Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 32 z 44 [ 647 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 44  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [Caddy mk1] TEXAS - Dawid
PostWysłany: Nie 31 Mar, 2013 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7962805
Auto: 1984 Golf Mk2 , 2010 Seat Altea XL
cipel1 to musi być jakieś złudzenie , uwierz na słowo , kisty tam niema :)

wojtek_sari domyślam się że do mnie pijesz , ale uwierz że nie utożsamiam się z projektem bo przejechałem obwodnica Wągrowca i myślę że udzieliłem się przy projekcie , mało tego sam dowoziłem materiał na pakę , na czy jak na czym ale na materiałach budowlanych się znam, wiem co jest dobre a co nie i nie musi Ci się podobać bo to jest bambus ale warto byłoby docenić że zwykłe panele kosztują około 27zł za metr kwadratowy i są gówno warte bo polejesz je woda i wygna się ja stara szynka w lodówce , a z bambusem nigdy nic się niestanie i tutaj leży największy sukces tej paki :) Nie wspominając o nadkolach , pewnie większość z was nie zdaje sobie sprawy ile trzeba się na siłować żeby tak wygiąć , tak twardy materiał...

Wracając do opon to dajcie przykłady fajnych rozmiarów , których nie trzeba sprowadzać z kosmosu , sam chętnie kupiłbym coś co fajnie naciągnie się na 8,5 i 9 i nie będzie to 195/45

GOLF Mk2 klasyczny '84 by BiAłY -> viewtopic.php?f=98&t=80070

Jetta MK2 TD by BiAłY -> viewtopic.php?t=69286

Odbudowa silnika 1.9 AAZ by BiAłY -> viewtopic.php?f=36&t=79851
 Profil    7962805

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: VW Caddy mk1
Moje zdanie jest takie,każdy robi samochód dla siebie a nie dla kogoś. Ma sie podobać właścicielowi bo on w to wkłada czas pieniądze i pewnie napewno nerwy :< :< :< Fakt że nadkola fajnie obrobione bo takich jeszcze nie widziałem (bo ja wogóle mało widziałem ;( ;( :) Caddy na wielki plus :ok: :ok:

Wiadomo że gdyby TEXAS zrobił jakiś AGRO-TUNING to można by było jechać po nim,ale chłopak sie postarał i zrobił to co mu się najbardziej podobało i wyszło :ok: Mnie powala ta misa olejowa coooo coooo bo nie jeden to na odcinku pierwszych 100 metrów by ja ochrzcił :< :<

Jak ktoś chce pokrytykować to zapraszam do mnie :D bo jak narazie to chwalić jeszcze nie ma czego :D

Caddy mk1
viewtopic.php?f=98&t=82730

VW User
VW User

tbialyjettamk2 napisał(a):

to jest bambus ale warto byłoby docenić że zwykłe panele kosztują około 27zł za metr kwadratowy i są gówno warte bo polejesz je woda i wygna się ja stara szynka w lodówce , a z bambusem nigdy nic się niestanie i tutaj leży największy sukces tej paki

Deski kompozytowe też były brane pod uwagę ? Albo panele Quick Step Laguna ?

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: 2.0,2.3,2.4,2.5
a mnie się podoba :] , chętnie na jakimś zlocie obczaje na żywo, mi jedynie nie widzą się nadkola na pace, osb czymś zabezpieczaliście ?, bo bardzo lubi pić wodę

VW Master
VW Master

Gadu-Gadu: 9633133
Auto: VW Typ3 Squareback
Caddy jest kozak, jeden z najlepszych w PL :ok:
Paka profi robota, mi się jednak te boki i nadkola nie podobają
Tak było idealnie
Image
Ale to tylko moje zdanie, jeszcze raz powtórzę: Jest kozak

Profil    9633133

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
caddy to dobry model :ok: , według mnie stoi na 2 miejscu najbardziej udanych jakie wyszły z VW :ok:

o ile zewnętrznie podchodzi , widac pracy włozone jamajama , silnik też o tyle wnęki kół , podłoga , boki komory silnikowej jak na te czasy to powinny byc na równi z resztą - wszędzie ładny lakier , żeby nie było bo nie piszę po złośliwości czy coś ale malowanie gumy przy takich nakładach pracy tam gdzie widać do tych czasów nie pasuje.
Model wybrałeś świetny , pracy włożone w auto masa ale trzeba było poświęcić więcej czasu i na zlotach robić pogrom po całości :cfaniak:

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

stefan napisał(a):
a mnie się podoba :] , chętnie na jakimś zlocie obczaje na żywo, mi jedynie nie widzą się nadkola na pace, osb czymś zabezpieczaliście ?, bo bardzo lubi pić wodę

osb jest w silikonie :) nic nie powinno się dziać

Profil    7962805

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
tam zapomniałem dodać że wielki szacunek za gaźniki bo to cenię sobie w samochodach bardzo wysoko :) jamajama poezja dla oka i ucha :ok:

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

cipel1 to musi być jakieś złudzenie , uwierz na słowo , kisty tam niema :)

wojtek_sari domyślam się że do mnie pijesz , ale uwierz że nie utożsamiam się z projektem bo przejechałem obwodnica Wągrowca i myślę że udzieliłem się przy projekcie , mało tego sam dowoziłem materiał na pakę , na czy jak na czym ale na materiałach budowlanych się znam, wiem co jest dobre a co nie i nie musi Ci się podobać bo to jest bambus ale warto byłoby docenić że zwykłe panele kosztują około 27zł za metr kwadratowy i są gówno warte bo polejesz je woda i wygna się ja stara szynka w lodówce , a z bambusem nigdy nic się niestanie i tutaj leży największy sukces tej paki :) Nie wspominając o nadkolach , pewnie większość z was nie zdaje sobie sprawy ile trzeba się na siłować żeby tak wygiąć , tak twardy materiał...

Wracając do opon to dajcie przykłady fajnych rozmiarów , których nie trzeba sprowadzać z kosmosu , sam chętnie kupiłbym coś co fajnie naciągnie się na 8,5 i 9 i nie będzie to 195/45

Nie no gdzież bym smiał, ale skoro sam tak twierdzisz to cóż... ja dwa lata temu kupiłem na pake Teac'a za półtora koła i co dobrze wybrałem czy mam to spalić w piecu i poprosić abyś załatwił mi bambusa na pakę?

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3915827
Auto: Lupo 2.0 TFSI
Jaro8891 napisał(a):
Mnie powala ta misa olejowa coooo coooo bo nie jeden to na odcinku pierwszych 100 metrów by ja ochrzcił :< :<

nie usuwac mi postow :>

czytamy a nie tylko ogladamy, ten samochod ma "ajra" to jak moze miske uje**bac?

Profil    3915827

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Mk1 Cabrio
Bastek. napisał(a):
ten samochod ma "ajra" to jak moze miske uje**bac?

I jeździ na lawecie yupii Za co wielki plus, bo gdybym miał taką możliwość to bym cabrio wrzucił na lawetę i na zloty tak nim jeździł, a jedynie w słoneczne dni lansował się po mieście i okolicy pijak

PostWysłany: Pon 01 Kwi, 2013 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

wojtek_sari napisał(a):
Nie no gdzież bym smiał, ale skoro sam tak twierdzisz to cóż... ja dwa lata temu kupiłem na pake Teac'a za półtora koła i co dobrze wybrałem czy mam to spalić w piecu i poprosić abyś załatwił mi bambusa na pakę?

Widzę że z czytaniem słabo co? Ja napisałem że dowoziłem materiał a nie załatwiałem a to spora różnica , ale wielki szacun bo ja po bambusa byłem tylko w LEROYMERLIN a Ty po Teak pewnie musiałeś lecieć do samej Tajlandia :ok: i nie pal go w piecu skoro wydałeś taki majątek , jak chcesz to może dam radę wykombinować coś tańszego do palenia , może Topola ? Jak coś to śmiało wal na PW :]

black-cabrio zgadzam się z Tobą w stu procentach , jedziesz i niczym się nie stresujesz że pogniesz ranty , rozwalisz miskę itd , pewnie większość z forumowiczów robiłaby tak gdyby miała taką możliwość , tylko nie chcą się przyznać bo boją się że będą postrzegani jako słabi kierowcy ]:->

Profil    7962805

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: SuperB
black-cabrio zgadzam się z Tobą w stu procentach , jedziesz i niczym się nie stresujesz że pogniesz ranty , rozwalisz miskę itd , pewnie większość z forumowiczów robiłaby tak gdyby miała taką możliwość , tylko nie chcą się przyznać bo boją się że będą postrzegani jako słabi kierowcy

A może poprostu nie którzy lubią czerpać frajde z jazdy samochodem w ktorego wpompowalo sie sporo serca i pieniędzy, bo nie ukrywajmy jest to nadal samochod a pomnik dostaniemy na cmentarzu albo i nie :$

Caddy ładnie wykonczone, tylko tak jak kilku poprzednikom ta paka wogole mi się nie podoba, troche przesadzona..

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: karawan
Myślisz, że Dawid nie jeździ caddym tylko trzyma go w garażu i się na niego patrzy? Trasa choćby 100km starym autem jak dla mnie i dla wielu ludzi jest męcząca i nie daje żadnej frajdy. Po mieście to co innego, w niedziele do kościoła, w piątek na POM haha czy co tam kto woli ;)

Mi paka się podoba w 100% :)

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3851169
Auto: kilka VW
Cytuj:
Myślisz, że Dawid nie jeździ caddym tylko trzyma go w garażu i się na niego patrzy? Trasa choćby 100km starym autem jak dla mnie i dla wielu ludzi jest męcząca i nie daje żadnej frajdy. Po mieście to co innego, w niedziele do kościoła, w piątek na POM haha czy co tam kto woli ;)

Napisała osoba bez prawa jazdy yupii

Mi się Caddy widzi, powoli dążysz do celu. :ok:

Profil    3851169

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 32 z 44 [ 647 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 44  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość