Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 18 z 40 [ 598 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 40  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Sob 23 Lip, 2005 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Ja mam vr6 i sekwencyjny wtrysk. Rewelacja. Chodzi prawi tak jak na benzynie. Nic sie nie dzieje i jest ok. Spalanie srednia na II generacji bylo okolo 18 l a teraz 14. Polecam.

Temat postu:
PostWysłany: Pon 25 Lip, 2005 
VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Czesc mam problem [ Mk II 1,8 gaznik ] nie odpala mi na gazie czasami mu sie jednak zdazy odpalic,wymienilem juz prawie wszystko do tego kolesie od gazu odsylaja mnie do elektromechanika a elektro mechanik do gazownikow twierdzac ze oni cos spieprzyli:( mial ktos podobny przypadek??

Temat postu:
PostWysłany: Wto 02 Sie, 2005 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Witam.Po pierwsze czy jest taka mozliwosc ze zakladamy lpg z innego auta(swoisty swap ;) ) a po drugie czy instalacja z FIATA 125p "przypasuje" do 1.3 :o Pozdro

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

JettLisek napisał(a):
Witam.Po pierwsze czy jest taka mozliwosc ze zakladamy lpg z innego auta(swoisty swap ;) ) a po drugie czy instalacja z FIATA 125p "przypasuje" do 1.3 :o Pozdro

Jest taka możliwość... W mojej Jettcie instalacja juz była w 2 innych autach z tego co wyczytałem... Pierw w Renault 19 później w poldku no i teraz jetta ;)
Jedynie co bedzie trzeba zmienic przy tej instalacji z fiata 125p to te cos co zakłada sie na gaźnik...

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

No i juz lepiej bo slyszalem ze sa jakies prawne zapory, ze niby instalacja nie moze byc zakladana wiecej niz w jednym aucie...Jutro dowiem sie w zakladzie czy podjeliby sie takiego zadania...Thx za szybka odpowiedz.Pozdro

Temat postu:
PostWysłany: Śro 03 Sie, 2005 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Jednak lipa.Pan w zakladzie oznajmil :" Ja tam panu nie zaloze i nikt panu nie zalozy bo nikt panu nie da na to papiery...Bo raz przyznana homologacja na instalacje nie moze byc przyznawana w innym aucie" :lipa: No to sobie pojezdzilem taniej ;(

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

słuchaj jak chcesz dać 500 za przekładke to jeć do gazowników daj im te 500 a drógie 500 weś se w kredyt na 10 miesiecy po 50 zł i po problemie !! Masz nowy legalny gaz bez zadnych machloi!!

CO ty masz tam za motor ?? pewnie 1,3 litra do takich instalacje startują juz od 1100 zł z butlą w kole !! Jetta ma duzy kufer mozesz se wziąsć butle walcową i zbijesz jeszcze z ceny z 2 stówki !!!! i nie łaż po złodziejskichfirmach w tczewie bo pewnie są 3 albo 4 stacje i nawzajem se cene podbujają. Przyjedz do trójmiasta daleko nie masz tu jest taki wybur instalatorów ze zgłupieć idzie jak pojedziesz do jednego i powiesz ze za tyle i tyle załozą ci w takiej firmie to on napewno pujdzie na to zeby se klienta zwabić i załozy ci po tej samej cenie co se wymyśliłeś.

Takie jest moje zdanie

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

1200 za butle cylindryczna, 1400 za butle w kole.Co do tego przeszczepu to myslalem ze nie bedzie takich problemow...Jesli mialbym juz instalowac gaz u siebie to na bank nie wybralbym zadnej firmy w Tczewie.A co do ceny to wolalbym wydac te 1400 na zawieche.Pozdro

Temat postu:
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

A to ciekawe ze nie można przekładac instalacji do innych aut... Mi przy przeglądzie nic nie mówili na ten temat... Jedynie musiałem zrobic badania techniczne butli bo skonczyła sie ważnosc... Wszystkie papiery mam legalne wiec jakoś sie da to zrobic... :o

Temat postu:
PostWysłany: Czw 04 Sie, 2005 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2320011
Auto: vw 1200 '68
no i własnie mam do ciebie SantoS pytanie jak to jest dokładnie, z zielonej jetty wymontowałem gaz i lezy a do siwej chciałem załozyc.
mixer bym zmienił, odparownik(reduktor) mam nowy, butle walec 75l
i jak to jest z dokumentami?? mam wszystkie papiery na gaz i co dalej?? są na inny samochód ale tez na jette tylko nr inne??czy mi to na przeglądzie wbija czy jak?
dodam ze teraz dopiero będe rejestrował na siebie furacza

Profil    2320011

Temat postu:
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

witam wszystkich. ostatnio założyłem sobie gaz w mk2 1.3 na gazniku. chodzi ładnie ale jest tylko problem z tym jak silnik jest zimny. bo gasnie co chwile jak zejdą obroty. czy podniesienie obrotów duzo zwiększy zuzycie gazu ?? prosze o szybkąodpowiedz

Temat postu: Gaz sekwencyjny w VR6 2.8
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Witam.Mam pytanie do wszystkich którzy mają gaz sekwencyjny w VRkach.Ja załozyłem właśnie LPIGAZ stellę .Goście męczą sie od tygodnia i auto niechce jeździć.
Do 2 000 obrotów przerywa i szarpie autem na wyższych jest ok, i nawet dość mocny spalanie też jest ok ,około 12l. gazu na trasie.
Chciałem zapytać czy ktoś ma taki gaz i jakiej srednicy ma dysze bo podobno może to być wina dysz.

Temat postu:
PostWysłany: Sob 06 Sie, 2005 
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3239572
Auto: Bora Sedan V6 oraz Bora Variant TDI ASZ+ Jetta mk II Coupe Bora Sedan TDi ATD
Ja mam z kolei takie pytanie czy ktoś ma może wtrysk Gazu w Vr6 ??? jest to dla mnie ważna sprawa, chcę wiedzieć jak się to zachowuje i jak się jeździ, bo mam okazje kupić tanio Vr6 ale na benzyne to nie wydaole :$

Temat postu:
PostWysłany: Pią 12 Sie, 2005 
VW Zone Admin
VW Zone Admin
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1722539
Auto: T5 TDI ;) CLS CDI by H&R,
BartoL napisał(a):
Ja mam z kolei takie pytanie czy ktoś ma może wtrysk Gazu w Vr6 ??? jest to dla mnie ważna sprawa, chcę wiedzieć jak się to zachowuje i jak się jeździ, bo mam okazje kupić tanio Vr6 ale na benzyne to nie wydaole :$

Marekq12 napisał(a):
Ja mam vr6 i sekwencyjny wtrysk. Rewelacja. Chodzi prawi tak jak na benzynie. Nic sie nie dzieje i jest ok. Spalanie srednia na II generacji bylo okolo 18 l a teraz 14. Polecam.

Profil    1722539

Temat postu:
PostWysłany: Sob 13 Sie, 2005 
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2356976
Auto: Cupra 4x4 ????
A ile koszt takiej instalacji? Bo z tego co wiem, to jest mniej więcej tak: 1000zł - 1cylinder ;)

Image
Było A3, Mk2,Mk3 TDI+, Mk3 20VT...
 Profil    2356976

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 18 z 40 [ 598 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 40  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości