Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Projekty » Projekty zakończone
do zamknięcia
Moderator: ProjektMOD
| Strona 95 z 101 [ 1505 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 101 Następna |
| Autor | Wiadomość | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| arczi_MKII_GTI | Temat postu: Re: [mk2 GTD]-ARCZI akcja porsche |
||||||
Rejestracja: Sob 22 Wrz, 2007 Posty: 2439 Skąd: bydgoszcz Gadu-Gadu: 0 Auto: jetta a2 |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
Rejestracja: Sob 22 Wrz, 2007 Posty: 2439 Skąd: bydgoszcz Gadu-Gadu: 0 Auto: jetta a2 |
|
||||||
|
|
|||||||
| RUSKI | Temat postu: Re: [mk2 GTD]-ARCZI akcja porsche |
||||||
Rejestracja: Śro 14 Sty, 2009 Posty: 924 Skąd: Kalisz Gadu-Gadu: 7981179 Auto: Audi V8 D11 4,2 6-gang Manual |
|
||||||
|
|
|||||||
| Kula | Temat postu: Re: [mk2 GTD]-ARCZI akcja porsche |
||||||
Rejestracja: Pon 07 Sty, 2008 Posty: 244 Skąd: Bydgoszcz Gadu-Gadu: 0 Auto: makaroniarskie MK3 XX Jahre ABF |
|
||||||
|
|
|||||||
| Tolek_Bydgoszcz | Temat postu: Re: [mk2 GTD]-ARCZI akcja porsche |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| aurel | Temat postu: Re: [mk2 GTD]-ARCZI akcja porsche |
||||||
Rejestracja: Nie 13 Maj, 2007 Posty: 415 Skąd: Świętokrzyskie Gadu-Gadu: 0 Auto: Same volkswageny |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| sabotage | Temat postu: Re: [mk2 GTD]-ARCZI akcja porsche |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| tochu | Temat postu: Re: [mk2 GTD]-ARCZI akcja porsche |
||||||
Rejestracja: Śro 24 Wrz, 2008 Posty: 146 Skąd: Warlubie Gadu-Gadu: 2967196 Auto: Mk3 Cabrio |
|
||||||
|
|
|||||||
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Projekty » Projekty zakończone
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

jedz gdziekolwiek do lakiernika to walą albo minią albo podkładem i na to chlorokałczuk albo BITEX tak ze nie opowiadaj tu pierdół ja kupiłem pas przedni bo mój był ściuchrany pojechałem do wujasa na lakiernie pomalowałem go całego minią wysechł na to grubo chlorokauczuk i jest wporzo nówka co mozesz kupić jest tylko zamoczona w fabie z podkładem wyschnie opsikają na lekko czarną farbą i cały pas, tak samo z nadkolami czy gdzie kolwiek więc jak ty sie wypowiadasz ze chlorokauczuk to słaba farba to nie mam pytań tylko jeszcze trzeba umieć dobrze pomalować