Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 76 z 115 [ 1723 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [mk2 + inne] krzyh - CORVjETTE
PostWysłany: Sob 06 Cze, 2009 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5
Auto: MK2 2.0 16V, BMW 5 E39 Touring
na niektórych fotach wygląda mega, na innych jak koza.. wszystko sprawa fotek. Trzeba obczaic na zywo wtedy sie oceni :)

Profil    5

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Niestety głównym powodem tego, że auto wygląda jakby było nałożone na felgi jest szerokość felg. Ogólnie wbrew poprzednim opiniom polerka fajnie się świeci, ale Jetta wygląda teraz strasznie masywnie. Wzór felg jest bardzo fajny, przydałaby się szeroka dokładka, ale jednak, hmmm, trzeba auto na żywo obadać ;)

ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
Krzyhu chyba za bardzo w strone hameryki poszedles . Wiem ze donkey style jest popularny ( chyba nie szedles w tym beznadziejnym kierunku ? ) , ale do tego trzeba jeszcze wieksze kola i troche do gory podniesc . Narazie to nie wiadomo w ktora strone to ma isc . Jak dla mnie to wyglada buda nalozona na kola - zdecydowanie za wysoko ( i to duzo za wysoko )

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Audi 100 C4 & Chevrolet Camaro 3gen
kania25 napisał(a):
i czemu Krzyh wybrałeś taki kolorek bry

boooo dość mocno sie wyróżnia , booo miałem akurat taki kolor materiału , boooo biały i brazowy ładnie współgra , booo brązowy jest środek , żeby przełamać monotonnie czerni i bieli , i dlatego że dziewczyny lubią brąz ;) - poza tym jest tylko i wyłącznie dlatego że maska jest w dziwnym stanie a nie moge dostać ideału w oryginale

sundecade napisał(a):
na niektórych fotach wygląda mega, na innych jak koza..

jak pisałem nie miałem weny wczoraj do fot , pokazałem co wyszło a według mnie foty wyszły kiepsko :lipa: a że były obiecane to wkleiłem

a co do wysokości to jest dokładnie 1 cm wyżej z przodu i 2,5 cm wyżej z tyłu w porównaniu do tego jak stała na borbetach,wydaje sie że jest wyżej z powodu dokładki i przyciętych nadkoli z dołu

krupi napisał(a):
że auto wygląda jakby było nałożone na felgi jest szerokość felg

tez mi sie tak wydaje

krupi napisał(a):
przydałaby się szeroka dokładka

nie wykluczone ze powroci ale dopiero jak dojda nowe nadkola z G60 :-D

archie napisał(a):
Wiem ze donkey style jest popularny ( chyba nie szedles w tym beznadziejnym kierunku ? ) , ale do tego trzeba jeszcze wieksze kola i troche do gory podniesc

czyli takzwane PUDŁA z południa Ameryki - nie no co Ty , nie widzą mi sie te auta :smutny: //// skąd ja wiedziałem że ktoś to wyciągnie na światło dzienne niee ////

archie napisał(a):
Narazie to nie wiadomo w ktora strone to ma isc . Jak dla mnie to wyglada buda nalozona na kola - zdecydowanie za wysoko ( i to duzo za wysoko )

na razie to koła założone i nic nie kombinowane z zawiasem (praktycznie stoi tak samo jak na borbetach) , auto jest zdecydowanie niżej od serii .... sam sie zastanawiam czy pojść w strone serii z ładnym kołem czy posadzić go - w tygodniu jeśli pogoda dopisze to pokombinuje

Audi C4 --- viewtopic.php?f=98&t=16705&start=1410
Jetta II --- viewtopic.php?f=112&t=44729&start=0

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Golf I GTI 1.8 8V,Golf I Cabrio ,Bora V5
Sam nie wiem po fotkach za wiele nie moge powiedzieć koło ładne ale bym musiał oblukać na żywo i dopiero sie konkretnie wypowiedzieć jakoś to wszystko do mnie nie przemawia ale najważniejsze że krzyh tobie sie podoba zresztą tak miało być czyli inaczej :) bo krzyh to indiwidualisa ;)

K O N i U
K O N i U
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7278920
Auto: 2x MKII 5D 1x MKII 3D :)
krzyh napisał(a):
jak byś był na spocie to bysmy sie zgadali ;)

a no faktycznie zapomniałem no_coment

Profil    7278920

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6587671
Auto: Zaawansowane zbieranie $$$
Gdyby koło było węższe i się bardziej schowało to nie powiedziałbym definitywnego NIE, mimo, że 17" to zbyt wiele. Do airride byłoby spoko myślę lub przynajmniej do wiekszej gleby teraz, której nie chcesz. Mieszane uczucia budzi,niby wow, ale jednak coś jest nie tak, myślę że jak założysz nakładki i dokladkę pod zderzak z GTIka to też sporo zmieni, poczekam na to i jak ewentualnie zobaczę w realu. Póki co tak jak wsomniałem, niby ok, ale nieco zbyt szczudłowato i karykaturalnie.

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1367975
Auto: caddy mk1
koła są super i tak naprwde nie wiem dlaczego tu nie pasuja, moze poprostu foty nie oddaja tego co jest w realu (chociaz fotka o niebikim zafarbie podoba mi sie bardzo) moze ta sa kola do vento/mk3 a nie do jetty/mk2 nie wiem sam, moze sa za szerokie a moze za duze. ta jetta podobala mi sie tak jak byla w kalendarzu w zeszlym roku teraz na + lakierowane lustra ale reszta moim zdaniem poszla w zla strone. robienie z jetty amerykanskiego krozownika szos to pomyłka i ten styl wogule mi nie leży ale wiadomo twoj cyrk twoje małpy... moze na zywo sie przekonam jak bedzie okazja

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: variat_vagen
krzyh ja bym chętnie obadał jak u mnie leży takie koło, może podmianka za RMy ?? ;) ;)

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

nie nie nie , zadne bbs-y mnie nie przekupią :smutny:

Luq@sz napisał(a):
jak bym nie wiedział jedzie mnie za każdym razem za bbsy

nie to ze jade tylko mi sie nie podobają , a jesli juz to z przymrozeniem oka ;) - u kogo innego mi nie przeszkadzają , gdzie niegdzie nawet fajnie wygladają :ok: ale za duzo tego i sobie nie sprawie zadnego modelu

tak poza tym ..... :

byłem na ,,lansie,, pokazać sie tu i tam .... pokazałem sie chłopakom z culstyle (Darek z białego seja a drugiego nie znam) i auto zdobyło mocne uznanie pomimo tego że wolą inny styl , latos widział auto w ,,akcji,, i dziś z bliska i ..... może sam sie wypowie jak będzie po robocie (ja powiem tyle ze zdziwiony byłem bo wiem ze auto zupelnie nie w jego stylu,zadnego małego koła a i tak .... ale moze sam napisze) , dodatkowo rozmawiałem jeszcze z kilkoma osobami i większość zdnaia ze mody na plus - pomimo ze foty sa jakie sa ale w realu jak z bliska sie oglada to inna sprawa , koło i auto z bliska ,,robi swoją robote,,
rozmawiając o tym co by zrobili to praktycznie kazdy posadzil by tył - pomio ze przod da sie posadzić to większość nie ruszała by tego , praktycznie każdy proponuje szeroką dokładke , bra przypadła chłopakom z culstyle jak i srodeczek

.... a miny i komentarze przechodzących gapiów bezcenne

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

takie tam szybkie foty srodka

ImageImage

dla przypomnienia tak było z samego początku :lipa:

Image

wnętrze to tylko i wyłącznie brąz + czarne dodatki

a co sie zmieniło ? poleciało całe audio won - radio,panele,kable,głosniki itd (zostały jeszcze tylko gwizdki w osłonach lusterek) , wszystko zostało ponownie wyprane i doczyszczone ile sie tylko dało (tapicera z 84 roku) , zmienione zostały zegary na 160mph z zerowym przebiegiem + ringi , dodatkowe zegary w tunelu , popielniczka z F&I , poleciały wszystkie chromy , kilka dorbiazgow z wersji usa , składane rączki 4 sztuki ...... bla bla bla itd itp

czyli taka fabryczna podstawa dobrana elementami pod gust własciciela ;)

VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: vw/audi
krzyh
co masz na suficie??ori czarna czy obszywana??

wnętrze masz identyczne jak moja kobitka w Gl do pełni szczęścia brakuje tylko ori radia Gamma z tamtych lat z ramką.

mieszek mógł byś zmienić na czarny i troszkę badyl od gałki skrócić.

VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

tak czarna oryginalna ( dopasowana z golfa ) , ma kilka ,,odciskow,, od palcow ale i tak jest o niebo lepsza od tej szarej z wiszacym materialem co mialem wczesniej , niestety o igłe w czerni w swoim rejonie bardzo ciężko

radyjka nie chce na razie , auto na codzien i nocuje pod blokami a chetnych nawet na byle co nie brakuje

co do mieszka ... tunel w brazie , ramka czarna wiec mieszek wypada na brąz - kontrast zachowany musi być ;) , na razie jest jaki jest ale ciezko dopasc cos odpowiedniego pod kolor

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 8955147
Auto: [*]mk1 1977[*] , [*]mk2 1987[*]
dziś widziałem "potajemnie" :D i napiszę swoje zdanie z którym się może większość nie zgodzi... jest królewsko..ślicznie..zajeku$%abiście :D mimo że sam mam malutkie kółka to to co stworzył Krzych jest wyjątkowe...i naprawdę na żywo wszystko się zgrywa idealnie...koła duże..no i co z tego jak wyglądają zacnie:) a i tak najważniejsze zdanie jakie się liczy to te które ma sam kierownik..dla mnie jest naprawdę dobrze
nie wiem czy to nastała jakaś era że mk2 z większym kołem i nie posadzone tak nisko mają odstawać od reszty... ale to co zrobiło parę osób i kilka też ma w planach zasługuje na wielkie brawa.
Dziękuje i do zobaczenia na spotach :)

Profil    8955147

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Auto: Volvo s60 2.4t & Passat B6 BMR DSG
Image

Jezeli na zywo prezentuje sie tak jak na tym zdjeciu, to jest fajnie :cfaniak:

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 76 z 115 [ 1723 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 115  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 73 gości