Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 11 z 25 [ 373 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: [mk3] by AutistA
PostWysłany: Czw 26 Mar, 2009 
VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Golf Mk1 / A4B6
Było Polo 6N R23
Pewnie jeździsz serią kolego, bo Cię ludzie przyciśli że wieś robisz :| weź się lepiej nie wypowiadaj jak masz tak kpić z czyjejś pracy..

żeby OT nie było, lakier do polerki idzie, jeżeli mogę prosić o dokładniejsze foty dachu będe wdzięczny :) pierwszy raz widziałem cuś takiego na relacji z essen :)

vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Gadu-Gadu: 3020012
polska wolny kraj kazdy swoje mowic moze, twoje auto rob pod siebie ;) klapka to pewnie sugestia sylvi :] pozdrawiam goraco :ok:

Profil    3020012

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Auto: MK3 / Passat B5
baciano napisał(a):
hahaha ja juz jezdze seria i jestem z tego dumny yupii

A ja nie jezdze seria i tez jestem dumny ;]

Opowiem ci pewną histroię. Zdarzyło się to w krakowie na spocie integracyjnym minionej niedzieli. Stanąłem sobie kawałek od swojego auta, tak żeby nie było wiadomo że to moje. Poobserwowałem reakcję ludzi na samochód. Wiesz jakie to uczucie patrzeć jak ludzie podchodzą, oglądają, dotykają dachu, komentują, a najlepsze jak robią sobie przy aucie zdjęcia? Jak zobaczyłem te zdjęcia

Image

Image

to wtedy rozpierała mnie ogromna radość i jednocześnie determinacja do dalszych zmian. Nie mówie i nigdy nie powiedziałem że moje auto jest idealne, wiele mu brakuje, a teraz szczególnie trzeba dokończyć pracę po remoncie.

Udało mi się coś bardzo ważnego czyli wzbudzać zainteresowanie i wywoływać na twarzach ludzi uśmiech. Nie wysmiewanie ale uśmiech.

Nie wytłumaczyłeś mi co miałeś na myśli z lakierem tablicą i innymi rzeczami.

VW Maniak
VW Maniak
Awatar użytkownika

Jak zwykle członkowie vwslask zrobili bagno ooops Dlaczego inni ludzie potrafią przyjąć krytyke a Wy zawsze puscicie kontre wypominając że zabrali wam grabki i pęknięte wiaderko szesnaście lat temu w piaskownicy koło przedszkola :ała:

Co do auta to pomysł ze skórą świetny taki świeży i nowatorski piwko choć mam nadzieje że jest w podobnej fakturze co bra :?: Kolor felg świetny choć mogł być bardziej oczojebny, ale to może wina fotek... Co do pozostałych elementów w "kolorze" to jak dla mnie ooops widział bym to auto w takim zestawie, ale bez listew, białe lustra, klamki, klapka... generalnie całe białe tylko BBS'ki w różu, wtedy dach by zwracał uwage t.m.s.w. :ok:

Uogólniając odważnie ale przesadzicie, pozdrawiam i ciesz się autkiem, jeśli trafiło w Twoje zalożenia piwko

VW Master
VW Master
Awatar użytkownika

haha a ja myslalem ze ten dach to jest czarnym matem pomalowany :D niee , bardzo dobrze ze sa ludzie co maja wlasny styl i umieja zrobic cos ciekawego innego niz inni , nie robia aut na jedno kopyto , klary przod tyl jakas tam gleba i felga. Widac ze wlozyles duzo pracy :) najwazniesze ze cieszy wlasciciela ,

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Wojtek powiem ci tak. Krytyka krytyką, ona zawsze buduje determinację.

Tylko że tak krytyka dzieli się na dwie rzeczy. Są ludzie którzy mogą krytykować bo posiadają do tego swoje zdanie, swoje zasady którymi się kierują, którzy nie przejmują się opiniami ludzi. Np Hidden_Lucas, mój dobry znajomy a napisał krytycznie i takie coś sobie cenie i postaram się wykonać parę rzeczy żeby wstawić jeszcze raz fotki by mógł je zobaczyć i ocenić, być może zmieni zdanie. Tylko zaznaczam tutaj żeby nie było że robie auto pod publikę, a jedynie sugeruję się czasami poradami mądrych ludzi.

Co do baciana to niestety napisał to po prostu złośliwie, ze względu na swoją przeszłość i na to jaka teraz jest sytuacja. No ale nie bedę tutaj pisał o sprawach osobistych. Poza tym prosiłem baciana żeby wyjaśnił co ma na myśle plując taką krytyka, żeby rozwinął swoją wypowiedz to co napisał? Ze jezdzi serią i jest z tego dumny.

Co do samego auta, zrobię polerkę lakieru, trzeba na tył dystans zarzucić i później zastanowie się co dalej. Co z różowymi akcentami, zostaną czy nie, jak na razie mnie to odpowiada. Przekombinowane moim zdaniem nie jest bo tylko klamki i wlew to są rzeczy które rzucają się w oczy z różowych rzeczy. Kolor felg owszem, na żyw prezentują się troszke inaczej, jaśniej.

vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Gadu-Gadu: 3020012
wojtek_sari napisał(a):
Co do pozostałych elementów w "kolorze" to jak dla mnie ooops widział bym to auto w takim zestawie, ale bez listew, białe lustra, klamki, klapka... generalnie całe białe tylko BBS'ki w różu, wtedy dach by zwracał uwage t.m.s.w. :ok:
Uogólniając odważnie ale przesadzicie, pozdrawiam i ciesz się autkiem, jeśli trafiło w Twoje zalożenia piwko

i to wlasnie mialem na mysli pozdro i nie obrazaj sie czasem :D

Profil    3020012

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

baciano ja dalej czekam na wyjaśnienie co jest nie tak z lakierem, tablicą, i dachem bo nie wytlumaczyles

Wojtek oczywiscie skóra jest wszędzie taka sama, jak i na dachu, gra, wszystko w środku, listwa nad rejstracją.

Bez listew nie wchodzi w grę, nie chcialem gładzić tego i zderzaków całkiem. Chciałem biel z czarnymi akcentami. Oczywiście po polerce i poprawce kilku rzeczy oraz dystansie na tyle będzie zupełnie inaczej.

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1222454
Auto: VW Golf MK3 ABV SYNCRO, AUDI A4 B6 AVANT AVF QUATTRO
Pytanie z ciekawości, jak zabezpieczyć taką skórę na dachu przed warunkami atmosferycznymi?

Przeróbki kontrowersyjne... aczkolwiek coś nowego i rzadko, bądź prawie wcale nie spotykanego - ja się będę upierał, że dodatki i felgi są koloru fioletowego, nie różowego :D

Dystanse na tył obowiązkowo, albo minimalnie szerszy rant (jak mnie pamięć nie myli te BBS'y są skręcane)

i na koniec do baciana - ale żeś "zaspamił" ten temat... myślę, że taki komentarz wystarczy w Twoją stronę...

Pozdro :)

MK3 Dark AFN - suspended and scrapped 140 KM/300Nm
 Profil    1222454

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

kaneda sugerowałem się brą, jej nic się nie stało, zobaczymy co będzie z tą na dachu. Jak na razie nie miałem czasu na zakupienie jakiś środków do pielęgnacji skóry :P

Zdjecia nie ukazują koloru wpełni bo to perła a w krk byłeś pijany więc nie pamietasz :P

Co do rantu, tak bbsy są skręcane ale z tego co się orientuje to nie ma możlisoći ich poszerzenia... Tam jest przykręcana sama gwiazda, rant jest razem z całym bębnem... Szkoda, będzie dystans i oczywiście nizej ;]

VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1222454
Auto: VW Golf MK3 ABV SYNCRO, AUDI A4 B6 AVANT AVF QUATTRO
AutistA napisał(a):
Zdjecia nie ukazują koloru wpełni bo to perła a w krk byłeś pijany więc nie pamietasz :P

Hahaha właśnie pamiętam wszystko i to ni z cholery nie jest różowy !!! :D sieee działo w krk :D ale po środki do skóry lepiej leć czym prędzej bo się Sylvia znowu pochlasta jak będzie musiała drugi dach szyć ;)

MK3 Dark AFN - suspended and scrapped 140 KM/300Nm
 Profil    1222454

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Było Polo 6N R23
No tak Mati, ale ta skóra na dachu to może Ci ładnie lakierek zniszczyć pod nią jak nasiąknie i w ogóle bo zakładam że przy sporych opadach coś się przedostanie.

VW User
VW User
Awatar użytkownika

Auto: Golf 3
incognito89
ale dach byl klejony przed malowaniem;]

pod skora trzeba byloby zdzierac papierem sciernym chyba :D ale skora jak na razie baaaardzo mocno przejechana jest tlustym plakiem wiec duzo wilgoci sie tam nie dostanie;] poza tym butaprem to klej na ktory woda nie dziala albo dziala bardzo powoli;] zostalo z przodu zabezpieczyc zeby przy zawrotnej predkosci go nei oderwalo haha :-D :-D

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Było Polo 6N R23
No to mi Sylvia wyjaśniłaś, podoba mi się jestem tylko ciekaw jak z trwałością. Zobaczymy pożyjemy :) hehe

VW Zone Papla
VW Zone Papla
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7712923
Auto: brak.
mi tam sie podoba :) cos kontrowersyjnego ale fajnego i nowego :)
pozdro i rob tak dalej :) powodzenia w dopieszczaniu auta :ok:

Profil    7712923

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 11 z 25 [ 373 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość