Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 191 z 322 [ 4818 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 322  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [corrado VR6 US Porsche style] by Praks
PostWysłany: Nie 24 Kwi, 2011 
VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 4948916
Auto: Sportback
z tego co wiem klata ma iśc w czarny błysk jak silnik, mówiłem że w poler a on niee uwzioł się ;)

Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
igor napisał(a):
Rób klatkę w poler, za dużo skóry w środku pachnie lekkim festynem :lipa: Deska zostaje ori???

festynem?? ja cie prosze... chyba za duzo jajek sie najadłes igor

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

B_O_N_K napisał(a):
Skrawkami klatki nie obszyjesz...

no ale na pewno juz mniej potrzeba skorki niz jakby w ogole jej nie bylo- wiec delikatna oszczednosc jest - o to mi chodzilo

Audi A3 8P OEM+ projekt viewtopic.php?f=98&t=96254&view=unread

Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

To na pewno, fakt.

Dobra, nie róbmy zamieszania bo Praks przez te nasze polery, skóry i malowania spać po nocach pewnie nie może :)

Corrado VR6 SLC
Passat B5 2.8 V6 4Moion

Image

PostWysłany: Wto 26 Kwi, 2011 
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2219141
Auto: golf II 2.9 vr6
Co prawda ja też jajek najadałem się sporo :-D ale zdecydowanie widział bym tu klatke w full polerce :P

Profil    2219141

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2011 
vw P.I.M.P.uś
vw P.I.M.P.uś
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 364477
Tlen: praks@tlen.pl
Auto: Corrsche vr6T
auto oddane do strefy ciszy firmy specjalizujacej sie w car audio...maja mi wykonac tylne boczki an zamowienie by nei kolidowaly z klatka...1 dzien i ponoc maja byc gotowe...gorzej ze w drodze do nich tak przypier.... miska ze ma wgniecenie sporej wielkosci...na szczescie z samego brzegu wiec smok raczej caly...ale chyba przy zmianie olejj trza bedzie ja podklepac i w koncu zalozyc oslone na ktora material lezy jzu rok... :ała:

dodatkowo podczas malego upalania auto nagle zaczelo tracic ciag...w pierwzej chwili myslalem ze paliwo ale bylo pol baku zaczalem patrzec na wskaznik doladowania a tam ledwo 0.5 bara gdzie wczesniej dochodzilo prawie do 0.7...wiec chyba pasek sie slizga i wymaga zmiany...zalozony byl ten ktory byl kupiony z zestawem...

dzis bylem odebrac auto ze strefy ciszy...i co...auto zostalo...nie do konca boczki wykonane jak chcialem nanosza poprawki i jutro maja byc gotowe do obszycia...ogolnie spoko...gorzej ze panowie podczas wykonywania oslony lewarka pod miszek TT polamali zaczepy bez ktorych jak wiadomo nie bedzie sie to trzymac na miejscu... <_< oczywiscie sygestje ze strony panow ze to jzu tka bylo...ale jak powiedzialem ze panowie ja znam swoje auto i wiem co jak bylo dodatkowo CELOWO zdjalem oslone tuz przed przyprowadzeniem auta a nie ze lezala w piwnicy jak to sugerowal jeden z panow to sie zaczeli zastanawiac...tak czy inaczej musze skombinowac kolejna oslone i musza wykonac ja jeszcze raz...

co by bylo jeszcze kolorowiej to zazyczyli sobie o ponad polowe wiecej niz wstepnie szacunkowali...

na oslode zostal fakt ze odebralem jzu gotowe fotele i boczki, poza niezla warstwa kurzu i tloczeniami nie mam zadnych zastrzezen ooops

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5
Auto: MK2 2.0 16V, BMW 5 E39 Touring
Ja nie rozumiem, jeden mały znaczek a szumu na 5 stron :ała: trzeba bylo nie robic w ogole

Profil    5

vw P.I.M.P.uś
vw P.I.M.P.uś
Awatar użytkownika

chodzi o to jak zwyszly i wygladaja po skonczeniu...jakby nei bylo tloczenia spodobaly mi sie dlatego bo widzialem jak wygaldaja na innych fotelach i sadzilem ze tutaj tez tak wyjdzie...i mam prawo wyrazic niezadowolenie jesli cos mi nie pasuje...

z tloczen nie jestem zadowolony bo nie wyszly tak jak myslalem ze wyjda i jak wyszly na innym kawalku skory ktory bandzior wyslal...

jestem ciekaw jak ty bys sie zachowal jesli slaboby wszedl element na ktorym ci mocno zalezalo i byl nei odwracalny??

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5
Auto: MK2 2.0 16V, BMW 5 E39 Touring
Wiem, czytam na biezaco.. i o to mi chodzi, jeden mały znaczek a tyle szumu tutaj zreszta niepotrzebnie

Profil    5

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3851169
Auto: kilka VW
Cytuj:
jeden mały znaczek a tyle szumu tutaj zreszta niepotrzebnie

Przy takich projektach to właśnie w głównej mierze takie "małe znaczki" tworzą całość

Profil    3851169

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
no znaczki może nie wyszły jednak całość wygląda godnie (przynajmniej na fotach bo w realu to nie widziałem) , kubły mi się okropnie podobają :ok:

poza tym tak dla przypomnienia ;) Praks pogratulować artykułu :ok: , godnie fura zaprezentowana a ta fota od przodu .... oj dobrze te tyle koło leży :ok: :ok: :ok:

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

VW Zone Papla
VW Zone Papla

Gadu-Gadu: 6607071
Auto: na co dzień...
Kevin napisał(a):
igor napisał(a):
Rób klatkę w poler, za dużo skóry w środku pachnie lekkim festynem :lipa: Deska zostaje ori???

festynem?? ja cie prosze... chyba za duzo jajek sie najadłes igor

Gusta i guściki kolego drogi.

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3323300
Auto: VW Caddy Life (daily car), VW Golf mkV GTI TDI (fun car)
sundecade napisał(a):
Ja nie rozumiem, jeden mały znaczek a szumu na 5 stron :ała: trzeba bylo nie robic w ogole

ku...rde znow czuje sie winny.

1. tloczenie robilem najpierw probnie na swojej skorze, potem na tej ktora przyslales. swoja wyslalem ci w zalaczeniu dla porownania.

2. twoja skora jest ciensza o polowe od mojej - to zle.

3. NIE WYSAES mi probki "swojej" skory na ktorej moglbym poeksperymentowac, zrobic probe.

4. na twojej skorze tloczenie wyszlo tak jakby stempel "ciął" skore na krawedziach. powiem szczerze ze robilem troche tloczen i na poduszkach i na mieszkach i na innych elementach i nigdy sie to nie zdarzylo. ale zawsze uzywam skory ok 2mm.

5. to samo tloczenie, tą samą temperaturą, tym samym stemplem, tym samym naciskiem robilem na skorach z foteli leevteena i moge ci zacytowac jego opinie.

reasumujac: uwazam ze wina za "nie do konca zadowalajacy efekt" ponosza po czesci skora, po czesci tapicer (czytaj: musial naciagnac skore zeby nie bylo fald, stempel sie rozciagnal wiec moze trzeba bylo tloczyc stemple po uszyciu foteli tak jak u leetveena)

nie chce ciagle sluchac za plecami "bandzior cos spi....e...r...d...o...l...i...l" dlatego jak tylko dotre do domu puszcze przelew zwrotny z cala kwota. co zlego to nie ja, SORRY.

carbon, indywidualna stylizacja kierownic, obszywanie kierownic i innych elementów wnętrza... ;)

2004:VWMania
2005:Markersdorf,Bautzen,MajóVWka,Tuningowisko,VWMania,Łagów
2006:Markersdorf,Bautzen,
2007:Rothenburg,Bautzen,Blasen
2008:Rothenburg,Blasen,Tuning Deluxe
2009:Rothenburg,Blasen,
2010:Rothenburg,VAG Event,Cultoberfest
2011:Rothenburg,VAG Event,Tuning Deluxe
2012:Rothenburg,Worthersee,VAG Event...
 Profil    3323300

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

poza tym kobieta lekkich obyczajów no panowie

nie codzien sie obszywa fotele skora, na pewno praksa szarpnelo i 500 zl to nie bylo (chodzi mi o cale wnetrze)

no to kurde, jak juz cos robie i place gruby hajs to wymagam - ewidentnie jest lipa i tyle, wyszlo jak wyszlo, powinien bandzi poinformowac - sluchaj taka lipa itd - inna skora, czy cos - poprostu powiedziec, ze nie wychodzi tak jak powinno i tyle, poza tym jedno logo jest ladniejsze niz drugie, wiec chyba moznabylo zrobic lepiej i to drugie....

albo praks sie mogl wstrzymac i odeslac na poprawki - ja wiem jak to jest, ze chcial miec pewnie juz juz :D bo sie doczekac nie mogl tuningu (chyba kazdy tak ma :D ) - ale jakby nie patrzec moznabylo to jakos z glowa rozwiazac

teraz to juz jest po ptokach i tyle :D i nie ma o czym dyskutowac, trzeba sie cieszyc pieknem codziennego jezdzenia tuningiem :D

Audi A3 8P OEM+ projekt viewtopic.php?f=98&t=96254&view=unread

vw P.I.M.P.uś
vw P.I.M.P.uś
Awatar użytkownika

niestety na wysylanie probek nie bylo czasu...na odsylanei i poprawianei rowniez...terminy gonia tapicer nie bedzie czekal i poswiecal czas utylko na moje widzimisie niestety...

tak czy inaczej trudno...ponarzekac polska rzecz...

bandzior nic mi nei odsylaj bo nei o to tu chodzi...nigdzie tego nei wymagalem...

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 191 z 322 [ 4818 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 322  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości