Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 9 z 27 [ 405 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 27  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [golf mk3 GTI] by Docenty/ gotowy na sezon str. 8
PostWysłany: Wto 05 Cze, 2012 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6418430
Auto: mk3 GTI / Corrado/ Mazda RX8
MORFEUSZ_21 napisał(a):
Udało Ci się kupić ten grill jak ślepej kurze koko euro spoko ziarno :-D
Jak chcesz mieć takie opony jak ja to dam Ci namiar do gościa do Gliwic i powinien mieć na miejscu
a jak nie to błyskawicznie ściągnie :-D

ano udało się ;p póki co wytne ranty z przodu i zobacze jak siadzie bo z kasa krucho teraz :)

jakby co to bede pamietał o namiarze :D :ok: :ok:

simon180 napisał(a):
Czemu soczewek nie przełożysz do lamp z vento? Na jaki zlot teraz się wybierasz?

całe lampy sprzedam na na zime oddam do wypolerowania szkiełka i wrzuce nową soczewkę :) tym razem z zenkiem 4300 albo pojde po całosci i walne 16000 xD

najblizej chyba Dub-it :)

up, zmiana frontu.... ;]

edit: wiem, że to nie wytłumaczenie ale po pijaku z kumplami różne rzeczy wychodzą :D

sry ^^ piwko piwko piwko piwko piwko

pozdro i foty.

ImageImageImageImageImageImage

AiRRight- okucia, zestawy zawieszeń i części- zawory, węże itp. Najlepsze ceny w PL- Kliknij!
 Profil    6418430

PostWysłany: Pią 08 Cze, 2012 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 11810028
Auto: Passat B3 VR6, A4 B5 V6
na Vento lepiej.

Docenty napisał(a):
i tak: jeżeli golf ma pozostać między autami w "garazu" pomimo kilku zgłoszeniom o up. to proszę temat zamknąc i projekt bedzie toczył sie bez forum.

niee

w dobrą stronę z autem idziesz, ale takie spinanie się o dział na forum... przecież to tylko forum, co to za różnica gdzie temat wisi? myślałem że każdy z nas robi auto pod siebie i dla siebie, a nie dla poklasku i miejsca w innym dziale. ale to pewnie ja jestem jakiś inny. ;)

Profil    11810028

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1459169
Auto: 80 B4
Ooo teraz to jak człowiek auto wygląda.. :) Zmiana na mega +. Ogarniesz do końca opony i będzie majonez :)

Profil    1459169

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Porsche 951
Docenty napisał(a):
i tak: jeżeli golf ma pozostać między autami w "garazu" pomimo kilku zgłoszeniom o up. to proszę temat zamknąc i projekt bedzie toczył sie bez forum.
za taki text to od razu jesteś spalony na maxa ]:-> :ała: :ała: :<:
nie wierze w to co czytam :lipa:

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

noname_conek napisał(a):
Docenty napisał(a):
za taki text to od razu jesteś spalony na maxa ]:-> :ała: :ała: :<:
nie wierze w to co czytam :lipa:

jestem nietrzezwy ale uwazam ze w aucie jest kupa roboty i serca wlozone i mysl jak chcesz ale uwazam ze jest to niedocenione...

tu nie chodzi i spinanie sie ale raczej o pewnego rodzaju rozżalenie :) :] :]

jestem od poczatku ciekawy co autu brakuje wg niektórych. Auto dostaje sie na kilka imprez dosyć promowanych w tym kilka zagranicznych a w PL auto przez 2 lata, kupe czasu i serca nie wspomne o kasie pozostaje miedzy seryjnymi autami....

conek, Twoja trójka jak i czwórka sa zajebiste a z Ciebie nie najgorszy fotograf ;] (tzn dobre masz szoty ;p) ale mnie chodzi o kwestie pewnego rodzaju hejtu, ktory towarzyszy temu tematowi a nie idzie on do konca schematowi: gleba+fela. To tyle

Ostatnio edytowany przez Docenty, Pią 08 Cze, 2012, edytowano w sumie 1 raz

AiRRight- okucia, zestawy zawieszeń i części- zawory, węże itp. Najlepsze ceny w PL- Kliknij!
 Profil    6418430

VW User
VW User

Auto: Volkswagen
Docenty napisał(a):

pojechales po bandzie coooo coooo
troche wiecej samokrytyki i daj ocenic innym czy ten samochod posiada miano "projektu", chyba troche za bardzo sie wczuwasz w to auto no_coment

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

RafaelloW007 napisał(a):
Docenty napisał(a):

pojechales po bandzie coooo coooo
troche wiecej samokrytyki i daj ocenic innym czy ten samochod posiada miano "projektu", chyba troche za bardzo sie wczuwasz w to auto no_coment

chodzi mi o odniesienie sie do zgłoszeń przede wszystkim :) i panowie ;] nie spinam sie tylko jestem ciekaw. Auto robie wg swojej wizji i nic tego nie zmieni... ale czasem jak patrze obiektywnie na niektóre projekty albo zaawansowane to sie dziwie... pozdro i bez napiny ;] działam swoje i tyle... piwko piwko piwko

Profil    6418430

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Jest mega teraz:)

