Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 9 z 15 [ 218 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [Zlot] 30.07-01.08 VW GROUP EVENT VW MANIA 2010!!
PostWysłany: Sob 31 Lip, 2010 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2444001
Auto: Jetta A2 Coupe
rozmawiałem przez tel. z chłopakami od nas z Wrocławia którzy pojechali na Manie, mówią że jest kilka dobrych aut, ale większość to wieś tańczy i śpiewa... niee niee niee niee

5.Cult-Style.de '08, Tuningowisko '08, Volksfest OSLO '08
6.Cult-Style.de '09, Tuningowisko '09, Pleszew VWigwamy '09, Wolfsgruppe VAG Event '09
7.Cult-Style.de '10, II VAG Meeting Bielawa'10, IV Zlot VAG Nysa '10, Wolfsgruppe VAG Event '10
8.Cult-Style.de '11, 30.GTI Treffen am Worthersee'11, Wolfsgruppe VAG Event '11
9.Cult-Style.de '12, 31.GTI Treffen am Worthersee'12, 3#Event Raceism, Wolfsgruppe VAG Event'12
10.Cult-Style.de'13, Oldschoolsuicideparty '13, 4#Event Raceism, Style'd
 Profil    2444001

VW Zone Admin
VW Zone Admin
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1722539
Auto: T5 TDI ;) CLS CDI by H&R,
Właśnie to potwierdził Maciek ;) ale mimo to impreza pewnie będzie udana ;)

Profil    1722539

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6587671
Auto: Zaawansowane zbieranie $$$
Ja już po, nie zabawiłem do końca bo w sumie już nic ciekawego się nie działo. Głębszy opis pojawi się w volXzone, narazie powiem tyle: organizacyjnie naprawdę ok, sektery podzielone bardzo dobrze, scena w dobrym miejscu, S&S na podjeździe całkiem nieźle zrobione, telebim wyświetlający różne zakątki zlotu bardzo fajny pomysł, śmietniki na miejscu, Toi Toi nie brakowało, generalnie lepiej zdecydowanie niż w latach ubiegłych. Co do aut, całkiem sporo dziś było dobrych aut, niestety... wszystkie znane z VAG Event plus dosłownie kilka innych nieznanych dotąd a dobrych. Reszta.... przez najbliższych 5-6 numerów mamy spokojnie zapełniony dział Wieś Tańczy i Śpiewa i to naprawdę na grubo ;) Tak czy inaczej sądzę że warto tam pojechac, bo są także ciekawe rzeczy no i jakby nie patrzec od VW Manii się to w Polsce zaczęło. Peace, czekajcie na relację w volX :ok:

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Golf MK3
Bylo dobrze! Ja co prawda tez juz zjechalem,ale sila wyzsza. Jesli chodzi o organizacje to najlepsza Mania od kilku ladnych lat! Sektory podzielone bardzo dobrze, szerokie, przejezdne, ochrona na wysokim poziomie, po 22 nie ma jazdy i koniec. Trawa jak co roku jedynie sprawiala problemow duzo podczas proby przejazdu przez sektory. Naliczylem 13 wyczepien\przejechan mojego hokeja. Jesli chodzi o poziom aut, wiekszosc dobrych znanych juz wczesniej, duzo wiesniakow, niestety jak co roku. Dodatkowo na minus niestety wpuszczanie na teren zlotu innych aut niz VAG. (Ford Focus, Fiat Punto) Pomijam oczywiscie wyscigi. Generalnie super zabawa jak co roku i jak co roku nie zabraklo wiejskiego tuningu i palenia trawy i w ogole labababa. Na koniec przepraszam za brak polskich znakow, ale niestety nie mam ich na lapku.

2008 - VW Mania
2009 - VAG Treffen Usedom
2010 - Oldchool Suicide Mrówki, VW Mania, I Zlot Cultstyle.pl Wilcze Laski, Wojna PP Bydgoszcz
2011 - Nowy Staw, VW Mania, II Zlot Cultstyle.pl
2012 - Majówka Cultstyle.pl, III Zlot Cultstyle.pl, Slammer's Days, STS Tuning Show

Dobrekołoiglebastyle.pl

VW Zone Admin
VW Zone Admin
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1722539
Auto: T5 TDI ;) CLS CDI by H&R,
Lulek napisał(a):
Dodatkowo na minus niestety wpuszczanie na teren zlotu innych aut niz VAG. (Ford Focus, Fiat Punto)

mi w tamtym roku odmówiono, a chciałem tylko za bramą postawić auto, aby nie stało na drodze... :/

Profil    1722539

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: wszystkie żony, ale czasem da pojeździć
Dlatego były inne auta, bo była eliminacja MP w car audio...
Ogólnie na "+" - ktoś fisiował, zaraz ochrona/organizator przy nim i zjebki, szybko przeprowadzona ćwiartka, masa znajomych, no VWMANIA Patrol (szczególnie ta wyższa) yupii .
Poziom aut i ciągłe jeżdżenie w koło (celem lansu ???) pozostawia do samodzielnej oceny.

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: Golf MK3
Luki Focus na pewno nie bral udzialu w tych eliminacjach. Zostal chyba popelniony maly blad przez organizatorow, bo jak slyszalem, gosciu mial rezerwacje, zaplacone i musieli go wpuscic. VWMANIA Patrol byl mega. Dziewczyny nie mogly sie odpedzic od chetnych na foto.

Ja napisalem owszem, ze przy probie przejazdu wyczepial mi sie hokej, ale to jest nic w porownaniu do ilosci przejazdow aut (zazwyczaj sztrucli) ktorzy ciagle w kolko jezdzili i przysparzali tylko klopotow innym jezdzac na recznym i probujac spalic kapcia na trawie. Wniosek z Manii mam taki odnosnie przejazdow. Auta dobre nie musza buczec, miec glosnej muzyki, zeby przejezdzajac ktos je zobaczyl. Inni musza uciekac sie do innych sposobow typu labababa, halas, palenie kapci itp. itd. Po raz kolejny przepraszam za brak polskich znakow. Powod bez zmian :)

2008 - VW Mania
2009 - VAG Treffen Usedom
2010 - Oldchool Suicide Mrówki, VW Mania, I Zlot Cultstyle.pl Wilcze Laski, Wojna PP Bydgoszcz
2011 - Nowy Staw, VW Mania, II Zlot Cultstyle.pl
2012 - Majówka Cultstyle.pl, III Zlot Cultstyle.pl, Slammer's Days, STS Tuning Show

Dobrekołoiglebastyle.pl

VW User
VW User
Awatar użytkownika

to fakt
jest dużo aut spod znaku siatex i szpachlex ,ale
jest trochę aut naprawdę na najwyższym poziomie
ogólnie podobało mi się, że zakaz jazdy po którejś godzinie był respektowany
i sam widziałem jak kogoś w mk3 wypraszają poza bramę
myślę, że zlot udany,
ochrona panowała nad wszystkim
pozdrawiam

PostWysłany: Nie 01 Sie, 2010 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: Volvo s60 2.4t & Passat B6 BMR DSG
Tak jak rok temu podjechalem obejrzec co tam ciekawego na VW MANIA. Ogolnie bylo fajnie, wiekszy porzadek niz rok temu i nowe atrakcje dalo sie zauwazyc golym okiem.

Co do aut o watpliwym poziomie, to uwazam, ze maja swoj urok :). Dzieki nim mozna docenic dobrze zrobione auta. Poza tym jest sie z czego posmiac. Wiec nie ma sie co czepiac. Nalezy tez pamietac, ze kazdy ma swoj gust.

Gorzej bylo ze zjazdem z obwodnicy na Pruszcz, wspolczuje osobom z gleba, bo mi seryjnego passata bylo tam szkoda...

Co do aut jezdzacych po zlocie, to przydaloby sie cos z tym zrobic, bo jako widz, chce sobie spokojnie przejsc i obejrzec samochody, a nie co chwile uwazac, zeby mnie ktos nie rozjechal. Najgorzej jest jak taki baran co 5 sekund daje do odcinki, spalinami smierdzi, dzwiek watpliwej urody, na dodatek slonce mocno swieci, a to wszystko razem daje niezly bol glowy.

Mi sie zlot podobal, wiadomo, bylo troche buractwa(no ale tez bez przesady), ale to nieuniknione na tak duzej imprezie.

Najbardziej podobalo mi sie Corrado Mychy, jeden z nielicznych samochodow bez drutow widocznych golym okiem, szczegolnie sie nie przygladalem, bo akurat auto bylo pucowane :). Ogladajac inne znane i chwalone samochody na forum, to szczegoly ich wykonania wolaja o pomste do nieba! Nie bede wymienial konkretnych samochodow.

Szkoda, ze nie bylo Kevina, bo chetnie obejrzalbym jego golfa :D

PS. ANDY z Polo 2.0, zrob cos z silnikiem, bo dymi Ci jak diesel ;).

Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
Lakier napisał(a):
Najbardziej podobalo mi sie Corrado Mychy, jeden z nielicznych samochodow bez drutow widocznych golym okiem, szczegolnie sie nie przygladalem, bo akurat auto bylo pucowane :). Ogladajac inne znane i chwalone samochody na forum, to szczegoly ich wykonania wolaja o pomste do nieba! Nie bede wymienial konkretnych samochodow.

zapraszam na południe polski... jeszcze pokaze ci palcem druty...
nie dojechałem przez siły wyzsze... nie dostałem urlopu na ten czas...choc bardzo chciałem dojechac

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: Volvo s60 2.4t & Passat B6 BMR DSG
Kevin napisał(a):
Lakier napisał(a):

nie dojechałem przez siły wyzsze... nie dostałem urlopu na ten czas...choc bardzo chciałem dojechac

Nie chodzilo mi o druty czy cos, poprostu kojarzysz mi sie ze scena vw i zawsze mi brakuje Twojego auta na manii.

Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
Lakier napisał(a):
Kevin napisał(a):
Lakier napisał(a):

Nie chodzilo mi o druty czy cos, poprostu kojarzysz mi sie ze scena vw i zawsze mi brakuje Twojego auta na manii.

rozumie :ok: ale raz ze nie dostalem wolnego...dwa pogoda nie pewna...i ta droga na drugi koniec polski....ale gdyby był ten urlop to podjałbym ryzyko :)

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 12756505
Auto: mk2 syncro
buractow buractwem .. ale i był grubyy balet :D hehe pozdro all ;)

2011- Nowy staw, Oldschool Suicide Party Mrówki, VW mania, 2 Zlot Cultstyle.pl ...

DOBREKOLOIGLEBASTYLE.PL
 Profil    12756505

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 9067394
Auto: Golf MK2
Lakier napisał(a):
Mi sie zlot podobal, wiadomo, bylo troche buractwa(no ale tez bez przesady), ale to nieuniknione na tak duzej imprezie.

Dokładnie. Jestem tego samego zdania. Byłem pierwszy raz na krótko i nie żałuję.
Co do jeżdżących po placu to nie mam nic przeciw spokojnie jadącemu który może jedzie do sklepu a może robi foty, nawet jak się lansuje to też nie tak źle. Co innego jak jakiś jełop pałuje auto i zapier... na złamanie karku licząc na to, że nikogo po drodze nie trafi.

Co do aut o wątpliwej urodzie to bywają jak wszędzie, na ulicy widać szpachlex & siatex to i na mani widać. Co do aut seryjnych które też jak słyszałem podczas rozmów niektórym przeszkadzają to nie mam nic przeciw bo to jest zlot miłośników VW a nie tylko aut po tuningu.

Na koniec dodam tylko...
Do zobaczenia za rok. piwko

Profil    9067394

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Blase napisał(a):
Co do aut o wątpliwej urodzie to bywają jak wszędzie

hehe nie na evencie np ;)

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 9 z 15 [ 218 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości