Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
| Strona 1 z 1 [ 5 posty(ów) ] |
| kas18 | Temat postu: Re: [86c2f]Problem z skrzynią biegów i koszem sprzęgła |
||||||
Rejestracja: Czw 10 Lut, 2005 Posty: 713 Skąd: Wrocław Gadu-Gadu: 4505440 Auto: Vw Polo 86cG40 115 km+ |
|
||||||
|
|
|||||||
| evolution | Temat postu: Re: [86c2f]Problem z skrzynią biegów i koszem sprzęgła |
|||||
Rejestracja: Czw 13 Sty, 2005 Posty: 538 Skąd: Wrocław Gadu-Gadu: 9453175 Tlen: evolution1980 |
|
|||||
|
|
||||||
| rolek | Temat postu: Re: [86c2f]Problem z skrzynią biegów i koszem sprzęgła |
||||||
Rejestracja: Sob 24 Gru, 2005 Posty: 4682 Skąd: Międzyrzecz Gadu-Gadu: 0 Auto: A6 C5 V6 & MK2 @ VR6 & MK4 TDI+, Corrado @ 1.8T, MK4 V5, B5FL V6 |
|
||||||
|
|
|||||||
| rolek | Temat postu: Re: [polo 86c2f]Problem z skrzynią biegów |
||||||
Rejestracja: Sob 24 Gru, 2005 Posty: 4682 Skąd: Międzyrzecz Gadu-Gadu: 0 Auto: A6 C5 V6 & MK2 @ VR6 & MK4 TDI+, Corrado @ 1.8T, MK4 V5, B5FL V6 |
|
||||||
|
|
|||||||
| Strona 1 z 1 [ 5 posty(ów) ] |
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

wziąłem się do roboty, zalałem skrzynię nowym olejem, oczyściłem, sprawdziłem czy nie cieknie gdzieś i wziąłem się za zakładanie. Wszystko założyłem, pół ośki poprzykręcałem, rozrusznik wsadzony itp. itd. Wsiadam do auta żeby odpalić i zonk... Słychać tylko elektromagnes od rozrusznika (pyk) zero reakcji... Myślałem, że coś źle podłączyłem, odkręciłem klemę od aku, nura pod auto, sprawdzam kable na rozruszniku... wszystko ok, no więc znów do góry, klema na aku, wsiadam do auta i znów pyk. Próbowałem odpalić kilka razy, ale bez skutku, wspomnę iż rozrusznik wszedł bez oporu na koło zamachowe, zresztą skrzynia na blok też wskoczyła tak, że śrubami kręciłem bez problemu rękoma.