Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 10 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Czw 03 Lip, 2008 
GRZANA

na stronie jest podany kontakt w razie pytań

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Ja sie bardzo ciesze że ktoś sie podjął organizacji takiej imprezy, wielki szacun dla was chłopaki ! Chętnie przyjechałbym pół polski żeby zobaczyć te kilka aut, zdecydowanie bardziej takie coś mnie cieszy niż jeżdżenie na zloty dla kilku konkretów i oglądanie kilkuset czy nawet kilku tysięcy aut których tak naprawdę wolałbym nie oglądać ;)

A do tych co sie napinają: pomyślcie w takich kategoriach że to jest po prostu zlot cultów. Nie ogólny zlot VAGów, tylko całkiem oddzielnej marki. A plastiki itp ulepy albo nawet totalne serie można pokazać na zlocie otwartym jak VW mania VAG treffen lub na tuningowisku czy innym 'tuning show'. Tam także można pokazać sie, pogadać z innymi zjeść kiełbaskę z grilla, napić sie piwka. Nie rozumiem w czym problem.... Sorry taka jest szczera prawda. I tak chłopaki idą wszystkim na ręke że jest to otwarta impreza, a nie zamknięty event o którym nikt nie musiał by wiedzieć, albo wszyscy by sie dowiedzieli po fakcie ( i wcale by mnie nie ździwiło gdyby ktoś chciał coś takiego zorganizować)

A i jeszcze jedno. To nie jest tak że na ten zlot zapraszane są najlepiej odpicowane najdroższe najgorętsze samochody... Znam kilka osób których auta zdecydowanie nie ciekną kasą, a ilość modyfikacji można by zliczyć na palcach jednej ręki, ale są zrobione w dobrym guście... I mnie bardzo cieszy że są ludzie którzy to doceniają!!

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7794324
Auto: Jetta Coupe
Cytuj:
GRZANA napisał(a):
nie autem bo moje chyba sie nie nadaje jeszcze) :P[/quot]

GRZANA, co ty gadasz ałłłłł

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2893000
Auto: Corrado VR6
Clbw napisał(a):
Ja sie bardzo ciesze że ktoś sie podjął organizacji takiej imprezy, wielki szacun dla was chłopaki ! Chętnie przyjechałbym pół polski żeby zobaczyć te kilka aut, zdecydowanie bardziej takie coś mnie cieszy niż jeżdżenie na zloty dla kilku konkretów i oglądanie kilkuset czy nawet kilku tysięcy aut których tak naprawdę wolałbym nie oglądać ;)

A do tych co sie napinają: pomyślcie w takich kategoriach że to jest po prostu zlot cultów. Nie ogólny zlot VAGów, tylko całkiem oddzielnej marki. A plastiki itp ulepy albo nawet totalne serie można pokazać na zlocie otwartym jak VW mania VAG treffen lub na tuningowisku czy innym 'tuning show'. Tam także można pokazać sie, pogadać z innymi zjeść kiełbaskę z grilla, napić sie piwka. Nie rozumiem w czym problem.... Sorry taka jest szczera prawda. I tak chłopaki idą wszystkim na ręke że jest to otwarta impreza, a nie zamknięty event o którym nikt nie musiał by wiedzieć, albo wszyscy by sie dowiedzieli po fakcie ( i wcale by mnie nie ździwiło gdyby ktoś chciał coś takiego zorganizować)

A i jeszcze jedno. To nie jest tak że na ten zlot zapraszane są najlepiej odpicowane najdroższe najgorętsze samochody... Znam kilka osób których auta zdecydowanie nie ciekną kasą, a ilość modyfikacji można by zliczyć na palcach jednej ręki, ale są zrobione w dobrym guście... I mnie bardzo cieszy że są ludzie którzy to doceniają!!

Pięknie napisane.... ]:-> Nic dodać,nic ująć.

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Hello Vento
norus napisał(a):
trzeba mieć trochę większy wkład w auto...I nie martw się ja też nie dostałem zaproszenia...Bo sam uważam że mam w aucie "parę" rzeczy do zrobienia :D Wpadaj na event orga zapraszają wszystkich serdecznie więc się już proszę nie spinaj...Pozdro i szacun-MłODA!!! :D

Już ktoś tam stwierdził odnośnie firm i kasy ojca, ja powiem tylko tyle, ze nie zawsze człowiek ma prace i zbiera kasę nawet na durny hokej 3 mc czy więcej, ale wiesz co cieszy mnie to, że robie to sama a nie ktoś mi, bo bardziej o to dbam i szanuje mimo,ze samochód do końca nie jest mój ale to taki EOT juz EOTów :D

[ Dodano: Czw 03 Lip, 2008 ]
Clbw napisał(a):
pomyślcie w takich kategoriach że to jest po prostu zlot cultów

Czy samochód który ma max 5 lat może być Cultem? wg mnie nie ale to już inny temat

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9296079
Auto: MkIII GTI 8v 96'
Młoda napisał(a):
Clbw napisał(a):

Czy samochód który ma max 5 lat może być Cultem? wg mnie nie ale to już inny temat

5letnie auto nie moze byc cultem ale moze byc zrobione w stylu cult ;)

Profil    9296079

Temat postu:
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7170045
Auto: 6n ?
ja bym powiedział ze w germanie no ale ostatnio wszystcy mylą style...

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2893000
Auto: Corrado VR6
Młoda napisał(a):
norus napisał(a):
trzeba mieć trochę większy wkład w auto...I nie martw się ja też nie dostałem zaproszenia...Bo sam uważam że mam w aucie "parę" rzeczy do zrobienia :D Wpadaj na event orga zapraszają wszystkich serdecznie więc się już proszę nie spinaj...Pozdro i szacun-MłODA!!! :D

Już ktoś tam stwierdził odnośnie firm i kasy ojca, ja powiem tylko tyle, ze nie zawsze człowiek ma prace i zbiera kasę nawet na durny hokej 3 mc czy więcej, ale wiesz co cieszy mnie to, że robie to sama a nie ktoś mi, bo bardziej o to dbam i szanuje mimo,ze samochód do końca nie jest mój ale to taki EOT juz EOTów :D

[ Dodano: Czw 03 Lip, 2008 ]
Clbw napisał(a):

Nie spamujcie !! :<:

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Auto: MK6 2.0 TDI
Nareszcie ktoś podjął się organizacji takiego przedsięwzięcia! Będąc na MIVW w ubiegłym roku marzyłem, żeby mieć chociaż namiastkę tego u nas i czuję, że tak będzie! I nie będzie to tylko namiastka ;) Powodzenia!

Temat postu:
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4985237
Auto: 3BG AVF+
Gratuluje inicjatywy i odwagi w podjeciu sie organizacji tego przedsiewziecia. Jestem z Wami i do zobaczenia w żerkowie.

Profil    4985237

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7066340
Auto: Golf Mk1
Młoda napisał(a):

może np: kultowy model mk4 R32 ;P

ale bicie piany polecam dział OT można tam pisać do bólu a nie tu spamować ]:->
Mam nadzieje że ta impreza bedzie gościć najlepsze auta na najwyższym poziomie w PL :ok:

Profil    7066340

Temat postu:
PostWysłany: Pią 04 Lip, 2008 
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2356976
Auto: Cupra 4x4 ????
Hmmm jako moderator tego działu, bardzo bym się cieszył, żeby rozmawiać tylko na temat zlotu, wszelkie docinki etepe kierować proszę na PW.

Image
Było A3, Mk2,Mk3 TDI+, Mk3 20VT...
 Profil    2356976

Temat postu:
PostWysłany: Sob 05 Lip, 2008 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5671069
Auto: Astra coupe..
ja jako kierowca wysyła swoje zgłoszenie i płace te 25 pln, a jak z pasażerami którzy bedą ze mną? też 25zł? na konto mają wpłacić?

mk3: /viewtopic.php?f=98&t=49700

Nord-Vag.pl
 Profil    5671069

Temat postu:
dla każdego uczestnika wstep jest jednakowo 25PLN tak jak jest to podane na stronie

reszty dowiesz się jak przeslesz formularz zgłoszeniowy.

Temat postu:
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: vw/audi
przemo., czy na tym zlocie będzie tylko czołówka najładniejszych aut czy będą tez te mniej ładne ale z zaawansowanymi zmianami pod względem mocy??

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 10 z 45 [ 665 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 45  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości