Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 13 z 41 [ 603 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 41  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [Polo 86c] by jerry
PostWysłany: Czw 22 Sie, 2013 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: karawan
A mi się właśnie podoba takie połączenie, wygląda agresywnie i zadziornie wg. mnie. Właśnie u Ciebie kolor mi się wcale nie podoba, ale to kwestia gustu, każdy ma inny :) Koloru nie zmienie na pewno, bo nie po to malowałem, żeby tydzień po zmieniać kolor :<

Na dniach pojawi się kierownica Luisi od Maćka Karkochy :) wg mnie powinna troche zmienić wnętrze i musiałem nabyć mniejszą, bo z seryjną kierownicą, źle się prowadzi samochód dla mnie.

Image

ale w zanadrzu będę miał kierownica na którą długo polowałem, brązową ori z mk1, kto wie co będzie w przyszłości z Polo :)

PostWysłany: Sob 24 Sie, 2013 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: VW Polo 86c GL 83', VW Polo 86c BEACH 90'
Koło dobrze siadło i ładnie z nadkolami zgrało :ok:
Moim zdaniem kolor felg nie trafiony choć nie powiem pewnie na żywo lepiej to wygląda.
Ale bardziej pasowało by ściągnąć koncepcję z poprzednich felg,żeby zachować bardziej kultowy charakter auta ;)
Pokaż jak kierownica leży w polo.

PostWysłany: Czw 29 Sie, 2013 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Kolor felg wybrałem taki a nie inny i mi się podoba, na pewno trafiony :P może na przyszły sezon będzie bardziej klasyczne koło, zobaczymy ;)

Co do kierownicy to lipa lekka, bo się okazało w końcu, że na szeroki wieloklin, szukanie naby, naba jest, ale rozstaw śrubek nie pasuje no i jutro daje do ziomeczka, który mi zrobi ładnie w nabie dziury i przegwintuje i na weekand kiera powinna być w samochodzie.

Założyłem dziś bagażnik dachowy żeby zobaczyć jak to wygląda, bo czasami może się przydać. Wg. mnie lepiej bez :D wpadła też "tuba" w klimacie do bagażnika i audio daje radę, jeszcze zostaje kwestia wzmacniacza, bo na razie wszystko pod radiem.

a za ponad tydzień... Style'd :D pozytywnie mnie zaskoczyło, że się dostałem także jeszcze większy popęd mam do prac przy Polufce, ogranicza tylko pieniądz... :lipa:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

VW Zone Master
VW Zone Master

Gadu-Gadu: 9060162
bagażnik spoko :) do tamtych kół by pasował :P wydaje mi się,że chcesz isć dalej w retro culta ale te koła... nie wspógrają z klimatem polówki może gdyby nie ten kolor ;P sam przyznaj bo podświadomie chcesz isć w inna stronę a te koła to ślepa droga :D

Były Golf mk2 viewtopic.php?f=98&t=76885&hilit=retro+euros
 Profil    9060162

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3851169
Auto: kilka VW
Może z polerką rantów byłoby lepiej

Profil    3851169

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

eurosiesiesiesie gdybym chciał iść na "retro culta" jak napisałeś to myślisz, że kupowałbym Schmidty? :D aż taki bogaty nie jestem a szkoda :smutny: niee tamte koła to były takie przejściówki tanim kosztem robione, poza tym 6J i 14 na to opony dobrej nie ma nawet ;( po cichu myślę o sprzedaży Schmidtów pod koniec września i malowaniu Polo puki ciepło i mam udostępniony garaż w domu, na zimę Polo będzie musiało zmienić miejscówkę i polecieć 25km ode mnie więc wydaję mi się, że malowanie będzie lepsze teraz a na koło się kase przez zimę pozbiera :) jeśli cult no to jakie koła mi powiedz? RM które są na co 3 samochodzie? Raczej nieee, no to co innego? :P

Polerka rantów była w planie, ale przy prostowaniu rant się zniekształcił od zewnątrz i bardzo źle to wyglądało z polerką więc postanowiłem pomalować całe.

Bas w miarę słychać, ze wzmacniaczem powinno być lepiej niee

Image

PostWysłany: Pią 30 Sie, 2013 
VW Master
VW Master

Auto: Bora V5
Pasi ta felga czo wy gadacie :P ale jak idziesz teraz w detale to ja bym wykombinował jakieś dekielki do tych felg...

PostWysłany: Pon 02 Wrz, 2013 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Auto: VW Polo 86c GL 83', VW Polo 86c BEACH 90'
Ciekawi mnie jak wrażenia z jazdy na 15 z tą oponą? Idzie auto użytkować normalnie? No wiadomo,że z tyłu trze,ale jak sam jeździsz to też? I najważniejsze jak kierownicą się kręci? :P

Ogólnie to bagażnik pasuje,ale nie taki bo wydaje się za delikatny przy takim kole. Więc i bagażnik jak już ma być to masywny ;)

PostWysłany: Pon 02 Wrz, 2013 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Fele idą na sprzedaż bardzo niedługo, a Polo do lakiernika - taki plan na wrzesień ;) gdyby zostały to dekielki bym dokupywał na pewno, ale doszedłem do wniosku, że lepiej mieć dobrze pomalowane auto bez rdzy w 100% i nie mieć koła niż mieć koło a mieć lakier do dupy :) koło na pewno jakieś kupie zimą.

Jeździ się tak samo jak na tych śmiesznych 14tkach i 155 oponie, z przodu w ..uj twardo z racji gwintu od memli który jest twardy jak [-----], przynajmniej nic nie obciera z przodu :D z tyłu trzeba by dokupić odboje, bo jak wsiądą 2 os to już jest niżej a jak 3 to w sumie mniej niż o.5cm pomiędzy nakolem i oponą. Nadkola są też lekko wypchnięte, bo tarło dość mocno a felgi i tak już mają negatyw na 1 podkładce :) kreci kierownica się normalnie :D nawet 17 latek chudy i nieprzypakowany daje rade na luzie hehehe :D

w sobote na Style'd, juz bez bagaznika, bo wg mnie bez niego jest lepiej :) on i tak uzywany jest jak juz tylko do tego jesli w polo sie cos nie zmiesci albo jak będę chciał na zlot zabrać coś większego, dorwałem go za 10zł więc grzechem było nie brać :)

PostWysłany: Nie 08 Wrz, 2013 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Style'd by Stylepoznań - super impreza, polecam każdemu! Typowy chillout!

Dropsik dojechał do Wągrowca jakoś po 7dmej z Chojnic, zalał Golfine za 6.08zł na Shellu jakieś nitro+ i pojechaliśmy dalej do Poznania, droge 65km przejechaliśmy w 50 minut, obwodnica Murowanej 130/140km/h i pasowało. Dalej pozdro dla Lodzia w tym momencie, bo bez niego byśmy nie dojechali do Gądek, doprowadził nas idealnie pod wjazd, dzięki wielkie Lodzisław! :D :)
na miejscu dobre zakupy u Hubcia, kiera z mk1 GL to jest to, jeździ się dużo lepiej niż na starej serii.
Pozdro również dla kolegów i koleżanki z Wrocławia i z Irlandii od Vento, nie pamiętam imion, bo lekki feeling już był niee bardzo w porządku, miło było poznać i pogadać trochę. Pełen szacuneczek za trase z IRL :ok:

Ogólnie bardzo pozytywnie!

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

z dropsem :ok:
Image

Image

Image

dziś zabrałem się od razu za rozbiórkę, fele zdjęte i wystawione na allegro. środek wyleciał. polo w październiku się będzie malowało, decyzja zapadła :)

Image

Image

Pozdro

EDIT:

Fotki od Skrabiego :)

Image

Feeling niee
Image

(:
Image

the best ever
Image

Image

wasze zdrowie ekipo stylepoznan za najlepsza sobote wrzesnia :zdrowko:
Image

Image

Image

PostWysłany: Pon 09 Wrz, 2013 
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6467484
Auto: Scirocco R
Bardzo mi się podoba to auto.

Świetnie wyglądało też z bagażnikiem, a o to ciężko ;)
Obrałeś jedyną słuszną drogę do robienia tego autka.
Jeśli koła wpadną w przyszłości bardziej kultowe, będzie jeszcze lepiej (Choć teraz absolutnie nie mam zastrzeżeń, bo koło mi się podoba).

Nadal kibicuje i będę tu zaglądał :ok:

Było: Polo 86c2f '91, Golf MK2 '88, Caddy 14D '83, Polo 86c '90, Golf MK2 '92, Polo 86c2f '92, Derby 86c '79, Santana '83, Jetta A2 '89, Scirocco MK2 '82, Polo 9n3 '08, Golf MK3 '94, Polo 86c2f '92, Golf MK2 ABF+ '90, Polo 6n2 GTI '00, Golf MK2 '92, Polo 86c2f Genesis '92, Derby 86c '84, Passat B5 '01, Caddy 14D '91, Derby 86c '83, Caddy 14d '92, Scirocco R '13...
Jest:Golf MK2 GTI i coś tam jeszcze..
 Profil    6467484

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Dzięki Madd :) ciesze się, że się podoba. W przyszłym sezonie mam nadzieje, że uda Ci się ogarnąć, je na żywo ;)

Na dniach Polówa leci do blacharza, małe poprawki, klepanie rantów lepsze oraz baranek na podłogę, a w niedziele do lakiernika, powrót mniej więcej pod koniec września/początek października.
Zimą mam zamiar kupić dobre klasyczne felgi, rozmiar ten sam czyli 15" szerokość na pewno 6 lub 7J. Całkiem możliwe, że pojawią się Hubciowe fele :D

Pozdro! :)

VW Master
VW Master

Auto: Inne
Co raz lepiej to wygląda ;)

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Z nowym lakierem powinno być jeszcze lepiej i na nowym kole, zobaczymy co to wyjdzie :)

troche nas rwało na trasie to spod świateł poszliśmy konkretniej z dropsikiem, polo na jedynce wyrwało do przodu, ale później nas zamiótł mimo tego, że golf nie kręcił więcej niż 5 tyś obrotów :) pełen szacunek dla dropsa ogólem jeszcze raz za całego golfa i za trase z Chojnic do Gądek.

jeszcze jedna fotka od ckjfoto.pl
Image

vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Auto: VW Passat B3 '93 1Y (taty :D )
Image
Świetnie yupii

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 13 z 41 [ 603 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 41  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 84 gości