Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

| Strona 1 z 1 [ 7 posty(ów) ] | 
| turpik |  Temat postu: Re: Co byscie doradzili Amatorowi takiemu jak ja:) | ||||||
| 
 Rejestracja: Wto 09 Paź, 2007 Posty: 7468 Skąd: Bolesławiec Gadu-Gadu: 8234490 Auto: mk2 tdi++, quattro | 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| archie |  Temat postu: Re: Co byscie doradzili Amatorowi takiemu jak ja:) | ||||||
| 
 Rejestracja: Śro 27 Kwi, 2005 Posty: 8109 Skąd: IRA Gadu-Gadu: 5988786 | 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| blade1981 |  Temat postu: Re: Co byscie doradzili Amatorowi takiemu jak ja:) | ||||||
| 
 Rejestracja: Śro 27 Maj, 2009 Posty: 104 Skąd: INGOLSTAD Gadu-Gadu: 99999 Auto: oooo S2 | 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| turpik |  Temat postu: Re: Co byscie doradzili Amatorowi takiemu jak ja:) | ||||||
| 
 Rejestracja: Wto 09 Paź, 2007 Posty: 7468 Skąd: Bolesławiec Gadu-Gadu: 8234490 Auto: mk2 tdi++, quattro | 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| yamacha |  Temat postu: Re: Co byscie doradzili Amatorowi takiemu jak ja:) | ||||||
| 
 Rejestracja: Śro 24 Mar, 2004 Posty: 2203 Skąd: VwZone Gadu-Gadu: 0 Auto: Corrado | 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| blade1981 |  Temat postu: Re: Co byscie doradzili Amatorowi takiemu jak ja:) | ||||||
| 
 Rejestracja: Śro 27 Maj, 2009 Posty: 104 Skąd: INGOLSTAD Gadu-Gadu: 99999 Auto: oooo S2 | 
 | ||||||
|   | |||||||
|  | |||||||
| Strona 1 z 1 [ 7 posty(ów) ] | 
| Kto jest na forum | 
|---|
| Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości | 
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum | 

Co byscie doradzili,podajcie konkretne modele.Jestem nie za bardzo w temacie a moja cyfrówka to sie nadaje juz chyba do robienia zdjec rodzinnych
 Co byscie doradzili,podajcie konkretne modele.Jestem nie za bardzo w temacie a moja cyfrówka to sie nadaje juz chyba do robienia zdjec rodzinnych  Pozdro
 Pozdro

Tu połowa tematów to pierdoły!!!!A wy sie mnie czepiacie
 Tu połowa tematów to pierdoły!!!!A wy sie mnie czepiacie  Dajcie na luz,Ludzie
 Dajcie na luz,Ludzie