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4633358
Auto: Golf MK3 --> Golf MK3 US 2.0 16V ABF --> Golf MK2 2.3 V5 --> Corrado 1.8T
Docenty napisał(a):

To co napisałeś to był strzał w kolano :ała:

Profil    4633358

VW Zone Older
VW Zone Older

Auto: Golf MK2
Docenty napisał(a):
MORFEUSZ_21 napisał(a):
Udało Ci się kupić ten grill jak ślepej kurze koko euro spoko ziarno :-D
Jak chcesz mieć takie opony jak ja to dam Ci namiar do gościa do Gliwic i powinien mieć na miejscu
a jak nie to błyskawicznie ściągnie :-D

ano udało się ;p póki co wytne ranty z przodu i zobacze jak siadzie bo z kasa krucho teraz :)

A tam wcale tak trudno o taki grill nawet dzis jak bylem na szrocie to staly 2 venciaki z takim frontem :P

VW Maniak
VW Maniak

Gadu-Gadu: 6997348
Auto: Golf Mk2
Front go odmienił trochę, na plus oczywiście, bo wyleciała ta ohydna maska. Albo mi się wydaje, albo ta maska co jest teraz jest kiepsko polakierowana? Opony balony, lampy tył beznadziejne i poza tym dużo bezsensownych psudo-karbonów...dużo kasy i serca wsadzone, a efekt co najmniej średni. Tyle na temat auta. A odnośnie tego co napisałeś o projektach to aż szkoda się wypowiadać, bo to jak ktoś wyżej napisał "strzał w kolano". Uwierz, że na pewno milej by Ci było, gdybyś pewnego razu wszedł na forum i znalazł swoje auto w projektach, tak bez narzucania się. Jak auto będzie na tyle dobre, to chłopaki na pewno to docenią i je przeniosą- nic na siłę no_coment :ok:

Profil    6997348

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8278723
Auto: VW Jetta A1 79r.
Docenty

Idziesz w coraz lepszą stronę :) Auto już fajnie się prezentuje ale też podpisze się do tego wyżej :) Musisz coś z oponami zrobić by ładnie się wszystko zgrało :) I będzie DOBRZE...

PostWysłany: Pon 11 Cze, 2012 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

post wyedytowany xD troche mnie poniosło wczesniej xD kiijem kiijem

piwko piwko piwko piwko

moss napisał(a):
Front go odmienił trochę, na plus oczywiście, bo wyleciała ta ohydna maska. Albo mi się wydaje, albo ta maska co jest teraz jest kiepsko polakierowana? Opony balony, lampy tył beznadziejne i poza tym dużo bezsensownych psudo-karbonów...dużo kasy i serca wsadzone, a efekt co najmniej średni. Tyle na temat auta. A odnośnie tego co napisałeś o projektach to aż szkoda się wypowiadać, bo to jak ktoś wyżej napisał "strzał w kolano". Uwierz, że na pewno milej by Ci było, gdybyś pewnego razu wszedł na forum i znalazł swoje auto w projektach, tak bez narzucania się. Jak auto będzie na tyle dobre, to chłopaki na pewno to docenią i je przeniosą- nic na siłę no_coment :ok:

na masce jest spora pomarańczka bo nalane zostało 7 warstw klaru :) czekam aż stwardnieje i bedzie wypolerowany na lustro i jeśli bedzie dobry połysk to na reszte auta czeka prawie 5l klaru :D Lampy tył zostaną bo mi sie akurat podobają, ew wpadna Crazy Colours, oponki zmienię- kwestia czasu a pseudo karbonów to tylko lotka tył i obudowy luster ale przy malowaniu całego auta wszystko pojdzie w kolor, włącznie z listwami bocznymi więc nie bedzie żadnego carbonu już oprócz listewek na progach

Profil    6418430

Temat postu: Re: [golf mk3 GTI] by Docenty Vento front str 9
PostWysłany: Sob 16 Cze, 2012 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Gadu-Gadu: 10441185
Auto: MB W124 e300 PB / CC 1.8 16V
dobrze sie dzieje ;) tylko albo mamy te same mozgi albo cholera wie :[ ja dzisiaj wrzocilem vento front na tym samym grillu , czekal 2 tygodnie na malowanie , wczoraj malowany , dzisiaj wrzucony , za jakies 2 tyg poler , jak dobrze siadzie lakier , Image
i rowniez przygotowywuje RM'y na sezon :o musisz zmienic znowu front yupii :-D kiedys trzeba sie ustawic na sesyjke na rejonie ]:->

Profil    10441185

Temat postu: Re: [golf mk3 GTI] by Docenty Vento front str 9
PostWysłany: Sob 16 Cze, 2012 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

KurierOPL

hehe ;] szkoda ze prawie wszystkie mk3 w opr sa na vento -.- ;] ale coz jak wloze bix to znow bede jedyny ;p a co do spota to ja bardzo chetnie ;]

i kilka foto ;]

udalo sie spasowac tyl, zostal przod :) dzis wkleilem rowniez szybe do uesa i czekam na tablice w rozmiarze :)
Image
Image
Image
Image
Image

Profil    6418430

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 9 z 27 [ 405 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 27  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 8 gości