Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
| Autor | Wiadomość | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| .turek. | Temat postu: [mk2 GTD] GOTTI in progress, all str 1...by turek |
||||||
Rejestracja: Nie 04 Kwi, 2010 Posty: 267 Skąd: Ostrzeszów Gadu-Gadu: 5425859 Auto: mk2 w dieslu |
|
||||||
|
|
|||||||
| KAPEC1987 | Temat postu: Re: [mk2] "RATowanie" golfa przed złomowiskiem!! by turek6 |
||||||
Rejestracja: Pon 19 Kwi, 2010 Posty: 1125 Skąd: Ostrzeszów Gadu-Gadu: 0 Auto: VW Golf MK3 GTI VR6 |
|
||||||
|
|
|||||||
| .turek. | Temat postu: Re: [mk2] "RATowanie" golfa przed złomowiskiem!! by turek6 |
||||||
Rejestracja: Nie 04 Kwi, 2010 Posty: 267 Skąd: Ostrzeszów Gadu-Gadu: 5425859 Auto: mk2 w dieslu |
|
||||||
|
|
|||||||
| .turek. | Temat postu: Re: [mk2] "RATowanie" golfa przed złomowiskiem!! by turek6 |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| KAPEC1987 | Temat postu: Re: [mk2] "RATowanie" golfa przed złomowiskiem!! by turek6 |
||||||
Rejestracja: Pon 19 Kwi, 2010 Posty: 1125 Skąd: Ostrzeszów Gadu-Gadu: 0 Auto: VW Golf MK3 GTI VR6 |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| Eric | Temat postu: Re: [mk2] "RATowanie" golfa przed złomowiskiem!! by turek6 |
||||||
Rejestracja: Czw 07 Lip, 2005 Posty: 2522 Skąd: Kalisz Gadu-Gadu: 5849155 Skype: ericmk2 Auto: Passat B3 Variant |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| Eric | Temat postu: Re: [mk2] "RATowanie" golfa przed złomowiskiem!! by turek6 |
||||||
Rejestracja: Czw 07 Lip, 2005 Posty: 2522 Skąd: Kalisz Gadu-Gadu: 5849155 Skype: ericmk2 Auto: Passat B3 Variant |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| Adamos_20 | Temat postu: Re: [golf mk2] "RATowanie" golfa przed złomowiskiem by turek |
||||||
Rejestracja: Nie 02 Wrz, 2007 Posty: 471 Skąd: Świecie/UK Gadu-Gadu: 0 Skype: adam.kotlega Auto: Skoda Superb daily, Polo 86c |
|
||||||
|
|
|||||||
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 6 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

Autem nie jeździłem na co dzień bo miałem drugie a golfik był tylko do 'lansu', ale "styl RAT" jakoś za specjalnie do mnie nie przemówił. Wiosną tego roku stanąłem przed wyborem : złomowisko albo odbudowa, policzyłem, przemyślałem no i został! I tu zaczęły się schody.. trochę blacharki, dużo więcej mechaniki, lakierka no i tak to teraz wygląda, mam nadzieję, że co niektórym nawet przypadnie teraz do gustu. Co ważne starałem się jak najwięcej przy nim zrobić własnymi rękami więc jestem z niego tym bardziej zadowolony bo trochę do zrobienia było, świadczy o tym to, że wyjechałem dopiero we wrześniu gotowym do jazdy autem, już z dieslem pod maską, nowymi częściami w zawieszeniu, na felgach które od zawsze mi się podobały...

kurde nie wiem czy nie będzie z tym zbyt dużo pracy..

![niopp ]:->](./images/smilies/diabel_faja.gif)

obok nowe sprzęgło do TD

wczoraj udało się trochę zniwelować wysokość tylnego zawieszenia (tył strasznie piał względem przodu), wg mnie całkiem znośnie wyszło 

![]:)](./images/smilies/devil.gif)

masakrycznie twardy na tym gwincie.. fotorelacja wkrótce