Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Projekty » Projekty zakończone
[mk2 16V] by hose
Moderator: ProjektMOD
| Strona 4 z 8 [ 113 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
| Autor | Wiadomość | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Koszak | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Pią 21 Mar, 2008 Posty: 1677 Skąd: Knurów Gadu-Gadu: 0 Auto: Cressida |
|
||||||
|
|
|||||||
| hose_vw | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Śro 26 Mar, 2008 Posty: 169 Skąd: SGL Gadu-Gadu: 0 Auto: caddy 14d & mk2 edition blue |
|
||||||
|
|
|||||||
| MaRiiOoOo | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 23 Lut, 2008 Posty: 918 Skąd: Toronto Gadu-Gadu: 0 Auto: golf II |
|
||||||
|
|
|||||||
| malyVW | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| mrcn68 | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
Rejestracja: Śro 26 Mar, 2008 Posty: 169 Skąd: SGL Gadu-Gadu: 0 Auto: caddy 14d & mk2 edition blue |
|
||||||
|
|
|||||||
| malyVW | Temat postu: |
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| dm414 | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Wto 08 Sty, 2008 Posty: 978 Skąd: SzlichtyngoVWa Gadu-Gadu: 9857419 Auto: Passat 3b 2.8 V6 syncro :) DaillyCar Golf LS '77r project progresss |
|
||||||
|
|
|||||||
| MaRiiOoOo | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Sob 23 Lut, 2008 Posty: 918 Skąd: Toronto Gadu-Gadu: 0 Auto: golf II |
|
||||||
|
|
|||||||
| skwaros | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Nie 06 Sty, 2008 Posty: 208 Skąd: ZPM Gadu-Gadu: 5671069 Auto: Astra coupe.. |
|
||||||
|
|
|||||||
||||||
|
||||||
|
|
|||||||
| Adasko12 | Temat postu: |
|||||
|
|||||
|
|
||||||
| FOCUS | Temat postu: |
|||||
|
|||||
|
|
||||||
| Speed | Temat postu: |
||||||
Rejestracja: Pią 19 Lis, 2004 Posty: 3539 Skąd: Wsee 04,06,07,08,10,11,12, 14 MIVW 10', 11' Gadu-Gadu: 0 Auto: Golf GLS 77' Automatic |
|
||||||
|
|
|||||||
| Strona 4 z 8 [ 113 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
Przejdź do VW Zone | Nawigacja: Strona główna » Vw Zone Forum » Projekty » Projekty » Projekty zakończone
Kto jest na forum |
|---|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum |

...przy okzaji szybkie mycie pare fotek i do garażu

golfik bardzo ładny 

ale troszku niżej by dało chyba rade. ładnie prezenci się na tym froncie 

pare metrów za bramą juz było po balu
nakładka w dwóch cześciach druga strona sie wywinęła ale przeżyła trzeba pomalować na nowo,nigdy nie może być dobrze..musiałem odejśc od auta na dwie godziny ochłonąc aż mi przejdzie kur...

zabrałem sie za fotele i dywany wyprałem i nabrały koloru

ale za to jak sie prezentuje na glebie
szkoda nakładek ale co ty zrobiłeś z nimi oco przychaczyłeś ?
. a plastików szkoda, trzeba wyciąć ich wewnętrzny rant żeby nie obcierało, mam nadzieje ze podkład jest położony na plastiki
..może da rade pospawać bo i tak przecież są w lakierze..podkład oczywiście jest na plastik..
Ale sprobowac zawsze mozna:) To moze przez to ze zaduzo ludzi widzialo by te sierpy w czerni
powodzenia w ogarnieciu nakladek.