Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Zaawansowane projekty » Projekty zakończone
[mk4 Cabrio] Golf mk4 cabrio djbros'
Moderator: ProjektMOD
| djbros | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| kolanek | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 07 Sie, 2005 Posty: 908 Skąd: Jarocin VWlkp Gadu-Gadu: 0 |
|
||||||
|
|
|||||||
| Mioo | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 20 Kwi, 2004 Posty: 5203 Skąd: Wroc Gadu-Gadu: 1367975 Auto: caddy mk1 |
|
||||||
|
|
|||||||
| kolanek | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 07 Sie, 2005 Posty: 908 Skąd: Jarocin VWlkp Gadu-Gadu: 0 |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| Kociek | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 25 Kwi, 2004 Posty: 257 Skąd: Kłodzko / Wrocław Gadu-Gadu: 0 Auto: Golf Mk3 GTi |
|
||||||
|
|
|||||||
| Mioo | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 20 Kwi, 2004 Posty: 5203 Skąd: Wroc Gadu-Gadu: 1367975 Auto: caddy mk1 |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| SulecK | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| SulecK | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Zaawansowane projekty » Projekty zakończone
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

, a ja sie nie chwale, tylko pytam jak wam sie podoba, bo poki nie jest skonczony to jeszcze cos mozna zmienic.
brakuje mi tylko chodnicy klimy, podstawy pod sprezarke do 1.8 benz/1.9 diesel na alternator 90 A, przewodu laczacego sprezarke z chlodnica. Zakupilem jeszcze oryginalne webasto, licznik do vr6, mfa, oryginalny podlokietnik ze skorzanym workiem na reczny i we wtorek przyjdzie wlacznik swiatel z obsluga przednich swiatel przeciwmgielnych. Wiecej zdjec porobie jutro bo mi sie rozladowal aparat. Jak ktos ma do sprzedania to co wymienialem na poczatku to prosze na priv.

naleza sie brawa za zapal i chec spelnienia marzenia. juz daleko nie zostalo. ale ogolnie wedlug mnie mk3 cabrio jest ladniejze od mk4 (mk4 to taki nadmuchany balonik). moze ja sie nie znam... w kazdym razie taka jest moja skromna opinia... powodzenia w dalszej czesci prac! 

Speedbumps

.

?