Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona 48 z 57 [ 854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 57  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: Sob 24 Sty, 2009 
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 0
Auto: Skoda Citigo
WOW! I to jest to , zmiana kola i od razu Correk odżył, więc jak się zmieni kolo na jakież żywsze i lepsze będzie naprawdę GRUBO! A tablice to rzeczywiście niżej trzeba schować!
Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu kół...

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Moim zdaniem nie jest konieczna zmiana koła - wystarczą tamte aby w polerce były a nie w czerni i będzie lux :)

Corrado VR6 SLC
Passat B5 2.8 V6 4Moion

Image

Temat postu:
FAKIR
FAKIR
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 7752780
Auto: Golf mk2/audi diesel wagon
Kevin tam byly jeszcze 3 cm dystanse yamszy od felg rh ktorych nie sciągał do przymiarki ,takze nie bylo by za szeroko na tych felgach....

Profil    7752780 Lookazv6

Temat postu:
Uhonorowany Medalem
Uhonorowany Medalem
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 1197028
Auto: Golf VI R36T
lookazv6 napisał(a):
Kevin tam byly jeszcze 3 cm dystanse yamszy od felg rh ktorych nie sciągał do przymiarki ,takze nie bylo by za szeroko na tych felgach....

no czyli ET a niskie jednak :P dobrze mówiłem :)

K-SYSTEM Car Detailing - Korekty lakieru, powłoki ceramiczne oraz kwarcowe, renowacja tapicerek skórzanych, wyciąganie wgnieceń PDR, pranie i czyszczenie tapicerek materiałowych. Pracuje na najlepszych kosmetykach dostępnych na rynku: powłoki ochronne i hydrofobowe Gtechniq, kosmetyki Swissvax, Zymol, Gliptone itd. ZAPRASZAM! Sprawdź mnie : https://www.facebook.com/Ksystem1

Image
 Profil    1197028

Temat postu:
VW Zone Master
VW Zone Master
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 6587671
Auto: Zaawansowane zbieranie $$$
Wierzę, ż mimo początkowych wątpliwości będzie robił szał po skończeniu :D Przynajmniej na zewnątrz, bo pod maską nadal uważam, że było lepiej. Pozdro

Temat postu:
PostWysłany: Nie 25 Sty, 2009 
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 2356976
Auto: Cupra 4x4 ????
wujek norbi wiedzial co dobre :D trze pomalowac srodki rh na srebrno a ranty w poler + srubki w zloto :) bo pamietaj yamscha, niedlugo sesje robimy....... :D

Image
Było A3, Mk2,Mk3 TDI+, Mk3 20VT...
 Profil    2356976

Temat postu:
VW Zone Mod
VW Zone Mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3239572
Auto: Bora Sedan V6 oraz Bora Variant TDI ASZ+ Jetta mk II Coupe Bora Sedan TDi ATD
Na Schmidtach wygląda rewelacyjnie, pokręcić jeszcze troche gwintem i byłoby super, nie było mi pisane jeszcze ocenić nowego wcielenia, ale poprawiam się i już pisze, ogólnie jest super, pare szczegółow mi nie pasuje do tej koncepcji tj. przedni zderzak zostawiłbym oryginalne blendy mimo wszystko, gładki zderzak wygląda zbyt masywnie, i tylne lampy zmieniłbym na jakieś ciemniejsze. Ogólnie super że auto wróciło i będzie obecne na zlotach spotach i w życiu Vwzone.pl Gratuluje super Corrado i Pozdrawiam :)

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Co do przedniego zderzaka to według mnie najlepiej pasowałby US VR :)

Corrado VR6 SLC
Passat B5 2.8 V6 4Moion

Image

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Auto: Corrado
Kevin napisał(a):
tak sie przygladam teraz i z boku rzeczywiscie koło super ale z przodu i w ogole słabiutko... za szerokie są badz zbyt niskie et...a tutaj Arczi nadkoli nie przygotowales pod takie walce... wiec jedyna opcja..wieksze et badz wezsze walce..ale to sam pewnie wiesz o tym... sam pomysl z tym kolem jak dla mnie rewela..

Kev jak zwykle sprawne oko, chociaż nie trudno tego nie dostrzec. Przyznaje że nadkola nie są przygotowane pod to koło, a pod Rhzw1 nawet po dzwonie raz jeszcze dopasowane poszerzenia były pod tą felgę. Koło lookaza nie jest docelowym, a i tak jak wspomniał nie ściągnąłem dystansów nawet bo to tylko dla wizualizacji było.

przemo. napisał(a):
nic a nic nie moge sie przekonać do nowego wcielenia. nawet te kola nie zmieniaja sytuacji. na moje ile sie da powinno wrocić do serii.
moze jak na zywo zobacze to zmienie zdanie

nie ma opcji by wrócić do serii, bo ja mam swój indywidualny styl. Wszystko się kiedyś kończy Przemo ;)

kas18 napisał(a):
najsss
ale tablica pod zderzak i bedzie bomba

nie podoba mi się umiejscowienie tablicy pod zderzakiem, na fotkach jest przyklejona na taśmę - tylko jako foto poglądowe, póki co wożę ją w środku.

B_O_N_K napisał(a):
Moim zdaniem nie jest konieczna zmiana koła - wystarczą tamte aby w polerce były a nie w czerni i będzie lux :)

kolejny przykład obok praksa na to, że nie czytasz postów a oglądasz obrazki ;)

Przez ostatnie, 8 tylko 3 osoby napisały posta bez błędów ortograficznych :-D ...czerwień aż razi.

Nie wiem nie znam się na niczym...umiem tylko koło zmienić - dot. osoby która, puszcza w eter taką opinię..

Image

Temat postu:
Tech Mod
Tech Mod
Awatar użytkownika

Akurat to że Twoje felgi były spawane i nie dałoby się ich idealnie wypolerować pamiętam :P Tyle że nie o to chodziło... Chodziło o to że nie potrzebna jest zmiana kół a tylko odpowiednie ich przygotowanie. Nawet kosztem uciążliwego szukania wcale nie tanich rantów.

Corrado VR6 SLC
Passat B5 2.8 V6 4Moion

Image

Temat postu:
Admin of Vw Zone
Admin of Vw Zone
Awatar użytkownika

Auto: Corrado
B_O_N_K napisał(a):
Akurat to że Twoje felgi były spawane i nie dałoby się ich idealnie wypolerować pamiętam :P Tyle że nie o to chodziło... Chodziło o to że nie potrzebna jest zmiana kół a tylko odpowiednie ich przygotowanie. Nawet kosztem uciążliwego szukania wcale nie tanich rantów.

znajdź mi ranty będę wdzięczny :) - tzn z tych moich da się zrobić polerkę, ale....muszą być szersze ;)

Image

Temat postu:
VW User
VW User
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 3513426
Auto: zardzewiały vw
felgi zmienione i jest o niebo lepiej ale jeszcze to nie to
pozdro
prezes;)

Temat postu:
ex-projekt mod
ex-projekt mod
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 5988786
No i na takich kolach w polerce by to wreszcie mialo wiekszy sens , bo te na czarno , to znowu krok w tyl tak jak z komora silnika

Temat postu:
PostWysłany: Pon 26 Sty, 2009 
vw P.I.M.P.uś
vw P.I.M.P.uś
Awatar użytkownika

Gadu-Gadu: 364477
Tlen: praks@tlen.pl
Auto: Corrsche vr6T
bo za duzo tu pisza i nie chce sie mi czytac oceniane sa foty a nie teksty :P

itak wiem ze jak juz skonczysz ta swoja wizje do konca to bedzie mi sie podobac...ok zagubiles sie w stylu probujesz czegos nowego rozumiem...ale wierze ze wrocisz na wlaciwa sciezke mocy...chyba ze ty lubisz tak kontrowersyjnie fetyszysto :P

Temat postu:
PostWysłany: Śro 28 Sty, 2009 
VW Zone Older
VW Zone Older
Awatar użytkownika

Auto: Mk1 Cabrio
Do tej pory nie wypowiadałem sięw tym temacie, ale obserwowałem :)
I powiem tak... Biały kolor bardzo mi się podoba i jest teraz na modzie :-D
Koła? Kwestia gustu mi osobiście nie podchodzą do tego stylu korka :/ Ja bym tu może widział jakieć corvetty ? Może coś takiego jak ma Hopek ? :hmm: No albo schmidty ML z czarnymi środkami :) I do tego jakiś naciąg i gleba pfu
Tylnie lampki zmienił bym na czarne wtedy ładny był by pas tylni taki czarny razem z czarną blendą, którą dał bym US :) Tak samo z przodu lampki by mogły być czarne :)
Komora silnikowa w poprzednim wydaniu bardziej mi się podobała :( :< ładnie biały z czarnym wygląda, ale nie do przesady !! Trochę chromu zawsze musi być... Jakby była taka jak poprzednia to by było dużo lepiej help
Wróć do poprzedniej komory, załóż inne felgi (ciekawsze), zrób ze wszystkim porządek, a będzie coras pięknie wyglądał jamajama
Nie myślałeś o dachu czarnym ?? :)
Moje zdanie na temat wyglądu poprzedniego i obecneggo jest takie, że z zewnątrz carras w tym i w tym wydaniu mi się podobał, ale jednak w brązie był wyjątkowy :ok: Ale komora silnikowa to zdecydowania poprzednia mi bardziej tutaj pasowała :lipa:
Mam nadzieję, że zobaczę go na żywo i do tych rzeczy, które nie przypadły mi do gustu jednak się przekonam :)
Czekam jeszcze na zdjęcie środka !!
pozdrawiam i zapraszam do mnie :)

• Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
     Strona 48 z 57 [ 854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 57  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości