdzieś tam było lepiej zorganizowane- tylko że tam nikt nie piszczy jak musi zapłacić i to nie jest 1,5E.
Poza tym jak czytam takie komentarze "gdzie ponad połowa aut jest taka ze rece opadają" - jak ktoś ma taki super samochód to niech jeździ tylko na zagraniczne zloty, niech faktycznie nie pojawia się na VW MANI- to jest zlot fanów VW i każdy ma prawo się pojawić, a jeżeli jest taka potrzeba to możemy zrobić zlot dla najlepszych aut w Polsce ( bo rozumiem że ta osoba która to napisała ma jedno z najlepiej zrobionych aut w grupie VW) i wtedy przyjedzie "tylko???" 300 aut, za wjazd skasujemy 150 zł za wejście 20 zł i każdy bedzie zadowolony- najlepsze auta dla wybrednych a dla nas mniej tyrania po 20 godzin na dobę przez tydzień- też chciałbym siedzieć i się bawić, a nie załatwianić pozwolenia, wynajmować sprzęt, szukać ludzi do pracy, organizować atrakcje taki zlot przygowowywany jest już kilka miesięcy wcześniej.
Może najpierw warto pomyśleć zanim zacznie się pisać takie komentarze, bo w internecie każdy jest anonimowy i może się wymadrzać ale jak zaproszony do pomocy przy organizowaniu i zaryzykowaniu własnymi pieniędzmi żeby zrobić taki zlot to nagle okazuje sie że już nie jest taki wyrywny.
Może najbardziej aktywni i niezadowoleni zbiorą swoją ekipe i zrobią zlot jak u sąsiadów???? czekamy na termin- przyjedziemy napewno!!!
życzę miłego dnia.

Temat postu:
VW Zone member
VW Zone member
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8205732
Auto: mk1 GTI & passat b5 VR5
ja sie nie wypowiadałem na temat Manii wogole, ale po przeczytaniu powyzszego postu dodam cos od siebie...
co do wypowiedzi, ze osoba, ktora wyrazila swoje niezadowolenie, ze mania jest non stop taka sama, to akurat ta osoba ma pojecie o organizowaniu sporych spotkan maniakow VW...
ja bylem na manii 3 osttanie lata z rzedu i jedyne co mam do zarzucenia, to teren do parkowania aut po drugiej stronie autodromu, reszta rozumiem, ze na tak malym teren ciezko jest cos kombinowac a propo atrakcji...
z rzeczy ktore przydaloby sie wprowadzic to jakis podzial na klasy w konkurencjach sprawnosciowych bo to patrzac na poprzedni rok nie ma sensu, zeby np S4 jechalo z jakims np mk2 przednionapedowym, ktore na takim odcinku wiadomo ze nie ma zadnych szans...
poza tym warto by bylo przeznaczyc troche czasu na konkurs w stylu Niemieckiego show&shine, gdzie uczestnicy uwazajacy, ze maja naprawde dobre auta zglosiliby je do konkursu, auta ustawilyby sie wszystkie razem na terenie toru i jakas wybrana wczesniej komisja by je oceniala, moim zdaniem byloby to lepsze niz wybor auta zlotu, chodzac po terenie zlotu i pozniej ogloszenie wynikow....
wiem, ze mozecie powiedziec ze sie wymadrzam, jak chcesz to sam sie zabierz za organizacje, ale ja nie chce ani przez chwile byc zlosliwy, tylko chce wyrazic swoje zdanie co moim zdaniem dobrze byloby zmienic...
a propo terenu do parkowania jakby wpadl tam jakis walec i przewalcowal troche bylo wszystko ok mysle i umiejscowienie parasoli i krzeselek tuz kolo wjazdu na plac tez jets moim zdaniem do dupy bo przeszkadza we wjezdzaniu, jakby te "ogrodki" byly za scena po lewej stronie plasu moim zdaniem byloby lepiej, a tak jak sie przebijach tym waskiem przejazdem miedzy parasolami, a barierkami i pozniej musisz zjechac z tego kawalka asfaltu czy betony to przy zglebionym porzdanie aucie jest duza szansa ze cos pourywasz, ja np musialem sobei w zeszlym roku wyryc miska dojazd zeby dojechac do miejsca, ktore mi znajomi zajeli, bo dojechalem dopieor w sobote kolo poludnia...

Profil    8205732

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 2 z 23 [ 342 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości